2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Haklısın tatlım , bende başlamayı düşünüyorum artık . Bu sene 2 ders ansiklopedi gibi , çok uzun çooook .

Biri Türk siyasi tarihi , diğeri Amerikan Dış Politikası :KK52: Ünitelerden bir ders kitabı çıkar .

Gazelcim ben sana cevap yazdım bu arada mesajına telden , sanki ikincisi ulaşmadı sana :26:

ikinci msjın gelmedi canım :26:
burdan özelden yaz istersen...merakla bekliyorum cevabını :KK52:

bu arada bende de bi ders var öyle...bir ünitesi 35-40 sayfa :KK53:
oku okuyabilirsen..hele ki not almaya girişirsen asla çıkamazsın içnden..bende okudum geçtim..sınavda naparım hiç bilmiyorum ödüm pörtlüyoooo :18::18::18:

Haklısın tatlım , bende başlamayı düşünüyorum artık . Bu sene 2 ders ansiklopedi gibi , çok uzun çooook .

Biri Türk siyasi tarihi , diğeri Amerikan Dış Politikası :KK52: Ünitelerden bir ders kitabı çıkar .

Gazelcim ben sana cevap yazdım bu arada mesajına telden , sanki ikincisi ulaşmadı sana :26:

ıyyak türk siyasal hayatı dersim vardı geçen yıl aynı ders midir acaba o... türk siyaseti ne biçimde iyrençç... bi ders kitabı bu kadar mı atatürk düşmanı olur tamamen din düşmanı bi diktatör olarak anlatılmıştı nefret edilesi iyrençlikte bi kitaptı seçim propagandası gibiydi zor geçmiştim o dersten.. zaten adam akıllı hükümet gelmemişki habire değişmiş darbe zamanları falan psikolojik baskıydı tam bi korkunçtu kabusum olmuştu.. :s Allah kolaylık versiiin.. 35 55le geçtimdi ben siyaset felsefem 100 100ken hemde...:KK53:

günaydın kızlar, 10,30'a kadar uyumuşum...camış gibi :KK53:
kahvaltımı bile yeni yaptım düşünün...
bugün ne temizlik ne başka şeyle ilgilenmeyecem..allah izin verirse full ders çalışmayı düşünüyorum...
dün gece 100 soru çözdüm...
bugün 100 soru + arapça çalışmaya niyetliyim....:26::26:
inşallah dediğimi yaparım :KK37:

ben leyla ile mecnuncuydum canım hemde bayağı bi müptelasıydım evet işler gùçlere bi türlü ısınamamıştım :KK52: hıı 8de yatarız canım zaten şu an rüyadayım :KK53: yok canım ben senin için demiştim yoksa ben geç yatarım genelde :KK8:

bak ya bak:KK8::KK8:
o kadar erken bende yatamam yatsam da uyuyamam ki
hem tavuk muyum ben dolmacım aşk olsun amaaa:63:

2 dersin tekrarını bitirdim. Bugünlük yeter sanırım sabahtan beri çalışıyorum.
2 gün sonra tüm derslerin tekrarları bitecek ve yeniden tekrar yapmaya başlayacağım.
Soru falan çözmüyorum :KK53:
Bol bol okuyorum gitsin benim taktik bu :KK53:
Çok alakasız yerden soru soruyorlar nasılsa okusam daha faydalı :KK1:

Ah ulen bitse de kurtulsak şu son sene

şuan hiç çalışasım yok bütün hevesim kırılmış durumda o kadar moralim bozukki oturdum ağlıyorum çocuk gibi... :KK43: nişanlım son iki haftadır evden bi kaç kez çıkıp bişiler yaptım diye kıyameti kopattı neymiş ben geçen haftayı ziyan etmişim çalışmamışım notlarım bi düşük gelsinmiş göstercekmişmiş bana.. kendimi parçalıyorum günlerdir ben bana güvenmesini destek olmasını beklerken onun ettiğine bak... :KK43: bide salak gibi onun için çalışıyorum ben sabahlara kadar kalmış son iki kitabım (ki bu bi ilk benim için şuan en az 4 5 kitabım kalmış olmalıydı) haketmediğim laflar yiyorum.. kolaydı sanki dört duvar arası dünyayla iletişimi kopartıp sürekli çalışmak... :KK43:

Günaydın aöf güzelleri :KK3:

Hadi bakalım son haftaya girmiş bulunmaktayız :18:

Ben bugün itibarı ile ve Allahın izni ile çalışma programıma başlıyorum .

Her gün bir ders sloganı ile yola çıkıyorum :KK55::KK55:

Benim gibi son haftaya bırakan çok arkadaş var biliyorum , onlarda geç kaldık nasıl olsa demesin sakın , koskocaaaa 1 hafta var .

Her üniteye 2 saat verdim , günde 8 saat ders çalışacağım inşaAllah :KK31:

Çalışma programım ; 09:30 / 11:30 - 13:30 / 16:30 - 21:30 / 24:30 ..........Oooo baksana gece bile sabahlarım istesem :KK52:

Son hafta tekrar yapacak olan , vaktinde karınca misali çalışan arkadaşlarıma kat be kat zihin açıklığı diliyorum ,sınavları su gibi geçsin ; benim gibi ağustos böceği misali son ana kalanlarda geçecek kadar not alalım yeter :KK9:

ıyyak türk siyasal hayatı dersim vardı geçen yıl aynı ders midir acaba o... türk siyaseti ne biçimde iyrençç... bi ders kitabı bu kadar mı atatürk düşmanı olur tamamen din düşmanı bi diktatör olarak anlatılmıştı nefret edilesi iyrençlikte bi kitaptı seçim propagandası gibiydi zor geçmiştim o dersten.. zaten adam akıllı hükümet gelmemişki habire değişmiş darbe zamanları falan psikolojik baskıydı tam bi korkunçtu kabusum olmuştu.. :s Allah kolaylık versiiin.. 35 55le geçtimdi ben siyaset felsefem 100 100ken hemde...:KK53:

Yok tatlım , o kadar derslerle alakasızım ki düşün yani dersin adını bile yanlış yazmışım :KK52:

Türk Dış Politika Tarihi benim ders Osmanlıdan başlıyor :KK52:

şuan hiç çalışasım yok bütün hevesim kırılmış durumda o kadar moralim bozukki oturdum ağlıyorum çocuk gibi... :KK43: nişanlım son iki haftadır evden bi kaç kez çıkıp bişiler yaptım diye kıyameti kopattı neymiş ben geçen haftayı ziyan etmişim çalışmamışım notlarım bi düşük gelsinmiş göstercekmişmiş bana.. kendimi parçalıyorum günlerdir ben bana güvenmesini destek olmasını beklerken onun ettiğine bak... :KK43: bide salak gibi onun için çalışıyorum ben sabahlara kadar kalmış son iki kitabım (ki bu bi ilk benim için şuan en az 4 5 kitabım kalmış olmalıydı) haketmediğim laflar yiyorum.. kolaydı sanki dört duvar arası dünyayla iletişimi kopartıp sürekli çalışmak... :KK43:

Canım benim , baban evlilik için okul bitimini şart koşmuş ya ; nişanlında bu sebeble bu konuda baskı yapıyordur . Bizim evlilik arzunun gezmeleri yüzünden güme gitmesin diyordur garibim :KK1:

Ama sende haklısın , sabahladın o kadar , 24 saat ders çalışacak da değilsin ya , hmmm şimdiden o kadar karışmasın bakayım sana :KK20:

Bu arada ben yazdıktan sonra foto değiştirmişsin , o mesajını görmüştüm ama cevap yazamamıştım , Allah tamamına erdirsin , çok çok güzelsin fıstık :nazar:

Geçmişi alıntılamadım ama aklımda kalanlara cevap yazayım güzeller ;

Önce kays hayırlı uğurlu olsun , çok çok sevindim . Senin ''babam dede olsun '' yazın hep içimi burkardı okuyunca , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :KK16:

23hevi canım , dedene çok çok geçmiş olsun .

Okuduğunu unutmuşsun gibi gelir ama sınavda hepsi geliyor insanın aklına .

Emleb tatlım , keşke misafirlerini bu sınav haftası erteleseydin , ben öyle yaptım bu hafta ki ; biri çok çok gelmesini istediğim bir aile idi .

Olduğu kadar diyeceksin bu sene , gebelikle beraber olduğu için biraz etkiledi tabii çalışma programını.

Gazelcim , ne oldu senin arapçadan kalan son 2 ünite ?
:KK6:

Lİmon1988
, ben bir iki mesaj önce son hafta programımı yazdım , tabii ben evdeyim ve akşama kadar yalnızım , o sebeble rahatım çalışma konusunda. 5 dersimide son haftaya bıraktım kapak kaldırmadım ama geçen senede aynı sistemle çalışmış ve geçecek notlar almıştım hep.Sanada tavsiyem oku geç , oku geç ...

Dolma , fıstığım fındığım
:KK19: Gazelden konya etli ekmek magneti istemişsin , dur ben sana göndereyim :KK53:

$etli ekmek.jpg
Motorize servis bile varmış :KK60::KK60::KK60:

Biberon , o buzdolabı ne hayatımmmmm
:KK52::KK52::KK52:

Gözde
uğramamışsın hiç kuzum , derslere mi gömüldün tatlım ?

Loliss
, ceeee dememişsin bana . Bitirdin mi o son 60 sayfayı , hadi son tekrarlara dön bakayım , tamam kalbimin kitap kurdusun ama şimdi ders zamanı
:KK31:

Sedulum , bu sene beni geçtin , oysa son hafta çalışacaktık seninle ne güzel , idolümdün
:KK31:

Unuttuğum olduysa affola
:26: Ben çalışma programımı işleme koymak üzere yavaş yavaş yola koyulayım :KK55:

Son düzenleme:
Günaydın herkeseee :)))

Ausum da çalışmaya başlamış, yaşasın.:)) Ben de karıncalardanım :KK52:, son hafta tekrarımda osmanlıca da bitti. Gerçi çok istediğim gibi olmadı ama olduğu kadar artık...Orhun'da daha başarılıyım, bir de çok fazla arka arkaya osmanlıca soru çözemiyorum, muhtemelen gazelim de arapçada öyle hissediyordur, bir süre sonra soru görmek dahi istemiyorum, kafam kazan gibi oluyor...Tanzimat'ın da yarısına geldim, şimdi bugünkü planım kalan Tanzimat'ı bitirmek, ve halk hikayelerine başlamak. Eğer onu da bitirebilirsem bugün, süper olacak.:)

Bu arada gazelim tebrikler canım arkadaşım benim.:KK16::KK16::KK16: Sürprizi ben de merak ettim çok, öğrenir öğrenmez paylaş olur mu, tekrar tebrikler canımın içi, sen sonuna kadar hakettin...

Ausum, etli ekmek magnetine hala gülüyorum desem...:KK60::KK60::KK60: Bak bu bende de yok, ben de istiyorum...:))) O buzdolabının yanında ve derin dondurucunun üzerinde de biraz var, ama en yoğunluk burada. Yılların emeği o ausum, kolay değil bugün o kadar magnetli buzdolabı yapmak...:KK60::KK60::KK60::KK60:

Günaydın herkeseee :)))

Ausum da çalışmaya başlamış, yaşasın.:)) Ben de karıncalardanım :KK52:, son hafta tekrarımda osmanlıca da bitti. Gerçi çok istediğim gibi olmadı ama olduğu kadar artık...Orhun'da daha başarılıyım, bir de çok fazla arka arkaya osmanlıca soru çözemiyorum, muhtemelen gazelim de arapçada öyle hissediyordur, bir süre sonra soru görmek dahi istemiyorum, kafam kazan gibi oluyor...Tanzimat'ın da yarısına geldim, şimdi bugünkü planım kalan Tanzimat'ı bitirmek, ve halk hikayelerine başlamak. Eğer onu da bitirebilirsem bugün, süper olacak.:)

Bu arada gazelim tebrikler canım arkadaşım benim.:KK16::KK16::KK16: Sürprizi ben de merak ettim çok, öğrenir öğrenmez paylaş olur mu, tekrar tebrikler canımın içi, sen sonuna kadar hakettin...

Ausum, etli ekmek magnetine hala gülüyorum desem...:KK60::KK60::KK60: Bak bu bende de yok, ben de istiyorum...:))) O buzdolabının yanında ve derin dondurucunun üzerinde de biraz var, ama en yoğunluk burada. Yılların emeği o ausum, kolay değil bugün o kadar magnetli buzdolabı yapmak...:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Bende gülüyorum hala canım ya , motorize servis ne yahu ?

Tebrik ederim güzel arkadaşım , her babayiğidin harcı değil o buzdolabı , bana cinnet gelir . Benim buzdolabının üzerinde bir ara bir kaç foto vardı , ona bile tahammül edemedim .

Aus başladı demişsin ama halkımızı yanlış bilgilendirmeyelim :KK1: bugün başlıyorum , 09:30 dedim saate de ama gördüğün gibi hala buradayım :KK52:

Tanzimat ve halk hikayelerinde sana bol bol zihin açıklığı diliyorum karıncam benim :KK19:

günaydınlarrr :KK33:

Bende bir ünite bitirebildim hafta sonu misafirlerden kitap yüzü açamadım .

Bu akşam sıkı bir şekilde başlıcam başlamam lazım son haftaaa :KK55:

Ablacım eklersin tabloya :KK16:

Yok tatlım , o kadar derslerle alakasızım ki düşün yani dersin adını bile yanlış yazmışım :KK52:

Türk Dış Politika Tarihi benim ders Osmanlıdan başlıyor :KK52:

Canım benim , baban evlilik için okul bitimini şart koşmuş ya ; nişanlında bu sebeble bu konuda baskı yapıyordur . Bizim evlilik arzunun gezmeleri yüzünden güme gitmesin diyordur garibim :KK1:

Ama sende haklısın , sabahladın o kadar , 24 saat ders çalışacak da değilsin ya , hmmm şimdiden o kadar karışmasın bakayım sana :KK20:

Bu arada ben yazdıktan sonra foto değiştirmişsin , o mesajını görmüştüm ama cevap yazamamıştım , Allah tamamına erdirsin , çok çok güzelsin fıstık :nazar:

:) ağlamaktan şişmiş gözlerim bu halimle iyi güldürdün beni.. :) belki geçemicem diye endişe ediyor olabilir ama çok ağır konuştu çok gücüme gitti ve bütün ders çalışma hevesim pısss diye söndü.. gece ünitemi bile bitiremedim..

bu arada 4 ünite daha yazabilirsin sonuncu henüz bitmedi ama biter bi saate o ne kadar konuşursa konuşsun deli gibi ders çalışıyorum odamdan dışarı çıkmadan daha napıyım ben bilemedimki...

çok teşekkürler yorumun güzel moral oldu rabbim ne isteğin varsa versin inşallah çok güzel ruhlu birisin hatta hepiniz öylesiniz iyiki tanıdım sizleri :) inşallah dersleri yetiştirip muhteşem notlar alırız hepiciğimiz... birilerinede kapak olur iinnnnşallah (adı lazım değil baş harfi nişanlım)...

Bu sene erken bitirmek zorundaydım abla finallerde bitsin kpss çalışmaya başlamam gerek.

Hayatımda ilk defa aöf için erkenden çalıştım ya kendime hayret ettim :KK53:
3 dersi bitirdim geriye 3 dersin tekrarı kaldı bak bunlarda bitecek cuma günü ben yine ders tekrar edeceğim.
Artık onur belgesi alamazsam yuh bana :KK53::KK53:

09:30 / 11:30 programımın ilk 2 saat raporu = Tıııırt :KK60:

günaydınlarrr :KK33:

Bende bir ünite bitirebildim hafta sonu misafirlerden kitap yüzü açamadım .

Bu akşam sıkı bir şekilde başlıcam başlamam lazım son haftaaa :KK55:

Ablacım eklersin tabloya :KK16:

Eklerim canım benim :KK16:

Çok sıkı bir şekilde başlamalıyız hemde :18:

:) ağlamaktan şişmiş gözlerim bu halimle iyi güldürdün beni.. :) belki geçemicem diye endişe ediyor olabilir ama çok ağır konuştu çok gücüme gitti ve bütün ders çalışma hevesim pısss diye söndü.. gece ünitemi bile bitiremedim..

bu arada 4 ünite daha yazabilirsin sonuncu henüz bitmedi ama biter bi saate o ne kadar konuşursa konuşsun deli gibi ders çalışıyorum odamdan dışarı çıkmadan daha napıyım ben bilemedimki...

çok teşekkürler yorumun güzel moral oldu rabbim ne isteğin varsa versin inşallah çok güzel ruhlu birisin hatta hepiniz öylesiniz iyiki tanıdım sizleri :) inşallah dersleri yetiştirip muhteşem notlar alırız hepiciğimiz... birilerinede kapak olur iinnnnşallah (adı lazım değil baş harfi nişanlım)...

Ya canım benim neden bu kadar dert yaptın kendine . Aşk olsun o ismi lazım değilede , tam sınav zamanı bu kadar moral bozulur mu ? Hep destek tam destek zamanı şimdi . Eşimde arada söyleniyor bana , yaydın bu senede hanım diyor :KK1:

Amin canım :KK16: Güzel sözlerin için çok çok teşekkürler :KK19:

Bu sene erken bitirmek zorundaydım abla finallerde bitsin kpss çalışmaya başlamam gerek.

Hayatımda ilk defa aöf için erkenden çalıştım ya kendime hayret ettim :KK53:
3 dersi bitirdim geriye 3 dersin tekrarı kaldı bak bunlarda bitecek cuma günü ben yine ders tekrar edeceğim.
Artık onur belgesi alamazsam yuh bana :KK53::KK53:

Senin üniteler bu kadar erken bitip bir de tekrara geçince üzerimde bir baskı oluştu benimde , hep amaaaan daha sedoda başlamadı diyordum çalışmaya :KK1:

Alacaksın , hissediyorum :KK14: Bu sene tatil ödülü var mı yine sınav sonunda ?

kapalıymış canım ya ,yarına halledicem artık bi tek kimliğe bandrol bastırılcak benim gitmem şartmı ki ,bebek olmasa hiç düşünmüycem git şifreyi al sonra gez ama ,ahhhah :KK1:

Benimde bondrol işi var çarşamba halledeceğim inşallah ya da salı mesaiye yakın açık olursa o zaman halledeceğim.
Aöfye ait bu zamana kadar yaptığım tek şey kayıt yenileme oldu.Kitapları bile almadım.
Zaten çalışamayacağım.Cuma akşam başlarım bakmaya.Murat yayınlarının kitabı var.Sadece okuyacağım.
İnkılap tarihine çalışacağım ama.
Onu da kpss için çalışacağım zaten ikisine bir çalışmış olayım dedim :KK23:

Geçen yıl bende buralarda takılıyodum.1 2 ünite de olsa çalışıyodum ama bu yıl vakit bulamıyorum kesinlikle.
O yüzden dedim bu yıl boşuna adımı yazdırmayayım :KK53:
Ama çalışmamama rağmen, herşeye rağmen vizelerden her dersten en az 30 almayı hedefliyorum :KK51:

Herkese başarılar şimdiden.

Benimde bondrol işi var çarşamba halledeceğim inşallah ya da salı mesaiye yakın açık olursa o zaman halledeceğim.
Aöfye ait bu zamana kadar yaptığım tek şey kayıt yenileme oldu.Kitapları bile almadım.
Zaten çalışamayacağım.Cuma akşam başlarım bakmaya.Murat yayınlarının kitabı var.Sadece okuyacağım.
İnkılap tarihine çalışacağım ama.
Onu da kpss için çalışacağım zaten ikisine bir çalışmış olayım dedim :KK23:

Geçen yıl bende buralarda takılıyodum.1 2 ünite de olsa çalışıyodum ama bu yıl vakit bulamıyorum kesinlikle.
O yüzden dedim bu yıl boşuna adımı yazdırmayayım :KK53:
Ama çalışmamama rağmen, herşeye rağmen vizelerden her dersten en az 30 almayı hedefliyorum :KK51:

Herkese başarılar şimdiden.

Pearl merhabalar canım , bu sene neden böyle oldu ya ? Geçen sene dediğin gibi epey aramızdaydın .

Sana da çok çok başarılar arkadaşım , en az 30 alırsan finallerde epey şansın olur zaten . Çan eğriside önemli zaten .

X