Evet, İstanbul etiket olarak iyi, haklısın.:) Ama auzefin sosyoloji için şöyle bir ders programına göz gezdirdim, 10 tane ders vardı. Hadi dedim yapılır bir şekilde, ama seçmeli derslerde güzel sanatlar ve beden eğitimini görünce yok artık dedim. Açıköğretimde beden eğitiminin işi ne? Ama İstanbul bu, ben örgün okurken de bir sürü gereksiz dersimiz vardı bölümden bağımsız. Her dönem 10-15 arası dersim olurdu ve mesela ilk sene sadece 4 branş dersim vardı. O yüzden de biraz vazgeçtim, hepsinin müfredatlarını incelemeye çalıştım, tabii ki hoca faktörü çok çok önemli, özellikle örgünle açıköğretim karşılaştırıldığında ama kafama en uyan Atatürk oldu benim de.
İstanbul da olsa Atatürk de olsa, bölümdaş oluyoruz yani.:)) Çok sevindim, en azından zorluklarını da burada beraber atlatırız.
Eliz canım ,
Kayıt yenileme işlemleri;
16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayıp 25 Eylül 2013 Çarşamba günü mesai saatibitiminde sona erecektir.
26-27 Eylül 2013 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yenilenecektir.
ÖSYS EK YERLEŞTİRME
Başvuru Tarihi:
07 Ekim 2013 Saat: 00.00 - 25 Ekim 2013 Saat: 17.00
07 Ekim 2013 - 23 Ekim 2013, Mesai Saatleri
Mazeretli Kayıt Tarihi:
24 Ekim 2013 - 25 Ekim 2013, Mesai Saatleri
Annen bu tablodaki tarihleri göre ek yerleştirme ve ek yerleştirme mazeretli kayıtlarını kaçırmış değil. Eskişehir ile telefonda görüşmen en doğrusu olacaktır , ama tarihler annenden yana gibi duruyor .
Gazelin oğlunun tahlilleri pek iyi çıkmamış , misafir baskını var şimdi konuşamadık detaylı ama dua edelim arkadaşlar , çabuk iyileşsin .
Geçmiş olsun eftelyacığım, salgın var bu aralar, tam da hastalık mevsimi, ne giysen ya fazla ya az geliyor...
Teşekkür ederim Eftelya :) Umarım sizde istediğiniz bölümü okursunuz, sonuçta insanın isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok. Ben 40 yaşına girdim (yaşımı hiiiç göstermiyorum amaaa)Oğlum Akdeniz üniv.de Tarih okuyor. Onun desteği ve motivasyonu üzerine okumaya karar verdim:) Belki de içinizde en yaşlısı benim. Şu saatte bile ders çalışıyorum,arada mola burayada bakıyorum. Bu hızla gidersem çok iyi, inşallah çabuk sıkılmam:) Görüşmek üzere, iyi geceler
Hay Allah, ne çıkmış?...(( Bütün dualarım onunla, inşallah çabucak iyileşir...
kızlar selam benide eklermsnz listeye ama ne konular ne üniteler hakkında bilgim yok çünki ünv sitesine bağlanamıyorum atatürk ünv ilahiyat açıköğretim 1. sınıfım tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyaım var.... eşimde öğrenci ve şu an yarış halindeyiz......
ben 1 ünite daha bitirdim
offff offfffgünlerdirrrr elimi laptopa değecekkkk halll takat ve zaman kalmammış haldeee.. oy oyyyy şöyle bir merhaba demek istedimm herkeseeee... ben dahaaa 0 kitaplaaa çalışmamaya devam aşamasındayım... eee ne yapam suç benim mi?Hal ve gidişat :
Bir hata sonucu linke tıklayan aus dan 3 gündür haber alınamıyooor
offff offfffgünlerdirrrr elimi laptopa değecekkkk halll takat ve zaman kalmammış haldeee.. oy oyyyy şöyle bir merhaba demek istedimm herkeseeee... ben dahaaa 0 kitaplaaa çalışmamaya devam aşamasındayım... eee ne yapam suç benim mi?
kızlar selam benide eklermsnz listeye ama ne konular ne üniteler hakkında bilgim yok çünki ünv sitesine bağlanamıyorum atatürk ünv ilahiyat açıköğretim 1. sınıfım tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyaım var.... eşimde öğrenci ve şu an yarış halindeyiz......
kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...
Gazeeeeeeeeeeeeel , o kadar özelden yazıyorum , hiç mi kar etmiyor arkadaşım ? Bu kadar kötü senaryo yazma kafanda lütfen .
Rabbim dermansız dert vermesin . Burakcığım , evet biraz hasta ama bu kadar kötü düşünme . Alerjisi var ise ve bu bronşitini tetikliyorsa , iyi bir doktor sana zaten izleyeceğiniz yolu anlatacak , ondan sonra her çocuk sene de ne kadar hastalanıyorsa Burakta o kadar hastalanacak Allahın izniyle .
Hadi ahretim ya , üzme , morallli ol. Çocuklar herşeyi hisseder. Ona da yansıtma tamam mı canım ?
senin msjı okumadan önce yazdım kız burayı :)
rahatladım sayende..hızır gibisin vesselam....
gündüz bdv ye konu açmıştım, ordan da baya çocuğu alerjik bronşit olanlar varmış..hepinizin yazdıkları sayesinde bir nebze ferahladım...çok teşekkürler...
bana çocuk denilince dünya durur aus, sen beni tanımıyonmu? rabbim acılarını yaşatmasın...
şu suriyedeki ölen çocuklrın resimlerini falan gördükçe hüngür hüngür ağlıyorum inan...çocuklara hiç kıyamıyorum...
onlar başka...bambaşka....rabbim onları muhafaza etsin...
hal gidişatlara çok çok güldüm ablacım .
ders çalışamayanlardan bir tek ben varım ama çizelgemi beklemekte ve pazartesi kaydımı yaptırmıp başlamak isteekteyim ablacım :)oraya not düşer msiisn lütfen
BENNNNN geldimmmm ama bitmiş haldeyimmmmmmmmmmm ......Bu arada o gökçeee nerde o gökçeeee , akşamdan beri evin içinde '' hayatı tespih yapmışımmmm '' diye dolaşıyorum , yok bir şey değil de eşimin bana bakışları birinci derece boşanma sebebi
kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...
Eftelyacım öncelikle çok geçmiş olsun, bünyeniz zayıf ise direnci arttırmak, mineral protein desteği ve cildi de güzelleştirmek için 1 bardak ılık sütün içine 1 çay kaışığı kuru maya katarak günlük içmeni tavsiye ederim.. Bana abla diyebilirsin tabii ki de, oğlum 22 yaşında, kızım 18 :) Zaten yaşımı hiç göstermiyorum ama sizin aranızda daha da gençleşeceğime inanıyorum:) Sanada başarılar dilerim canım görüşmek üzere