2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

yorumunuz için çok teşekkürler.. bankacılık bölümü okuyorum . bu bölümün kitapları yok :KK43: büro veriyo ama yardımcı kitap bulamıyorum

bürodan aldığın kitaplarla çalışcaksın arkadaşım o zaman zaten en mantıklısı o çünkü üniversite kendi kitaplarındaki ayrıntılardan soru soruyor genel olarak

Ohhh misss gibi temizlik yapmışsın , ne güzel ders çalışılır şimdi o evde .

Gazeli ahhh bir görsem :KK52:

aynen ablacım dönem sonuna kadar idare eder beni cam kapı duvar komple hallettim:KK52:
gazel kaydını yaptırınca damlar nerelerde acep bende rastgelmedim bayadır:26:

hangi yardımcı kitap :KK31::KK31: muratmı:KK31::KK31:
aslında işletme bölümü çok zor diye düşünüyorum :KK50:
kardeşim adalet bölümünü 2sene de bitirdi.
şuan işletme okuyor ama oda sürünüyor :KK50:

ben egemin eski basım kitaplarını kullanıyorum ama piyasada yok onlardan
bizim bölümü bitiren bir arkadaştan aldım
1.sınıftan beri onlardan yararlanıyorum ama dediğim gibi ilk çalıştığım kitap okulun kendi kitabı
bizim bölümde çok ayrıntı ve ezber bilgiler soruyorlar yardımcılar yetersiz kalıyor
hele helede şimdiki piyasada olan yardımcı kitaplar 1 sayfalık özet bir işe yaradığı yok
işletme hakkında pek bilgim yok ama her bölümün ayrı zorluğu var
çok çalışmadan hiçbişey olmuyor malesef
2 yıllık bazı bölümler kolay evet ama 2 yıl olup zor olanlarda var
okul kitaplarını iyice sindirmek tek çare:KK31:

Herkese iyi akşamlar :)))

Ausum, 2 ünite daha düşer misin sosyolojiden? Bu haftaya hızlı girdim, kısmetse yarın da anadolu kaydımı yenileyeceğim, inşallah kitaplarım eksiksizdir. Yarın bir de edebiyat paneline gideceğim, bir aksilik olmazsa...

Asuneca benide ekle lsteye....iktsat 3...34 unitem ara sinav icin...bugun nt kitapcidan yardimci kitabimi aldim.bu sefer degisiklik. yaptm yarginin ytdimci kitabini aldm inceledim begendim.bilmiyorum kullanan var mi ?okul kitaplarimida aldim..kaydimi yeniledm hyirlii olsun herkeze

Hoşbuldum ben daha başlamadim çalışmaya: ) inşallah yarın başlayacağım. Çalışmam gereken 24 ünite

Hadi bakalım rast gelsin . Ekliyorum 24 üniteyi.

aynen ablacım dönem sonuna kadar idare eder beni cam kapı duvar komple hallettim:KK52:

Gazel geliyor ama yazmıyor canım bu ara aöfe , hele bir tutuşsun derslerde , harıl harıl yazar buralarda . Full bitirdim diye :KK1:

Ausum, 2 ünite daha düşer misin sosyolojiden? Bu haftaya hızlı girdim, kısmetse yarın da anadolu kaydımı yenileyeceğim, inşallah kitaplarım eksiksizdir. Yarın bir de edebiyat paneline gideceğim, bir aksilik olmazsa...

Ohh ohhh gözümüz yok Allah artırsın , hemen ekliyorum canımcım :KK16:

merhaba kızlar,

beni de ekler misiniz acaba ? çeko 1-2

Merhabalar , ekliyorum listeye . Vizeden sorumlu olduğun ünite sayısını da yazar mısın ?

Asuneca benide ekle lsteye....iktsat 3...34 unitem ara sinav icin...bugun nt kitapcidan yardimci kitabimi aldim.bu sefer degisiklik. yaptm yarginin ytdimci kitabini aldm inceledim begendim.bilmiyorum kullanan var mi ?okul kitaplarimida aldim..kaydimi yeniledm hyirlii olsun herkeze

Hadi bakalım sana da hayırlı olsun , yardımcı kitap kullanmıyorum ben , kullanan varsa bilgilendirecektir .

Herkese merhaba :KK3:

Aus ablacım toplamda 32 ünite ve çalışılan 1 ünite, düşersen sevinirim :KK34:

Merhaba canım , hayırlı uğurlu olsun 1 üniten :KK1: Darısı su gibi diğer 31 ünitenin başına.

hıhh kaydımı yaptırmadan geldim bikere :63:
sende yoksun kuzum nerelerdeydin...hepimiz sözleşmişiz mübarek :KK14:

slm biberonum, sabah sabah iyi moral verdin yani, :63:
iki ünite bitirmiş miş....:KK24:
olan var olmayan var kuzum..öyle iki ünite pat diye söylenirmi, kalpten gideceğiz şimdi :KK34:
daha kaydımı bile yapmadım :KK53:

olan var olmayan var kuzum..öyle iki ünite pat diye söylenirmi, kalpten gideceğiz şimdi :KK34:

Toplamda 3 bitirdi biberon hata olmasın hesaplarda :KK1:

Ben cumartesi açıksa büro o zaman alacağım kitaplarımı , açıktı geçen dönem sanki :44:

Herkese iyi geceler yeni egitim ogretim yilimiz hayirli ugurluolsun ins :21:
Ausum:KK16:
Dolmam:KK16:
Gazelcim:KK16:
Biberoncum:KK16:
Gozdecim :KK16:
Arzucum:KK16:
hepimizi kocaman öpüyorum

Yeni donem cok cok guzel gecsin ins
:21:

Heviiim :KK3::KK3:
Kayıdını da yaptırmışsın hayırlı uğurlu olsun canımm ben daha yaptırmadım belki yarın parayı yatırır cumarteside kitabımı alırım :KK55:
Ne var ne yok hevicim karşılaşamaz olduk :KK15:
Ben de kocaman öpüyorum :KK19:

Hadi bakalım rast gelsin . Ekliyorum 24 üniteyi.

Gazel geliyor ama yazmıyor canım bu ara aöfe , hele bir tutuşsun derslerde , harıl harıl yazar buralarda . Full bitirdim diye :KK1:

Ohh ohhh gözümüz yok Allah artırsın , hemen ekliyorum canımcım :KK16:

Merhabalar , ekliyorum listeye . Vizeden sorumlu olduğun ünite sayısını da yazar mısın ?

Hadi bakalım sana da hayırlı olsun , yardımcı kitap kullanmıyorum ben , kullanan varsa bilgilendirecektir .

Merhaba canım , hayırlı uğurlu olsun 1 üniten :KK1: Darısı su gibi diğer 31 ünitenin başına.

1-4 ünite sorumluyum yanlış değilse :)

şükür kaydımı yaptırdı eşim kitaplarım geldi şimdi...
kitabımın hepsini alabildim ilk defa nasıl olduysa :KK53:
ama bi hata yapmışlar, inkılap tarihi yerine iktisada giriş vermişler :KK53:
eşimde acelesi olunca kontrol etmeden poşeti alıp çıkmış...eve gelince farkettik :KK1: bu ne dedim yani yuhh...bir işi de doğru yapsa şu aöf dişimi kıracam...
ausum toplamda 32 ünitem var...

nette pek vakit harcamadım gazelim valla
zaten malum tatildi ya kardeşim hep pc deydi
neyse artık toplanma zamanı kamp başlıyor:KK52:

zaten şu gözde ablanın ünite bitirmeleri yüzünden kendimi ezik hissediyorum:KK53::KK53:
valla gaza gelip başlayabilirim bende hemen:KK52::KK52:

şükür kaydımı yaptırdı eşim kitaplarım geldi şimdi...
kitabımın hepsini alabildim ilk defa nasıl olduysa :KK53:
ama bi hata yapmışlar, inkılap tarihi yerine iktisada giriş vermişler :KK53:
eşimde acelesi olunca kontrol etmeden poşeti alıp çıkmış...eve gelince farkettik :KK1: bu ne dedim yani yuhh...bir işi de doğru yapsa şu aöf dişimi kıracam...
ausum toplamda 32 ünitem var...

hadi hayırlı olsun canım arkadaşım
hayret valla nasıl vermişler hepsini
kargaşadan karışmıştır kitaplar kesin
bende hep kontrol ederim kontrol edicem diyede sererim bütün kitaplarımı büronun önüne:KK53:
bizim büro çok kalabalık oluyor ya valla biraz sakinleşsin düşüncesiyle haftaya bıraktım ben kayıt işini
ama yardımcı kitaplarımdan başlarım belki biraz biraz
akşama bir dökmek lazım kitapları:KK1:

ben senden çizelge istedim ama görmedin galiba:KK1::KK1:
gazelim ya çizelge yapcan mı sen kendine
eğer yapcaksan yada şu eski çizelgeler duruyorsa atarmısın bana
bana özel yapmana gerek yok uğraştırmıcam hiç seni:KK54:
tabloolsa yeter sen zaten kendine yaparsın heralde yaparsan bekliyorum:KK16::KK16:

Son düzenleme:

nette pek vakit harcamadım gazelim valla
zaten malum tatildi ya kardeşim hep pc deydi
neyse artık toplanma zamanı kamp başlıyor:KK52:

zaten şu gözde ablanın ünite bitirmeleri yüzünden kendimi ezik hissediyorum:KK53::KK53:
valla gaza gelip başlayabilirim bende hemen:KK52::KK52:

hadi hayırlı olsun canım arkadaşım
hayret valla nasıl vermişler hepsini
kargaşadan karışmıştır kitaplar kesin
bende hep kontrol ederim kontrol edicem diyede sererim bütün kitaplarımı büronun önüne:KK53:
bizim büro çok kalabalık oluyor ya valla biraz sakinleşsin düşüncesiyle haftaya bıraktım ben kayıt işini
ama yardımcı kitaplarımdan başlarım belki biraz biraz
akşama bir dökmek lazım kitapları:KK1:

ben senden çizelge istedim ama görmedin galiba:KK1::KK1:
gazelim ya çizelge yapcan mı sen kendine
eğer yapcaksan yada şu eski çizelgeler duruyorsa atarmısın bana
bana özel yapmana gerek yok uğraştırmıcam hiç seni:KK54:
tabloolsa yeter sen zaten kendine yaparsın heralde yaparsan bekliyorum:KK16::KK16:

yaparım kuzum ne demek bi çizelgenin lafı mı olur :KK19: en fazla 5 dakkamı alır...
sen derslerinin isimlerini yaz, birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, o tarihi başlangıç baz alayım hazırlarım yollarım sana mailden...
ben yapıcam zaten çizelgesiz kafam karışıyorr, duvara asıyorum hem gözüm görünce daha iyi oluyor...bittikçe de aşka geliyorum :KK53:

yaparım kuzum ne demek bi çizelgenin lafı mı olur :KK19: en fazla 5 dakkamı alır...
sen derslerinin isimlerini yaz, birde hangi gün çalışmaya başlayacağını yaz, o tarihi başlangıç baz alayım hazırlarım yollarım sana mailden...
ben yapıcam zaten çizelgesiz kafam karışıyorr, duvara asıyorum hem gözüm görünce daha iyi oluyor...bittikçe de aşka geliyorum :KK53:

oyy bidenem Allah razı olsun senden:KK16::KK16::KK16:
çizelge olmayınca sallamıyorum bende pek biliyosun huyumu:KK31:
ben yazayım dur sana derslerimi
maili biliyorsun dimi onuda yazayım mı

X