- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
kapalıymış canım ya ,yarına halledicem artık bi tek kimliğe bandrol bastırılcak benim gitmem şartmı ki ,bebek olmasa hiç düşünmüycem git şifreyi al sonra gez ama ,ahhhah
aynı durum bende de var canım çok iyi anlıyorum seni, çocukla olmuyor o işler..biriktirip toptan halletmek lazım...
şuan hiç çalışasım yok bütün hevesim kırılmış durumda o kadar moralim bozukki oturdum ağlıyorum çocuk gibi...nişanlım son iki haftadır evden bi kaç kez çıkıp bişiler yaptım diye kıyameti kopattı neymiş ben geçen haftayı ziyan etmişim çalışmamışım notlarım bi düşük gelsinmiş göstercekmişmiş bana.. kendimi parçalıyorum günlerdir ben bana güvenmesini destek olmasını beklerken onun ettiğine bak... bide salak gibi onun için çalışıyorum ben sabahlara kadar kalmış son iki kitabım (ki bu bi ilk benim için şuan en az 4 5 kitabım kalmış olmalıydı) haketmediğim laflar yiyorum.. kolaydı sanki dört duvar arası dünyayla iletişimi kopartıp sürekli çalışmak...
canım senin o nişanlının kulaklarını çekmek lazım..hiç hoş değil ağlatmak falan...
tam aksine destek olması lazım motive etmesi lazım..
üzülme erkek işte...
Günaydın aöf güzelleri
Hadi bakalım son haftaya girmiş bulunmaktayız :18:
Ben bugün itibarı ile ve Allahın izni ile çalışma programıma başlıyorum .
Her gün bir ders sloganı ile yola çıkıyorum
Benim gibi son haftaya bırakan çok arkadaş var biliyorum , onlarda geç kaldık nasıl olsa demesin sakın , koskocaaaa 1 hafta var .
Her üniteye 2 saat verdim , günde 8 saat ders çalışacağım inşaAllah
Çalışma programım ; 09:30 / 11:30 - 13:30 / 16:30 - 21:30 / 24:30 ..........Oooo baksana gece bile sabahlarım istesem
Son hafta tekrar yapacak olan , vaktinde karınca misali çalışan arkadaşlarıma kat be kat zihin açıklığı diliyorum ,sınavları su gibi geçsin ; benim gibi ağustos böceği misali son ana kalanlarda geçecek kadar not alalım yeter
ooo maşallah ausum, saatlere hayran kaldım, ben patlarım okadar sık sık otursam dersin başına...
işte buda senin farkın ahretim
bu arada o magnete çok güldüm yaa
motorize de neymiş yahu
Günaydın herkeseee :)))
Ausum da çalışmaya başlamış, yaşasın.:)) Ben de karıncalardanım, son hafta tekrarımda osmanlıca da bitti. Gerçi çok istediğim gibi olmadı ama olduğu kadar artık...Orhun'da daha başarılıyım, bir de çok fazla arka arkaya osmanlıca soru çözemiyorum, muhtemelen gazelim de arapçada öyle hissediyordur, bir süre sonra soru görmek dahi istemiyorum, kafam kazan gibi oluyor...Tanzimat'ın da yarısına geldim, şimdi bugünkü planım kalan Tanzimat'ı bitirmek, ve halk hikayelerine başlamak. Eğer onu da bitirebilirsem bugün, süper olacak.:)
Bu arada gazelim tebrikler canım arkadaşım benim.Sürprizi ben de merak ettim çok, öğrenir öğrenmez paylaş olur mu, tekrar tebrikler canımın içi, sen sonuna kadar hakettin...
Ausum, etli ekmek magnetine hala gülüyorum desem...Bak bu bende de yok, ben de istiyorum...:))) O buzdolabının yanında ve derin dondurucunun üzerinde de biraz var, ama en yoğunluk burada. Yılların emeği o ausum, kolay değil bugün o kadar magnetli buzdolabı yapmak...
çok teşekkürler biberonum..sizlerin sayesinde birinci oldum...hepiniz çok çok sağolun
bu arada bende aynen senin gibi arapça kelime değil har bile görmek istemiyorum..son iki ünite kaldı arapçadan kaç gündür bekliyor öyle...bıkkınlık geldi