2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kapalıymış canım ya ,yarına halledicem artık bi tek kimliğe bandrol bastırılcak benim gitmem şartmı ki ,bebek olmasa hiç düşünmüycem git şifreyi al sonra gez ama ,ahhhah :KK1:

aynı durum bende de var canım çok iyi anlıyorum seni, çocukla olmuyor o işler..biriktirip toptan halletmek lazım...

şuan hiç çalışasım yok bütün hevesim kırılmış durumda o kadar moralim bozukki oturdum ağlıyorum çocuk gibi... :KK43: nişanlım son iki haftadır evden bi kaç kez çıkıp bişiler yaptım diye kıyameti kopattı neymiş ben geçen haftayı ziyan etmişim çalışmamışım notlarım bi düşük gelsinmiş göstercekmişmiş bana.. kendimi parçalıyorum günlerdir ben bana güvenmesini destek olmasını beklerken onun ettiğine bak... :KK43: bide salak gibi onun için çalışıyorum ben sabahlara kadar kalmış son iki kitabım (ki bu bi ilk benim için şuan en az 4 5 kitabım kalmış olmalıydı) haketmediğim laflar yiyorum.. kolaydı sanki dört duvar arası dünyayla iletişimi kopartıp sürekli çalışmak... :KK43:

canım senin o nişanlının kulaklarını çekmek lazım..hiç hoş değil ağlatmak falan...
tam aksine destek olması lazım motive etmesi lazım..
üzülme erkek işte...

Günaydın aöf güzelleri :KK3:

Hadi bakalım son haftaya girmiş bulunmaktayız :18:

Ben bugün itibarı ile ve Allahın izni ile çalışma programıma başlıyorum .

Her gün bir ders sloganı ile yola çıkıyorum :KK55::KK55:

Benim gibi son haftaya bırakan çok arkadaş var biliyorum , onlarda geç kaldık nasıl olsa demesin sakın , koskocaaaa 1 hafta var .

Her üniteye 2 saat verdim , günde 8 saat ders çalışacağım inşaAllah :KK31:

Çalışma programım ; 09:30 / 11:30 - 13:30 / 16:30 - 21:30 / 24:30 ..........Oooo baksana gece bile sabahlarım istesem :KK52:

Son hafta tekrar yapacak olan , vaktinde karınca misali çalışan arkadaşlarıma kat be kat zihin açıklığı diliyorum ,sınavları su gibi geçsin ; benim gibi ağustos böceği misali son ana kalanlarda geçecek kadar not alalım yeter :KK9:

ooo maşallah ausum, saatlere hayran kaldım, ben patlarım okadar sık sık otursam dersin başına...
işte buda senin farkın ahretim :KK16:
bu arada o magnete çok güldüm yaa :KK60:
motorize de neymiş yahu :KK60:

Günaydın herkeseee :)))

Ausum da çalışmaya başlamış, yaşasın.:)) Ben de karıncalardanım :KK52:, son hafta tekrarımda osmanlıca da bitti. Gerçi çok istediğim gibi olmadı ama olduğu kadar artık...Orhun'da daha başarılıyım, bir de çok fazla arka arkaya osmanlıca soru çözemiyorum, muhtemelen gazelim de arapçada öyle hissediyordur, bir süre sonra soru görmek dahi istemiyorum, kafam kazan gibi oluyor...Tanzimat'ın da yarısına geldim, şimdi bugünkü planım kalan Tanzimat'ı bitirmek, ve halk hikayelerine başlamak. Eğer onu da bitirebilirsem bugün, süper olacak.:)

Bu arada gazelim tebrikler canım arkadaşım benim.:KK16::KK16::KK16: Sürprizi ben de merak ettim çok, öğrenir öğrenmez paylaş olur mu, tekrar tebrikler canımın içi, sen sonuna kadar hakettin...

Ausum, etli ekmek magnetine hala gülüyorum desem...:KK60::KK60::KK60: Bak bu bende de yok, ben de istiyorum...:))) O buzdolabının yanında ve derin dondurucunun üzerinde de biraz var, ama en yoğunluk burada. Yılların emeği o ausum, kolay değil bugün o kadar magnetli buzdolabı yapmak...:KK60::KK60::KK60::KK60:

çok teşekkürler biberonum..sizlerin sayesinde birinci oldum...hepiniz çok çok sağolun :KK16:
bu arada bende aynen senin gibi arapça kelime değil har bile görmek istemiyorum..son iki ünite kaldı arapçadan kaç gündür bekliyor öyle...bıkkınlık geldi :KK37:

Geçmişi alıntılamadım ama aklımda kalanlara cevap yazayım güzeller ;

Önce kays hayırlı uğurlu olsun , çok çok sevindim . Senin ''babam dede olsun '' yazın hep içimi burkardı okuyunca , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :KK16:

23hevi canım , dedene çok çok geçmiş olsun .

Okuduğunu unutmuşsun gibi gelir ama sınavda hepsi geliyor insanın aklına .

Emleb tatlım , keşke misafirlerini bu sınav haftası erteleseydin , ben öyle yaptım bu hafta ki ; biri çok çok gelmesini istediğim bir aile idi .

Olduğu kadar diyeceksin bu sene , gebelikle beraber olduğu için biraz etkiledi tabii çalışma programını.

Gazelcim , ne oldu senin arapçadan kalan son 2 ünite ?
:KK6:

Lİmon1988
, ben bir iki mesaj önce son hafta programımı yazdım , tabii ben evdeyim ve akşama kadar yalnızım , o sebeble rahatım çalışma konusunda. 5 dersimide son haftaya bıraktım kapak kaldırmadım ama geçen senede aynı sistemle çalışmış ve geçecek notlar almıştım hep.Sanada tavsiyem oku geç , oku geç ...

Dolma , fıstığım fındığım
:KK19: Gazelden konya etli ekmek magneti istemişsin , dur ben sana göndereyim :KK53:

Eki Görüntüle 888272
Motorize servis bile varmış :KK60::KK60::KK60:

Biberon , o buzdolabı ne hayatımmmmm
:KK52::KK52::KK52:

Gözde
uğramamışsın hiç kuzum , derslere mi gömüldün tatlım ?

Loliss
, ceeee dememişsin bana . Bitirdin mi o son 60 sayfayı , hadi son tekrarlara dön bakayım , tamam kalbimin kitap kurdusun ama şimdi ders zamanı
:KK31:

Sedulum , bu sene beni geçtin , oysa son hafta çalışacaktık seninle ne güzel , idolümdün

Unuttuğum olduysa affola
:26: Ben çalışma programımı işleme koymak üzere yavaş yavaş yola koyulayım :KK55:

Fıstığım fındığım demek :KK17: :KK16: iyikide cevizim dememişsin ceviz sevmiyorum ben :KK23: vakti zamanında ablamın arkadaşına gitmişttik bi yerden konu cevize geldi ben de başladım cevizi sevmediğimden filan bahsettim ablamın arkadaşı kalkıp utanarak ve gülerek kek yapmıştım ama bol cevizliydi demez mi :KK76: :KK76: :KK53:
Saolasın ausum ne düşüncelisin :KK52: :KK52: etli ekmek görünümünde magnet istiyorum ama ben banene banene lokanta magneti olmaz :KK53: :KK53: o kadar magnet canavarıyım dedim yakıştı mı oldu mu sence :KK8:
Derse başlıyosun demek ausum :KK54: esasında başlamak için sanki biraz erken değil mi :KK53: :KK53: bak eşin bile erkenden uyarmış seni :KK53: ama okuduğuma göre sabahki çalışma saatin tırt olmuş eee sonrakilere ne oldu de bakıyım :KK28: :KK52: :KK53:
Allah zihin açıklıklıkları versin iyi çalışmalar ausum canım fıtığım fındığım krokanım :KK19: :KK54: :KK16: :KK19:

Önce kays hayırlı uğurlu olsun , çok çok sevindim . Senin ''babam dede olsun '' yazın hep içimi burkardı okuyunca , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :KK16:

Okuduğunu unutmuşsun gibi gelir ama sınavda hepsi geliyor insanın aklına .

Emleb tatlım , keşke misafirlerini bu sınav haftası erteleseydin , ben öyle yaptım bu hafta ki ; biri çok çok gelmesini istediğim bir aile idi .

Olduğu kadar diyeceksin bu sene , gebelikle beraber olduğu için biraz etkiledi tabii çalışma programını.

Gazelcim , ne oldu senin arapçadan kalan son 2 ünite ?
:KK6:

Lİmon1988
, ben bir iki mesaj önce son hafta programımı yazdım , tabii ben evdeyim ve akşama kadar yalnızım , o sebeble rahatım çalışma konusunda. 5 dersimide son haftaya bıraktım kapak kaldırmadım ama geçen senede aynı sistemle çalışmış ve geçecek notlar almıştım hep.Sanada tavsiyem oku geç , oku geç ...

Dolma , fıstığım fındığım
:KK19: Gazelden konya etli ekmek magneti istemişsin , dur ben sana göndereyim :KK53:

Eki Görüntüle 888272
Motorize servis bile varmış :KK60::KK60::KK60:

Biberon , o buzdolabı ne hayatımmmmm
:KK52::KK52::KK52:

Gözde
uğramamışsın hiç kuzum , derslere mi gömüldün tatlım ?

Loliss
, ceeee dememişsin bana . Bitirdin mi o son 60 sayfayı , hadi son tekrarlara dön bakayım , tamam kalbimin kitap kurdusun ama şimdi ders zamanı

Sedulum , bu sene beni geçtin , oysa son hafta çalışacaktık seninle ne güzel , idolümdün

Unuttuğum olduysa affola
:26: Ben çalışma programımı işleme koymak üzere yavaş yavaş yola koyulayım :KK55:

ooofff yine mi yazamamışım :KK9: fıstığım diyeceğime fıtığım demişim :KK9: :KK9: olsun bi kıvırma gerçekleştirebiliriz hemencecik senin bel fıtığın vardı dimi ne alemde :KK60:

aynı durum bende de var canım çok iyi anlıyorum seni, çocukla olmuyor o işler..biriktirip toptan halletmek lazım...

canım senin o nişanlının kulaklarını çekmek lazım..hiç hoş değil ağlatmak falan...
üzülme erkek işte...

ooo maşallah ausum, saatlere hayran kaldım, ben patlarım okadar sık sık otursam dersin başına...
işte buda senin farkın ahretim :KK16:
bu arada o magnete çok güldüm yaa :KK60:
motorize de neymiş yahu :KK60:

çok teşekkürler biberonum..sizlerin sayesinde birinci oldum...hepiniz çok çok sağolun :KK16:
bu arada bende aynen senin gibi arapça kelime değil har bile görmek istemiyorum..son iki ünite kaldı arapçadan kaç gündür bekliyor öyle...bıkkınlık geldi :KK37:

Aaaaaaaaa BİRİNCİ Mİ OLDUN GAZELCİM :nazar: YAZILARINDAN DAHA YENİ GÖRDÜM YENİ Bİ HABER Mİ ONU DA BİLEMİYORUM AMA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM :KK54:
BAK O KADAR ÜMİTSİZLİĞE ÜZÜLMEYE DEĞDİ Mİ :KK28::KK4: BİRİNCİ OLACAĞINDAN EMİNDİK ZATEN :KK34:
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BU YEMEK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDUĞUN GİBİ HAYATINDAKİ DİĞER İSTEKLERİNDE TIKIR TIKIR GİTSİN :KK16:
BU ARADA BİRİNCİYE NE ÖDÜL VARDI GAZELCİM :KK53: :KK53:

Oh be nergisten kurtulduk menekşe olmuşuz :KK76::KK76: Kademe kademe atlıyoruz terfi ediyoruz :KK55: Menekşe annemin en sevdiği çiçekleden biri hoş tüm çiçekleri seviyoda :KK16:

Aaaaaaaaa BİRİNCİ Mİ OLDUN GAZELCİM :nazar: YAZILARINDAN DAHA YENİ GÖRDÜM YENİ Bİ HABER Mİ ONU DA BİLEMİYORUM AMA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM :KK54:
BAK O KADAR ÜMİTSİZLİĞE ÜZÜLMEYE DEĞDİ Mİ :KK28::KK4: BİRİNCİ OLACAĞINDAN EMİNDİK ZATEN :KK34:
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BU YEMEK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDUĞUN GİBİ HAYATINDAKİ DİĞER İSTEKLERİNDE TIKIR TIKIR GİTSİN :KK16:
BU ARADA BİRİNCİYE NE ÖDÜL VARDI GAZELCİM :KK53: :KK53:

evet canım birinci oldum çok mutluyum :KK16:
oy veren herkese çok çok teşekkür ederim...
ödül 250 TL hediye çeki canım :KK34:

üzülme erkek işte...

demi ama ya insan azcık duyarlı olur anlayışlı olur zaten sinir stres yapmışım kendime dersleri bi de o üstüme geldi hepten perişanım.. kafama takmadan yapamıyorum dünden beri boş çalışıyorum sanki hiç bişi girmiyor kafama :KK43:

demi ama ya insan azcık duyarlı olur anlayışlı olur zaten sinir stres yapmışım kendime dersleri bi de o üstüme geldi hepten perişanım.. kafama takmadan yapamıyorum dünden beri boş çalışıyorum sanki hiç bişi girmiyor kafama :KK43:

üzülme bukadar canım..bak üç beş gün sonra sınava girecez...motivasyon lazım bize...
al kitabı eline, unut nişanlını o esnada...
yoksa ilerde pişman olursun boş yere gözyaşı dökmüşüm onun yüzünden diye..çünkü senin için sınavlar önemli...nişanlın illa ki hatasını anlayacak...

evet canım birinci oldum çok mutluyum :KK16:
oy veren herkese çok çok teşekkür ederim...
ödül 250 TL hediye çeki canım :KK34:

gazelcimm 1. olmuşsun canım çok sevindim..
emeğine sağlık..
abooooo....:KK52::KK52:
hemde kk pro üye olmuşsun seniiii seniiii..:KK23:
bide..
hediye çekimi var 250 tl lik...
anam ben gidiyorum mutaga:KK9::KK9::KK9::KK9:

auscum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benm dedem şükür iyi çıkacak yakında hastaneden..

bide şu unutkanlık olayı herkeste var ama dediğin gibi sınav anında gelirseler çok iyi olur canım benm.. :KK34:

senin çalışmalar nasl gidiyor çalışma programın çok yogun.. Allah kolaylık versin..:nazar:

gazelcimm 1. olmuşsun canım çok sevindim..
emeğine sağlık..
abooooo....:KK52::KK52:
hemde kk pro üye olmuşsun seniiii seniiii..:KK23:
bide..
hediye çekimi var 250 tl lik...
anam ben gidiyorum mutaga:KK9::KK9::KK9::KK9:

çok teşekkür ederim canım benim :KK16:
sizlerin sayesinde oldum..hepiniz çok sağolun...:KK16:
evet bence de koş mutfağa..senide yarışlarda görmek isteriz...:KK34:

ahretim bugün türk dilini baştan sonra tekrar ettim, ama geberdim desem yeridir..biraz dinleneyim
sorularını çözmeye gidecem...
yarında nasipse arapçadan bir ünite bitircem...

Ne yapıyorsun bakalım ?

Her gün bir ders sloganım için kaldı 2 ünite . Sabah savsakladığım için ancak iki bitti , şimdi bir iki daha bitince Avrupa Birliği dersimi rafa kaldıracağım :21:

Ausencia tablodan 2 ünite daha düşer misin
:KK1:

ahretim bugün türk dilini baştan sonra tekrar ettim, ama geberdim desem yeridir..biraz dinleneyim
sorularını çözmeye gidecem...
yarında nasipse arapçadan bir ünite bitircem...

Allah kolaylıklar versin canım . Bende oturacağım derse birazdan , cumartesi oturumunu bitirsem hele salı , çarşamba , perşembe .

Pazar günü için cuma , cumartesi akşam , pazar sabah var :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar birşey sormak istiyorum aöf 2.sınıftan derslerim var alttan. Bu yıl 2 yıllık diplomayı almak istiyorum ama sadece 2.sınıfın derslerine çalışmakla olmuyormuş ortalama yükselmesi gerekiyormuş. Sınava çok az kaldı çoğuna çalıştım ama korkuyorum ya yapamazsam diye bu benim son şansım çünkü bana bir akıl verin diğer derslerin sınavına da girmeli miyim

Günaydınlarrrrrrr :KK3:

Ahh ahhh ben bu hallere düşecek kadın mıydım :KK1: Dün programıma tam uyumadığım için bu sabah kalkıp kalan 2 ünitemi bitirdim .

Bitti 2 ders , kaldı 4 ders :KK52:

Havada kapalı , yağmur , ayaz , soğuk ... Tam kahve eşliğinde miskinleme havası :KK20:

günaydınlarr
akşam 2 ünite daha bitirdimm :KK31:
bgün hiç işim yok işyerinde çalışma imkanım çok ama canım istemiyor lapa lapa kar yağıyo almışım kahvemi izliyorum dışarıyı ne dersi yiaa diyorum ama bakalımm ilerleyen saatlerde çalışırım inş :KK52::KK52::KK52:

Ne yapıyorsun bakalım ?

Her gün bir ders sloganım için kaldı 2 ünite . Sabah savsakladığım için ancak iki bitti , şimdi bir iki daha bitince Avrupa Birliği dersimi rafa kaldıracağım :21:

Ausencia tablodan 2 ünite daha düşer misin
:KK1:

benimkileri de düşermisinnnn :KK19::KK19::KK19::KK19: :KK9::KK9:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Ders çalışmaya başladım ya beynim sulandı , devreler yandı :26:

Hemen düşüyorum arkadaşım , artık benim gözler görmez olur bu ara koca koca yazın emi :KK9::KK9:

eneeemmmmm pardonsss çalışda sen düşmesende olur be :KK9::KK9::KK9: :KK53:
dün 2 yazdım bittti diye bugünde 2 yazdım caneemm 2+2 = 4 ünite :KK16: :KK34:
daha çok var ya :KK47:

X