- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Tamam çok teşekkür ederim :)
Tabi ki katılırım :) Önce kendimi tanıtayım 18 yaşındayım Anadolu üniversitesinde maliye okuyorum . Çalışmıyorum evdeyim :) Bursa da yaşıyorum ve toplam 57 üniteyi 14 aralığa kadar nasıl bitireceğim kara kara düşünmekteyim dertliyim çok
O zaman katıldın gitti işte
Heeh şöyle gençler çoğalsın da aramızda topiğin yaş ortalamasını dinamik tutalım
Ben aus canım , 34 yaş.
Merak etme , evdeymişsin de zaten , eee çocuk yok , eş yok , iş yok , yemek derdi yok , planlı programlı gidersen pek ala üstesinden gelirsin .
Elizcim yalnız 57 ünitede bir hata olmasın , ara sınava kadar her dersten yarısına kadar sorumlusun , kitaplarının hepsinin aldıysan bir bak bakalım , ders kaç ünite ise onun yarısını alarak hesapla .
Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar
Hoşgeldin
Ne güzel , biberoncum bulup çağırmış sizi . Burada birbirmizi hem motive ediyoruz , hem de günlük hayattan laflamaya devam ediyoruz
Diğer mesajlarını da okudum , yaşlarımız yakın , bende 35 e girmek üzereyim
Oğlunuz Akdeniz Üni. okuyormuş . Bende oradan mezunum , Tabii 2000 mezunu
Şimdi de Uluslararası İlişkiler Siyaset Biliminde 4. senem , bu sene bitiyor inşallah.
Listeye ekliyorum ama ünite sayısının doğruluğundan emin olamadım , sanırım toplam üniteyi yazdın . Her dersin yarı ünitesinden sorumluyuz vizede.
Aus abla 1 unite daha bitirdim toplamda 9 unitem bitmis oldu
2 ders bitti kaldi 10 ders
Aferin benim kuzuma
Çok iyi gidiyorsun gözdem , aman nazar değmesin sana . Gevşeme de sakın haaa
Tatlıyı bir daha yaptın mı ?