2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

yok canım alttan dersim yok hepsi dönem derslerim senin muafiyetin mi var

vallahi şuan çok şaşkınım muaf olduğum derste yok benimde 7 tane olması gerekiyordu ama 6 tane çıktı kayıt yaparken bendeki dersler aşağıdakiler bakar mısın..
ÇEK402U ÇALIŞMA YAŞAMININ DENETİMİ
ÇEK404U YENİ TEKNOLOJİLER VE ÇALIŞMA HAYATI
HUK402U SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ 5,
İNG402U İNGİLİZCE IV
İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

altan kalan ise borçlar hukuku..

Türk dili-2 yok sende

ausçum, ben 4 dersten geçtim 3ünden kaldım... bu dönem harcımı yatıramayacağım, gelecek dönem devam etmeyi düşünüyorum, bu durumda 1. dönem geçtiğim derslerden tekrar sorumlu olmuyorum değil mi? :44:

yorumunuz için çok teşekkürler.. bankacılık bölümü okuyorum . bu bölümün kitapları yok büro veriyo ama yardımcı kitap bulamıyorum

anladım cnm oyüzden sende var türkdili :) ben geçen dönem ingden kaldım bu dönem hiç ders bırakmassam tek ders ile mezun olurum gibi. sende durum nasıl mezunmusun bu dönem

benimde son dönem son dersler

her dönemde verdim şimdiye kadar alttan hiç ders almadım

umarım bu dönemde öyle olurda biter hayırlısıyla

alese giricem çünkü nasip olursa

Hoşgeldin canım nerelerdeydin , adımı göremedim

Özlemişim seni de , yokluğun hissediliyordu
canım betülüm kız ben senin ismini yzdım diye hatırlıyorum ksura bkama şekerim...
bende cok özledim senı nasılsın canımmm

merhaba auscummm benı de eklmişsin tabloya canımmm benımm
nasılsın canım ne var ne yok yusufcuk nasıl
buarada...
ben ilk günden kaydımı yeniledim..
bu sefer bütün kitaplar gelmişti hepsi tamdı vallaha şaşırdım
dolmacımın söylediği gibi günleri saydım 50 dün var düz hesap benım de 34 ünitem var hergün bir ünite calışsam yetişiyor tekrara zaman bile kalıyor öyle yapacagım ama bi kaynak kitabım var onu almam lazım sadece...
hepinizi kocaman öpüyorum...

dolmacımmm sen nasılsın canım ne yaptın nerdesin bakemmmm:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…