2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Slmm aus bugun dogum gununmus nice mutlu yillara dunde benim dogum gunumdu bugunde evlilik yil donumumuz:) 3.snemizi doldurduk ailemin yaninda oldugum ici bu sne esimle geciremedim malesef

Doğumgünün kutlu olsun mmisciğim, nice mutlu yaşlara sevdiklerinle beraber...Evlilik yıldönümünü de kutluyorum, yuvanızdan sağlık, huzur, mutluluk hiç eksik olmasın...

canım üzülme, ek yerleştirmeler var...
bende geçen sene yeni kayıt olacağımda ek yerleştirmeyle kayıt oldum...
ek yerleştirmeyle kayıt olabilirsin..hala geç değil...

Aus ablacım nice mutlu uzun yıllara, allah birlikte yaşlanıp saçları beyazlatmayı nasip etsin.

canım üzülme, ek yerleştirmeler var...
bende geçen sene yeni kayıt olacağımda ek yerleştirmeyle kayıt oldum...
ek yerleştirmeyle kayıt olabilirsin..hala geç değil...

Gazelim hızır gibi yetiştin, müjdeyi de verdin...:))) Ben dün çok üzüldüm kaçırdığı için, hatta bayağı araştırdım gece bir şey yapılabilir mi diye, ek yerleştirmelerin de tarihini gördüm ama hiç bilmediğim bir konu olduğu için yazamadım. Ama böyle bir imkan olmasına çok sevindim.:))

teşekkür ederim çok güzel aydınlattınnız beni.allah razı olsun sizden iyi günler...

slm kızlar, geçmişi okuyamadım....
moralim çok bozuk...oğlum hasta oldu yine
ya neden bukadar sık hasta oluyor bu çocuk...gece öksüre öksüre bi hal oldu...
saat 2 ye randevu aldım götürcem birazdan doktora...yine bronşit falan diyecek de hastaneye yatırcak diye ödüm kopuyor...iğneler serumlar ilaçlar... allahım ne olur bişey çıkmasın...artık tik üstünde oturuyorum resmen...
gece kırk sefer uyanıp üstünü örtüyorum, soğuk bişey yedirip içirmem, terlese sırtına havlu koyarım...
doktorun verdiği bütün tavsiyelere uyuyorum, meyve sebze elimden geldiğince düşüyorum üstüne....ama hala neden hasta oluyor...
tamam buranın havası sert ama gerçekten hastalık lafı duyunca iki adım geri duruyoruz...doğru düzgün evden bile çıkmadık bronşitten beri.. hasta kişilerle görüşmedik...
bişey söyleyin kızlar, ne yapayım ben daha nasıl muhafaza edeyim oğlumu...
kafasını taşıyamıyor halsizliği ve öksürüğü var...
geceden beri uyku uyumadık...

Ne yalan söyleyeyim içten diledim canım , çokta sevindim . Büyüyorlar tabii , ne güzel oluyor değil mi ? Dışarıda olaysız geçince , o zaman çok seviyorum bende beraber dışarıda bir şeyler yapmayı.

Ya canım , benim göz atma huyum vardır , satır satır okumam . Evet yazıyormuş parantez içinde de , sağol canım benim .

Demek ki neymiş ; ara sınav tarihimiz ,

14-15 Aralık vizeler .
Aus ablacım nice mutlu uzun yıllara, allah birlikte yaşlanıp saçları beyazlatmayı nasip etsin.

Teşekkürler canım benim , darısı başınıza diyeceğim de , seni daha ''o'' kişinin var olduğuna inandırmak lazım önce

Gazel canım benim , Burağın bornşiti için akut mu yoksa kronik mi dedi doktor .Biliyorum sende müzminleşmesinden korkuyorsun ama eğer öyle , tedavi için erken dönemdesiniz .

Kış böyle gazel , hele özellikle tam şu havalar . Kalın giydirsen hemen terliyorlar , az giydirsen üşüyor . Evden çıkarmasan hiç o da olmaz . Sen yine iyi bir doktor ile sürekli danışarak git canım .

Dualarım oğlunla . İnşallah geçer gider bu hastalık , dönemseldir .

merhabalar bende gelmek istiyorum bu topiğe iktisat üçüncü sınıf okuyorum çook çook zor ya nasıl biter bilmem alttanda dersim kalmış toplam on dersim var listeye eklenmek istiyorum taktikler öneriler almak istiyorum çünkü sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum eve gidiyorum yemek temizlik hiç vaktim olmuyo üniteler çok uzun ve ben hala fırsat bulup çalışmayabaşlamadım
bide zaten unutma sorunum var ilk bitirdiğim dersi sonra uutuyorum nasıl düzene koyucam yardımlarınıza ihtiyacım var çok bişey istemiyorum valla sınıfı geçeyim yeter

günde bi ünite yetiyo mu önce konu çalışp sorumu çözüyonuz yoksa sadece çıkmış sorulara mı bakıyonuz....

Gazelim, çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsun...Sen bu kadar önlem alıyorsun ama acaba bünye meselesi mi, yani bazen çocuklar yetişkinlere nazaran daha hastalığa açık olurlar, bağışıklık sistemleri de daha yeni gelişiyor ya. Ama hemen panik yapma, illa bronşit olacak diye bir şey yok, soğuk algınlığı ya da başka virütik bir şey olabilir. Sen dışarıya çıkarmasan da havada dolaşıyor bu münasebetsiz virüsler, salgın olunca da kurtuluş pek mümkün olmuyor.( Vitamin takviyesi falan geliyor aklıma, ama tabii ki bakalım doktor ne diyecek. Mutlaka bağışıklık sistemini daha da güçlendirecek bir şeyler önerecektir, sen gönlünü ferah tut...

geçen seferki bronşit olduğunda, hemşire bir arkadaşım var onla görüşmüştüm, onunda oğlu alerjik bronşitmiş... iminoloji diye bir bölümde alerji testi yaptırmışlar ve bazı gıdalara alerjisi olduğundan bronşit oluyormuş oğlu...
bana dedi ki doktorunuza sorun, sizde bi test yaptırın bakalım belki alerjiktir dedi...
doktora sordum ben alerjik olduğunu düşünmüyorum dedi, üşütmeye bağlı bence dedi...
ya anlamıyorum ki neden test yapalım demiyor..:26:
şimdi doktor önermeyince bende ısrar edemedim yaptıralım diye...
o hemşire arkadaşım da neden yaptırmıyorsunuz belki alerjiktir de kurtulursunuz diyor...doktor istemiyor...valla kafayı sıyıracam...
doktor onaylamadan da test yapılmıyor, yoksa şimdiye kadar kendim gider yaptırırdım...
şimdi doktora gidince tekrar sorayım diyorum ama bu seferde kalkar çok biliyorsanız gidin diye tersler falan diye de çekiniyorum...
bizim buranın doktorları bi alem....akıllısı beni bulmaz ki...

Aynen canım yaaa, nasıl zevkli o böyle usluyken onunla elele dolaşmak, dükkanlara girmek...Hep derdim, çok mu şey istiyorum diye, Allahıma şükürler olsun, umarım hep böyle devam eder...

Canımın içi, anlamamamız gayet normal, ben dün gece kafayı yedim o tarihlerle.:))) Anadolu üniversitesinin suçu, eogrenmeyi güncellememiş, bu çizelgeden de bir şey çıkarmak mümkün değil. Ayırsana açıköğretimin sınav tarihlerini, atla deve değil ya altı üstü 4 tarih yazılacak. Şimdi yeni okulum diye söylemiyorum, Atatürk aöf'de tarihler net, belli; örgünle de açıköğretimi birbirine katmamışlar.

Listeye ekliyorum , İktisat 3 . vizeden sorumlu olduğun ünite sayısınıda yazar mısın ?

Yönteme gelince , bende son haftalarda çalışanlardanım .

Ama planlı çalışmayı tavsiye derim tabii , benim ki iş değil . Son haftalarda da tekrar yaparsın . Ünite sayına göre günde 1 ya da 2 ünite yeterli olur .

Gece mesela 22:00 / 23:30 diyelim , kendine böyle bir 1 - 1,5 saatlik zaman ayır , ya da sabah 6 da kalkarak , hangisi bünyene uygunsa

sağol canım, doktorun yaptığı ancak antibiyotiği yazıp yollamak...
iyice ezberledim ilaçların ismini...
minicik çocuğa ilacı dayayıp duruyoruz...vermek istemiyorum....
inşallah hastaneye alacak kadar bişeyi yoktur da, geri döneriz...çabucak iyileşse inşallah...

destanhanim - işletme - 3.sınıf

ama kaç ünitem olduğunu kitapları alınca yazarım .

ben geçen sene evlilikti , şehir değişikliği filan kayıt tarihlerini unuttum , bahar dönemini de es geçtim derken ben baya geri kaldım anlayacağınız. Sizinle bu yıl inşallah sınıfımı iftiharla geçmek istiyorum.

Ben yan gelip yatma pozisyonundayım. Ders çalışma aşkı yok bende

Alerjik bronşit görümcemde vardı .Öksürüğü olur çok ama öyle halsizlik , ateş bilmiyorum .Tabii kıyaslanamaz ikisi , çok küçük daha , en ufak bir virüs onu yorar , yatağa düşürür .

Tekrarladığı için bu sefer doktor test yaptırır belki .

Haberdat et bizi de canım .

canım ya pc de sorunvar bakamıyom ünitelerime nasıl yapsak

canım ya pc de sorunvar bakamıyom ünitelerime nasıl yapsak

Sorun değil , ben ekliyorum listeye .

Sen öğrendiğin zaman bildirirsin . Çalışmaya başlayınca bitirdiğin ünite sayısını yazarsın .

Önce çalışma programını ayarla , gerisi gelir inşallah.

Heeey hoşgeldin

Hemen ekliyorum , kitapları alınca üniteleri yazarsın .

Burada hep beraber motivasyonla hallederiz , yer bitiririz üniteleri

Ben yan gelip yatma pozisyonundayım. Ders çalışma aşkı yok bende

Sedulu canım , dur daha bizim fotografik metoda erken bu zamanlar , şimdiden çalışırsam sınavda görüntü flulaşıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…