Adacığımm, merhabaa :)) Gel canımcım gel, beraber okuyalım, sosyolojiyi de devirelim.:)))
Atatürk'e kaydoldum mecburen, Anadolu şansım yoktu. İstanbul'un da hem harcı hem de dersleri fazla geldi. O yüzden Atatürk'ü tercih ettim. Gerçi sen mutlaka araştırmışsındır ama benim açımdan avantajları ve dezavantajları sayayım sana hemen.:)) En büyük avantajı Atatürk'te bütünleme olması. Bir de benim için Anadolu'yla sınav tarihleri çakışmıyor hatta bayağı bir ara var. Dezavantajı ise basılı kitabı yok, aöf bürosu yok, her şeyi internetten hallediyorsun. Bunu belki dezavantaj olarak kabul etmezsin ama ben ne kadar teknolojiye yakın olsam da kitabı elime almadan konsantre olamıyorum, o yüzden ünitelerin çıktılarını alıp öyle çalışmayı düşünüyorum. Bir de tabii ara sınavlar internet üzerinden oluyor. İyi mi kötü mü girince göreceğim, çünkü geçen sene de auzefi araştırırken en çok insanlar bundan dert yanıyordu. Yarıda sınavı kesilip de mazeret sınavına giren çok vardı. Umarım benim başıma gelmez.:)
Ausummm, biz iflah olmayız anacım.:))) Çocuklar liseye başlar, artık utanır olurlar annem hala okuyor demeye.
Annem bile, herhalde bunlar bittikten sonra artık okumayacaksın diyor bana; ben de yooo, tarih düşünüyorum dedim geçenlerde, bana aynen böyle baktı.