Bu sene erken bitirmek zorundaydım abla finallerde bitsin kpss çalışmaya başlamam gerek.
Hayatımda ilk defa aöf için erkenden çalıştım ya kendime hayret ettim
3 dersi bitirdim geriye 3 dersin tekrarı kaldı bak bunlarda bitecek cuma günü ben yine ders tekrar edeceğim.
Artık onur belgesi alamazsam yuh bana
09:30 / 11:30 programımın ilk 2 saat raporu = Tıııırt
Senin üniteler bu kadar erken bitip bir de tekrara geçince üzerimde bir baskı oluştu benimde , hep amaaaan daha sedoda başlamadı diyordum çalışmaya
Alacaksın , hissediyorumBu sene tatil ödülü var mı yine sınav sonunda ?
slm canım bende bu yıl aynı zamanda KPSS ye hazırlanıyorum ama finaller sonrası geç olmaz mı hazırlanmak için...
Ausum canım geldim. Nasılsın. Sanki biraz geç mi başlamışsın çalışmaya ne bilim yada bana mı öyle geldi acaba bilemedim
Son kalan İngilizce dersinin 3 ünitesini özetlerden baktım biraz biraz soru çözdüm diğer 3 üniteden ise yalnızca çok az soru çözdüm ve bıraktım geçen hafta en kötü ihtimalle ortalamadan geçerim zaten
Artık tekrarlara başladım ve 2 dersi bitirdim. Ünite sonlarındaki özetleri okuyup ünite sorularını çözüyorum.
Bende durumlar böyle. Oğlumun okulu ile ilgili sıkıntı vardı geçen hafta o yüzden pek yazamadım buraya...
Hayırlısıyla hepimizin sınavı iyi geçer inşallah...
Bu sene tatil falan yok totoyu eve kapatıp ders çalışmak var ödül olarak
Önümde stresli bir süreç var belki bahar dönemi finallerinden sonra olur tatil havalar buz gibi şimdi
Gerçi uludağa gidip şömine başında romantizm yaşamak vardı
Kulağa bile hoş geliyor .
Finalden sonra yaparsın sedulum , ahh aşk ahh ne güzel şeysin sen
Sanki biraz geç kaldım zelişcim
Ya zaten 3 üniten sorumluyuz vizede , öyle değil mi ?Ben öyle biliyorum yani.
Bende oğlumla uğraşıyorum be zelişim , biraz geride okulda , kreşte olsa her gün ödev faaliyet çalışıyoruz , pedagoga gidiyoruz vs...
Rabbim evlatlarımıza da hayırlı bir ömür nasip etsin .
Kulağa bile hoş geliyor .
Finalden sonra yaparsın sedulum , ahh aşk ahh ne güzel şeysin sen
Kulağa hoş geliyor ah abla ah
Atanaydım hiç böyle strese girmeyecektim neyse bunda da vardır bir hayır dedim artık ve eksiklerime yüklenmeye karar verdim.
Aşk güzel şey bizde bir an önce yuvamızı kurmak istiyoruz lakin ben meslek sahibi olmadan bunu yapamam içime sinmez o yüzden bekleyip duruyoruz.
Ösym yüzünden evlenemiyoruz yetkili mercilere duyurmam lazım
Canım senin oğlan küçük demek ki bizimde kreş döneminde başlamıştı pedegog, psikiyatri ziyaretlerimiz halende devam etmekte. Çok zor gerçekten her sene biraz daha zorlaşıyor hayat bizim için. Sonra bide soruyorlar 2. çocuk ne zaman diye Allam yaa...
Allah kolaylıklar versin canım. Çocuk her şeyden önce geliyor tabi ders okul bunların önemi kalmıyor eğer çocuk kaynaklı sıkıntı varsa...
Boşuna demiyor cennet annelerin ayakların altındadır diye.
Ben hemen o konuya bir el atayım
İçerde yakinen tanıdıklarım varSizi bir an önce evlendirmek için her şey
Off offf zelişcim , Rabbim eksikliklerini göstermesin evlatlarımızın . Her hafta gidiyoruz bizde , hafta sonu terapilerimiz var . 4 yaşında oğlum . Bu sene kreşede biraz daha sosyalleşsin diye verdim zaten . Bana da soruyorlar 2. yi , eee iyi de ben şuan oğluma konsantre olmuşum tamamen , yaşıtları ile arasında 1 sene var , bazı alanlarda önde olsa da bazı test sonuçrında geri , O açığı kapamaya çalışıyoruz şuan .
Dikkat eksikliği yok diyorlar fakat bir boyama yapmak bile zulum , çabuk sıkılıyor . Bakalım , önümüzdeki yıllarda daha da zorlanmadan eksikleri kapatabiliriz umarım destekle .
Ben hemen o konuya bir el atayım
İçerde yakinen tanıdıklarım varSizi bir an önce evlendirmek için her şey
Ya canım benim neden bu kadar dert yaptın kendine . Aşk olsun o ismi lazım değilede , tam sınav zamanı bu kadar moral bozulur mu ? Hep destek tam destek zamanı şimdi . Eşimde arada söyleniyor bana , yaydın bu senede hanım diyor
Amin canımGüzel sözlerin için çok çok teşekkürler
insanın en çok güven beklediği zamanlar sınav zamanları başkaları güven duyduğu zaman kendi güvensizliğin gidiyor bi kere.. odun işte odun az düşünür insan demi.. ben yolumu buldum bacım seneye kendi yarım bıraktığı okulu burnundan fitil fitil getirerekten bitirttirmessem.. bi sıkıldım bi yoruldum desin helede göreyim nasılsa evli olacaz sabahlara kadar çalışmak neymiş nasıl oluyomuş bi görsün.. elimde kahvem dikilecem başına çalış babam çalış..
eşin aöf okumayı düşünüyor mu.. maksat kendini geliştirmek okumalı bence
bu sözleri fazlasıyla hakediyorsun o kadar iyi geldin ki anlatamam bak son kitaba geçtim bu gazla.. ingilizceyide sallamaya karar verdimbu gece son inşallah biterse...
Pearl merhabalar canım , bu sene neden böyle oldu ya ? Geçen sene dediğin gibi epey aramızdaydın .
Sana da çok çok başarılar arkadaşım , en az 30 alırsan finallerde epey şansın olur zaten . Çan eğriside önemli zaten .
Ahahahahahhh emin ol , haklıymışsın arzu der sana , hatta kaç yılda mezun olur Allah bilir.
Eşimle maalesef bu konularda yarışamam arzum , ben arkadan geliyorum . O bu sene yüksek lisans yapıyor , tezi kaldı bir tek hazırlayınca doktora diyor
Ben 12 yıl önce örgünden mezun olmuştum zaten , sırf eşimle yarışıyoruz diye bu sene lisans tamamlıyorum , anacım inek inek benim adam , ben de iş yok
onur belgesi için ortalamanın kaç olması gerek ?
gerçi geçtim de onur belgesi almak kaldı
bak ya bak
o kadar erken bende yatamam yatsam da uyuyamam ki
hem tavuk muyum ben dolmacım aşk olsun amaaa