- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Haklısın tatlım , bende başlamayı düşünüyorum artık . Bu sene 2 ders ansiklopedi gibi , çok uzun çooook .
Biri Türk siyasi tarihi , diğeri Amerikan Dış PolitikasıÜnitelerden bir ders kitabı çıkar .
Gazelcim ben sana cevap yazdım bu arada mesajına telden , sanki ikincisi ulaşmadı sana :26:
Haklısın tatlım , bende başlamayı düşünüyorum artık . Bu sene 2 ders ansiklopedi gibi , çok uzun çooook .
Biri Türk siyasi tarihi , diğeri Amerikan Dış PolitikasıÜnitelerden bir ders kitabı çıkar .
Gazelcim ben sana cevap yazdım bu arada mesajına telden , sanki ikincisi ulaşmadı sana :26:
ben leyla ile mecnuncuydum canım hemde bayağı bi müptelasıydım evet işler gùçlere bi türlü ısınamamıştımhıı 8de yatarız canım zaten şu an rüyadayım yok canım ben senin için demiştim yoksa ben geç yatarım genelde
kızlar bugün aöf birosu açıkmıdır :26: bandrol basılcak kimliğe
ilden ile farkeder durum canım...telefon etseydin keşke...halledebildinmi??
ıyyak türk siyasal hayatı dersim vardı geçen yıl aynı ders midir acaba o... türk siyaseti ne biçimde iyrençç... bi ders kitabı bu kadar mı atatürk düşmanı olur tamamen din düşmanı bi diktatör olarak anlatılmıştı nefret edilesi iyrençlikte bi kitaptı seçim propagandası gibiydi zor geçmiştim o dersten.. zaten adam akıllı hükümet gelmemişki habire değişmiş darbe zamanları falan psikolojik baskıydı tam bi korkunçtu kabusum olmuştu.. :s Allah kolaylık versiiin.. 35 55le geçtimdi ben siyaset felsefem 100 100ken hemde...
şuan hiç çalışasım yok bütün hevesim kırılmış durumda o kadar moralim bozukki oturdum ağlıyorum çocuk gibi...nişanlım son iki haftadır evden bi kaç kez çıkıp bişiler yaptım diye kıyameti kopattı neymiş ben geçen haftayı ziyan etmişim çalışmamışım notlarım bi düşük gelsinmiş göstercekmişmiş bana.. kendimi parçalıyorum günlerdir ben bana güvenmesini destek olmasını beklerken onun ettiğine bak... bide salak gibi onun için çalışıyorum ben sabahlara kadar kalmış son iki kitabım (ki bu bi ilk benim için şuan en az 4 5 kitabım kalmış olmalıydı) haketmediğim laflar yiyorum.. kolaydı sanki dört duvar arası dünyayla iletişimi kopartıp sürekli çalışmak...
Günaydın herkeseee :)))
Ausum da çalışmaya başlamış, yaşasın.:)) Ben de karıncalardanım, son hafta tekrarımda osmanlıca da bitti. Gerçi çok istediğim gibi olmadı ama olduğu kadar artık...Orhun'da daha başarılıyım, bir de çok fazla arka arkaya osmanlıca soru çözemiyorum, muhtemelen gazelim de arapçada öyle hissediyordur, bir süre sonra soru görmek dahi istemiyorum, kafam kazan gibi oluyor...Tanzimat'ın da yarısına geldim, şimdi bugünkü planım kalan Tanzimat'ı bitirmek, ve halk hikayelerine başlamak. Eğer onu da bitirebilirsem bugün, süper olacak.:)
Bu arada gazelim tebrikler canım arkadaşım benim.Sürprizi ben de merak ettim çok, öğrenir öğrenmez paylaş olur mu, tekrar tebrikler canımın içi, sen sonuna kadar hakettin...
Ausum, etli ekmek magnetine hala gülüyorum desem...Bak bu bende de yok, ben de istiyorum...:))) O buzdolabının yanında ve derin dondurucunun üzerinde de biraz var, ama en yoğunluk burada. Yılların emeği o ausum, kolay değil bugün o kadar magnetli buzdolabı yapmak...
Yok tatlım , o kadar derslerle alakasızım ki düşün yani dersin adını bile yanlış yazmışım
Türk Dış Politika Tarihi benim ders Osmanlıdan başlıyor
Canım benim , baban evlilik için okul bitimini şart koşmuş ya ; nişanlında bu sebeble bu konuda baskı yapıyordur . Bizim evlilik arzunun gezmeleri yüzünden güme gitmesin diyordur garibim
Ama sende haklısın , sabahladın o kadar , 24 saat ders çalışacak da değilsin ya , hmmm şimdiden o kadar karışmasın bakayım sana
Bu arada ben yazdıktan sonra foto değiştirmişsin , o mesajını görmüştüm ama cevap yazamamıştım , Allah tamamına erdirsin , çok çok güzelsin fıstık
günaydınlarrr
Bende bir ünite bitirebildim hafta sonu misafirlerden kitap yüzü açamadım .
Bu akşam sıkı bir şekilde başlıcam başlamam lazım son haftaaa
Ablacım eklersin tabloya
:) ağlamaktan şişmiş gözlerim bu halimle iyi güldürdün beni.. :) belki geçemicem diye endişe ediyor olabilir ama çok ağır konuştu çok gücüme gitti ve bütün ders çalışma hevesim pısss diye söndü.. gece ünitemi bile bitiremedim..
bu arada 4 ünite daha yazabilirsin sonuncu henüz bitmedi ama biter bi saate o ne kadar konuşursa konuşsun deli gibi ders çalışıyorum odamdan dışarı çıkmadan daha napıyım ben bilemedimki...
çok teşekkürler yorumun güzel moral oldu rabbim ne isteğin varsa versin inşallah çok güzel ruhlu birisin hatta hepiniz öylesiniz iyiki tanıdım sizleri :) inşallah dersleri yetiştirip muhteşem notlar alırız hepiciğimiz... birilerinede kapak olur iinnnnşallah (adı lazım değil baş harfi nişanlım)...
Bu sene erken bitirmek zorundaydım abla finallerde bitsin kpss çalışmaya başlamam gerek.
Hayatımda ilk defa aöf için erkenden çalıştım ya kendime hayret ettim
3 dersi bitirdim geriye 3 dersin tekrarı kaldı bak bunlarda bitecek cuma günü ben yine ders tekrar edeceğim.
Artık onur belgesi alamazsam yuh bana
kapalıymış canım ya ,yarına halledicem artık bi tek kimliğe bandrol bastırılcak benim gitmem şartmı ki ,bebek olmasa hiç düşünmüycem git şifreyi al sonra gez ama ,ahhhah
Benimde bondrol işi var çarşamba halledeceğim inşallah ya da salı mesaiye yakın açık olursa o zaman halledeceğim.
Aöfye ait bu zamana kadar yaptığım tek şey kayıt yenileme oldu.Kitapları bile almadım.
Zaten çalışamayacağım.Cuma akşam başlarım bakmaya.Murat yayınlarının kitabı var.Sadece okuyacağım.
İnkılap tarihine çalışacağım ama.
Onu da kpss için çalışacağım zaten ikisine bir çalışmış olayım dedim
Geçen yıl bende buralarda takılıyodum.1 2 ünite de olsa çalışıyodum ama bu yıl vakit bulamıyorum kesinlikle.
O yüzden dedim bu yıl boşuna adımı yazdırmayayım
Ama çalışmamama rağmen, herşeye rağmen vizelerden her dersten en az 30 almayı hedefliyorum
Herkese başarılar şimdiden.