2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

EĞİTİM PSİKOLOJİSİ
OKULÖNCESİNDE ÇOCUK EDEBİYATI
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ II
TÜRK EĞİTİM TARİHİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
GÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİ
İLKÖĞRETİME HAZIRLIK VE İLKÖĞRETİM PROGRAMLARI
OKULÖNCESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ
İNGİLİZCE IV

derslerim bunlar gazelim
başlama tarihi olarak 5 mart çarşamba diyelim
ondan önce bir ders bitirebilirim yardımcılardan ama eğer bitirirsemde çizerim o dersin üstünü
sen 5 mart olarak yaz en iyisi

gazelim yapıp yollarsan burdan yazarsın ne zaman yaparsan artık
telefonum yok hala benim o yüzden diyorum hani msj falan atarsam dönmedim diye yanlış anlama
acelesi de yok çizelgenin ne zaman kendine yaparsan o zaman banada hazırlarsın şimdiden çok teşekkürler

Ohh ohhh gözümüz yok Allah artırsın , hemen ekliyorum canımcım

Sağol birtanem, bugün tık yok, kayda koştur, panele koştur, pestilim çıktı valla, yarına kısmet...:)

slm biberonum, sabah sabah iyi moral verdin yani,
iki ünite bitirmiş miş....
olan var olmayan var kuzum..öyle iki ünite pat diye söylenirmi, kalpten gideceğiz şimdi
daha kaydımı bile yapmadım

Ben de sosyoloji çalışıyorum gazelim, anadolunun kaydını ben de bugün yaptım. Atatürk her zamanki gibi önce başladı, önce bitecek...

zaten şu gözde ablanın ünite bitirmeleri yüzünden kendimi ezik hissediyorum
valla gaza gelip başlayabilirim bende hemen

Aşkolsun gözdeciğim, senin ünitelerin de maşallahı var, hem son senen. Umarım ben de bitiyorrrr diyebilirim 2 sene sonra.:)) Sen de başla, beraber düşelim üniteleri...

Bu arada dolmam, betülüm, hevim, arzum ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım, herkese bol bol selamlar gönderiyorum...

auscum benim 27 üniteymiş 1 ünite fazla söylemişim düzenler misin. tşkler.

Tamamdır

1-4 ünite sorumluyum yanlış değilse :)

Toplamda kaç ? Vize toplamı yani ?

Hayırlı olsun yeni kitapların gazelim

32 azmış

Bugun 1 unite daha calistim..toplam 2 unite bitti..

Asuneca benim toplam unite sayim 30 ben yanlis yazmisim duzeltmeni rica edicem...

Tamamdır fountain

Olsun canım dünkü tıklar yeter .

Bende yorgunum çok bugün , akşam arkadaşlarım geldiler biraz ani oldu . 1 saat kala . Tavana vura vura hazırlık yaptım , biraz önce gittiler .

Geldim , şimdi de siyaseti kolaçan ettim , her mesajı okudum tek tek . Bana mesuliyet verilince içime bir şey kaçıyor

Şimdi de uykum geldi sanki

sen birde final ünitelerini sor, 48 ünite

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. kaydımı yaptım. inşALLAH bugun kitaplarımı alıcam

anladım saol teşekkür ederim çalışacak artık napalım

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. kaydımı yaptım. inşALLAH bugun kitaplarımı alıcam

anladım saol teşekkür ederim çalışacak artık napalım

kızlar bişi sorcam..
ben sınava ailemin olduğu şehirde giriyorum. hafta sonları orada olduğum için..
kitaplarımı farklı bir şehirden alsam olur mu. verirler mi acaba

kızlar bişi sorcam..

gnaydın canm herhangi bir aöf bürosundan alabiliyorsun diye biliyorum. ben çünkü hepsini bir aöf bürosunda bulamadımda 3 aöf bürosunuda geziorum

kızlar bişi sorcam..

Alırsın , ben ilk dönem ulaşamadığım kitaplarını bir kısmını Kocaelinden , bir tanesini Yalovadan , bir diğerini Sakaryadan almıştım Hatta sınava çok az kala hala ulaşamadığım kitabının birini babam Antalya bürosundan alıp bana yollamıştı

oha deme hakkımı kullanıyorum
peki sen nerede oturuyorun sakarya ve izmit ortak noktamızda
gnaydın canm herhangi bir aöf bürosundan alabiliyorsun diye biliyorum. ben çünkü hepsini bir aöf bürosunda bulamadımda 3 aöf bürosunuda geziorum

tşk ederim

Son düzenleme:

Ausum günaydınlarrrr

maceraya bakkkk

kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))

oha deme hakkımı kullanıyorum
peki sen nerede oturuyorun sakarya ve izmit ortak noktamızda

tşk ederim

Kocaeli Karamürseldeyim canım .

Zaten İzmit bürodan alıyordum ama ilk sene maalesef ulaşılmamıştı , hep eksik vardı kitaplarda bizde bir gün yalova gezmemizde bir tane bir gün adapazarına gidince bir tane aldık derken anacak tamamlamıştık . En komiği babamınkiydi ama , baba dedim sana vermezler belki , ben dedi 70 yaşında kalkıp büroya gideceğim ve bana vermeyecekler ha harbiden bürodaki çocuk amca bir daha ki dönem kızın kitapları bulamazsa sen yine bana gel demiş

Ausum günaydınlarrrr

maceraya bakkkk

kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))

Günaydın zelişcim

Aynen canım tam macera ama hazır gidiyorken aldık , kitaplar için gitmedim en azından .

Bu sene sorun yoktu hiç ama gittim ve ilk gün hepsini aldım bürodan .

kitaplar için okadar çok şikayet aldılar ki.. sanırım bu dönem birkerede teslim etmeye karar vermişler. bende hepsini 1 kerede aldım dolaşmaya gerek kalmadı

anladım. sağol canım. bende kocaeli körfez akıllı olsun herkes kısmındanım karamürsele gelmişliğim çok vardı tabakhane mahallesi. sahil. düğün salonları
sakaryada da çalışıyorum

anladım. sağol canım. bende kocaeli körfez akıllı olsun herkes kısmındanım karamürsele gelmişliğim çok vardı tabakhane mahallesi. sahil. düğün salonları
sakaryada da çalışıyorum

Oooo o sahildeki düğün salonunu sen şimdi gel gör , harika saray gibi bir salon oldu . Kısmetse benim oğlumun sünneti olunca gelirsiniz ablası

Her gün Sakarya ya mı gidiyorsun

Oooo o sahildeki düğün salonunu sen şimdi gel gör , harika saray gibi bir salon oldu . Kısmetse benim oğlumun sünneti olunca gelirsiniz ablası

Her gün Sakarya ya mı gidiyorsun

bitanesine ekim gibi geldim..
yol kenarında köfteciyi geçince..
üst kat gibi bir yerde perde açılıyor. gelin damat selamlıyor. sonradan dolanıp kapıdan içeri giriyorlar.. orası pek güzeldi
yok ev tuttum..
kültür merkezi nede gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…