2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Auscum nerelerdesin Yoksa çok mu hastasın grip fena mı etti seni arkadaşım özledik seni,valla her iki yerdede gözüm seni arıyor Aus gel,geeel bekliyoruz çabucak gel

:119::119::119:Yarın belki fırsat bulama diye şimdiden ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAYAYIM DEDİM
BAŞTA AUSUM BİZE EMEĞİ ÇOK,DANIŞMAN HOCAMIZ GİBİ
SONRA ARAMIZDA ÖĞRETMEN VAR MI BİLEMİYORUM AMA VARSA TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM :119::119::119: ( ARAMIZDA ÖĞRETMEN VAR MI DERKEN ARAMIZDA ÜLKER ÇİKOLATALI GOFRET SEVMEYEN VAR MI REKLAMI GELDİ )

Kızlar cevap bekliyorum lütfen benm için önemli

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Ben geldim .

Şimdi geçmişe dalacağım ve neler konuşulmuş , kimler ne kadar ünite bitirmiş zabta alacağım

Ha bu arada 3 gündür yoktum , beni merak etmeyenlere ceza var

Evet canım bel fıtığı var , boyunda var .Valla yaşlanmakla ilgili bu hafta sonu ilk şokumu yaşadım ve hala etkisindeyim , saçımda ilk beyazları gördüm

3 tel yakaldım şimdilik , kuzguni saçlarıma aklar düştü be dolmacım

Sonuçlar ne durumda güzel arkadaşım ?

Edebiyata yoğunlaşmaya başladın mı ?

sınava 20 gün kaldı ben hala düzene oturtamadım ya bi de ezber yapabilsemm

20 gün düzenli bir program oluşturursan az bir zaman değil aslında , sadece konsantre olmanı tavsiye edebilirim sana .

Kizlar bende calisiyorum 5uni daha bitti

Nerelerdesin sen arkadaşım ?

Hemen ekliyorum , hızlandın mı çalışmalarda ?

1 ünite daha itirdim ama nasıı bıtırdım:) ticaret hukuku bana gore deılmıss

Olsun bitmiş ya , manzaranıda gördüm bu arada .Balkon benimde favori çalışma alanımdır . Geceleri orada sabahladım geçen sene .

bu arada aus ablacım ben geliyorum sen yoksun ya
sonra göremiyorum seni gelmiyorsun deme bak geliyorum bu ara

toplam biten ünitelerim 48 oldu
bugünde 51 olacak inşallah

51 oldun mu tatlım ?

Sorma ya sana o kadar sitem ettim gelmiyorsun diye , ilk kez 3 gündür ben girmedim hiç .

İki hafta eşim izinli , yusufta okuldayken , 4 sene üzerine ilk kez bu kadar başbaşa kalabildik.Sokaklarda yusufun elini tutmadan , orya koşma buraya koşma demeden eşimle elele dolaşmayı unutmuşum yahu

1 unite daha bittii muhtesem manzara esligindee

Aynen devam canım , hiç bozma

Sen 3 gündür girmeyen ahretinin yokluğunu bile farketme sonra bana parti sor

Ahh ahhh sen böyle değildin be gazelim ?

Gözdecim fikri sunmuş , bitsin üniteler dansöz oynatacağım sana topikte söz .

slm kızlar bugun itibarıyle son 3 ünitem kaldı şükür bu aralar zorla calısıyorum nednse

Son 3 ünite süper ya , hatta belki de onları da bitirmişsindir .

Hadi bakalım tekrara güzel vakit kalmış.

Oynatacağım sözüm söz

Madem parti istediniz , topiğin tüm demirbaşlarının üniteleri bitsin , toplu dansöz oynatma partisi yapacağım size , pastadan bile çıkabilir hazır olun

Selamlar , kusura bakma arkadaşım çok olmuş soruyu soralı ama 3 gündür girmemiştir foruma .

Çoğunluğumuz aöfün kitaplarından çalışıyoruz , bu sene yardımcılar kalktığı için geçen yıllarda onlardan çalışan arkadaşlarda aöf kitaplarına döndü.

Herkese göre değişiyor evet , ben bir üniteyi okuyup , ünite sonu sorularını çözdükten sonra o üniteyi bitmiş sayıyorum .Okurken kitabu-ın sağına soluna küçük notlar alıyorum sadece.
Okuyup bitirdikten sonra özet çıkaran arkadaşlarda var , tekrar zamanı özetlerden çalışıyorlar .Tabii onlar çok oldu ders çalışmaya başlayalı.Eğer yeni başlayacaksan özetle uğraşma derim , yetişmez.

1 unite daha bitirdim ve toplamda 7 unite bitirmis oldumm

Tamam canım , kusura bakmayın bu ara giremedim gecikti tabloya geçirme işi.

huhuuw cankuşş auss....
stratejik yönetim den 3 ünite biteeeerdimm....

Huhuuuuuwwwww 3 ünite çok iyimişşş

bugün iş yerinde elektrikler yoktu yeni geldi 2 ünite bitirdim bende bahaneyle genel işletmeyi tamamen bitirdim +4 ekleyinn pilissss

Hemen ekledim .

Elektirk kesintisi genelde ders çalışmamaya bahane olurdur , sende ters etki göstermiş , iyi de olmuş

Auscum nerelerdesin Yoksa çok mu hastasın grip fena mı etti seni arkadaşım özledik seni,valla her iki yerdede gözüm seni arıyor Aus gel,geeel bekliyoruz çabucak gel

Canım benim

Yettim gayrı Bu ara ihmal ettim buraları :26:

Hastalık aynen devam , pazartesi yeni bir randevu aldım ama gelmeme sebebim hastalık değil , tam aksine eve girmemem

Çok çok teşekkürler canım , güzel sözlerinle mahçup ettin beni.

Bana da o reklamı çağrıştırdı canım

kızlar çok moralim bozuk...dün ve bugün çalışamadım, çünkü nişanlımın elinde kuru-sıkı silah patlamış ve iki gündür hastanelerdeyiz, tüm kolu eliyle birlikte sargıda...ameliyata ramak kala gerek olmayacağını söyledi doktorlar... onu hiç yalnız bırakmadım...ve olay sabah 9 da oluyor benimki bana mesaimin bitişinde söylüyor...neymiş telaş yapıcakmışım ortalığa düşecekmişim vs vs...ona çok kızgınım, hem de çok...ama ona bişey olacak diye ömrümden ömür gitti kızlar allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi..

ausum bende pek giremedim inan, yalan yok valla farketmedim yokluğunu
geceleri açtım bazen onda da oyuna dadandım bu aralar
ders mers hak getire

çok komikler geçrekten ya
bende öyle oturup bütün halinde izlemedim ama ara ara denk geliyorum stardakine
sen böyle anlatınca merak ettim hepten bilgisayar bana kalsa oturur izlerdim eski bölümlerini bende

ben öğretmen değilim ama haziranda olacağım inşallah üstüme alınayım mı
bende tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum
aramızda gökçe var öğretmen ama o da bu ara hiç gelmiyor
başka kim var bilmiyorum
aa pardon birde başöğretmen aus abla var

çok geçmiş olsun
Allah korumuş valla
kızmayın sizde napsın telaş yapmayın diye söylememiş demek ki
Allah acil şifalar versin

ders mers hak getire

biz burda ders ders diye kendimizi yırtalım gazel hanım oyunlara sarmış bak heleeeeeeeeee
arapçaya geçtim diye tutuşcağına yayılmışsın gazelcim sen

cok gecmis olsun..

bugün zorlada olsa 2 ünite daha bitrebildim sükür..

oldu ablacım 51 ünite bitti çok şükür
son 2 ders
ingilizce ve matematik
tam 7 ünite ve tam 7 günüm var
bugün ders çalışmasam diyorum
ingilizce için facebookta bir sayfada güzel notlar paylaşmışlar onların çıktısını alayım hazırlayayım yarına diyorum
zaten 2 gündür erken kalkıyorum kursa gidiyorum nevrim döndü iyice
birde çok halsizim son günlerde
hasta mı olcam ne anlamadım elim kolum zor kalkıyor
annemin bir lafı var sürme eşek der
kendimi öyle hissediyorum şu an
napıyorsam kaç gündür zorla yapıyorum mecburiyetten
yoksa eşek gibi yatasım var
kardeşimide dersaneye yolladım gidip uyuyayım biraz dedim sonrada uyuyupta hepten uyuşmayayım diye buraya geldim
kaç gündür yoksun diye meraklandım bende hiç girmemezlik yapmazdın böyle diye
ama iyi yapmışsın kafan dağılmıştır ohh ne güzel
tabi şimdi kocası olan var olmayan var gelipte burda gezdik eşimle el ele kol kola deme bak şimdi
ne var yani bende dün sevgilimle gezdim el ele
bu gidişle eşi ile gezme statüsüne ulaşamayacak olanlardanım çok imrendim bak size

sorma gözden hakkaten yayıldım da yayıldım..bugünde akşama kadar temizlik yaptım belim koptu...
yorgun argın nasıl çalışacam bilmiyorum..
bu arada senin niye 7 günün var onu anlamadım, kız sen yedi deyince gözüm takvime kaydı hemen
sanki 7 gün kalmış gibi hissediverdim ödüm koptu deli

Yarın çalışırsın gazelim sende bugunu tatil ilan ettim ben sende et :):)
Bizim evede dip köşe temizlık lazım yapmaya insan yok :)
Ben kasım sonuda kadar bitircem sonra tekrar yapcam demiştim ya pazar gununude kattm 7gunum var iste :)
Sınava 7gun yok ama 70gunde yok ona göre bitir sende şu son derside kafan rahat test çöz tekrar yap

şükür 2 ünite daha bitirdimm bacımmm inşlh şu irtibatsızlık geçerde daha sıkı girer günlük yazarım yaptığım çalışmaları ama yüzüm varmıyorki gelmeyee

AVRUPA YAKASIN Bİ DİLBER HALA VARDI ONU DEDİĞİ GİBİ DİPÇÇİK GİBİSİN BİŞEYCİĞİN YOK YAŞALNMIŞ FİLAN DA DEĞİLSİN MAŞAALH MAŞAALLAH YAŞIN DAHA ŞÜKÜRKİ GENÇ ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN AUSUM BEL VE BOYUNDA FITIK ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH ŞİFASINI VERSİN
VALLA ORTALIK GÖREMEYİNCE MERAKTA ETTİM DEDİĞİM GİBİ SENSİZ OLMUYOR BURALAR SENİN YERİN AYRI DİĞER ARKADAŞLARINDA SAOLSUN MUHABBETLERİ İYİ GÜZEL BU TOPİK BİR NUMARA BURADAKİLER DE BİR NUMARA
DOĞRUYA NE SÖZ GEREK CANIM BENİM TAMAMEN GERÇEKLER VE İÇİMDEN GELENLER SEN HİÇ KİMSEYİ İHMAL ETMEYİP TEKER TEKER İLGİLENİYORSUN HAKKINI YEMEMEK GEREK BU ARADA ÇİKOLATALI GOFRETTE ÇOK SEVERİM HEMEN REKLAMINIDA YAPTIM

bilgisayarın bulunduğu odayı kilitle geç bilgisayarın başına güzzelce izle kardeşinde girememiş olur odaya
Tabiki üstüüne alınabilirsin gözdecim sanada gitti o msj Zaten inanırmısın msjı yazdım sonradan aklıma geldi senin okul öncesinde okuduğun isim olarak özellikle girseydim tüh dedim yani

çook geçmiş olsun allah korumuş yinede silahın şakası mı olur allah esirgesin başka bişeyde olabilirdi..zor bi durum kimbilir duyunca ne kadar çok korkttun o yüzden kızgınsın nişanlına karşı..evet gerçekten allah kimseye yaşatmasın (amin) şükret ve ve nişanlına daha da destek ol sımsıkı sarıl ona..allah şifalar versin..

Çok çok geçmiş olsun , kızma ama , tamam haklısın haber verseydi keşke ama o da seni düşünerek vermemiş.

Destek ol şimdi nişalına , sonuçta yaşadığı şoktan sonra bir de senin kızgınlığınla uğraşmasın değil mi ?

ders mers hak getire

Ahhh ahhh özrü kabahatinden büyük derler ya yam buraya cuk oturdu gazelim , yokluğunu farketmedim çünkü oyun oynuyordum

Yok sana dansöz mansöz

cok gecmis olsun..

bugün zorlada olsa 2 ünite daha bitrebildim sükür..

Hemen ekliyorum tabloya ve devamını bekliyorum tez zamanda ...

Sürme eşek

Senin şimdi ceylan gibi sekme , arı gibi vızlama , tazı gibi koşma zamanın şekerim ne eşeği ne sürmesi

Kız kırk yılın başı bir aşk yaşamışız , hiç olanı olmayanı düşünemedim valla

Hadi hadi sende bitir şu okulu , başla biran önce işe de sonra seni de everelim

şükür 2 ünite daha bitirdimm bacımmm inşlh şu irtibatsızlık geçerde daha sıkı girer günlük yazarım yaptığım çalışmaları ama yüzüm varmıyorki gelmeyee

Gökçecim nasılsın güzel arkadaşım

Ben hiç çalışmıyorum ama hep burdayım , boşver sen yüzüm yok ki falanı fırsat buldukça gel canım .

Dipçik gibiyim he yaaaaa ,

Amin canım benim , daha ben bendeki hastalıkları saysam var ya

Bende severim çikolatalı gofret , bana tatlı olsun da zaten , kesme şeker bile yerim kıtır kıtır :125::125:

Naber ?Neler yapıyorsun bakalım ?

şimdi ayıp ettin ausum,
şöyle de diyebilirdim bak seçenekleri sıralayım..
1- canım valla internet yoktu giremedim
2- fena hastaydım giremedim nete hiç..
3- acaip sıkı ders çalışma modundaydım, motivem düşmesin diye girmedim nete
4- evde sular yoktu giremedim nete
yani isteyene bahane çok ahretim..ama beni bilirsin, neyse o...
yalanmı söyleyim yani..
oyuna girdim buraya uğramadım hiç :121::121:
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış zaten
ama hakkaten neredeydin merak ettim ahretim, anlat bakayım,

Takılıyorum gazelcim ya , ama bahaneler süpermiş , hepsini yutardım da ( su kesintisi dahil ) acayip ders çaılışıyorum desen inanmazdım

Senin mama saatin geldi ona geldin değil mi ? Nasıl gidiyor , hedefin kaç ?

Gezdim tozdum be canım , önemli bir şey yok yani , geceleri de fazla kalmadım film izlemeye verdik kendimizi karı koca.

suların kesik olması bile benim ders çalışmamdan daha inandırıcı yani
mama saatim geldi ama geciktim aus ya, inanmayacaksın ama ders çalışıyorum hem vallahi hem billahi...
hedefim 60 tı, ama yavaştan bu 60 lık kriteri düşürmeye başladım
çünkü geçen salı bi tartıldım yarım kilo geri gitmiş..oysa tıka basa yediğim halde....
bi ara epeyce almıştım ya, birden gaza gelmiştim heralde 60 ı görürüm diye, ama fazla hayalperest olmamak lazımmış...
bu ara bende nette devamlı film izliyorum, eşimi açarsa o da izliyor..ama açmazsa vurup kafayı yatıyor gıcık
bana film dizi tavsiye etsene ahretim, evden çıktığımız yok bu aralar, filmlere dizilere odaklanalım..tarzımı biliyorsun, prison break tarzı bişeyler olsun..ama alt yazılı değil..dublaj mümkünse
fringe diye bi dizi varmış çok methettiler ama binbir umutla baktım ki altyazılı imiş
dexter'e baktım ilk iki bölüm izledim hiç açmadı nedense
hapishane filmeleri eşimin çocukluğundan beri hayranı oldukları arasında bende seviyorum bilirsin...
geçenlerde esratein bedelini izledim...
senin şu meşhur alcadraz'dan kaçışı izledik
aklıma gelen bunlar ausum, işte sen bunlardan bir kombin yap, şu ahretliğine üç beş dizi film öneriver sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…