Heeey hoşgeldin
Hemen ekliyorum , kitapları alınca üniteleri yazarsın .
Burada hep beraber motivasyonla hallederiz , yer bitiririz üniteleri
Sedulu canım , dur daha bizim fotografik metoda erken bu zamanlar , şimdiden çalışırsam sınavda görüntü flulaşıyor bende
Sorun değil , ben ekliyorum listeye .
Sen öğrendiğin zaman bildirirsin . Çalışmaya başlayınca bitirdiğin ünite sayısını yazarsın .
Önce çalışma programını ayarla , gerisi gelir inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar ama doğum günüm değil , dün evlilik yıldönümümüzdü .
8 bitti , nice 80 lere
Mmis dün doğum gününmüş , hayırlı yaşlar , güzel ömürlerin olsun .Bugünde evlilik yıldönümünüzmüş , yuvanızda da ağız tadınız daim olsun.
Benimki senden daha çok karıştı . Ben 14-15 Aralık diye biliyordum sınavı ama sen soruca tekrar bakmak istedim , bu karmakarışık tablo ile karşılaştım .
Dur hele çözeriz , biz çalışmaya başlayalım da.
Bu arada listeye girmek ister misin ? Bizimle beraber çalışmak ,motive olmak için . İstersen ekleyeyim hemen .
bide aöf var dimiii :26: çalışmaya başladınızmı ?
eminecimm sende burdasınn bölüm neydi canım senin ?
çekocular varmııı
canım buldum sonunda 51 ünite :84: :84: bitermiiiii günde kaç ünite çalışasam önerin ne bide ingilizce yi nasıl çalışıcaz yaaa
bide aöf var dimiii :26: çalışmaya başladınızmı ?
eminecimm sende burdasınn bölüm neydi canım senin ?
çekocular varmııı
neremizle okuyosak
evlilik yıldönümün hayırlı olsun o zaman aus nice yıllara
mmis senin de hem doğum günün hem yıldönümün ktlu olsun....
gazel geçmiş olsun yavrucuğa
Selam kızlar... Ben aöf bitirdim tek ders sınavıyla şimdi ikinci ünv. kapsamında sosyolojiye başlayacağım benide ekleyin
Adacım hoşgeldin canım
Bağımlılık yaptı aöf değil miHemen ekliyorum tatlım , ünitelerini de yaz bir ara. Biberonda iki bölüm okuyor bu sene , biri de sosyoloji.
Hem de ne bağımlılık benim ki biraz boşluktan ne yapacağını bilememe
Biberon tam gaz devam o zaman diğer aöf lere takıldı hangisine kayıt oldu ?
Bende Atatürk ve Anadolu arasında karasız kaldım
Galiba Atatürk aöf yi seçeceğim
ayy valla acayip gaza geldim heves yaptım yaaaabu sene geçicem hepberaber geçicez demi ama kızlarr ş yerindeyim yanımdada kitap yok olsa bi ünit bitirmiştim bile ....
neremizle okuyosak
evlilik yıldönümün hayırlı olsun o zaman aus nice yıllara
mmis senin de hem doğum günün hem yıldönümün ktlu olsun....
gazel geçmiş olsun yavrucuğa
Hem de ne bağımlılık benim ki biraz boşluktan ne yapacağını bilememe
Biberon tam gaz devam o zaman diğer aöf lere takıldı hangisine kayıt oldu ?
Bende Atatürk ve Anadolu arasında karasız kaldım
Galiba Atatürk aöf yi seçeceğim
Anadolu da edebiyata devam ediyor , Atatürke de sosyoloji ye kayıt oldu .
Memnun çok sanki Atatürkten , anlatır o da .
Bende bu sene mezun olursam , olurum yani heraldeya yüksek yaparım ya bir bölüm daha .Doyamadım okumalara .
Adacığımm, merhabaa :)) Gel canımcım gel, beraber okuyalım, sosyolojiyi de devirelim.:)))
Atatürk'e kaydoldum mecburen, Anadolu şansım yoktu. İstanbul'un da hem harcı hem de dersleri fazla geldi. O yüzden Atatürk'ü tercih ettim. Gerçi sen mutlaka araştırmışsındır ama benim açımdan avantajları ve dezavantajları sayayım sana hemen.:)) En büyük avantajı Atatürk'te bütünleme olması. Bir de benim için Anadolu'yla sınav tarihleri çakışmıyor hatta bayağı bir ara var. Dezavantajı ise basılı kitabı yok, aöf bürosu yok, her şeyi internetten hallediyorsun. Bunu belki dezavantaj olarak kabul etmezsin ama ben ne kadar teknolojiye yakın olsam da kitabı elime almadan konsantre olamıyorum, o yüzden ünitelerin çıktılarını alıp öyle çalışmayı düşünüyorum. Bir de tabii ara sınavlar internet üzerinden oluyor. İyi mi kötü mü girince göreceğim, çünkü geçen sene de auzefi araştırırken en çok insanlar bundan dert yanıyordu. Yarıda sınavı kesilip de mazeret sınavına giren çok vardı. Umarım benim başıma gelmez.:)
Ausummm, biz iflah olmayız anacım.:))) Çocuklar liseye başlar, artık utanır olurlar annem hala okuyor demeye.Annem bile, herhalde bunlar bittikten sonra artık okumayacaksın diyor bana; ben de yooo, tarih düşünüyorum dedim geçenlerde, bana aynen böyle baktı.
Ausencia çok çok teşekkür ederim yardımınız için :) Tabloya eklenmek istiyorum mümkün müdür ?
Biz bir de karı-koca bu moddayız , düşün evin halini . Eşimde son yarım dönemi yüksek lisansta .Belki tarih okurum diyor o da
Bende Turizm bitti , Uluslararası İlişkiler bitiyor , ardından bir yol haritası çizeceğim kendime . Eğer siyaset konusunda kafamdaki planlara yönelirsem (iş) siyaset biliminde yüksek lisans yaparım .
Yok olmadı sosyoloji /felsefe ya da tarihten aöf e devam
Geçen gün anlatmıştın, çok güldüm. Baba ders çalışıyor, anne kitap okuyor diye.:))) Yakışır ausum sana yüksek lisans, ama onu bitirince yine okuruz beraber, beni yalnız bırakma.:)))
Bütçe ayarlamasına bağlı biraz canım yüksek , kısmetse olur . Yoksa aöf e 200 ödemeye devam.
Eşimin beleşBelediyeler birliğinin eğitimli personel programı diyelim .