- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
benim de tekrar edecek 1 ünitem kaldı
sonra ezber yapmaya çalışcam ama hala bulduğum her fırsatta kitap okuyorum:18:
hoş çok da fırsatım olmuyo da
okula giderken ve gelirken o kadar
eve gelince kızımla ilgilenmek daha cazip geliyo
loliscim derhal o kitabı rafa kaldırıyorsun, ve ders kitaplarını masanın üzerine koyuyorsun...
bende geçen sınavlarda hep kitap okurdum, insan elinden bırakamıyor...sonra sınav vakti sıkıştım kaldım..onca vaktimi kitap okuyarak geçirdiğim için
Anaam hevi sen gitmişin bile ben de napıyorum burda bende gidem o vakitgüzel bi muhabbetti iyiki de karşılaşıp tutturabilmişiz ihmal etme topiği uğramaya çalış dedeciğine yeniden acil şifalar,sana da Allah zihin açıklığı versin unutmadan ve yanlış çıkarmadan çözülen sorular diliyorum EN GÜZEL TATLI RÜYALAR HEVİCİM
ayy canım uyuyakalmışım yaa
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım..
inş bi daha ki sefere ben uyumadan konuşabiliriz
sana Allah zihin açıklığı versin..
topikteki herkese inş sınavlarımız multi süper geçer
izlermm tabi cnm bazı konuklar sıkıcı oluyor kim konukları acaba
selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor...sınava bir haftacık kaldı...nasipse haftaya bugün şu saatte sınavdan çıkmış olucaz...
ben azcık kendi sistemimden bahsedeyim..nedense artık içimden bahsetmek geldi
şimdi benim toplam 8 dersim var hepsi bitti şükür, sadece arapçadan 2 ünitem var onu da bugün yarın nasipse bitircem onu kafama takmıyorum....
gel gelelim üniteler bitti, fakat test çözerken sorun oluyor..strese giriyorum çünkü çok unuttuğum şey var...sanki o derslere hiç bakmamaış çalışmamış gibi
günde 200 soru çözüyorum....bir gün soru çözerek bir gün arapçaya çalışarak gidiyordum ama artık hızlanmam lazım çünkü zaman azaldı..benim zamanım perşembeye kadar
çünkü memlekette sınava girdiğimiz için oğlumu bırakacak yer yok, eşimde sınava giriyor malum....o yüzden gidiyoruz..perşembe yola çıkacağımız için sürem sizden daha az ve malum oraya varıncada kalabalıkta gelen gidenle çalışılmıyor..perşembeye kadar hepsini bitirmem lazım..
dört dersimin 200'er soruluk testlerini bitirdim...bugün bir ders daha bitiricem inşallah...geriye inkılap türk dili ve arapça kalıyor...arapçadan test çözmediğim için onuda eliyorum...geriye en önemli iki ders kalıyor ve en korktuğum inkılap....netten özetlerini indirdim yazdırdım..bütün bir günümde onlara çalışıcam nasipse...(çünkü daha önce çalışıp bitirdiğim bütün inkılap konularını unutmuşum)
ve onun testleri soruları da çok fazla...
allah yardımıcımız olsun inşallah...
içimi dökesim geldiokuduysanız thank you....
varmı başka içini döküp rahatlayacak..??
var var olmamı hiiiçsen benim msjıma niye cvp vermiyorsun bakıyım arada kaynadı dimi aöf için içini dökmek daha ağır bastı deeemiii
güzel bi iç dökme olmuş güzelde planın olmuş sen perşembe filan deyince cumartesine de az bişey kalmış oooooff :18: :18: :18: :18: :18:
amiiiin gazelcim Allah gerçekten yardımcımız olsun sorular çalıştığımız yerlerden çıksın
selam kızlar. bi gazla açıköğretime kayıt oldum ama kitap yüzü açmadım. sınavlara 1 hafta kaldı insankaynakları okuyorum 1 haftalık öneriniz nedir?
bu sınavlardan çok düşük alsam bile finalde geçebilir miyim
ya da çalışmadım deyip sınava girmeyip okulu mu bıraksam
çan eğrisi var ne olacağı hiç belli olmaz 30la ders geçersin 60la dersten kalırsın sen genede gir bacım.. ama azcık bak genede kitaplara en azından fikrin olsun çıkmış sorularıda ezberle varsa eğer çok işine yarıcak cidden..
selam kızlar. bi gazla açıköğretime kayıt oldum ama kitap yüzü açmadım. sınavlara 1 hafta kaldı insankaynakları okuyorum 1 haftalık öneriniz nedir?
bu sınavlardan çok düşük alsam bile finalde geçebilir miyim
ya da çalışmadım deyip sınava girmeyip okulu mu bıraksam
canım vizelerde zaten yüzde 30 baz alacaklar...finaller daha önemli...eğer güzelce çalışırsan finallere geçersin tabi...benim arkadaşım vizelere giremedi, ama finallerde çok yüksek puan aldı...
imkansız değil, yeterki finallere iyi çalış...ama şu bir hafta içinde en azından özetlere bari göz at, biraz soru çöz... sıfır çekip kalmaktansan, biraz finale yardımcı olur vizedeki puanların...
biraz geç oldu cvp ama
dünkü konuklar emel sayın ve işler güçlerdekiler vardı şimdide hani düğün dernek filmi gösterime girdi ordada oynuyorlar
pek izleyemedim bende uyudum
ama bugün 3 adam var
Ben de teşekkür ediyorum canıminşallah kahve neyim içip ayık kalırsın konuşuruz şu sınavı bi hayırlısıyla atlattalımda bi de sınav arifesinde konuşmaya dalıp uykusuz kalmıyalım
iyi çalışmalar hevicim
kusura bakma canım hangi mesaj :26: gözümden kaçmış olmalı???
ne sormuştun?
aslında işler güçlerdekiler komiktir ama seni sarmadı demk ki canım benimki de geç cevap oldu
aman aman sınavımız ii geçsin yeter ki canım akşam 8 de de yatarız
iyi çalışmalar dolmacım
estağfirullah canım ne kusuruoğlun mu kızın mı var demiştimde diğer yazılarında oğlunun olduğunu öğrendim
Arkadaşlarım canlarım ciğerlerim
Geçmişe dönemedim affola , yarın bakacağım
Nasılsınız bakalım ? Ben ancak girdim eve . Ve bugün arabada gelirken eşim döndü bana ve dedi ki :
''Sen ders çalışmaya başlamadın farkındasın değil mi''
Offff , pufffff , kem , küüm :26: Hiç gelmşyor içimden , bu sene geçecek kadarda not alamayacağım galiba sınavlardan .
Bir gün gelmedim, maşallah sayfalar olmuş.:))) Geçmişe çok göz atamadım, herkese merhabalar öncelikle...
Bugün bütün gün Orhun Türkçesi çalıştım veee bitirdim.:))) Sorular, özetler hepsi hepsi bitti. :))) Öyle mutluyum ki, özellikle edebiyata biraz üvey evlat muamelesi yapıyormuşum gibi hissediyordum, sosyolojiye daha ağırlık verdiğim için ama bugün gayet güzel çalışınca hem güvenim hem de moralim yerine geldi.:)))
Umarım herkes iyidir, yarın da osmanlıca var yine buralara uğrayamayabilirim. Herkese kolaylıklar diliyorum...
araya kaynamış canım
oğlum var ellerinden öper
rabbim bağışlasın inşallah...
eşin baya erken farketmiş ausum
insan bu zamana kadar biraz sıkıştırır çalış diye zorlar...
hiç ses etmemiş demek sana...
baksana bir kez uyarmış nasıl kafana donk etmiş..keşke önceden uyarsaydı..
korkma ausum, sen geçen seferde son bir hafta kala başladın, çok da güzel notlar aldın...
ve hatırlatırım, sınavda hastaydın...o halde bile onurluk öğrenci oldun...
sen bir başlıyorsun, pir başlıyorsun...ama yarın falan başla bencede az kaldı...
canım edebiyata üvey evlat muamelesinden değil, zaten onu biliyorsun artık, genetiğinin şifresini çözmüşsün...
sosyolojide daha yenisin...bukadar ağırlık vermen gayet normal..