canım bende hep öyle istedim bütün dersler bitsin öyle soru çözeyim diye, ama arapça bildiğin gibi değil gözdem...aşırı zor bi ders ve özellikle arapça 3 en zoru yani bu dönem alacağım arapçanın 3...
mesela diğer derslerde üniteyi bir iki saate bitirirsin hatta bir günde iki veya üç bile bitirirsin ya, arapçada ünite bitirmek diye bişey yok inan...mesela birinci üniteye bi başlarsın, ilk sayfa dolusu metin vardır ve bütün kelimeleri tek tek sözlükten bulup tercüme etmek inan rahat akşamı bulur..belki komik gelecek sana ama arapça çok çok zor...metin tercüme etmek bela gibi bişey..ingilizcedeki gibi sözlükten bulup çevirip gitmek değil bunda bir cümleyi kural ve kaidelere uygun çözmek beter bişey...
düşün sadece tercüme işi akşamı buldu ise, alıştırmalar ve dilbilgisi nasıl olur....dilbilgisine bi girdimmi iki gün sürüyor
o yüzden bunu bitirmeye kalksam tekrar ve teste zaman kalmaz asla..o yüzden bi yandan çalışarak bi yanda test çözerek gidicem..
inşallah yetişir...
anladım canım o zaman az soru çözüp biazda çalışmaya bak bari
çünkü o kadar sorudan sonra kafan hiç almaz çok yorulursun
yada bir gün soru çöz bir gün arapça çalış bu sanki daha mantıklı
ikiside az az gider sonunda ikiside biter
Allah yardımcın olsun arkadaşım
http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/669518-ingilizce-3-1unite-ozeti.html#post32815451
ingilizce 3ün 2.ünitesinden present perfect tense anlatımınıda linke ekledim arkadaşlar
hoşgeldin canım özlettin nerelerdesin...
baya uzunmuş mesailer ya, ne zaman çalışacaksın bu saatler ışığında
az kaldı sınava hayırılısı bakalım dert etme halledersin..
canım bu notlar 4 sınıf notu değil mi?
hoşbudum canım valla sizin azimlerinizi görünce bende aşka geldim aldım elime kitabımı renkli kalemlerimi
Evet maalesef ki öyle birde yemekten sonra uykum gelyor feci şekilde ,uyku giderci ne yapabilirim önerin var mı canım bir şekilde çalışıp bitirmem lazım .
İşten çıktım sürücü kursuna gittim eve geldim pskoloji den 1 ünite bitirebildim
ya bişi dicem 120 soru çözen bayanlarr soru kitapçığı falanmı damı var aöf lerin ?
yayın falan söylermisiniz her bölümün (çeko ben ) varmı bide ?
bu arada aus abla yine yoksun
neyse gelince eklersin diye yazayım dün gece ingilizceden ilk üniteyi bitirdim
bugün henüz çalışmadım
2.yide bugün bitirir eklerim
toplam 52 oldum şu an
canım ben soru bankası aldım onu çözüyorum...
her ders için 170 veya 200 civarı soru var içinde..murat yayınlarının...
ama senin bölümün hangi yayınevleri var onu bilmiyorum...istersen netten bi araştır..ben netten sipariş ettim aldım...
iyikide almışım...soru çözerek daha güzel öğreniyorum....
tavsiye ederim..
gözdem maşallah ne güzel coşmuşsun, bir coştun pir coştun canım yaa maşallah sana
ben bugün kafayı sıyırmış durumdayım, artık şeşi beş görür oldum...nereye baksam arapça harfler uçuşuyor gözümün önünde
arapçaya bismillah dedim...sabah kahvaltıdan sonra bi oturdum, inan şu saate kadar hiç kalkmadım...sadece yemek molası verdim okadar..kafam beynim döndü resmen...
hani dün gece bahsetmiştim ya, üniteyi bitirmek mümkün değil diye...
çok çabaladım bugün bu ünite bitecek diye...şükürler olsun bitirdim...ama diğer derslerden hiç soru çözemedim
biraz kafam dinlensin, alıcam test kitabımı elime..
çok çözemesemde 20-30 ne çözersem artık...en azından nasipse yarın sabah kalktığımda kalan sorularıda çözer, tekrar arapçaya başlarım öğlen....
allah yardımcımız olsun gözdem...senin teşviğinle bi ateşle kalktım arapçaya..
yoksa bugün full test çözecektim...
sayende bir ünitem bitti kız
eğil öpecem alnından
işten çıkıpta çalışmak çok zordur gerçekten allah yardımcın olsun arkadaşım
ben bile hem evde oturup hemde nazlanıyorum valla işin zor
uyku giderici diyince bu yöntemden banada lazım
bu ara erken kalkmaya alıştım ok şükür ama bu seferde erken uykum geliyor
kahve falan içiyorum ama yok banamısın demiyor gözlerim kapanıyor
sonra yatıyorum bön bön bakıyorum
ders çalışmamak için uykum geliyor galiba
geçen gün resmen göz kapaklarımı tutarak ders çalıştım
aklıma tom geldi
jerry yi yakalamak için uyumamaya çalışıyordu gözkapaklarını yara bantlarıyla yukarı yapıştırıyordu
bende onun gibi yapabilirim artık
ordan iki ünitede bana yazıverin bari yav sıfır sıfır kalmasın üçüncü yolda geliyorkaldı 33 ünite...
kuzucum hoş geldin aramıza sen baya hızlı çıktın maşallah :)
çok iyi yapmışsın başlamakla
başlamak bitirmenin yarısıdır unutma
erteleye erteleye nereye kadardı zaten
ama çok uzun sürmüş cidden ya
ben hiç yapamam öyle saatlerce oturup çalışmayı
maşallah sana
ama çok iyi yapmışsın sabredip çalışmakla bak bitmiş bile biri
dediğin gibi birkaç tanede soru çözersin böylece ikisi birden gider işte
bende yumurta kapıya dayanınca misali napayım tutuştum
çok şükür ya 6 ünite kaldı
onlarıda hiç büyütmüyorum artık gözümde
yarında staj yerlerimiz açıklanıyor
aralığın 2sinde staja başlıyoruz çok heyecanlıyım
nasıl geçecek bakalım inşallah yakın ve güzel bir yere düşerim
geçen seneki yerim uzaktı ama iyiydi sorunsuz atlatmıştım
bu senede büyük ihtimal orası olurmuş hep aynı yerlere veriliyormuş
bakalım yarın ne olucak
Dimi ablacım benden beklenmicek performans
Bayramdan sonra başlayacaktım kaç zaman geçti üzerine :) Kurban bayramından sonra cumhuriyet bayramınıda kutladık
Ben ancak o şekilde gaza geleceğim :) yok ablacım ya harıl harıl çalışma maalesef ki kafanı evrak ve pc den kaldıramıyorsun ki o kafayla eve gelip nasıl çalışacağım düşünüyorum kara kara
sürekli kendi sıkıntılarımdan bahsedip de kafanızı şişirmeyim diye pek bahsetmedim ausum
burak çok şükür iyi, o bahsettiğim özel doktora gittik demiştim ya bursa'da...
işte o gün verdiği ilaçları kullandık, iki hafta sonra tekrar kontrol vardı gittik... ilacın birini kesti...
sonra iki hafta sonra ikinci kontrole gittik, şuan kullandığımız fısfısı günde iki iken bire düşürdü...
şu duruma bakılırsa ilaçları azalttığından dolayı hem sevinçliyim hemde diken üstündeyim aslında...ne kadar kullanıcaz, kaç yaşına kadar bilmiyorum...
iyileşenler fısfısa ihtiyaç duymayanlar varmış zamanla, ama sanırım bi süre daha bu ilacı kullanıcaz...
ilaç dediğimde fısfıs..bilirsin...
birde minicik toz ilaç var...onuda meyve suyuna veya çayına vs suya da olabilir karıştırıyoruz onu içiyor..sanırım bronşları açık tutmaya yardımcı bişey....
şükür allaha iyi şimdilik ama inşallah bronşit başımıza gelmez birdaha..hastanelere yatmak durumunda kalmaz yavrum inşallah...
sürekli tozdan nemden kollayacakmışız, sigara dumanı akarlar vs zararlıymış burağa...
elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum ama ne kadar sürecek ne kadar başarılı olurum bu konuda bilmiyorum...
allah başka det vermesin kimsenin evladına, kimseye...
ausum bekledikçe daha kötüye gitme durumu yok dimi? eğer öyle bişey varsa geciktirmek senin aleyhine olabilir allah korusun...
doktor ne diyor? sen bilirsin mi diyor?
merhabalar :) bugün ders çalışmaya başlamaya karar verdim çok heyecanlıyımaylardır kitabın yüzüne bakmıyorum acaba hatırladığım kadar iğrençmi aöf kitapları... haydi bismillah...
ausum bugün 120 soru çözdüm
hemde bi oturuşta...
biraz kafam dinlensin arapçaya başlıcam...bir ünite bitiririm inşallah...aşırı uzun yaa üfff.....
Allah büyük ve çözümü olmayan hastalıklarDAN korusun hepimizi
Bİ DE BANA SOR AUSUM BENDE TATLIYA BAYILIRIM AMA ŞERBETLİLERLE PEK ARAM YOK KESME ŞEKERİ DE ÖYLE KITIR KITIR YEMEM
CANIM BENİM SAOLASINNAPIYIM HALKIMIZA MİLLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN Kİ YİNE BADEMCİKLERİM ŞİŞTİ,İLAÇ ALMAMAK ADINA YEMEKLERDE BOL SOĞAN YİİYORUM ÇOKTA İŞTAHLI YEDİĞİM SÖYLENEMEZ AMA MECBUREN ŞU İLTİHAPLA Bİ TEK BAŞ EDEBİLEN SOĞAN BÜYÜK ABLAMIN DİŞLERİ YAPILCAKTI BUGÜN ORAYA GİTTİK BU HASTANEDEKİ SİSTEM ÇOK KOMİĞİME GİTTİ DİŞ DOKTORLARINA Bİ ODADA BÖLME BÖLME YER YAPMIŞLAR,OTURDUKLARI YERDEN İSTEDİKLERİ MALZEMELERİ SÖYLÜYORLAR ANINDA EMİRLERİNE GELİYO FİLMLERDE İZLERİZ YA HANİ AMELİYATLARDA EMREDEN DOKTORLARI NEŞTER,PAMUK..Bİ YANDAN DA TERİNİ SİLERLER O GELDİ BİRDEN AKLIMA ONUN DIŞINDA Bİ KAÇ GÜN TEKRAR YAPAMAMAMIŞTIM BUGÜN SABAH Bİ ÜNİTENİN TEKRARINI YAPTIM AMA ÇOK HALSİZLİK VAR ÜZERİMDE :2: SEN NASIL OLDUN GRİBE GÜLE GÜLE DEDİN Mİ BUGÜN RANDEVUM VAR DEMİŞTİN BELİN İÇİN GİDİYORDUN HERALDE NEDİR DURUM
arkadşlar selam nasılsınz vize dönemni bitirmek üzereyim elh. notlarımda iyi ama ocak 11 -12 de finaller başlıyormuuş ve yeniünitele yüklenmeye başladı bileeee ausencia benm ize ünitelerimi sıfırlayabilisin finallere ise hiç başlamadım daha yeni 49 ünite varmış
http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/669518-ingilizce-3-1unite-ozeti.html#post32815451
ingilizce 3ün 2.ünitesinden present perfect tense anlatımınıda linke ekledim arkadaşlar
İşten çıktım sürücü kursuna gittim eve geldim pskoloji den 1 ünite bitirebildim
ya bişi dicem 120 soru çözen bayanlarr soru kitapçığı falanmı damı var aöf lerin ?
yayın falan söylermisiniz her bölümün (çeko ben ) varmı bide ?
bu arada aus abla yine yoksun
neyse gelince eklersin diye yazayım dün gece ingilizceden ilk üniteyi bitirdim
bugün henüz çalışmadım
2.yide bugün bitirir eklerim
toplam 52 oldum şu an
ordan iki ünitede bana yazıverin bari yav sıfır sıfır kalmasın üçüncü yolda geliyorkaldı 33 ünite...
evet 4.sınıf ingilizce3 dersi olanlar için özetler