Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 ablacım..
Bu 42den illallah ettim..
Beni bilmiyor musun ablacım vizelere koşuyorum, finallare yuvarlanıyorum. Ucu ucuna geçiyorum..
Selamlarrrr ausummmm
Bu dönem ara sınavda sorumlu olduğum ünite sayısı 27 canım...
selam kızlar nasılsınız
42 üniteye şimdimi başladın.
bir nevi özetleri çıkarıyorsun. son haftada yükleneceksin dımı
bende kayıt yaptırıp gidip kitaplarımı alayım bi ara
Selamlar canım , şu özet çıkarma işini bir ben yapamadım ya , aslında şimdi çıkar özetleri son hafta oku geç
Sen bölümünü ve sınıfını yazdın mı bana :26:
selam kızlar nasılsınız
42 üniteye şimdimi başladın.
bir nevi özetleri çıkarıyorsun. son haftada yükleneceksin dımı
bende kayıt yaptırıp gidip kitaplarımı alayım bi ara
Bende öyle düşünmüştüm ama yine de pot kırmayayım dedim fındık diyerek
Teşekkürler cnacun , sana da şimdiden başarılar
Yağmura hasret kaldık yağsın yağsın berekettir
Aynen öyle canım..
Son hafta çıkardığım özetleri okuyorum sadece..
aynen canım bizde ıslanalımda yağsın diyoruz kuraklık olmasın Allah korusunnn
Evet bu yaz tehlike çanları çalacak gibi susuzlukta ama Mart ayında yağarsa toparlanır barajlar .
Evet bu yaz tehlike çanları çalacak gibi susuzlukta ama Mart ayında yağarsa toparlanır barajlar .
Ablana hiç verme bu taktikleri
Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .
Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .
Ünitelerini bildirmeyi unutma .
listeye beni de yazarsanız sevinirim bankacılık 1. sınıfım. ayrıca sizlere bi sorum olcaktı ders çalışamıyorum nasıl bi program uygulamam gerekio . ? ? ben çalışıyorum hafta içi 8:30 - 18.00 hafta sonu cumarteside 14.00 de paydos lütfen yardım edin
hoşgeldin arkadaşım
işten çok geç gelmiyormuşsun bence bu çok iyi
her akşam 1 saat çalışsan yeterde artar bile bence
1 saatte her gün 1 ünite biter zaten
ben her gün en az 1 ünite bitirme taraftarıyım en fazlada 3 ünite bitirebiliyorum oda çok sıkıştıysam oluyor
dersleri tek tek bitirip diğer derse geçerek çalışıyorum ben
önce kitaptan okuyorum en son ünite sonu özetleri iyice ezber yapıyorum sonra sorularını çözüyorum yardımcı kitaptaki sorularıda bitirip üniteyi tamamlıyorum
bazı arkadaşlar çalışırken bir yandanda kısa kısa özetler çıkarıyorlar
oda çok faydalı
ama ben ayrı bir yere özet çıkarmak yerine kitaba ufak ufak notlar alıyorum önemli gördüğüm yerleri fosforlu kalemle çiziyorum bütün dersler bittiğinde son 15 gün kala tekrara başlıyorum o önemli yerleri ve ünite sonu özetlerini okuyup tekrarımı bitiriyorum
aus bide bişey sorucam ing 4 kitabı vermediler bana ing 3 kitabındaki 7nci üniteden sonrasına sorumlusnuz dediler. doğrumu diz geçen dönem 7nci üniteye kadar mı çalışmıştınız :)
listeye beni de yazarsanız sevinirim bankacılık 1. sınıfım. ayrıca sizlere bi sorum olcaktı ders çalışamıyorum nasıl bi program uygulamam gerekio . ? ? ben çalışıyorum hafta içi 8:30 - 18.00 hafta sonu cumarteside 14.00 de paydos lütfen yardım edin
Ablişkoo taktik istemedin benden Sevmedin beni.
oyle oldu bu ara birazcık ablacım
geneeeeeeell bir temizliğe kalkıştım evde
10 gündür full temizlikle uğraştım valla yeni bitti
yeni döneme tertemiz pırıl pırıl hazırım
gelicem her gün söz bak
saydım üniteciklerimide 49 tanecikmiş
bu dönem az valla sevindim
toplam 12 ders var 2si staj 10u ders
haftaya salı paramı yatırıp kitaplarımı alıp çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle
gazeli görürsen ona selamımı söyleçizelge hazırlayıversin bana dedim ama gelipte görmedi galiba
Selamlarrrr ausummmm
Bu dönem ara sınavda sorumlu olduğum ünite sayısı 27 canım...
Evet canım 7-8-9 vizede 7den 12 ye finalde sorumluyuz.
Ekliyorum ve hoş geldin diyorum .
Bence günlük bir prog. hazırla ve çok istisna durumlar harici o programın dışına çıkmamaya çalış .
Mesela 22:00 24:00 arası ders çalış . Her gün düzenli bir program oturtursan kısa sürede bitecektir ünitelerin .
Sevmemek ne demek sana bayılıyorum ben , bayılırken taktik istemeye mecalim kalmamış
Ohhh misss gibi temizlik yapmışsın , ne güzel ders çalışılır şimdi o evde .
Gazeli ahhh bir görsem
selamlar canım :) diğer topikte konuşuyorduk aynı bölümdeyiz bu dönem 6 dersin mi var canım
Evet canım 7-8-9 vizede 7den 12 ye finalde sorumluyuz.
Ekliyorum ve hoş geldin diyorum .
Bence günlük bir prog. hazırla ve çok istisna durumlar harici o programın dışına çıkmamaya çalış .
Mesela 22:00 24:00 arası ders çalış . Her gün düzenli bir program oturtursan kısa sürede bitecektir ünitelerin .
Sevmemek ne demek sana bayılıyorum ben , bayılırken taktik istemeye mecalim kalmamış
Ohhh misss gibi temizlik yapmışsın , ne güzel ders çalışılır şimdi o evde .
Gazeli ahhh bir görsem