2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

anladım canım o zaman az soru çözüp biazda çalışmaya bak bari
çünkü o kadar sorudan sonra kafan hiç almaz çok yorulursun
yada bir gün soru çöz bir gün arapça çalış bu sanki daha mantıklı
ikiside az az gider sonunda ikiside biter
Allah yardımcın olsun arkadaşım

inşallah kuzum inşallah yetişiriz...

İşten çıktım sürücü kursuna gittim eve geldim pskoloji den 1 ünite bitirebildim
ya bişi dicem 120 soru çözen bayanlarr soru kitapçığı falanmı damı var aöf lerin ?
yayın falan söylermisiniz her bölümün (çeko ben ) varmı bide ?

hoşgeldin canım özlettin nerelerdesin...
baya uzunmuş mesailer ya, ne zaman çalışacaksın bu saatler ışığında
az kaldı sınava hayırılısı bakalım dert etme halledersin..

hoşbudum canım valla sizin azimlerinizi görünce bende aşka geldim aldım elime kitabımı renkli kalemlerimi

Evet maalesef ki öyle birde yemekten sonra uykum gelyor feci şekilde ,uyku giderci ne yapabilirim önerin var mı canım bir şekilde çalışıp bitirmem lazım .

işten çıkıpta çalışmak çok zordur gerçekten allah yardımcın olsun arkadaşım
ben bile hem evde oturup hemde nazlanıyorum valla işin zor
uyku giderici diyince bu yöntemden banada lazım
bu ara erken kalkmaya alıştım ok şükür ama bu seferde erken uykum geliyor
kahve falan içiyorum ama yok banamısın demiyor gözlerim kapanıyor
sonra yatıyorum bön bön bakıyorum
ders çalışmamak için uykum geliyor galiba
geçen gün resmen göz kapaklarımı tutarak ders çalıştım
aklıma tom geldi
jerry yi yakalamak için uyumamaya çalışıyordu gözkapaklarını yara bantlarıyla yukarı yapıştırıyordu
bende onun gibi yapabilirim artık

Son düzenleme:
bu arada aus abla yine yoksun
neyse gelince eklersin diye yazayım dün gece ingilizceden ilk üniteyi bitirdim
bugün henüz çalışmadım
2.yide bugün bitirir eklerim
toplam 52 oldum şu an

canım ben soru bankası aldım onu çözüyorum...
her ders için 170 veya 200 civarı soru var içinde..murat yayınlarının...
ama senin bölümün hangi yayınevleri var onu bilmiyorum...istersen netten bi araştır..ben netten sipariş ettim aldım...
iyikide almışım...soru çözerek daha güzel öğreniyorum....
tavsiye ederim..

bugün henüz çalışmadım
toplam 52 oldum şu an

gözdem maşallah ne güzel coşmuşsun, bir coştun pir coştun canım yaa maşallah sana
ben bugün kafayı sıyırmış durumdayım, artık şeşi beş görür oldum...nereye baksam arapça harfler uçuşuyor gözümün önünde
arapçaya bismillah dedim...sabah kahvaltıdan sonra bi oturdum, inan şu saate kadar hiç kalkmadım...sadece yemek molası verdim okadar..kafam beynim döndü resmen...
hani dün gece bahsetmiştim ya, üniteyi bitirmek mümkün değil diye...
çok çabaladım bugün bu ünite bitecek diye...şükürler olsun bitirdim...ama diğer derslerden hiç soru çözemedim
biraz kafam dinlensin, alıcam test kitabımı elime..
çok çözemesemde 20-30 ne çözersem artık...en azından nasipse yarın sabah kalktığımda kalan sorularıda çözer, tekrar arapçaya başlarım öğlen....
allah yardımcımız olsun gözdem...senin teşviğinle bi ateşle kalktım arapçaya..
yoksa bugün full test çözecektim...
sayende bir ünitem bitti kız
eğil öpecem alnından

ordan iki ünitede bana yazıverin bari yav sıfır sıfır kalmasın üçüncü yolda geliyor kaldı 33 ünite...

çok iyi yapmışsın başlamakla
başlamak bitirmenin yarısıdır unutma
erteleye erteleye nereye kadardı zaten
ama çok uzun sürmüş cidden ya
ben hiç yapamam öyle saatlerce oturup çalışmayı
maşallah sana
ama çok iyi yapmışsın sabredip çalışmakla bak bitmiş bile biri
dediğin gibi birkaç tanede soru çözersin böylece ikisi birden gider işte

bende yumurta kapıya dayanınca misali napayım tutuştum
çok şükür ya 6 ünite kaldı
onlarıda hiç büyütmüyorum artık gözümde
yarında staj yerlerimiz açıklanıyor
aralığın 2sinde staja başlıyoruz çok heyecanlıyım
nasıl geçecek bakalım inşallah yakın ve güzel bir yere düşerim
geçen seneki yerim uzaktı ama iyiydi sorunsuz atlatmıştım
bu senede büyük ihtimal orası olurmuş hep aynı yerlere veriliyormuş
bakalım yarın ne olucak

bir şekilde üstesinden geleceğiz hayat bu canım ne yapalım . bahar dönemi sınavı bitsin kpss ye hazırlanacağım özel sektör olmuyor byle , devlete verelim sırtımızı

Erken kalkınca bu seferde dediğin gibi erkenden uyku bastırıyor aslında çalışmamak için bahane
kahve , çay hak getire kuzum , yok olmuyor valla

11 de uyudum sabah 05:40 kurmuştum alarmı kalkıp çalışayım diye , baktım kitaplara tekrardan yattım

uykusuz kaldığımda başıma ağrılar giriyor , şu sıralar da bazı sorunlarım olması sebebiyle baş ağrısı her gün çekiyorum zaten

tom jerry doğru canım hahha çok güldüm yazına tamam bende denyiecem bu akşam bunu

Bbu arada o İngilizce notlarn dökümünü ben nasıl alabilirim canım bende İngilizce 3 var ve hiçbir şey bilmiyorum

pek fazla soru çözemedim canım sadece 20 tane çözebildim...
kafa basmadı inan...17 li yaşlarımızdaki gibi olmuyor gözdem malum 27 yaşımıza geldik, kafa belli bir saatten sonra almıyor...
az daha yüklensem direk zonklamaya başlıyor..zaten o saatten sonra bana bir faydası da olmuyor...en iyisi bırakmak deyip bırakıyorum...
şuan çalıkuşunu izliyorum
hep ders hep ders nereye kadar dimi ama

Hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .

İş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti

Yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .Astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.

Burakta öyle olacak Allahın izniyle.

merhabalar :) bugün ders çalışmaya başlamaya karar verdim çok heyecanlıyım aylardır kitabın yüzüne bakmıyorum acaba hatırladığım kadar iğrençmi aöf kitapları... haydi bismillah...

Hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı

Hoş geldin bu arada gözlerimiz yollarda kalmıştı , hadi bakalım son haftalar tam performans halledelim şu vizeleri

ausum bugün 120 soru çözdüm
hemde bi oturuşta...
biraz kafam dinlensin arapçaya başlıcam...bir ünite bitiririm inşallah...aşırı uzun yaa üfff.....

İyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.

Çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .

Yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . İlaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .

Baş ağrısı da yapıyor tabii.

Evet gözümden kaçmıyordu , sen ne zamandır tekrardan soru çözümünden falan bahsetmiyordum , ooo bitirdin üniteleri diye dans mode on

Tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına Allahın izniyle .

Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .Tabiii ben hala çalışamama halindeyim

http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/669518-ingilizce-3-1unite-ozeti.html#post32815451

ingilizce 3ün 2.ünitesinden present perfect tense anlatımınıda linke ekledim arkadaşlar

Gözde harikasın kuzum

Teşekkürleeeer , en kısa sürede bakacağım .

Üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru

bugün henüz çalışmadım
toplam 52 oldum şu an

Evet canım ya Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .

Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .

Ekliyorum hemen canım .

ordan iki ünitede bana yazıverin bari yav sıfır sıfır kalmasın üçüncü yolda geliyor kaldı 33 ünite...

Derhal yazıyorum arzu Hatta 3 yazayım istersen şimdiden

Kaç gündür İngilizce kitabını açıp açıp kapatıyorum ve sadece konu başlıklarına bakıp, ünitelerdeki gramer konularından kısa notlar alarak bitirmeye karar verdim :))))

Bugün 2013 yılı ara sınav sorularını çözüp durum değerlendirmesi yapıcam kızlar bakalım ne kadar yeterli olmuş çalışmalar :)))

Siz çözdünüz mü geçen yılın sorularını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…