- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
Canım benim, çok sağol..:)) Sen geçen sene de ne üniteler devirdin, bu sefer de hepsi bitecek ve bir bakmışsın mezun olmuşsuunn.:)) Ama unutma bizleri sakın, hele ben buralardayım bir 3-4 sene kadar, yalnız bırakmayın beni.:))))
Dolmacığım mezun olunca davullu zurnalı kutlarız artık burada...Ama gzd'ye dediğim gibi beni yalnız bırakmamanız şartıyla kutlama yaparım.:))) Evet, örgünde yorum sorarlardı ama ben bir gece önce çalışırdım geçerdim sınavları, şimdi kaç gün önceden başlıyorum yine de kafama girmiyor gibi geliyor...Anadolu'da Türk dili ve edebiyatı, Atatürk'te sosyoloji okuyorum. Yakında sürmenaj olmazsam iyidir.
Bu arada gazelim hangi yarışmaya katıldı, benim niye haberim yok???? Hemen bulup oy kullanayım canım arkadaşıma...
aaayyy çok teşekkür ediyorum biberoncum inşallah hayırlısıyla bi mezun olıyım dediğin gibi davullu zurnalı kutlarız ama bu davullu zurnalı kutlama deyince aklıma leyla ile mecnun dizisi geldi,bilmem izlermiydin çok matrak çok geyik bi diziydi mecnun daha mezuniyet haberini almadan yani sınava girdi çıktı o an bi davullar bi zurnallar bi adaklık koyunlar bi de okul önünde köçek gibi oynamadılar mı o geldi aklıma inan ben burayı çok sevdim Allah kısmet ederse mezun olrum ama yine burada olurum sana eşlik ederim bak görürsün o zaman bravo kim tutar seni diyeyim başkada bişey denmez yani