2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

O zaman katıldın gitti işte

Heeh şöyle gençler çoğalsın da aramızda topiğin yaş ortalamasını dinamik tutalım

Ben aus canım , 34 yaş.

Merak etme , evdeymişsin de zaten , eee çocuk yok , eş yok , iş yok , yemek derdi yok , planlı programlı gidersen pek ala üstesinden gelirsin .

Elizcim yalnız 57 ünitede bir hata olmasın , ara sınava kadar her dersten yarısına kadar sorumlusun , kitaplarının hepsinin aldıysan bir bak bakalım , ders kaç ünite ise onun yarısını alarak hesapla .

Hoşgeldin

Ne güzel , biberoncum bulup çağırmış sizi . Burada birbirmizi hem motive ediyoruz , hem de günlük hayattan laflamaya devam ediyoruz

Diğer mesajlarını da okudum , yaşlarımız yakın , bende 35 e girmek üzereyim

Oğlunuz Akdeniz Üni. okuyormuş . Bende oradan mezunum , Tabii 2000 mezunu

Şimdi de Uluslararası İlişkiler Siyaset Biliminde 4. senem , bu sene bitiyor inşallah.

Listeye ekliyorum ama ünite sayısının doğruluğundan emin olamadım , sanırım toplam üniteyi yazdın . Her dersin yarı ünitesinden sorumluyuz vizede.

Aus abla 1 unite daha bitirdim toplamda 9 unitem bitmis oldu
2 ders bitti kaldi 10 ders

Aferin benim kuzuma

Çok iyi gidiyorsun gözdem , aman nazar değmesin sana . Gevşeme de sakın haaa

Tatlıyı bir daha yaptın mı ?

Günaydın herkeseeeee, çok güzel bir gün geçirelim hep beraber...

Rica ederim canım, ne güzel, sen başlamışsın bile şimdiden. Ben de içime çalışma aşkı gelsin diye bekliyorum, üstelik bu sene sosyolojiye de yazıldım ben, ikisini birden halletmem lazım...Umarım ilham gelmesi fazla uzun sürmez. Osmanlıca kursu iyi olmuş, daha önce dediğim gibi bu sene alacağın dersler arasında en zorlayacak olan osmanlıca, üstelik sadece 1. sınıfta değil, 2 sınıfta da osmanlıca gramerini göreceksin. Başaracaksın merak etme, hatta burada onur, yüksek onur belgelerini kutlayacağız, demedi deme.:) Bu yaştan sonra da deme sakın, bak bizim bu bölümleri bitirdikten sonra ne planlarımız var, okumanın sonu yok.:))

Gerçekten nazar değdi hepinize ausum yaaa, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine diyeceğim ama, bu merete önlem de alınmıyor ki, bir daha semtine bile uğramasın diyeyim, ne senin ne de gazelin...

merhabalar, bende inşallah yakında bir aöf li olarak aranıza katılıcam :) biraz başımdan büyük işlere kalkışıyorum gibi geliyo ama umarım üstesinden gelirim :) sormak istediğim bu kredili sistem nasıl bişey? aöf hakkında hiç bilgim yok şuan, biraz açıklayabilir misiniz

burdayıjm sibelimmm :80: olmayıp ne yapçaz geldi başa bu aöf sonradan bin pişman olduğum kazık mı kazık iktisat bölümü
valla ya çalışmak lazım kuzum bende çekocuyum işte ama çalışmaya başlayamam daha sanırım son 1 ay başlarım gibi :26: kpss çalışyıorum ya :26:

Çekodan bir kişi var listede , istersen sende katıl .

ekleyin canım yardımlaşırız

günyadınnnnn
geçmişe tam bakamadım yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
bi de edebiyatçı bölümdaş gördüm sanki
Allah herkese kolaylıklar,zihin açıklığı versin
bugün eşim işte dolayısıyla benm aöf çalışma günüm
bekle beni aus en az 2 üniteyle gelcem(şey yani inşallah)

eliz hoşgeldin aramıza
senin şu fotoğrafa bayılıyorum ya
onu bana verseler ahh ahh her yerini mıncıklasam
bende 22 yaşındayım adım gözde
okulöncesi öğretmenliği 3. ve 4. sınıfı bir arada götürüyorum
eğer hiç ders bırakmazsam haziranda mezunum inşallah
bende çalışmıyorum evdeyim ama hem öğrencilik hem ev hanımlığı stajı yapıyorum
anne baba ve bir kardeşin tüm işlerinden ben sorumluyum
benim 61 ünite bu tempoda biterse senin 57 ünite hayli hayli biter sıkma canını

merhaba
hoşgeldiniz aramıza
annemle yaşıtsınız
kanım ısındı size
inşallah çabucak bitiririz bu seneyide hep birlikte

ayy ablacım gece bende ünite bitirdiğimi yazdım ya
4 üniteninde sorularını toptan çözeyim dedim soru bankasından
1 üniteyi bitirdim maşalahh 40 soru vardı
2.ye geçicem tam hafiften bir ağrı geldi
dedim heh canım soru çözmek istemiyor ya resmen kendi kendime başımı ağrıtıyorum
neyse 2. üniteyide çözdüm bir bastırdı
koşa koşa yatmaya gittim dahada ağrımadan
çok kötü migren ağrısı ya
bende gözlerime masaj yapa yapa uyumuşum
benim hep sıkıntı stresten
yine doktora gidesim var
gittim bir kere
bir ağrı kesici bile verdi
antidepresan veri
ya ne yapayım ben antidepresanı
insanları böyle uyuşturuyorlar işte nasıl sinir olmuştum
tamam stresli sıkıntılıyımda hemen antidepresana mı sarılayım:26:

Aferin benim kuzuma

Çok iyi gidiyorsun gözdem , aman nazar değmesin sana . Gevşeme de sakın haaa

Tatlıyı bir daha yaptın mı ?

2 gün boşluk bırakmıştım yine toparlıcam inşallah
yalnız çizelgeyi geceleri dalgınlıkla hep yanlış işaretlemişim
gitmişim staj dersimin altına çentik atmışım
gece ne güldüm kendime
bugün bir tane daha çıkarayımda gururla çiziklerimi atayım

tatlıyı dün yapmadım ablam
halam tatlı yapmış yollamıştı
bugün yapıcam
yarışma için yaptığım tatlının tadı damağımızda kaldı ya
hem kalıp küçüktü
hemde misafir vardı
ufacık birşey yedik
annem diyor çok güzel oluştu ya yiyemedik
hani diyorum diyetteydin
tamam bir kere daha yap sonra daha istemicem bir dilim yiyeyim nolur diyor
bugün yapcam çilek sosumda artmıştı değerlendireyim

Son düzenleme:

Evet canım bende çok araştırdım yazdığın avantaj ve dezavantajlar benim için de mevcut. Özellikle Atatürk'ün materyali olmaması kötü. Çünkü bende bilgisayardan ders çalışamayan biriyim ama bunun için çözüm üretmek çok zor değil ki bütünleme olması en iyisi. Çünkü Anadolu ya bütünleme olmadığı için kayıt yaptırmak istemiyorum. Ama İstanbul da kafamı kurcalamıyor değil. diplomada isminin yazacak olmasında mütevellit Ama dediğin gibi ücreti çok fazla geldi onunda bana. Bu gidişle sınıf arkadaşı olacağız gibi canım

aus ablacım teşekkür ederim aranıza aldığınız için :))

7 kitabım var her birinde 8 ünite var toplam 57 ünite yapıyor yanlış anlamadıysam vizelerde 28 üniteden gireceğim final dede 57 üniteden gireceğim . sanırım böle olması gerekiyor .

GzdBky

Merhaba Canım :) teşekkür ederim bende ev hanımlığı stajı yapıyorum çamasır bulaşık temizlik vs aynı şekilde bende sorumluyum Çok memnun oldum benden bir tane daha varmış

toplamda 57 üniteden vizeye kadarda yarısından sorumlusun o zaman canım
yırttın yani
benim vizeye kadar 61
bende mutlu oldum benden bir tane daha olmasına

toplamda 57 üniteden vizeye kadarda yarısından sorumlusun o zaman canım
yırttın yani
benim vizeye kadar 61
bende mutlu oldum benden bir tane daha olmasına

aynen öle yarında kurs için çağırdılar hasta hizmetleri elemanı olarak ayrıca 2 kasımda da ehliyet sınavım var lisedeken bu kadar yoğun olmadıydım ya ben

Ausencia Abla Acil bir sorum olacak . Annem açık lise öğrencisi idi düne kadar dün mezun oldu ösym de girmişti sosyolojiyi kazandı . Fakat lisede krediyi tamamlayamadığı için internetten kaydını yaptıramadık pazar günü ankarada sınava girdi ve kredisini tamamladı dün de mezun oldu. İnternetten kayıt yaptırmadığımız için annem okuyamayacak mı üniversiteyi bugun büroya gideceğiz ama yine de sormak istedim dün geceden beri içimiz içimizi yiyor. İnternet kayıtları bitmiş . Fakat farklı birşey var açık lise öğrencileri 1 kasıma kadar mazaretli sayılıyorlarmış yükseköğretimden imzalı belge var açık lise sitesinde öle yazıyor acaa açıktan olduğu için internet kaydına gerek yok mu ? ayy çok konuştum biliyorum ama lütfen yardımcı ol ablacım yaa :S

ben lisede de böyleydim
yine böyleyim
bünye alıştı artık
benimde cumartesi ingilizce kursum başlıyor

bu arada aus ablaya sormuşsunda bende yazayım dedim dikkatimi çekti
geçen akşam bir arkadaşta aynısını yazmıştı
bir an annen mi acaba diye düşündüm
büroya gidip öğrenmek en mantıklısı
ama 1 kasıma kadar mazeretli olma olayı varsa hallolur bir şekilde diye düşünüyorum

ben artık kaçayım
benim ufaklık gelir birazdan yemeğini hazırlayayım
herkese boooolllll çalışmalar
ben yine geceye kadar doluyum gece başlıcam derse
yeni derse geçiyorum inşallah üniteleri kısadırda 2 tane bitirdim yazarım buraya

Valla lise de çok rahattım Hayırlı olsun canım ingilizce kursun

Valla o kişi annem değil orası kesin
Ayy inşallah olur yoksa annem beni kesecek :S
Herşeyi biliyorsun takib ediyorsun ona niye bakmadın deyip duruyor . Şimdi Eskişehir'i arayacağım bi sorayım kısmett

Ausencia hanımcım hoşbuldum teşekkür ederim. Karşımda sizler gibi iki üniv. okuyan bayanlar görmek beni inanılmaz motive etti harikasınız :) Oğlumla ve benimde bir nevi okuldaş sayılırsın Üniteleri tekrar gözden geçirdim ara sınava kadar 23 Ünitem varmış, 4 tanesini bitirdim. Acemilik idare edin canım benim. Teknolojiye uzak birisi değilim ama forumda da cidden acemiyim, çözerim ama :) Mesajına cevap veremediğim arkadaşım olursa affola, uyarmanızı ya da hatırlatmanızı beklerim canlarım.

Eliz canım ,

Kayıt yenileme işlemleri;

16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayıp 25 Eylül 2013 Çarşamba günü mesai saatibitiminde sona erecektir.

26-27 Eylül 2013 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yenilenecektir.

ÖSYS EK YERLEŞTİRME

Başvuru Tarihi:
07 Ekim 2013 Saat: 00.00 - 25 Ekim 2013 Saat: 17.00

07 Ekim 2013 - 23 Ekim 2013, Mesai Saatleri

Mazeretli Kayıt Tarihi:
24 Ekim 2013 - 25 Ekim 2013, Mesai Saatleri

Annen bu tablodaki tarihleri göre ek yerleştirme ve ek yerleştirme mazeretli kayıtlarını kaçırmış değil. Eskişehir ile telefonda görüşmen en doğrusu olacaktır , ama tarihler annenden yana gibi duruyor .

Hoşbuldum canım, annenizle yaşıtsam sizde benim oğlumla yaşıtsınız sanırım :) Hangi bölümü okuyorsun yaşın kaç canım, sana da kolaylıklar başarılar diliyorum, sevgilerimi yolluyorum

Ben tabloya ekledim isminizi , zaten 23 olarak yazdım ünite sayınızı

Forum hakkında da kafa karışıklığınız varsa , sorun , yardımcı olmaya çalışırız . Bize zaten kısa sürede alışırsınız

Drun bakalım daha , biberonla ben , 2. üni.ler bitince de devam edeceğiz , sizi de bekleriz aramıza

çalıştığım ünite sayısı:2

biraz ağır gidiyorum ünitem sayım çok ama bitecek..

efenim selamun aleyküm
ausencia der mi çalışyor son dk golcüsü diye tanınırdı ama

Kredili sistemle ilgili kafanızı karıştıranları sorarsanız daha kolay açıklayabiliriz.

Çünkü kredili sistem anlatılırken çok karmaşık gibi duruyor ama yaşarken kolay

valla ya çalışmak lazım kuzum bende çekocuyum işte ama çalışmaya başlayamam daha sanırım son 1 ay başlarım gibi :26: kpss çalışyıorum ya :26:

ekleyin canım yardımlaşırız

Bölüm , sınıf , vizede sorumlu ünite sayısını yazarsan hemen eklerim canım

Hadi bakalım , yazdım bunu bir kenara , akşama kadar geldin geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…