Tamam çok teşekkür ederim :)
Tabi ki katılırım :) Önce kendimi tanıtayım 18 yaşındayım Anadolu üniversitesinde maliye okuyorum . Çalışmıyorum evdeyim :) Bursa da yaşıyorum ve toplam 57 üniteyi 14 aralığa kadar nasıl bitireceğim kara kara düşünmekteyim dertliyim çok
Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar
Aus abla 1 unite daha bitirdim toplamda 9 unitem bitmis oldu
2 ders bitti kaldi 10 ders
Nekadar sıcak samimi bi ortam bu burası ya çok teşekkür ederim :) Bende senin verdiğin bilgileri googleden ararken bu siteyi bulup kayıt olmuştum canım. Çok teşekkür ederim, gecenin bu saatinde konu okuyup özet çıkartıyorum:) Oğlum Akdeniz üniv.de okuyor, kızımda lise son sınıfta üniv. hazırlanıyor yani ailece ders çalışıyoruz :) Bu yaştan sonra benden bir şey olur mu bilmiyorum ama kendimi geliştirmek istiyorum, aktif olmayı çok seviyorum. Osmanlıca kursuna yazıldım Halk eğitim de, kursun açılmasını bekliyorum. İnşallah hep birlikte başarırız canım. Çok mutlu oldum iyi ki gelmişim sizlerle olmak bana büyük keyif ve çalışma azmi verecek. Tekrar görüşmek üzere canım, Ankara'dan sevgiler hoşçakal
Günaydınlar herkese
Ne olacak bizim bu toipiğin hali , nazar var nazarGece migren krizi tuttu beni , kaç zamandır gelmezdi , uyku tutmadı gözümü , başımı kessinler istedim o kadar yani
Hemen bakıyorum , yeni gelenlere , ünite bitirenlere
valla ya çalışmak lazım kuzum bende çekocuyum işteburdayıjm sibelimmm :80: olmayıp ne yapçaz geldi başa bu aöfsonradan bin pişman olduğum kazık mı kazık iktisat bölümü
Çekodan bir kişi var listede , istersen sende katıl .
Tamam çok teşekkür ederim :)
Tabi ki katılırım :) Önce kendimi tanıtayım 18 yaşındayım Anadolu üniversitesinde maliye okuyorum . Çalışmıyorum evdeyim :) Bursa da yaşıyorum ve toplam 57 üniteyi 14 aralığa kadar nasıl bitireceğim kara kara düşünmekteyim dertliyim çok
Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar
Günaydınlar herkese
Ne olacak bizim bu toipiğin hali , nazar var nazarGece migren krizi tuttu beni , kaç zamandır gelmezdi , uyku tutmadı gözümü , başımı kessinler istedim o kadar yani
Hemen bakıyorum , yeni gelenlere , ünite bitirenlere
Aferin benim kuzuma
Çok iyi gidiyorsun gözdem , aman nazar değmesin sana . Gevşeme de sakın haaa
Tatlıyı bir daha yaptın mı ?
Adacığımm, merhabaa :)) Gel canımcım gel, beraber okuyalım, sosyolojiyi de devirelim.:)))
Atatürk'e kaydoldum mecburen, Anadolu şansım yoktu. İstanbul'un da hem harcı hem de dersleri fazla geldi. O yüzden Atatürk'ü tercih ettim. Gerçi sen mutlaka araştırmışsındır ama benim açımdan avantajları ve dezavantajları sayayım sana hemen.:)) En büyük avantajı Atatürk'te bütünleme olması. Bir de benim için Anadolu'yla sınav tarihleri çakışmıyor hatta bayağı bir ara var. Dezavantajı ise basılı kitabı yok, aöf bürosu yok, her şeyi internetten hallediyorsun. Bunu belki dezavantaj olarak kabul etmezsin ama ben ne kadar teknolojiye yakın olsam da kitabı elime almadan konsantre olamıyorum, o yüzden ünitelerin çıktılarını alıp öyle çalışmayı düşünüyorum. Bir de tabii ara sınavlar internet üzerinden oluyor. İyi mi kötü mü girince göreceğim, çünkü geçen sene de auzefi araştırırken en çok insanlar bundan dert yanıyordu. Yarıda sınavı kesilip de mazeret sınavına giren çok vardı. Umarım benim başıma gelmez.:)
Ausummm, biz iflah olmayız anacım.:))) Çocuklar liseye başlar, artık utanır olurlar annem hala okuyor demeye.Annem bile, herhalde bunlar bittikten sonra artık okumayacaksın diyor bana; ben de yooo, tarih düşünüyorum dedim geçenlerde, bana aynen böyle baktı.
aus ablacım teşekkür ederim aranıza aldığınız için :))
7 kitabım var her birinde 8 ünite var toplam 57 ünite yapıyor yanlış anlamadıysam vizelerde 28 üniteden gireceğim final dede 57 üniteden gireceğim . sanırım böle olması gerekiyor .
GzdBky
Merhaba Canım :) teşekkür ederim bende ev hanımlığı stajı yapıyorum çamasır bulaşık temizlik vsaynı şekilde bende sorumluyum Çok memnun oldum benden bir tane daha varmış
toplamda 57 üniteden vizeye kadarda yarısından sorumlusun o zaman canım
yırttın yani
benim vizeye kadar 61
bende mutlu oldum benden bir tane daha olmasına
aynen öle yarında kurs için çağırdılar hasta hizmetleri elemanı olarak ayrıca 2 kasımda da ehliyet sınavım var lisedeken bu kadar yoğun olmadıydım ya ben
Ausencia Abla Acil bir sorum olacak . Annem açık lise öğrencisi idi düne kadar dün mezun oldu ösym de girmişti sosyolojiyi kazandı . Fakat lisede krediyi tamamlayamadığı için internetten kaydını yaptıramadık pazar günü ankarada sınava girdi ve kredisini tamamladı dün de mezun oldu. İnternetten kayıt yaptırmadığımız için annem okuyamayacak mı üniversiteyi bugun büroya gideceğiz ama yine de sormak istedim dün geceden beri içimiz içimizi yiyor. İnternet kayıtları bitmiş . Fakat farklı birşey var açık lise öğrencileri 1 kasıma kadar mazaretli sayılıyorlarmış yükseköğretimden imzalı belge var açık lise sitesinde öle yazıyor acaa açıktan olduğu için internet kaydına gerek yok mu ? ayy çok konuştum biliyorum ama lütfen yardımcı ol ablacım yaa :S
ben lisede de böyleydim
yine böyleyim
bünye alıştı artık
benimde cumartesi ingilizce kursum başlıyor
bu arada aus ablaya sormuşsunda bende yazayım dedim dikkatimi çekti
geçen akşam bir arkadaşta aynısını yazmıştı
bir an annen mi acaba diye düşündüm
büroya gidip öğrenmek en mantıklısı
ama 1 kasıma kadar mazeretli olma olayı varsa hallolur bir şekilde diye düşünüyorum
Ausencia hanımcım hoşbuldum teşekkür ederim. Karşımda sizler gibi iki üniv. okuyan bayanlar görmek beni inanılmaz motive etti harikasınız :) Oğlumla ve benimde bir nevi okuldaş sayılırsınÜniteleri tekrar gözden geçirdim ara sınava kadar 23 Ünitem varmış, 4 tanesini bitirdim. Acemilik idare edin canım benim. Teknolojiye uzak birisi değilim ama forumda da cidden acemiyim, çözerim ama :) Mesajına cevap veremediğim arkadaşım olursa affola, uyarmanızı ya da hatırlatmanızı beklerim canlarım.
merhabalar, bende inşallah yakında bir aöf li olarak aranıza katılıcam :) biraz başımdan büyük işlere kalkışıyorum gibi geliyo ama umarım üstesinden gelirim :) sormak istediğim bu kredili sistem nasıl bişey? aöf hakkında hiç bilgim yok şuan, biraz açıklayabilir misiniz
valla ya çalışmak lazım kuzum bende çekocuyum işteama çalışmaya başlayamam daha sanırım son 1 ay başlarım gibi :26: kpss çalışyıorum ya :26:
ekleyin canımyardımlaşırız
günyadınnnnn
geçmişe tam bakamadım yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
bi de edebiyatçı bölümdaş gördüm sanki
Allah herkese kolaylıklar,zihin açıklığı versin
bugün eşim işte dolayısıyla benm aöf çalışma günüm
bekle beni aus en az 2 üniteyle gelcem(şey yani inşallah )