2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Ausum, aslında çok panik yaptım özellikle bu istatistik sınavında. Kendi kendime konuşuyorum bir görsen, elim ayağıma dolandı resmen. Soruyu okuyorum ama anlamıyorum, daha da panik yapıyorum. Sonra bir baktım 14. sorudayım ama sadece 6 dakikam kalmış. Bir panik atak da o zaman yaşadım yetişmeyecek diye. Sonra derin bir nefes aldım, dedim yetişmezse olduğu kadar, ama biraz rahatlayınca soruları da anlamaya başladım, kalan zamanı da iyi kullandım.:)

Aynen ausum yaaa, ben o dediğin aşamayı 2 haftadır falan yaşıyorum. Hayır, vize kısmı nispeten daha kolay, dönem sonu sınavlarının stresi sardı beni. Yatıyorum kalkıyorum, sınavı kaçırdığımla ilgili rüyalar görüyorum. Gerçekten bitse de gitsek yaaaa.

Günaydınlar.....

Ausum bir dersi daha bitirmiş bulunmaktayım

Endüstri ilişkileri bitti çok şükür 4 ünite daha ekler misin bana.

Kala kala bir tek İngilizcem kaldı hayırlısıyla tekrara da zaman kalacak gibi görünüyor...

Bir türlü cevap yazamadım konuya, ama sonradan hepsi birden göründü bu yüzden düzelttim aşağıdaki mesajlarımı kusura bakılmasın lütfen...

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM ah o öksürük ah o öksürük yok mu grip biter o halen sürer girer çokta sinir bozucudur bi de gece coşar herkes uyurken sen uyuyamazsın dahada bi gıcık olursun uyuyanlara maşallah yaşın daha genç ne yaşlanmasından bahsediyorsun kıyamam ausum bel fıtığı mı var çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin

Betülcüm düzene oturtturursun niye oturtturamayasın yaparsın inanıyorum ben önlisansın eylüldeydi heralde dimi daha var rahat rahat kpss yede aofyede çalışırsın Allah kolaylıklar versin Allah zihin açıklığı versin
Arkadaşım çok teşekkürler Allah razı olsun..işte yaklaşık 3 ay önce düştü bayağı bi darplı düştü o zamanlar kötüydü ama hamdolsunki şu an daha iyi ağrısı belli belirsiz kaldı mr çekilnce kemikler kaynadı mı kaynamadı mı o zaman belli olcak yeniden saolasın betülcüm

biberoncum maşallah diyeyim 95ler 85ler oooooo yani çok iyi notlar helal olsun darısı bizim başımıza

Eveeet, sosyolojiye giriş sınavım da bitti, bu haftayı kapattım böylece.:)) Haftaya 4 sınavım var, ondan sonra edebiyat çalışmaya devam edeceğim, daha hiç soru çözmedim, soru bankalarının kapağını kaldırmadım. Ama toparlarım diye düşünüyorum, kısmet. Akşama açıklanır yine sonuçlar, ben de sizinle paylaşırım yine. Ama şu bir gerçek ki, online sınav da olsa zor çünkü soruların yarısından fazlası hem çok detay hem de yoruma dayalı. Örgünde okuyormuşum gibi hissettim, umarım dönem sonu sınavları daha az detaycı olur...

biberoncum maşallah diyeyim 95ler 85ler oooooo yani çok iyi notlar helal olsun darısı bizim başımıza

Sağolasın dolmacığım, eminim hepimiz çok çok iyi notlar alacağız...Bu listeden ff çıkmayacak, bu seneki sloganımız bu..:))

1 ünite daha itirdim ama nasıı bıtırdım:) ticaret hukuku bana gore deılmıss

aynen ablacım telden giriyorum ama cevap yazmak işkence gibi geliyor
bazen yazıyorum yolluyorum
bazen tam yazıyorum yollarken net gidiyor bazen sinirleniyorum hiç yazamıyorum
şu okul bir bitsinde mezuniyet hediyesi siparişim laptop
evdeki bilgisayarı gördüğüm yok valla

ben m utfak bölümüne hiç uğramadım baydır ya
yine döktürülüyodur kesin yemekler
okul sezonunu kapatınca toptan orda buluşuyoruz

bu arada bende matematiği sona bırakmayı düşünüyorum
toplam 3 ders kaldı
1 dersi bugün ve yarın çalışıp bitirmeyi planlıyorum
geriye ing ve mat kalıyor
1 hafta daha zamanım var onlara rahat rahat bakmaya
sonrada sınava kadar tekrar yaparım işte
yetiştim yani çokşükür rahatladım
toplamda 47 oldu biten ünitelerim
yemekten sonrada 2 tane daha çalışıcam
bitirince yazarım yine

Hiç bir şekilde nasip olmayacakt demekki.
Benim gönlümdeki olsunda işte (inş olur amin inşallah )

inşallah herkes için hayırlı olan neyse o olur arkadaşım

bu arada gözde ablacım geçmiş olsun bu haftaki sınavlarını her zamanki üstün başarınla atlatmışssın
darısı haftaya ve bizim başımıza diyelim
çok öpüyorum

gazelim canım arkadaşım sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
bu tempoda araya yarışmayıda sıkıştırdın ya helal olsun valla sana
senide çok öptüm

Sağolasın dolmacığım, eminim hepimiz çok çok iyi notlar alacağız...Bu listeden ff çıkmayacak, bu seneki sloganımız bu..:))

İİİİNNNNNŞŞŞŞŞAAAALLLAH BİBERONCUM VALLA BENİM ÖYLE YÜKSEKLERDE GÖZÜM YOK GEÇİYİM MEZUN OLIYIMDA ÇÜNKÜ ŞUNA KARAR VERDİMDE ÖRGÜN OKUMAK KOLAYMIŞTA KIYMETİNİ BİLEMEYİP HER GÜN ŞİKAYET EDERDİM AÇIK OKUYUP BİTİTİRENLERİ AYRI TEBRİK ETMEK LAZIMMIŞ YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELEBİLDİM ALLAHIM YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADA ŞU KALAN AZ DERSLERİMİDE VERİYİM MAŞAALLAH 2 AÇIK BİRDEN Mİ OKUYOSUN HEM AÖF HEM ATATÜRK

bu arada gözde ablacım geçmiş olsun bu haftaki sınavlarını her zamanki üstün başarınla atlatmışssın
darısı haftaya ve bizim başımıza diyelim
çok öpüyorum

Canım benim, çok sağol..:)) Sen geçen sene de ne üniteler devirdin, bu sefer de hepsi bitecek ve bir bakmışsın mezun olmuşsuunn.:)) Ama unutma bizleri sakın, hele ben buralardayım bir 3-4 sene kadar, yalnız bırakmayın beni.:))))

Dolmacığım mezun olunca davullu zurnalı kutlarız artık burada...Ama gzd'ye dediğim gibi beni yalnız bırakmamanız şartıyla kutlama yaparım.:))) Evet, örgünde yorum sorarlardı ama ben bir gece önce çalışırdım geçerdim sınavları, şimdi kaç gün önceden başlıyorum yine de kafama girmiyor gibi geliyor...Anadolu'da Türk dili ve edebiyatı, Atatürk'te sosyoloji okuyorum. Yakında sürmenaj olmazsam iyidir.

Bu arada gazelim hangi yarışmaya katıldı, benim niye haberim yok???? Hemen bulup oy kullanayım canım arkadaşıma...

ahh ablacım ah bir bitsinde şu okul
seneye her gün teftişe gelirim sen merak etme
bazen çok bunalıyorum biliyormusun
yok ya diyorum bitmeyecek
olmuyor yapamıyorum
bütün umutlarım yok oluyor çok kötü hissediyorum kendimi
dün durup dururken başladım ağlamaya
hemde hiç bir sorunum yoktu
ağladım ağladım ağladım
sonra kendime geldim
açıldım resmen iyi geldi valla
herşeye yetişmeye çalışıyorum
elimden geldiğincede yetişiyorum
ama kendimi çok hırpalıyorum
inşallah bu sene biticek bu okul
bende rahat nefes alıcam
seneyede komşu topiklerdeyim zaten kpss için
ben her daim burdayım yani

gazelde yöresel yemekler yarışmasına katılmış
hızını alamadı
bağımlılık yapıyor bu yemek yarışması diyorum ben

bu arada aus ablacım ben geliyorum sen yoksun ya
sonra göremiyorum seni gelmiyorsun deme bak geliyorum bu ara

toplam biten ünitelerim 48 oldu
bugünde 51 olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…