oyy bidenem Allah razı olsun senden
çizelge olmayınca sallamıyorum bende pek biliyosun huyumu
ben yazayım dur sana derslerimi
maili biliyorsun dimi onuda yazayım mı
Ohh ohhh gözümüz yok Allah artırsın , hemen ekliyorum canımcım
slm biberonum, sabah sabah iyi moral verdin yani,
iki ünite bitirmiş miş....
olan var olmayan var kuzum..öyle iki ünite pat diye söylenirmi, kalpten gideceğiz şimdi
daha kaydımı bile yapmadım
zaten şu gözde ablanın ünite bitirmeleri yüzünden kendimi ezik hissediyorum
valla gaza gelip başlayabilirim bende hemen
auscum benim 27 üniteymiş 1 ünite fazla söylemişim düzenler misin. tşkler.
1-4 ünite sorumluyum yanlış değilse :)
şükür kaydımı yaptırdı eşim kitaplarım geldi şimdi...
kitabımın hepsini alabildim ilk defa nasıl olduysa
ama bi hata yapmışlar, inkılap tarihi yerine iktisada giriş vermişler
eşimde acelesi olunca kontrol etmeden poşeti alıp çıkmış...eve gelince farkettikbu ne dedim yani yuhh...bir işi de doğru yapsa şu aöf dişimi kıracam...
ausum toplamda 32 ünitem var...
Bugun 1 unite daha calistim..toplam 2 unite bitti..
Asuneca benim toplam unite sayim 30 ben yanlis yazmisim duzeltmeni rica edicem...
Sağol birtanem, bugün tık yok, kayda koştur, panele koştur, pestilim çıktı valla, yarına kısmet...:)
Ben de sosyoloji çalışıyorum gazelim, anadolunun kaydını ben de bugün yaptım. Atatürk her zamanki gibi önce başladı, önce bitecek...
Aşkolsun gözdeciğim, senin ünitelerin de maşallahı var, hem son senen. Umarım ben de bitiyorrrr diyebilirim 2 sene sonra.:)) Sen de başla, beraber düşelim üniteleri...
Bu arada dolmam, betülüm, hevim, arzum ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım, herkese bol bol selamlar gönderiyorum...
Tamamdır
Toplamda kaç ? Vize toplamı yani ?
Hayırlı olsun yeni kitapların gazelim
32 azmış
Tamamdır fountain
Olsun canım dünkü tıklar yeter .
Bende yorgunum çok bugün , akşam arkadaşlarım geldiler biraz ani oldu . 1 saat kala . Tavana vura vura hazırlık yaptım , biraz önce gittiler .
Geldim , şimdi de siyaseti kolaçan ettim , her mesajı okudum tek tek . Bana mesuliyet verilince içime bir şey kaçıyor
Şimdi de uykum geldi sanki
ben egemin eski basım kitaplarını kullanıyorum ama piyasada yok onlardan
bizim bölümü bitiren bir arkadaştan aldım
1.sınıftan beri onlardan yararlanıyorum ama dediğim gibi ilk çalıştığım kitap okulun kendi kitabı
bizim bölümde çok ayrıntı ve ezber bilgiler soruyorlar yardımcılar yetersiz kalıyor
hele helede şimdiki piyasada olan yardımcı kitaplar 1 sayfalık özet bir işe yaradığı yok
işletme hakkında pek bilgim yok ama her bölümün ayrı zorluğu var
çok çalışmadan hiçbişey olmuyor malesef
2 yıllık bazı bölümler kolay evet ama 2 yıl olup zor olanlarda var
okul kitaplarını iyice sindirmek tek çare
ben egemin eski basım kitaplarını kullanıyorum ama piyasada yok onlardan
bizim bölümü bitiren bir arkadaştan aldım
1.sınıftan beri onlardan yararlanıyorum ama dediğim gibi ilk çalıştığım kitap okulun kendi kitabı
bizim bölümde çok ayrıntı ve ezber bilgiler soruyorlar yardımcılar yetersiz kalıyor
hele helede şimdiki piyasada olan yardımcı kitaplar 1 sayfalık özet bir işe yaradığı yok
işletme hakkında pek bilgim yok ama her bölümün ayrı zorluğu var
çok çalışmadan hiçbişey olmuyor malesef
2 yıllık bazı bölümler kolay evet ama 2 yıl olup zor olanlarda var
okul kitaplarını iyice sindirmek tek çare
kızlar bişi sorcam..
ben sınava ailemin olduğu şehirde giriyorum. hafta sonları orada olduğum için..
kitaplarımı farklı bir şehirden alsam olur mu. verirler mi acaba
kızlar bişi sorcam..
ben sınava ailemin olduğu şehirde giriyorum. hafta sonları orada olduğum için..
kitaplarımı farklı bir şehirden alsam olur mu. verirler mi acaba
Alırsın , ben ilk dönem ulaşamadığım kitaplarını bir kısmını Kocaelinden , bir tanesini Yalovadan , bir diğerini Sakaryadan almıştımHatta sınava çok az kala hala ulaşamadığım kitabının birini babam Antalya bürosundan alıp bana yollamıştı
gnaydın canm herhangi bir aöf bürosundan alabiliyorsun diye biliyorum. ben çünkü hepsini bir aöf bürosunda bulamadımda 3 aöf bürosunuda geziorum
Alırsın , ben ilk dönem ulaşamadığım kitaplarını bir kısmını Kocaelinden , bir tanesini Yalovadan , bir diğerini Sakaryadan almıştımHatta sınava çok az kala hala ulaşamadığım kitabının birini babam Antalya bürosundan alıp bana yollamıştı
oha deme hakkımı kullanıyorum
peki sen nerede oturuyorunsakarya ve izmit ortak noktamızda
tşk ederim
Ausum günaydınlarrrr
maceraya bakkkk
kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))
Kocaeli Karamürseldeyim canım .
Zaten İzmit bürodan alıyordum ama ilk sene maalesef ulaşılmamıştı , hep eksik vardı kitaplarda bizde bir gün yalova gezmemizde bir tane bir gün adapazarına gidince bir tane aldık derken anacak tamamlamıştık . En komiği babamınkiydi ama , baba dedim sana vermezler belki , ben dedi 70 yaşında kalkıp büroya gideceğim ve bana vermeyecekler haharbiden bürodaki çocuk amca bir daha ki dönem kızın kitapları bulamazsa sen yine bana gel demiş
anladım. sağol canım. bende kocaeli körfez akıllı olsun herkes kısmındanımkaramürsele gelmişliğim çok vardı tabakhane mahallesi. sahil. düğün salonları
sakaryada da çalışıyorum
Oooo o sahildeki düğün salonunu sen şimdi gel gör , harika saray gibi bir salon oldu . Kısmetse benim oğlumun sünneti olunca gelirsiniz ablası
Her gün Sakarya ya mı gidiyorsun