Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır
Evet tatlım çok hamaratım bu ara
Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni
Aaa yeşil olduunn..
Hayırlı olsuunnn..
Bir mamamiyaaaaaaa da benden, yeşil görüyorum seni :)))) Hayırlı uğurlu olsun canım benim, editörüm, canım kardeşim...
Ben yanlış mı okuyorum, Büt falan mı diyorsunuz?
Aöf'de büt var mı ki? Varsa benim neden haberim yok
Sağol tatlım sadece küçük bir siyaset macerası ediliği
iyi niyetli arkadaşım beeniiimm..
Kimseciklere lanklatmaz hep kendi lanklatır.Ahaha
Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .
Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .
Ünitelerini bildirmeyi unutma .
Dolmam bende bu cumartesi gideceğim büroya , herhalde açıktır
Ben kapıdan dönersem sana haber veririm .
Aldık gitti bile , hoş geldin . Bu sene biter takıl bize gerisini merak etme
Tamamdır bekliyorum ünite sayısını .
En iyisi kitaptır ya , şöyle evirip çevireceksin , çizikler atacaksın
Büroya gidip kayıt yenileme yaptıracaksın , kimliğine bir bondrol yapıştırıp sonra da kitap listeni verecekler .
Nişanlına verdiğin sözü tutmak için doğru adrestesin , ekliyorum listeye .
Kitaplarını alınca vizede çalışacağın ünite sayısını bildirirsin .
Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır
Evet tatlım çok hamaratım bu ara
Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni
O edilik büyüsün kocaman olsun, nice nice çok topik edilikleri olsun diyeyim o zaman...Ama siyasete edilik şahane olmuş, tam senlik.
yeni topiğimiz hayırlara vesile olsun ahretim...
hayırlı ve başarılı bir dönem geçirelim inşallah...
O zaman öğlen olmadan haber verki bana kapılarda kalmıyım
ne iş ausum bizden farklı bir renge bürünmüşün
civcivlerin de almış başını gidiyor zaten onlar için bişey demesem daha iyi olcak
ama ama susamıyorum 6 latmışın hey maşallah
AUSUN CİVCİV ÇİFTLİĞİNE HOŞGELDİNİZ
Amin gazelcim .
Yeni sayfada sular seller gibi geçsin dersler
Hulk oldum
Civcivler birleşip tavuk olsalar fena olmayacak artık
Dolmam
Gazelcim
Biberoncum
Gozdecim
Arzucum
hepimizi kocaman öpüyorum
Yeni donem cok cok guzel gecsin ins
Iyi akşamlar kizlar.
Uluslararası ilişkiler 4. Sınıf ekler misiniz? : )
Herkese iyi geceler yeni egitim ogretim yilimiz hayirli ugurluolsun ins
Ausum
Dolmam
Gazelcim
Biberoncum
Gozdecim
Arzucum
hepimizi kocaman öpüyorum
Yeni donem cok cok guzel gecsin ins
Çalışma topiğimiz hayırlı olsun
Ausum , benim çalışılacak ünite sayım 30 ve 1 ünie düşer misin çalıştım , sorularını çözüyorum şu anda...
Hepimiz aa ile geçeriz inşaALLAH(C.C)...(amin...)Bu dönem onur belgemi hayırlısıyla almak istiyorum , geçtiğimiz dönem 11 puanla kaçtı da
Beni yine kaydeder misin sevgili editörüm?Adalet, 1. sınıf. Henüz kitaplarım elimde değil, kaç ünite olduğunu bilmiyorum.
Hayırlı olsun yeni topic. İnşallah herkesin dönem sonu sınav sonuçları baştan aşağı aa olur.
Aminnnnnnnnnn . Ne güzel demişsin , ağzın bal yesin
Hemen ekliyorum herkesi , seni de tabii ki fındıkcım(nickinin fındıkla alakası vardır umarım )
Evet canim findik, ta kendisi. :) Ismimin cagristirdigi bir takma isim findik. :)
gnaydın kızlarrr :) bende şuan kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım bir güzel ıslandımmmm geldim :) 7 ders 28 ünite mevcut
herkese şimdiden başarılarrrr