2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Aminnnnn canım aminnnn :KK16:

Hayırlısıyla inşaALLAH....(amin...) :KK16:

Abimler 7 yıldır bekliyor...

amiinn inşallaahhh...

ne zor imtihan :KK43:
benim bi daha ki ay 1 yıl olcaktı... bekliyorsan inan 1 ay bile çok zor....
ama 7 yıl demek kat kat umut,sabır,hayal kırıklıgı vs vs demek...herşeyden fazla fazla demek....
inşallah mükafatları çok büyük olurda rabbim yüzlerini güldürür tez zamanda...:KK16:

aaa uhubbıke hamilemisin hayırlı olsun. ilk mi:) bu arada geçtim hepsinden ing. sorumlu geçtim. yırttım valla çook şükür..

evet ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederseee:)
daha önce bi düşügüm olmuştu inşallah bu sefer saglıcakla kucagıma alrım:KK16:

senin adına çok sevindim tebriik ederiiimmmm:KK16::KK16:
2.sınıfa gectin hadi hayırlı olsun:KK71::KK71:

bölümün 2 yıllık mı ?

amiinn inşallaahhh...

ama 7 yıl demek kat kat umut,sabır,hayal kırıklıgı vs vs demek...herşeyden fazla fazla demek....
inşallah mükafatları çok büyük olurda rabbim yüzlerini güldürür tez zamanda...:KK16:

bölümün 2 yıllık mı ?

Amin canım zor hemde ne zor ALLAH büyük hayırlısı deyip sabrediyruz:KK16:

dolmacım biraz gec cvb vermiş oldum ama kusura bakmaaa :KK43:

bi kaç arkdaştan daha duydum aynı şeyi sistemden kaynaklanan hata o ve sorun yok..genelde öyle yazanlarda mezunlarrr:KK16:

teşekkür ediyorum uhicim benimde cvp biraz geç oldu :KK52:
Mezuun olmuşum yuppi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ama gider ayak şu aöf yine yaptı yapacağını illa bi heyecan yaşatacak illa bi kasacak :KK53:
Kurtuldum ya ona bakıyım ben bi daha yakınından bile geçmem aöfnin :KK52::KK52:

teşekkür ediyorum uhicim benimde cvp biraz geç oldu :KK52:
Mezuun olmuşum yuppi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ama gider ayak şu aöf yine yaptı yapacağını illa bi heyecan yaşatacak illa bi kasacak :KK53:
Kurtuldum ya ona bakıyım ben bi daha yakınından bile geçmem aöfnin :KK52::KK52:

olsun kurtuldan yaa bu da son heyecan oldu sana işte :))
ayyy ben bi de dgs derdine düşcem bakalım :))

amiinn inşallaahhh...

bölümün 2 yıllık mı ?

evt cnm 2 yıllık adalet şimdilik bitsin kamu yön. geçiş yapcam inş. şimdi ki tek derdim kpss. inş. cnm hayırlısıyla kucagına al. dünyanın tadı valla benimde 20 aylık bi kızım var çok guzel allah her isteyene nasip etsin.

evt cnm 2 yıllık adalet şimdilik bitsin kamu yön. geçiş yapcam inş. şimdi ki tek derdim kpss. inş. cnm hayırlısıyla kucagına al. dünyanın tadı valla benimde 20 aylık bi kızım var çok guzel allah her isteyene nasip etsin.

Maşallah Allah bagışlasın:KK16:
Bu arada Allah zihin açıklıgı versin bende dgs den sonra kpps derdine düşücem hakkımızda hayırlısı bakalım:KK16:

Maşallah Allah bagışlasın:KK16:
Bu arada Allah zihin açıklıgı versin bende dgs den sonra kpps derdine düşücem hakkımızda hayırlısı bakalım:KK16:

amin canım. allah kolaylık versin bize inş. dgs seneye düşünüyorum bende. kpss şimdilik yogunlaştım.

uzuuuunnnnnn bir aradan sonra bir bakınayım buralara dedim:KK49:
eee o kadar emek verdik bu sayfada mezunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm demeden olurmuydu:cool::cool::cool:
çok şükür bende mezunum tek dersten kalmıştım malum onuda verdim geçti bitti
mezun olan tüm arkadaşlarımı tekrar tebrik ederim
diplomamı da aldım bu hafta şimdi sıra kpss de:KK52:
Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın
hepinizi çok öpüyorum hoşçakalın:KK51:

kızlar ders çalışma arkadaşı arıyorum. basit görünebilir ama psikolojikmen çok iyi geliyor. watsaptan yazışarak . birbirimizin ders kitaplarini ve sorumlu oldugu unitelerini not aliyorduk arkadasimla ve bitirdigimiz uniteleri birbirimize soyluyor morallesiyorduk fakat o arkadasim acikcasi tembellik yapiyor onunla olmuyor artik :KK76: var mi gazlaşmak isteyen:KK48:

Merhaba:KK31::KK19::KK12::13::KK34::KK54:
dolmam misafir üstüne misafir geliyor ancak bugün boş kaldık canım.

3gün sonra yine misafir gelecek bende fırsat buldukca geliyorum dolmam :KK56:
betülcüm bende sizleri özledim vallaha ya:KK19::KK19::KK19:

inş hepimiz iyi alırız :nazar:
siz neler yapıyorsunuz Allah yardımcın olsun betülcüm :KK70:

dolmam ama sen bana sitem etmişsin canım benim:26:
VALLA SİTEMİN ALASINI YAPTIM BİZİ UNUTTUN SEN İLEĞENİNE DE BAKMIYORSUN O DA UNUTULDU..
Bİ ARA BEN DE GİREMEDİM HALEN DE ÇOK GİREMİYORUM AMA FIRSATIM OLUNCA HEMEN Bİ CVP ATIP ÇIKIYORUM

VALLA SİTEMİN ALASINI YAPTIM BİZİ UNUTTUN SEN İLEĞENİNE DE BAKMIYORSUN O DA UNUTULDU..
Bİ ARA BEN DE GİREMEDİM HALEN DE ÇOK GİREMİYORUM AMA FIRSATIM OLUNCA HEMEN Bİ CVP ATIP ÇIKIYORUM

merhaba dolmacım...
canım geçen girmiştim ama telefondan androd uygulamasından cvp atamadım bir türlü sitem etmişsin canm haklısında :KK43:
ama bakk cvp attım kızmaa canımmmmm
nasılsın dolmam...:KK15:
bide sitede değşmş kullanmasıda zor oluyor ya huuuu ama çok hoş olmuş:KK70:

merhaba dolmacım...
canım geçen girmiştim ama telefondan androd uygulamasından cvp atamadım bir türlü sitem etmişsin canm haklısında :KK43:
ama bakk cvp attım kızmaa canımmmmm
nasılsın dolmam...:KK15:
bide sitede değşmş kullanmasıda zor oluyor ya huuuu ama çok hoş olmuş:KK70:
hadi hadi hemen yelkenleri suya indirdim affettim ama bi daha ihmal ediyim deme saçını başını yolarım :KK53:
çok özlettin kendini söylemeliyim onu :KK60:
site bi allak bullak olmuş pek adepte olamadım ben biraz sık girersek adepte olabilirim onun için sık buluşup geyiğimizi yapmalıyız :KK68:

hadi hadi hemen yelkenleri suya indirdim affettim ama bi daha ihmal ediyim deme saçını başını yolarım :KK53:
site bi allak bullak olmuş pek adepte olamadım ben biraz sık girersek adepte olabilirim onun için sık buluşup geyiğimizi yapmalıyız :KK68:
Kesinlikle dolmam bende seni özledim ne guzel konusurduk ya hu...
Evet sitede adapte olmak lazim canim benim kocaman opuyorum seni:KK15::KK15:

Bu arada butun aöf topik canlara selamlarrrrrrrrrrrr olsunnn...:KK54:
Guzel basari dolu bir yil olur insallah..:nazar:

Yalniz bi not dusmek isterim yeni bi topik acilip 2014 2015 güz dönemi olmasi gerek miyor muydu sadece nacizane fikrimi soyledim hepinizi sevgi ile kucakliyorum iyi geceler diliyorum:KK52:

Oooooo ben unutuldum sanırım Hevicim :KK14:

Özledim hepinizi bilesiniz yani. Dolmada uzun süre girmeyince mesaj atıvermiştim. KK sizsiz olmaz canlar. Napıyorsunuz her gün buralara uğruyorsunuz tamam mıııı? :KK39::KK39::KK39:

Hevim sen mezun musun? Bu eski topik. Mezun değilsen sen aç bu sene ki topiği olmaz mı? Ben çok yoğunum pek ilgilenemem belki diye açmıyorum. Hem her gün buluşmamıza bu topik bahane olur.

Dua edin bana şekerler yarın KPSS varrr :KK68::KK68:

kızlar çıkmış sorulara hangi kitap ve yayınından çalışıyorsunuz?

evet bi cengaver çıksada şu topiği açsada toplaşıp konuşssak hevim başka türlü toplaşamıycaz iyice bi dağıldık :KK53:
ben de dodaman öpüyorum kız :KK60:

X