2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Kolay gelsin çok canım . Proje hazrlamak başlı başına bir dert zaten , hepsi üst üste gelmiş bu sene . Eeee hele kpss derdi .Aöf ister istemez arada kaynamaya mahkum olmuş.

Bende çalışmıyorum tatlım , oğlum doğunca düşünmedim hiç , şimdi kreşe gidiyor ama bana da bir tembellik oturdu .

Ama bence sen mutlaka mesleğini eline al , hani bunu kadının ekonomik özgürlüğü falan anlamında söylemiyorum , bence herkes bir meslek sahibi olmalı mümkünse şartlar

zamanında 5 yüksek onur 3 onur belgesiyle bitirdim okulu şimdi kitap yüzü açamıyorum.

hasta olmasaydım şu bir hafta yoğunlaşacaktım ama hem hastayım hemde yorgun olmadı seneye geçerim ya

Yaaaa olmadı ama , bizim topiğin sloganı FF yok , hadi ya bak benim de daha bitecek 4 dersim var , zaten yabancı dil hariç hepi topu 5 dersim vardı

Hala umudumu yitirdim , her gün yeni bir program yapıyorum , ertesi gün tek farkettiğim bir sonraki gün programını daha da sıkıştırdığım

Amin canım amin .

Ahh bir de konsantre olabilsem ... Böyle zorla çalışıyorum , hep aklım başka şeylere kayıyor

Offff , geçse gitse bir an önce Allahın izniyle hayırlısıyla . Sıkıldım yahu , çok çalıştım ya tribe girmeye bile başladım baksana

Oh be nergisten kurtulduk menekşe olmuşuz Kademe kademe atlıyoruz terfi ediyoruz Menekşe annemin en sevdiği çiçekleden biri hoş tüm çiçekleri seviyoda

Canım istersen o yazıyı değiştirip , kendi istediğin bir şeyi yazabiliyorsun , kullanıcı kontrol panelinden rütbeni değiştiriyorsun

Gelecek aklımıza canım , yani gelmeli , benim tek umudum o

Evet çok sıkıştım yine , bakalım olduğu kadar . Çok sağol tatlım , sana da kolaylıklar dilerim . Dedene de tekrar şifalar diliyorum , eve çıksın çabuk toparlanır Allahın izni ile .

ahretim bugün türk dilini baştan sonra tekrar ettim, ama geberdim desem yeridir..biraz dinleneyim
sorularını çözmeye gidecem...
yarında nasipse arapçadan bir ünite bitircem...

Gazelim ya tekrar mekrar derken Arapçayı sona bıraktın çok , gerçi bana kalsa taze taze bilgiler aklında çok daha iyi kalır .

Ne yaptın çalışabildin mi gece ?

Ben birazdan gömüleceğim , yusuf gelene kadar kreşten 5 ' e kadar kaldırmayacağım kafamı , hadi sende gel beraber çalışalım

Çok bilgim yok bu konuda ama mantık olarak ortalama yükseltmen gerek , 2.00 nin altında kalmamak için diğer derslere de çalışmalısın . Kaç dersin var alttan olmayan ?

Alttan aldıklarına iyi çalıştıysan , son 4 gün yenileri oku oku geç derim ben .

eneeemmmmm pardonsss çalışda sen düşmesende olur be
dün 2 yazdım bittti diye bugünde 2 yazdım caneemm 2+2 = 4 ünite
daha çok var ya

Tamam canım dünkünü de gördüm , 4 düşüverdim . Benimde çok var , 4 baba dersim kaldı geriye , 4 güne 4 ders sloganı , katıl bana sende

Haklısın ausum zor oluyor tabiki burada ayaz ve kar var insanın dediğin gibi miskin miskin oturası geliyor hele bizim salonun penceresinin manzara çok harika kışın sanırsın uludağ yazın tatil köyü bi yerlerden deniz çıkacak havası var gelen arkadaşlarım mutlaka o pencerenin önündeki koltuklarda oturur hatta önceden rezerve ederler sabah bir ünite tekrarımı yaptım yarından sonra sabahlı akşamlı sıkı bi tekrar düşünüyorum biraz sonrada arkadaşım gelcek makarna keyfi yapcaz en azından biraz deşarj olıyım zaten hava soğuk yerler buz pistine dönmüş dün bi çıktım aman Allahım nasıl bi buz kütlesidir öyle rdüşmemek adına resmen hanım teyzeler gibi pıtı pıtı yürüdümde saatlerimi aldı gideceğime varışım
Ausum sana iyi çalışmalar çokta sıkma kendini beynini bunaltma senin avantajın gün içerisinde ders çalışp akşama da yusufla vakit geçirerek kafanı dağıtman
Allah zihin açıklığı açıklığı versin canım
bütün topik arkadaşlarımada iyi çalışmalar diliyorum sıkılmadan güzel güzel çalışmalar olsun

dört bi yanımız rütbe olmuş zaten ausum orasıda rütbesiz olsun çok saolasın ama ben de düşündüm bi ara güzel anlamlı enteresan bişeyler yazıyım diye hatta nereden yapıldığını hatırlıyamadım saolsun hevi yardımcı oldu ama bunca yardımdan sonrada gözümde büyüdü Orası menekşe filan kendiliğinden ilersin dursun

çalışmak istiyorum ama bölümden pek umutlu değilim üstelik benim öküzde istiyor çalışmamı sn çalış bak işin ne dedim ama boşuna mı okudun dedi elim mahkum iş bulcaz artık bana muhtemelen kpssye yüklencem her zamanki gibi..

veee an itibariyle biiiiiittttiiiiiiii :124::124::124:

artık soru çözebilir aylak aylak dolaşabilir sora tekrar soru çözebilir unutmuşum herşeyi işte diye kendimi paralayabilirim(her sene böyle olur)

ahretim, bugün sabahtan şu saate kadar inkılap ile cebelleştim...ama bitrdim çok şükür...aslında bugün arapça ile geçirecektim günümü..ama baktım inkılap gözüme gözüme çarpıyor, en iyisi şunu aradan çıkarayım da, arapçayı sakin kafa ile bitireyim dedim..bugün gece arapçadan bir ünite bitirebilirsem.yarında son ünite..herşey bitiyor allahın izniyle..
aus yaa acaip kar yağışı var konyaya nasıl gidecez onu düşünüyorum..dua et benim için.yollar çok kötü olursa arabayla gidemeyiz..mecbur otobüsle..rezil olucaz yaa...
inşallaj yollar açıktır...:26:

inşallah canım yaa, böyle giderse iyi, ama daha dört gün var ve yüzdeler değişirse diye biraz korkmuyorum desem yalan olur
çok ümitlendim..inşallah kazanırım....
çok teşekkür ederim canım benim

canım ingilizce kaç???
bizim gözde bir diğer topikte ingilizcenin özetlerini paylaşıyor..ordan faydalanabilirsin..bu topiğin hemen altında...bulamazsan link ekleyim..çok güzel hazırlamış...

Ben buraya yazamadım bir kaç gündür ama kazanmışsın bak bile gazelcim Tebrikler tebrikler Biri etli ekmek mi dedi Acıktım sanki

İngilizce 1 canım benim ama ingilizce3 4. sınıfta lazım onları bir kenara not almam benim hayrıma olacak heralde...Gözdeciğimin yüreğine sağlık... ALLAH(C.C) razı olsun. Çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) senden de razı olsun inşaALLAH(C.C)...

Amin ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım.. ALLAH(C.C) utandırmasın hiçbirimizi (aminnnn) bende tekrarlarla uğraşıyorum yetişecek mi bilmiyorum ALLAH(C.C) büyüktür

çok teşekkürler betülüm, sizlerin sayesi ve desteğiyle kazandım...hepinize minnettarım...

Doğru ya sen konyada sınava gireceğin için perşembeden yola çıkıcaktın
O zaman ben sana şimdiden ilk önce hayırlı yolculuklar diliyim kazasız belasız sağ salim gidin dönün diyim hatta konyaya gitmişken ha gayret biraz gidin de buralara gelin
Sonrada sınavda bol bol şanslar diliyorum inşallah bildiğin yerlerden çıkar sorular
Haydıı Allah yolunu açık etsin arkandan da suyunu döküyorum

Amin ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım.. ALLAH(C.C) utandırmasın hiçbirimizi (aminnnn) bende tekrarlarla uğraşıyorum yetişecek mi bilmiyorum ALLAH(C.C) büyüktür

Betülcüm arkadaşım senden de Allah razı olsun
Amiiin gerçekten de Allah utandırmasın bizleri ya elimizden geldiğince çalışıyoruz sonuç hepimiz için iyi olur inşallah
Canım tekrarların hayırsıyla inşallah yetişir :126:
Ben de aynı şekilde tekrarlarımla baş başayım son süraat tekrar yapıyorum Ama inanki içim de tedirgin :18: şimdiden heyecan yaptım :18: annem de diyo sen ne ünv. sınavına hazırlanırken ne ünv. okurken bu kadar çalışmamıştın diye hakketten de öyle oldu
Sana sonuna kadar katılıyorum betülcüm etli ekmek etli ekmek dedik karnımız acıktı yahu

Anaaam hevicim canım sen harbiden küsmüşssün benimle msjımı es geçtiğine göre gönlünü de alamamışım
ay canım yok kırılmadım ayol..
ben senin msjını görmemişim canım ondan dönemedim sana..
ahanda şimdik döndüm..
nasılsın canım
havalar nasıl.. :2:
dersler nasıl gidiyor..

çalış canım çalış sen yaparsın hiç değilse konulara aşinalığın olur fransız bakmazsın mantık yürütürsün ve hop yüksek puan alırsın.. (hepimiz inş.)
bence de gelmeli canım yoksa sınavda kafamı sıralara vuracagım gelsin diye..
en sinir olduğum nokta da erkek arkadasım hiç çalışmadan girecek sınavlara bende çalıştım o kadar bugün dedi;
-ben bütün derslerimden geçeceğim dedi..
bana nispet yapar gibi uyuz şey..
sağol canım dedem çıktı hastaneden daha ii olacak inş.

Msjımı görmedn mi
Donuyoruz hevicim donuyoruz nasıl olsun
Tekraralarla boğuşuyorum canım ya ama o gün dediğimiz şey sanki hiç çalışılmamış hissi yok mu ah ah :18:
Bak sen erkek arkadaşını yaptığı şeye
Gözün aydın olsun canım deden de çıkmış hastanede inşallah,inşallah hayırlısıyla daha iyi olur

dolmacım vallaha görmedim.. yada unuttum mu acep bilemiyorum ya:26:
ay kızma yaaa
ama olsun küs değilim işte
ahh ahh hiç söyleme o çalışılmamış hissini canımm
havalar buz buz canım bende tekrar yapmaya çalışıyorum..
o erkek arkadaşımı varyaaaaaa
sağol canım inş.

hep sorucam sorucam fırsat olmuyo sormaya hevicim sen hastaneye gittin mi dikkat eksikliğim var demiştin bi ara hatta ben bi kaç bişey önermiştim ihmal etme canım kansızlık durumlarına baktırıcaktın ya
haklısın canım öyle nispet eden erkek arkadaş
sen de ona inat iiinnnnşşşşaaaalllaaaah sınavlarından süper notlar alısın

canımm benim ohhhhhhh ne güzel dedin ohh ben ondan daha yüksek not alayımda görsün o
(hepimiz alalım emeğimizin karşılığını inş.)
yok canım ya gitmedim vallaha ne yalan söyleyim fırsat olmadı mı desem ne desem bilemedim ama gideceğim aklımda canım:26:
sorduğun için teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Sınav öncesi öyle nispetler yapılır mı hiç çocuk gibi ne o öyle tabiki canım inşallah hayırlısıyla iyi notlar alırsın
İnşallah canım ya hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Rica ederi hevicim ihmal etme sınavdan sonra git mutlaka bak sınavdan sonra soracam ona göre
Aaaaa sen de Ankardaymışssın hevi şimdi gördüm yani seni değilde profilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…