2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

aaayyy çok teşekkür ediyorum biberoncum inşallah hayırlısıyla bi mezun olıyım dediğin gibi davullu zurnalı kutlarız ama bu davullu zurnalı kutlama deyince aklıma leyla ile mecnun dizisi geldi,bilmem izlermiydin çok matrak çok geyik bi diziydi mecnun daha mezuniyet haberini almadan yani sınava girdi çıktı o an bi davullar bi zurnallar bi adaklık koyunlar bi de okul önünde köçek gibi oynamadılar mı o geldi aklıma inan ben burayı çok sevdim Allah kısmet ederse mezun olrum ama yine burada olurum sana eşlik ederim bak görürsün o zaman bravo kim tutar seni diyeyim başkada bişey denmez yani

auscum 2 ünitem daha bitti, ve böylelikle 7 dersim fullenmiş oldu çok şükür..
yarın nasipse arapçaya başlıyorum..6 ünitelik...
bir yandan arapçaya çalışırken bir yandan da test çözmelere ve tekrar etmelere başlıcam inşallah..
sabah ünite çalışırsam akşam test çözerim vs...
şükür yetişecek gibiyim...
ama boş gün geçirmemem lazım...:26:
parti hazırlıkları ne alemde aus hanım

slm kızlar bugun itibarıyle son 3 ünitem kaldı şükür bu aralar zorla calısıyorum nednse

ayyy çok güldüm ya
dereyi görmeden paçaları sıvama hesabı

aus abla dansöz oynatcakmış gazel sana
benimde az kaldı çok şükür
bu günler iyi günlerimiz ben bizi finalde görücem
nasıl moral veriyorum dimi
finale hazırlanırken gece gündüz uykusuz geçirirsek şaşırmam çünkü ara az konular çok

Selam kızlar
Ben açköğretime ilk defa kayıt oldm sınavlara çalışma konusunda ders kitaplarından mı çalışıyorsunuz yoksa piyasadanmı alıyorsunuz
Ben kitapları denedim ordan sınava kadar yetiştiremem gibi geldi
Bu konuda önerebiliceğiniz kaynak varmı?
Ve burda ünite bitimine neye göre karar veriyorsunuz elbette herkesinki görecelidir ama merak ettim
Mesela okuyrkmı bitiriyosunuz yada özet çıkararakmı?
Allah zihin açıklığı versin

oleeeyyyy bir bölümdaşım daha gelmiş
hoşgeldin canım aramıza...bende ilahiyat 2. sınıfım...

hosbuldum canim tesekür ederim.

asu ( gerisini hatirlayamadim :) ) sanada tesekür ederim..

ne güzel düzene oturtmus gidiyodum ama bu hafta hic calisamadim ,rahtsizim elim kolum kalkmiyor ,bu hafta bir kitap bitirmis olmam gerekiyodu ama kaldi ,simdi ögrenme portalindan deneme sinavlarina bakicam biraz pofff

canım o deneme yaptığın yerin linkini eklermisin sana zahmet :26:

bugün iş yerinde elektrikler yoktu yeni geldi 2 ünite bitirdim bende bahaneyle genel işletmeyi tamamen bitirdim +4 ekleyinn pilissss

ayyy çok güldüm ya
Dereyi görmeden paçaları sıvama hesabı

dizinin kendisini izlesen dahada bi gülersin çok alemlerdi ya ve ben o dizinin müptelasıydım Hele dizinin bi bölümünde mecnun ile hidayet arasında açıköğretim muhabbeti var Ikiside aynı kıza aşık..mecnun hidayeti mat etmek adına geçmiş karşısına oğlum kız üniversite mezunu sen nesin?hidayet de iyi de bende ünv. Mezunuyum..mecnun diyoki ünv.mezunumusun nereyi bitirdin diyip şaşırıyor Nereyi bitiricem biçki dikişi bitirmedim heralde anadolu ünv.diyo ama anadolu ünv. Derken yuta yuta kelmeleri söylüyor Açıköğretim dimi diyo mecnun?diplomada açık diye yazmıyoki kim söyliycek diyo hidayet..ben belki söylerim hem kaç yılda bitirdin onu sen bi de bana bakıyım ..kaç yılda olcak 4 yılda tabiki deyince mecnun kopuyo orda bi ben miyim gerizekalı 4 yılı geçeli çok oldu diyor Ben de iyice kaptırmışım diziye biraz daha zorlsam komple anlatıcam yani o kadar olmuş Bitti dizi şimdi starda bende özledim deler ama sanki pek sarmadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…