- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Merhaba Aus. Bu sene son yıldayım staja gidip geliyorum okula.
Hocalar da bizi çok zorluyorlar.
Hiç son yıldasınız deyip acımıyorlar bize
Bir sürü projeler ödevler.Öyle zaman oldu ki 12 saat bilgisayar başından kalkmadığım oldu.
Sadece tuvalete gitmek için kalkıyodum
Proje hazırlıyoruz bari sınav yapmayın.Vize, vize projesi, final ,final projesi
Her ders için böyle olunca açıköğretimi geç kpssye bile çalışamıyoruz.
Acınacak haldeyiz yaa
Kolay gelsin çok canım . Proje hazrlamak başlı başına bir dert zaten , hepsi üst üste gelmiş bu sene . Eeee hele kpss derdi .Aöf ister istemez arada kaynamaya mahkum olmuş.
yapma yahu... bu ne okuma azmi maşşallah ikinizede.. iyi cesaret he 12 seneden sonra vallahi gönülden kutluyorum keşke herkes böle yarışa girse..ben hayatta yapamazdım.. bu bitsin formasyon bile düşünmüyorum lisans mezunu işsiz olmayı tercih ederim
Bende çalışmıyorum tatlım , oğlum doğunca düşünmedim hiç , şimdi kreşe gidiyor ama bana da bir tembellik oturdu .
Ama bence sen mutlaka mesleğini eline al , hani bunu kadının ekonomik özgürlüğü falan anlamında söylemiyorum , bence herkes bir meslek sahibi olmalı mümkünse şartlar
zamanında 5 yüksek onur 3 onur belgesiyle bitirdim okulu şimdi kitap yüzü açamıyorum.
hasta olmasaydım şu bir hafta yoğunlaşacaktım ama hem hastayım hemde yorgun olmadı seneye geçerim ya
Yaaaa olmadı ama , bizim topiğin sloganı FF yok , hadi ya bak benim de daha bitecek 4 dersim var , zaten yabancı dil hariç hepi topu 5 dersim vardı
Hala umudumu yitirdim , her gün yeni bir program yapıyorum , ertesi gün tek farkettiğim bir sonraki gün programını daha da sıkıştırdığım
Fıstığım fındığım demekiyikide cevizim dememişsin ceviz sevmiyorum ben vakti zamanında ablamın arkadaşına gitmişttik bi yerden konu cevize geldi ben de başladım cevizi sevmediğimden filan bahsettim ablamın arkadaşı kalkıp utanarak ve gülerek kek yapmıştım ama bol cevizliydi demez mi
Saolasın ausum ne düşüncelisinetli ekmek görünümünde magnet istiyorum ama ben banene banene lokanta magneti olmaz o kadar magnet canavarıyım dedim yakıştı mı oldu mu sence
Derse başlıyosun demek ausumesasında başlamak için sanki biraz erken değil mi bak eşin bile erkenden uyarmış seni ama okuduğuma göre sabahki çalışma saatin tırt olmuş eee sonrakilere ne oldu de bakıyım
Allah zihin açıklıklıkları versin iyi çalışmalar ausum canım fıtığım fındığım krokanım
Amin canım amin .
Ahh bir de konsantre olabilsem ... Böyle zorla çalışıyorum , hep aklım başka şeylere kayıyor
Offff , geçse gitse bir an önce Allahın izniyle hayırlısıyla . Sıkıldım yahu , çok çalıştım ya tribe girmeye bile başladım baksana
Oh be nergisten kurtulduk menekşe olmuşuzKademe kademe atlıyoruz terfi ediyoruz Menekşe annemin en sevdiği çiçekleden biri hoş tüm çiçekleri seviyoda
Canım istersen o yazıyı değiştirip , kendi istediğin bir şeyi yazabiliyorsun , kullanıcı kontrol panelinden rütbeni değiştiriyorsun
auscum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benm dedem şükür iyi çıkacak yakında hastaneden..
bide şu unutkanlık olayı herkeste var ama dediğin gibi sınav anında gelirseler çok iyi olur canım benm..
senin çalışmalar nasl gidiyor çalışma programın çok yogun.. Allah kolaylık versin..
Gelecek aklımıza canım , yani gelmeli , benim tek umudum o
Evet çok sıkıştım yine , bakalım olduğu kadar . Çok sağol tatlım , sana da kolaylıklar dilerim . Dedene de tekrar şifalar diliyorum , eve çıksın çabuk toparlanır Allahın izni ile .
ahretim bugün türk dilini baştan sonra tekrar ettim, ama geberdim desem yeridir..biraz dinleneyim
sorularını çözmeye gidecem...
yarında nasipse arapçadan bir ünite bitircem...
Gazelim ya tekrar mekrar derken Arapçayı sona bıraktın çok , gerçi bana kalsa taze taze bilgiler aklında çok daha iyi kalır .
Ne yaptın çalışabildin mi gece ?
Ben birazdan gömüleceğim , yusuf gelene kadar kreşten 5 ' e kadar kaldırmayacağım kafamı , hadi sende gel beraber çalışalım
Kızlar birşey sormak istiyorum aöf 2.sınıftan derslerim var alttan. Bu yıl 2 yıllık diplomayı almak istiyorum ama sadece 2.sınıfın derslerine çalışmakla olmuyormuş ortalama yükselmesi gerekiyormuş. Sınava çok az kaldı çoğuna çalıştım ama korkuyorum ya yapamazsam diye bu benim son şansım çünkü bana bir akıl verin diğer derslerin sınavına da girmeli miyim
Çok bilgim yok bu konuda ama mantık olarak ortalama yükseltmen gerek , 2.00 nin altında kalmamak için diğer derslere de çalışmalısın . Kaç dersin var alttan olmayan ?
Alttan aldıklarına iyi çalıştıysan , son 4 gün yenileri oku oku geç derim ben .