- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
suların kesik olması bile benim ders çalışmamdan daha inandırıcı yani
mama saatim geldi ama geciktim aus ya, inanmayacaksın ama ders çalışıyorum hem vallahi hem billahi...
hedefim 60 tı, ama yavaştan bu 60 lık kriteri düşürmeye başladım
çünkü geçen salı bi tartıldım yarım kilo geri gitmiş..oysa tıka basa yediğim halde....
bi ara epeyce almıştım ya, birden gaza gelmiştim heralde 60 ı görürüm diye, ama fazla hayalperest olmamak lazımmış...
bu ara bende nette devamlı film izliyorum, eşimi açarsa o da izliyor..ama açmazsa vurup kafayı yatıyor gıcık
bana film dizi tavsiye etsene ahretim, evden çıktığımız yok bu aralar, filmlere dizilere odaklanalım..tarzımı biliyorsun, prison break tarzı bişeyler olsun..ama alt yazılı değil..dublaj mümkünse
fringe diye bi dizi varmış çok methettiler ama binbir umutla baktım ki altyazılı imiş
dexter'e baktım ilk iki bölüm izledim hiç açmadı nedense
hapishane filmeleri eşimin çocukluğundan beri hayranı oldukları arasında bende seviyorum bilirsin...
geçenlerde esratein bedelini izledim...
senin şu meşhur alcadraz'dan kaçışı izledik
aklıma gelen bunlar ausum, işte sen bunlardan bir kombin yap, şu ahretliğine üç beş dizi film öneriver sana zahmet
Senin vücud alıştı şimdi o tempolu yemeye , hemen gardını aldı kilo almamak için .Onu şaşırt gazelim , benzer şeyler yeme , 2 gün şok şaşırtma yap .
Sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek kızart , bal kaymak ye . Susam çok kalorili atıver balın içine yut
Ama zaten 57-58 iyidir gazel ya , 2-3 kilo daha alsan yani. Değişiklik farketmedin mi hiç kendine şimdiye kadar .
Dizilere gelince biz şuan hannibal izliyoruz , birde person of interest e bak bakalım . Hapishane dizisi ya da filmi dersen O.Z demiştim sana eski bir dizi, mutlaka izle derim .Ooooo esaretin bedelini izlemediğini bilseydim çoktan söylerdim gazel , efsanedir o .