2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

loliscim derhal o kitabı rafa kaldırıyorsun, ve ders kitaplarını masanın üzerine koyuyorsun...
bende geçen sınavlarda hep kitap okurdum, insan elinden bırakamıyor...sonra sınav vakti sıkıştım kaldım..onca vaktimi kitap okuyarak geçirdiğim için

şey ehümm ühümm kem küm
elimdekinin son 60 sayfası bitsin söz yeni kitaba sınavdan sonra başlıycam

ayy canım uyuyakalmışım yaa
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım..
inş bi daha ki sefere ben uyumadan konuşabiliriz
sana Allah zihin açıklığı versin..
topikteki herkese inş sınavlarımız multi süper geçer

Ben de teşekkür ediyorum canım inşallah kahve neyim içip ayık kalırsın konuşuruz şu sınavı bi hayırlısıyla atlattalımda bi de sınav arifesinde konuşmaya dalıp uykusuz kalmıyalım
iyi çalışmalar hevicim

izlermm tabi cnm bazı konuklar sıkıcı oluyor kim konukları acaba

biraz geç oldu cvp ama
dünkü konuklar emel sayın ve işler güçlerdekiler vardı şimdide hani düğün dernek filmi gösterime girdi ordada oynuyorlar
pek izleyemedim bende uyudum
ama bugün 3 adam var

var var olmamı hiiiç sen benim msjıma niye cvp vermiyorsun bakıyım arada kaynadı dimi aöf için içini dökmek daha ağır bastı deeemiii
güzel bi iç dökme olmuş güzelde planın olmuş sen perşembe filan deyince cumartesine de az bişey kalmış oooooff :18: :18: :18: :18: :18:
amiiiin gazelcim Allah gerçekten yardımcımız olsun sorular çalıştığımız yerlerden çıksın

kusura bakma canım hangi mesaj :26: gözümden kaçmış olmalı???
ne sormuştun?

selam kızlar. bi gazla açıköğretime kayıt oldum ama kitap yüzü açmadım. sınavlara 1 hafta kaldı insankaynakları okuyorum 1 haftalık öneriniz nedir?

bu sınavlardan çok düşük alsam bile finalde geçebilir miyim

ya da çalışmadım deyip sınava girmeyip okulu mu bıraksam

sanki özenle sınav zamanımı seçmişler gibi çılgınca gelen misafirlere rağmen 3 ünite daha devirdim...

çan eğrisi var ne olacağı hiç belli olmaz 30la ders geçersin 60la dersten kalırsın sen genede gir bacım.. ama azcık bak genede kitaplara en azından fikrin olsun çıkmış sorularıda ezberle varsa eğer çok işine yarıcak cidden..

çalışma azmimi 3 yıl önce kilitleyip dolaba kapatmışım

o zaman deneyeyim en azından

canım vizelerde zaten yüzde 30 baz alacaklar...finaller daha önemli...eğer güzelce çalışırsan finallere geçersin tabi...benim arkadaşım vizelere giremedi, ama finallerde çok yüksek puan aldı...
imkansız değil, yeterki finallere iyi çalış...ama şu bir hafta içinde en azından özetlere bari göz at, biraz soru çöz... sıfır çekip kalmaktansan, biraz finale yardımcı olur vizedeki puanların...

o zaman en azından kafama yatan derslere bakayım. iktisat muhasebeyi zaten yapamam sözel derslere bi göz atayım

teşekkürler yardımlarınız için

biraz geç oldu cvp ama
dünkü konuklar emel sayın ve işler güçlerdekiler vardı şimdide hani düğün dernek filmi gösterime girdi ordada oynuyorlar
pek izleyemedim bende uyudum
ama bugün 3 adam var

aslında işler güçlerdekiler komiktir ama seni sarmadı demk ki canım benimki de geç cevap oldu

aman aman sınavımız ii geçsin yeter ki canım akşam 8 de de yatarız
iyi çalışmalar dolmacım

aslında işler güçlerdekiler komiktir ama seni sarmadı demk ki canım benimki de geç cevap oldu

aman aman sınavımız ii geçsin yeter ki canım akşam 8 de de yatarız
iyi çalışmalar dolmacım

ben leyla ile mecnuncuydum canım hemde bayağı bi müptelasıydım evet işler gùçlere bi türlü ısınamamıştım hıı 8de yatarız canım zaten şu an rüyadayım yok canım ben senin için demiştim yoksa ben geç yatarım genelde

Arkadaşlarım canlarım ciğerlerim

Geçmişe dönemedim affola , yarın bakacağım

Nasılsınız bakalım ? Ben ancak girdim eve . Ve bugün arabada gelirken eşim döndü bana ve dedi ki :

''Sen ders çalışmaya başlamadın farkındasın değil mi ''

Offff , pufffff , kem , küüm :26: Hiç gelmşyor içimden , bu sene geçecek kadarda not alamayacağım galiba sınavlardan .

Bir gün gelmedim, maşallah sayfalar olmuş.:))) Geçmişe çok göz atamadım, herkese merhabalar öncelikle...

Bugün bütün gün Orhun Türkçesi çalıştım veee bitirdim.:))) Sorular, özetler hepsi hepsi bitti. :))) Öyle mutluyum ki, özellikle edebiyata biraz üvey evlat muamelesi yapıyormuşum gibi hissediyordum, sosyolojiye daha ağırlık verdiğim için ama bugün gayet güzel çalışınca hem güvenim hem de moralim yerine geldi.:)))

Umarım herkes iyidir, yarın da osmanlıca var yine buralara uğrayamayabilirim. Herkese kolaylıklar diliyorum...

estağfirullah canım ne kusuru oğlun mu kızın mı var demiştimde diğer yazılarında oğlunun olduğunu öğrendim

araya kaynamış canım
oğlum var ellerinden öper
rabbim bağışlasın inşallah...

eşin baya erken farketmiş ausum
insan bu zamana kadar biraz sıkıştırır çalış diye zorlar...
hiç ses etmemiş demek sana...
baksana bir kez uyarmış nasıl kafana donk etmiş.. keşke önceden uyarsaydı..
korkma ausum, sen geçen seferde son bir hafta kala başladın, çok da güzel notlar aldın...
ve hatırlatırım, sınavda hastaydın...o halde bile onurluk öğrenci oldun...
sen bir başlıyorsun, pir başlıyorsun...ama yarın falan başla bencede az kaldı...

canım edebiyata üvey evlat muamelesinden değil, zaten onu biliyorsun artık, genetiğinin şifresini çözmüşsün...
sosyolojide daha yenisin...bukadar ağırlık vermen gayet normal..

Haklısın tatlım , bende başlamayı düşünüyorum artık . Bu sene 2 ders ansiklopedi gibi , çok uzun çooook .

Biri Türk siyasi tarihi , diğeri Amerikan Dış Politikası Ünitelerden bir ders kitabı çıkar .

Gazelcim ben sana cevap yazdım bu arada mesajına telden , sanki ikincisi ulaşmadı sana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…