2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

sen nasılsın neler yaptın tatilde ? :KK34:

dün msjını görmedim betülüm kusura bakmaa:KK16:

çok güzel geçti ya tatilim ve son bi haftadır çok güzel haberleri peşpeşe alıyorum acayip keyfim yerindeeeee rabbim bozmasın inşallaaaahhhhhhhhh:KK16::KK16:

ama şimdi DGS için kolları sıvamam lazım yaaa yeni bi sınav yeni bi maraton anlayacagın :)

Aöf sitesinde mezun yazısını gördüm çok şükür :-)
Sahip Rabbim dgs de istediğin yeri kazanmanı nasip etsin inşallah :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aöf sitesinde mezun yazısını gördüm çok şükür :-)
Sahip Rabbim dgs de istediğin yeri kazanmanı nasip etsin inşallah :-)

bende az önce baktıımmmm mezuun yazıyo ne güzel yaaa :))
genel ortalamam düşük zamanında daha da önemsemeyip sırf geçmeye baktıgıma pişman oldum ama hayırlısı bakalım :))
saol ozcananım yaaaa inşallah rabbim herkesin gölüne göre versiiinnn:KK16::KK16:

bende az önce baktıımmmm mezuun yazıyo ne güzel yaaa :))
genel ortalamam düşük zamanında daha da önemsemeyip sırf geçmeye baktıgıma pişman oldum ama hayırlısı bakalım :))
saol ozcananım yaaaa inşallah rabbim herkesin gölüne göre versiiinnn:KK16::KK16:

Dikey için açıköğretim düşünmüyorsun demi
Bölümden bölüme değişiyo dikey geçiş sınavı iki yıl örgün okudum ben dikey geçişi kazandımbi yıl okudum sonra iş oldu bıraktım emin ol aöf kadar zor değil sınav :-)

Dikey için açıköğretim düşünmüyorsun demi
Bölümden bölüme değişiyo dikey geçiş sınavı iki yıl örgün okudum ben dikey geçişi kazandımbi yıl okudum sonra iş oldu bıraktım emin ol aöf kadar zor değil sınav :-)

evet canım dikey geçişle ilahiyatın açıkögretimini dşünüyorum...ya canım evliyim ve benim için örgün cidden zor şehır dışı olur olursa onu da istemem :)

rabbim hayırlısı ile açıkögretimden birine yerleşmeyi nasip etsin yaa gecen sene en düşün 246 ile aldı sanırım ilahiyat açıkögretim inşallah 250 yapabilirim en az :KK16:

evet canım dikey geçişle ilahiyatın açıkögretimini dşünüyorum...ya canım evliyim ve benim için örgün cidden zor şehır dışı olur olursa onu da istemem :)

rabbim hayırlısı ile açıkögretimden birine yerleşmeyi nasip etsin yaa gecen sene en düşün 246 ile aldı sanırım ilahiyat açıkögretim inşallah 250 yapabilirim en az :KK16:

İnşallah istediğin yer olur canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Hem de no zordu final yaa üstüne sıcak ve yorgunluk neyse ki degdiii ve bittiii gitttiiiiiiiiiiiiiiiii:KK16:

canım yaaa ne kadar zor bi süreç yaşamıssın :KK43:
sonuçların nasıl inşallah memnun edici notlar almışsındır:KK16:

İyiyim hamdolsun bende sınav sonrası tatildeydim yeni döndüm ve hamdolsun mezunuuummm:KK16:
senin notlar nasıldı ?

Ben hazırıııımmmmmmmmmmm:KK55::KK9::KK9:

Maşallah tebrik ederiiiimm:KK9::KK9::KK9:
evet bitti gitii ama sonu iyi olmuştur inşallah sonucu da öğremiyoruz ya :18:

bi bilgisi olan lütfen yardım etsin ban çok memnun olurum..
sınav sonucunu öğrenmek için girdim bi kaç defa şifreyi girdim ama yanlış girmişim sonrada doğru girdim ama bu seferde sistemde kaydınız bulunmamaktadır dedi :26:
acaba şifreyi üst üste yanlış girince iptal filan mı oldu dedim ve tek kullanımlık şifre aldım ve girdim yine sistemde aktif kaydınız yoktur dedi :26:
nasıl bi heyecandır ya öğrenemedim sonucumu :84::84::84::84:

dün msjını görmedim betülüm kusura bakmaa:KK16:

çok güzel geçti ya tatilim ve son bi haftadır çok güzel haberleri peşpeşe alıyorum acayip keyfim yerindeeeee rabbim bozmasın inşallaaaahhhhhhhhh:KK16::KK16:

ama şimdi DGS için kolları sıvamam lazım yaaa yeni bi sınav yeni bi maraton anlayacagın :)

OOOO RABBİM keyfini bozmasın inşaALLAH...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sınav maratonu bizde de var :KK1: KPSS :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evet bitti gitii ama sonu iyi olmuştur inşallah sonucu da öğremiyoruz ya :18:

bi bilgisi olan lütfen yardım etsin ban çok memnun olurum..
sınav sonucunu öğrenmek için girdim bi kaç defa şifreyi girdim ama yanlış girmişim sonrada doğru girdim ama bu seferde sistemde kaydınız bulunmamaktadır dedi :26:
acaba şifreyi üst üste yanlış girince iptal filan mı oldu dedim ve tek kullanımlık şifre aldım ve girdim yine sistemde aktif kaydınız yoktur dedi :26:
nasıl bi heyecandır ya öğrenemedim sonucumu :84::84::84::84:

dolmacım biraz gec cvb vermiş oldum ama kusura bakmaaa :KK43:

bi kaç arkdaştan daha duydum aynı şeyi sistemden kaynaklanan hata o ve sorun yok..genelde öyle yazanlarda mezunlarrr:KK16:

evetttt daha bugün kan testimi yaptırdıııımmmmm:)))
rabbim saglıcakla kucagımıa almayıda nasip etsin inşallaahh :)

Çok sevindim canımmm ALLAH'ım muradını verdi sağlıcakla huzurla kucağına al inşaALLAH...(amin...) :KK16:

Çok sevindm çokkk :KK9::KK9:

çookk teşekkür ederim betülüümmm :)
çok tuhf bi duygu rabbim kimseyi aratmasın bekletmesin isteyen herkese nasip etsin inşallaaahh:KK16:

Aminnnnn canım aminnnn :KK16:

Hayırlısıyla inşaALLAH....(amin...) :KK16:

Abimler 7 yıldır bekliyor...

Son düzenleme:
aaa uhubbıke hamilemisin hayırlı olsun. ilk mi:) bu arada geçtim hepsinden ing. sorumlu geçtim. yırttım valla çook şükür..

X