2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Selamlarrrr ausummmm

Bu dönem ara sınavda sorumlu olduğum ünite sayısı 27 canım...

selam kızlar nasılsınız :KK16:

42 ablacım.. :KK1: :KK1:
Bu 42den illallah ettim.. :KK1:
Beni bilmiyor musun ablacım vizelere koşuyorum, finallare yuvarlanıyorum. :KK1: Ucu ucuna geçiyorum.. :KK1: :KK1:

42 üniteye şimdimi başladın.
bir nevi özetleri çıkarıyorsun. son haftada yükleneceksin dımı :KK53::KK53:
bende kayıt yaptırıp gidip kitaplarımı alayım bi ara :KK31:

Selamlarrrr ausummmm

Bu dönem ara sınavda sorumlu olduğum ünite sayısı 27 canım...

Tamamdır zelişcim , bol bol zihin açıklığı diliyorum en kocamanından :KK16:

Selamlar canım , şu özet çıkarma işini bir ben yapamadım ya , aslında şimdi çıkar özetleri son hafta oku geç :KK55:

Sen bölümünü ve sınıfını yazdın mı bana
:26:

Aynen öyle canım.. :KK1:
Son hafta çıkardığım özetleri okuyorum sadece.. :KK1:

Bende öyle düşünmüştüm ama yine de pot kırmayayım dedim fındık diyerek :KK1:

Teşekkürler cnacun , sana da şimdiden başarılar :KK16:

Yağmura hasret kaldık yağsın yağsın berekettir

aynen canım bizde ıslanalımda yağsın diyoruz kuraklık olmasın Allah korusunnn

Evet bu yaz tehlike çanları çalacak gibi susuzlukta ama Mart ayında yağarsa toparlanır barajlar .

aus bide bişey sorucam ing 4 kitabı vermediler bana ing 3 kitabındaki 7nci üniteden sonrasına sorumlusnuz dediler. doğrumu diz geçen dönem 7nci üniteye kadar mı çalışmıştınız :)

listeye beni de yazarsanız sevinirim :KK43: bankacılık 1. sınıfım. ayrıca sizlere bi sorum olcaktı ders çalışamıyorum nasıl bi program uygulamam gerekio . ? ? ben çalışıyorum hafta içi 8:30 - 18.00 hafta sonu cumarteside 14.00 de paydos :KK43: lütfen yardım edin

Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .

Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .

Ünitelerini bildirmeyi unutma .

oyle oldu bu ara birazcık ablacım:KK1::KK1:
geneeeeeeell bir temizliğe kalkıştım evde
10 gündür full temizlikle uğraştım valla yeni bitti
yeni döneme tertemiz pırıl pırıl hazırım:KK53::KK53:
gelicem her gün söz bak:KK54::KK54:
saydım üniteciklerimide 49 tanecikmiş:KK1:
bu dönem az valla sevindim
toplam 12 ders var 2si staj 10u ders
haftaya salı paramı yatırıp kitaplarımı alıp çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle:KK16:
gazeli görürsen ona selamımı söyle:KK53:çizelge hazırlayıversin bana dedim ama gelipte görmedi galiba:KK1::KK1:

listeye beni de yazarsanız sevinirim :KK43: bankacılık 1. sınıfım. ayrıca sizlere bi sorum olcaktı ders çalışamıyorum nasıl bi program uygulamam gerekio . ? ? ben çalışıyorum hafta içi 8:30 - 18.00 hafta sonu cumarteside 14.00 de paydos :KK43: lütfen yardım edin

hoşgeldin arkadaşım
işten çok geç gelmiyormuşsun bence bu çok iyi
her akşam 1 saat çalışsan yeterde artar bile bence
1 saatte her gün 1 ünite biter zaten
ben her gün en az 1 ünite bitirme taraftarıyım en fazlada 3 ünite bitirebiliyorum oda çok sıkıştıysam oluyor
dersleri tek tek bitirip diğer derse geçerek çalışıyorum ben
önce kitaptan okuyorum en son ünite sonu özetleri iyice ezber yapıyorum sonra sorularını çözüyorum yardımcı kitaptaki sorularıda bitirip üniteyi tamamlıyorum
bazı arkadaşlar çalışırken bir yandanda kısa kısa özetler çıkarıyorlar
oda çok faydalı
ama ben ayrı bir yere özet çıkarmak yerine kitaba ufak ufak notlar alıyorum önemli gördüğüm yerleri fosforlu kalemle çiziyorum bütün dersler bittiğinde son 15 gün kala tekrara başlıyorum o önemli yerleri ve ünite sonu özetlerini okuyup tekrarımı bitiriyorum

hoşgeldin arkadaşım
işten çok geç gelmiyormuşsun bence bu çok iyi
her akşam 1 saat çalışsan yeterde artar bile bence
1 saatte her gün 1 ünite biter zaten
ben her gün en az 1 ünite bitirme taraftarıyım en fazlada 3 ünite bitirebiliyorum oda çok sıkıştıysam oluyor
dersleri tek tek bitirip diğer derse geçerek çalışıyorum ben
önce kitaptan okuyorum en son ünite sonu özetleri iyice ezber yapıyorum sonra sorularını çözüyorum yardımcı kitaptaki sorularıda bitirip üniteyi tamamlıyorum
bazı arkadaşlar çalışırken bir yandanda kısa kısa özetler çıkarıyorlar
oda çok faydalı
ama ben ayrı bir yere özet çıkarmak yerine kitaba ufak ufak notlar alıyorum önemli gördüğüm yerleri fosforlu kalemle çiziyorum bütün dersler bittiğinde son 15 gün kala tekrara başlıyorum o önemli yerleri ve ünite sonu özetlerini okuyup tekrarımı bitiriyorum

hangi yardımcı kitap :KK31::KK31: muratmı:KK31::KK31:
aslında işletme bölümü çok zor diye düşünüyorum :KK50:
kardeşim adalet bölümünü 2sene de bitirdi.
şuan işletme okuyor ama oda sürünüyor :KK50:

aus bide bişey sorucam ing 4 kitabı vermediler bana ing 3 kitabındaki 7nci üniteden sonrasına sorumlusnuz dediler. doğrumu diz geçen dönem 7nci üniteye kadar mı çalışmıştınız :)

Evet canım 7-8-9 vizede 7den 12 ye finalde sorumluyuz.

Ekliyorum ve hoş geldin diyorum .

Bence günlük bir prog. hazırla ve çok istisna durumlar harici o programın dışına çıkmamaya çalış .

Mesela 22:00 24:00 arası ders çalış . Her gün düzenli bir program oturtursan kısa sürede bitecektir ünitelerin .

Ablişkoo taktik istemedin benden :KK50::KK50: Sevmedin beni. :KK50::KK50:

Sevmemek ne demek sana bayılıyorum ben , bayılırken taktik istemeye mecalim kalmamış :KK1:

oyle oldu bu ara birazcık ablacım:KK1::KK1:
geneeeeeeell bir temizliğe kalkıştım evde
10 gündür full temizlikle uğraştım valla yeni bitti
yeni döneme tertemiz pırıl pırıl hazırım:KK53::KK53:
gelicem her gün söz bak:KK54::KK54:
saydım üniteciklerimide 49 tanecikmiş:KK1:
bu dönem az valla sevindim
toplam 12 ders var 2si staj 10u ders
haftaya salı paramı yatırıp kitaplarımı alıp çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle:KK16:
gazeli görürsen ona selamımı söyle:KK53:çizelge hazırlayıversin bana dedim ama gelipte görmedi galiba:KK1::KK1:

Ohhh misss gibi temizlik yapmışsın , ne güzel ders çalışılır şimdi o evde .

Gazeli ahhh bir görsem :KK52:

Bence günlük bir prog. hazırla ve çok istisna durumlar harici o programın dışına çıkmamaya çalış .

Mesela 22:00 24:00 arası ders çalış . Her gün düzenli bir program oturtursan kısa sürede bitecektir ünitelerin .

Sevmemek ne demek sana bayılıyorum ben , bayılırken taktik istemeye mecalim kalmamış :KK1:

tamamdır canım tşkler:KK16:

Heee, kesiiiiinn.. :KK43::KK43:
Hiç ama hiiiç sevmiyosunn.. :KK43:

X