2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bende Atatürk ü seçerim bu gidişle ön kayıt yaptırdım zaten. Aslında ben tarih okumak istedim ama benim eşim örgün tarih mezunu. Açıktan tarih mi okunur falan filan diye beni vaz caydırdı Sonra dedim hadi bari sosyoloji okuyayım da biraz sosyal hayatta da işime yarasın...

Ablacım çok teşekkür ederim Eskişehiri arıyorum açmıyorlar . Yarın büroya gideceğiz inşallah . Çok sağol

Geçmiş olsun eftelyacığım, salgın var bu aralar, tam da hastalık mevsimi, ne giysen ya fazla ya az geliyor...

sağol canım ama dikkat edin sizde..:2:
aynen öyle canım benim ne giysen ya terletiyor ya üşütüyor kısacası ne giyeceğimi şaşırdım..
bide mevsimden midir nedir bilmiyorum hep canım sıkkın böyle bi garip oluyorum ya o da motivayonumu düşürüyor tabi...

maşallah probis o zaman size abla diyebilir miyim peki:))
yok yok ben bu okuduğum bölümü bi bitireyim de sonra inşallah edebiyatta okurum..
okumanın yaşı yoktur yeter ki insanın içinden gelsin gerisi geliyor bakın siz ne güzel okuyorsunuz
herkese örnek olacak bi davranış başarılarının devamını dilerim... görüşmek üzere

eliz probiss ve ismini kaçırdığım daha yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

hasta olan tüm arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum aman dikkat edin kendinize:2:

biz topiğe bi kurşun mu döktürsek acaba...

kızlar selam benide eklermsnz listeye ama ne konular ne üniteler hakkında bilgim yok çünki ünv sitesine bağlanamıyorum atatürk ünv ilahiyat açıköğretim 1. sınıfım tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyaım var.... eşimde öğrenci ve şu an yarış halindeyiz......

Eftelyacım öncelikle çok geçmiş olsun, bünyeniz zayıf ise direnci arttırmak, mineral protein desteği ve cildi de güzelleştirmek için 1 bardak ılık sütün içine 1 çay kaışığı kuru maya katarak günlük içmeni tavsiye ederim.. Bana abla diyebilirsin tabii ki de, oğlum 22 yaşında, kızım 18 :) Zaten yaşımı hiç göstermiyorum ama sizin aranızda daha da gençleşeceğime inanıyorum:) Sanada başarılar dilerim canım görüşmek üzere

Hay Allah, ne çıkmış?...(( Bütün dualarım onunla, inşallah çabucak iyileşir...

Alerji testi sonucunu almış , alerjik bronşit demiş dr.
Bursaya gidecekler , bulunduğu yerdeki hastane tam teşekküllü değil maalesef.
Ben şimdi biraz araştırdım , değerleri yollarsa bana , korktuğu kadar bir şey yok gibi.
Ama gazel çok üzgün .

Hoşgeldin kays.
Ekliyorum hemen . Aramızda ilahiyatta gazel var bir tek , 2. sınıf .

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Linkten derslerine ve ünite sayına bakabilirsin , yanılmıyorsam vizeye kadar 40 üniten var

ben 1 ünite daha bitirdim

Süpersin

Hal ve gidişat :

Bir hata sonucu linke tıklayan aus dan 3 gündür haber alınamıyooor
offff offfffgünlerdirrrr elimi laptopa değecekkkk halll takat ve zaman kalmammış haldeee.. oy oyyyy şöyle bir merhaba demek istedimm herkeseeee... ben dahaaa 0 kitaplaaa çalışmamaya devam aşamasındayım... eee ne yapam suç benim mi?

kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...

Senin yüzünden psikolojim bozuldu bee , tablodaki durumum kaç gündür sayende ne yazıyor okusana . Dilimede dolandı feci halde , eşim tuhaf tuhaf bakıyor , yok o değil 2. çocuktan vazgeçecek biraz daha söylersem bu şarkıyı :))
Bende başlamadım daha çalışmaya , de hele bana suç bende mi ????

hoşgeldin canım...burada tek ilahiyatlı ben varım...geçen yıl yalnızdım....aynı bölümden birinin olması güzel bişey, fikir alışverişimiz olur...
bu aralar bazı sağlık sebeplerinden dolayı pek uğrayamıyorum buraya, ama rabbim izin verirse devamlı burda olurum...ilahiyatla ilgili soracağın bişey varsa her zaman yardımcı olurum...

Gazeeeeeeeeeeeeel , o kadar özelden yazıyorum , hiç mi kar etmiyor arkadaşım ? Bu kadar kötü senaryo yazma kafanda lütfen .

Rabbim dermansız dert vermesin . Burakcığım , evet biraz hasta ama bu kadar kötü düşünme . Alerjisi var ise ve bu bronşitini tetikliyorsa , iyi bir doktor sana zaten izleyeceğiniz yolu anlatacak , ondan sonra her çocuk sene de ne kadar hastalanıyorsa Burakta o kadar hastalanacak Allahın izniyle .

Hadi ahretim ya , üzme , morallli ol. Çocuklar herşeyi hisseder. Ona da yansıtma tamam mı canım ?

senin msjı okumadan önce yazdım kız burayı :)
rahatladım sayende..hızır gibisin vesselam....
gündüz bdv ye konu açmıştım, ordan da baya çocuğu alerjik bronşit olanlar varmış..hepinizin yazdıkları sayesinde bir nebze ferahladım...çok teşekkürler...
bana çocuk denilince dünya durur aus, sen beni tanımıyonmu? rabbim acılarını yaşatmasın...
şu suriyedeki ölen çocuklrın resimlerini falan gördükçe hüngür hüngür ağlıyorum inan...çocuklara hiç kıyamıyorum...
onlar başka...bambaşka....rabbim onları muhafaza etsin...

Heh şöyle gülücük koy mesajlarına bakayım

İyi olacak benim yakışıklı Burakcım , zaten iyi de , şu dönemide bir atlatsın .

Ben şuan söküğünü dikemeyen terzi modeliyim zaten , sana söyleniyorum ama ben bırak hastalanmayı , çocuk kreşe başladı diye ağlayan kadınım

Birileri de bir zamanlar şöyle bir mesaj yazmıııış.

Bir daha ki pazartesi geldi gelecek ama tık yok

Bu arada o gökçeee nerde o gökçeeee , akşamdan beri evin içinde '' hayatı tespih yapmışımmmm '' diye dolaşıyorum , yok bir şey değil de eşimin bana bakışları birinci derece boşanma sebebi
BENNNNN geldimmmm ama bitmiş haldeyimmmmmmmmmmm ......

yorgunummm dostlarımmm yorgunum yorgunn parçasını yolluyorum bugunnn bacımmm:)

bu arada maaşallahhh herkesler kaydolmuşda kipatlarını almışdaa hatta çalışmalarnı yapmıştaa üniteleri bile bitirmişş HEYYY MAAŞALLAHHHH HERKESEEE

rabbim şifa versin canım
inşallah kötü bişey çıkmaz kalbini ferah tut sen

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
oooo ablacım bu tarifi uygulayacağım... :108:
sen zaten gençsin ki daha da çıtır olucaksın demekkkk
bende 22 yaşındayım :)
annemde sizin yaşlarda.. ama bizimki ev işinde mastırrrrr yapıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…