Nihayet aynı anda buluştuk canım yaa .
Çok iyi arkadaşım sonuçlar , sanırım netten olması daha avantajlı , stres daha az oluyordur .
Sabahta 100 gelecek öyle hisseidyorum .
Beynin patlamıştır ama artık değil mi ? Bitsede gitsek moduna geçtin mi ?
İyi geceler herkese , ben geldiiiimmm
Gülme kızAus ablan o kadar az çalışmaya nasıl onur belgesi alıyor sanıyorsun sen , hep enişte sayesnde
Aman no çöküş , güzel düşün , iyiyi çağır , o gelsin .
Heeeh güzel işte , öyle metanetli ise annen , iki ağrıya sekiz saat sızlanmıyorsa çabuk atlatacaktır gör bak .
Bende grip devam , feci bir öksürük var , bir de öksürüğün şiddetinden geçen gün bel fıtığım çoştuu .Offf offf yaşlandım yahu
Ben aynen o sıkıcı ve kalın kitaplara çalışıyorum , hoş çalışıyorum da denmez , sadece bir gün çalıştım gaza gelip , sonrası tırt
Ahhh o kardeşin var ya zaten , tahmin ettim onun pc den kalmadığını .Telefondan da hiç güzel olmuyor , okusa bile insanın yazası gelmiyor .
Yemek topiğine bende arada bir şeyler koyuyorum ama ilk sayfa düzenlemesi kaç zamandır kaldı yine , uğraşamadım , burası daha ağır bastı bu sene .
Matematiği sona bırak bence hepsi bitsin sonra ele al onu , şöyle bir güzel evir çevir
Tamam canım i ancak girdim zaten ekliyorum 44 olarak .
Hemen ekliyorum , tüm dersler hoşuna gider inşaAllah .
Tam tahmin ettiğim gibi , aman dilimi ısırayım
Tebrikler arkadaşım , yine 90 lar 100 ler gözümüz gönlümüz açılacak anlaşıldı .
Diğerine de az kaldı açıklanmasına , o attığında tutmuştur senin kesin
Neyse ki bu cumartesi az kaldı . O bitince tam konsantre odaklanırsın aöfe .Bende artık yavaş yavaş odaklanayım diyorum zaten .
Yetişecek arkadaşım yaa , son günlerde istikrar yakaladın sen .Boş günün geçmiyor .
Soru çözümüne de rahat rahat vakit kalacak bu gidişle.
İyi akşamlar , hoş geldin .
Tabii ki hemen ekliyorum listeye , son bir ayı beraber geçiririz inşaAllah.
Senin sınava 2 ay varmış gerçi şanslısın .
Çalıştıkça bildirim yaparsın , onun dışında sohbet muhabbet
Bölümünüz rekor kırıyor zaten gazelim
inşaALLAH(C.C) düzene oturtturabilirim
Evet arkadaşım nasipse önlisanstan gireceğim... 3. sınıftayım
Annen nasıl oldu canım çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) annenin şifasını versin inşaALLAH(C.C)
Canımsın gazelim, ne güzel beraber çalışıp gidiyoruz işte.:)) Hep diyorum, siz olmasanız ben bu kadar dört elle sarılamazdım, bir de asla iki bölüme cesaret edemezdim.
Canım arkadaşım, utandırma beniii.İyi ki varsınız, iyi ki benim arkadaşımsınız.
Attığım tutmamış ausum, 85 aldım. Ama en azından kendi başıma yaptım, millet soruları ele geçirip 100 alıyor ama ben kendi emeğimle 85 aldım, daha değerli.:)) Şimdi yarın sosyolojiye giriş var, sabah erkenden çalışıp sonra doğru sınava.:)))
biberoncum maşallah diyeyim 95ler 85ler oooooo yani çok iyi notlar helal olsun darısı bizim başımıza
Ahhh o kardeşin var ya zaten , tahmin ettim onun pc den kalmadığını .Telefondan da hiç güzel olmuyor , okusa bile insanın yazası gelmiyor .
Yemek topiğine bende arada bir şeyler koyuyorum ama ilk sayfa düzenlemesi kaç zamandır kaldı yine , uğraşamadım , burası daha ağır bastı bu sene .
Matematiği sona bırak bence hepsi bitsin sonra ele al onu , şöyle bir güzel evir çevir
Tamam canım i ancak girdim zaten ekliyorum 44 olarak .
Hiç bir şekilde nasip olmayacakt demekki.
Benim gönlümdeki olsunda işte (inş olur amin inşallah )
Sağolasın dolmacığım, eminim hepimiz çok çok iyi notlar alacağız...Bu listeden ff çıkmayacak, bu seneki sloganımız bu..:))
bu arada gözde ablacım geçmiş olsun bu haftaki sınavlarını her zamanki üstün başarınla atlatmışssın
darısı haftaya ve bizim başımıza diyelim
çok öpüyorum
İİİİNNNNNŞŞŞŞŞAAAALLLAH BİBERONCUMVALLA BENİM ÖYLE YÜKSEKLERDE GÖZÜM YOK GEÇİYİM MEZUN OLIYIMDA ÇÜNKÜ ŞUNA KARAR VERDİMDE ÖRGÜN OKUMAK KOLAYMIŞTA KIYMETİNİ BİLEMEYİP HER GÜN ŞİKAYET EDERDİM AÇIK OKUYUP BİTİTİRENLERİ AYRI TEBRİK ETMEK LAZIMMIŞ YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELEBİLDİM ALLAHIM YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADA ŞU KALAN AZ DERSLERİMİDE VERİYİM MAŞAALLAH 2 AÇIK BİRDEN Mİ OKUYOSUN HEM AÖF HEM ATATÜRK
Canım benim, çok sağol..:)) Sen geçen sene de ne üniteler devirdin, bu sefer de hepsi bitecek ve bir bakmışsın mezun olmuşsuunn.:)) Ama unutma bizleri sakın, hele ben buralardayım bir 3-4 sene kadar, yalnız bırakmayın beni.:))))
Dolmacığım mezun olunca davullu zurnalı kutlarız artık burada...Ama gzd'ye dediğim gibi beni yalnız bırakmamanız şartıyla kutlama yaparım.:))) Evet, örgünde yorum sorarlardı ama ben bir gece önce çalışırdım geçerdim sınavları, şimdi kaç gün önceden başlıyorum yine de kafama girmiyor gibi geliyor...Anadolu'da Türk dili ve edebiyatı, Atatürk'te sosyoloji okuyorum. Yakında sürmenaj olmazsam iyidir.
Bu arada gazelim hangi yarışmaya katıldı, benim niye haberim yok???? Hemen bulup oy kullanayım canım arkadaşıma...