- 14 Mayıs 2012
- 3.309
- 2.937
konuyla ilgisi yok ama (c.c) diye kısaltma yapmak dinimizce uygun deil..uyarmak istedim..
Kaynak gösterir misin? Bir şeye uyarı yapıyorsan delilleriyle gelmelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyla ilgisi yok ama (c.c) diye kısaltma yapmak dinimizce uygun deil..uyarmak istedim..
dönem sonu not ortalaması tam 2 inanmıyorum resmen ucu ucuna mı mezun oldum yani
o zaman hepimizin gözü aydın
yaaa biri yardım edebilir mi ??? genel ortalama 1.75 bi tane de ff var ama diğerleri bc cc falan şimdi ben bu derslerin topunu yine mi alıcam napıcam seneye yine aynı derslerden mi alıcam ben yaaaaa bıktımmmmmmmm
Kaynak gösterir misin? Bir şeye uyarı yapıyorsan delilleriyle gelmelisin.
D harf notu olmayanları geçtin ama kaç dersin var ki bc ve cc hepsi diyorsun hepsi bu harf notları olsa 1.75 olmaması lazım
ULUSLARARASI HUKUK II 5.0 70 40 CC
40228 İKT104U İKTİSADA GİRİŞ II 5.0 30 30 FF
40253 İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ 5.0 35 60 BC
40235 İŞL202U KAMU YÖNETİMİ 5.0 4.0 45 30 DD
40224 SİY202U GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE SİYASET 4.0 70 45 CB
40268 TAR114U UYGARLIK TARİHİ II 4.0 35 35 50 CC
40212 TAR202U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 45 55 CB
40266 ULİ202U ULUSLARARASI POLİTİKA II 4.0 35 45 CD
GENEL NOT ORTALAMASI:1.750 ŞİMDİ BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİ? GEÇTİM Mİ KALDIM MI?SENEYE KAÇ DERS ALICAM OFFFF KAFAM KARIŞTI
D harf notu olmayanları geçtin ama kaç dersin var ki bc ve cc hepsi diyorsun hepsi bu harf notları olsa 1.75 olmaması lazım
ULUSLARARASI HUKUK II5.0 70 40 CC
40228İKT104UİKTİSADA GİRİŞ II5.0 30 30 FF
40253İKT402UTÜRKİYE EKONOMİSİ5.0 35 60 BC
40235İŞL202UKAMU YÖNETİMİ5.04.0 45 30 DD
40224SİY202UGELİŞMEKTE OLAN ÜLKELERDE SİYASET4.0 70 45 CB
40268TAR114UUYGARLIK TARİHİ II4.035 35 50 CC
40212TAR202UATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 45 55 CB
40266ULİ202UULUSLARARASI POLİTİKA II4.0 35 45 CD
GENEL NOT ORTALAMASI:1.750 ŞİMDİ BİRİ AÇIKLAYABİLİR Mİ? GEÇTİM Mİ KALDIM MI?SENEYE KAÇ DERS ALICAM OFFFF KAFAM KARIŞTI
3 dersten kalmışsın canım. Ff dd ve cd olan dersler. Fakat önümüzdeki dönem genel ortalamayı 2 yaparsan bu kaldıgın dd ve cd yı gecersin. Bidahaki dönem sıkı çalış 2 tuttur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3 dersten kalmışsın canım. Ff dd ve cd olan dersler. Fakat önümüzdeki dönem genel ortalamayı 2 yaparsan bu kaldıgın dd ve cd yı gecersin. Bidahaki dönem sıkı çalış 2 tuttur.
peki üst dönemden ders alabiliyor muyum yoksa bu 3 dersten mi sınava giricem sadece kusura bakmayın çok sordum ama ikinci sınftayım şimdi ama durum ortada ....
yok uhicim bunun çalışmakla alakası yok finalde bilerek yapıyorlar dediğim gibi benim de aynen çok zorlayıcıydı..sınav sorularına ben de bakmıyorum hayırlısıyla hele bi sınav sonuçları açıklansın inşallah sonuç hepimiz için iyi olur
aynen uhubbike valla ing. özellikle cıkmış sorulara çalıştım ona güvendim resmen ters köşe olduk... son hafta morelim çok bozuktu abim kaza geçirdi bi yakınımız saçma sapan bi sebepten ayrılmaya kalktılar sonra bizde toplanıldı konuşuldu filan. o gece sınav tekrarı yapamadım 3 e kadar oturduk sonra sabah sınav... müthiş morel bozuklugu ve fazlaca dış faktör... dost düşman ayagı... ama çalışmama rağmen hiç yapamadım salladım cogunu. her sıktan 4 er tane olması gerektiği için dikkat ettim salladıklarımı degiştirdim filan. ay hiç ders bırakmadan bitsin istiyorum kpss atamaları için. inş. ya.. hayırlısı hakkımızda. senin yukun 2 kat fazlaydı cnm. dagıt biraz. bende memlekete gitcem cuma gunu.sonra kpss ye başlıcam.
günaydın arkadaşlar
hepinizin cuması mübarek olsun.
ünitelerim hepsi bitmişti ama geç oldu haber vermem demi.
sınavlarımda idare eder geçti inş hepsinden geçerim.
ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim
siz nasılsınız sınavlarınız nasıl geçti.
neler yapıyorsunuz.
tatil de başladı..:13::13:
ve dolmacım..
tatil oldugu için bilgisayarı da ele geçirdim canım haber vereyim sana da kocaman öpüyorum
slm kızlar epeydir uğrayamayıyorum yatılı misafirlerim vardı, sınavdan sonra görüşemedim sizlerle
inşallah herkes iyidir..bende sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları ve de korkuyla :18: kritik derslerim vardı inşallah hüsrana uğramam
facebook forumlarında sonuçların saat 18 den sonra açıklanacağı yazıyor....
inşallah mini mini birler, çalışkan iki olurlar,
çalışkan ikiler de mezun olurlar
bölümdaşım hazırladın mı kepini cübbeni
kep töreni yapalım burda yaa inşallah....
Mezun oldum kızlar
Böylece 2. üniversite bitmiş oldu darısı sizlerin başına
çok şükür mezunummmmm
allah dileyen emek veren herkese karşılığını versin.
Kızlar birşey soracam benim güz dönemi 1.91 di bahar 2.13 güz döneminde tekrar yazıyor bahar dönemi başarılı mezun değilim herhalde ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar
Mezun olanları tebrik ederim Kupayı sizin için kaldırıyorum
Sınav sonucu beklediği gibi gelmeyen arkadaşlarım lütfen üzülmeyin , hiç bir şey için üzülmeyin dünyanın sonu değil ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Bana gelince ALLAH(C.C)'ıma hamd ve şükür olsun ki bütün derslerimi geçmişim ve artık ''Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim''
yaaa biri yardım edebilir mi ??? genel ortalama 1.75 bi tane de ff var ama diğerleri bc cc falan şimdi ben bu derslerin topunu yine mi alıcam napıcam seneye yine aynı derslerden mi alıcam ben yaaaaa bıktımmmmmmmm
Kısaltmalar
Sual: Dini yazılarda saygı kelimelerini her seferinde yazmalı mı? (CC, S.A.V, R.A) gibi kısaltma yapmak uygun mu?
CEVAP
Din kitaplarında diyor ki:
Allahü teâlânın ismini okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince, sübhânallah, tebârekallah, celle-celalüh veya teâlâ gibi saygı sözlerinden birini söylemek, yazmak, ilkinde vacip, tekrarında ise müstehaptır. Resulullah sallallahü aleyhi ve sellemin ismini işitenin ömründe bir defa salevat getirmesi farz, okuyunca, yazınca, söyleyince, işitince ilkinde söylemek vacip, tekrarında müstehaptır.
(c.c.), (s.a.v) (r.a) gibi kısaltma yapmak uygun değildir. Mirât-i kâinât kitabında diyor ki:
Cahiller ve tembeller, saygı sözlerini kısaltarak birkaç harf yazıyorlar. Bu doğru değildir. Çok sakınmalıdır!
kaynak:dinimizislam.com
maşallaaahh tebrik ederiimmm
bence mezunsun ama bu tarz durumlarda okulu arayıp sormak en güzeli notlarını hangi derdin ne durumda oldugunu herşeyi tek tek anlatıyorlar bence ara için rahat etsin canım
maşallaahhh tebrik ederiimm betülümmmm darısı 4 sınıfın başına inşallaaahh
ff den direk kalıyorsun bc geçmiş oluyorsun...
ama bence herşeyi tam tamına ögrenmek için okulu arayın çok detayı bilgilendirme yapıyorlar
herkese merhabaaaa:)
pazar sınav sonrası hemen tatile gittgim için yazamadım uzun zamandır :)
çok şükür bende mezun olduuummm notlarım da gayet iyi hamdolsun
Başarılı olan arkadaşları tebrik ederim
başarısız olanlarında tez zamanda tüm dersleri verip mezun olmalarını temenni ederiiimmm
üzülmeyin rabbim amansız başka dert vermesin inşallaahh
Onun dışında bu çan sistemi notlar harfler bazen insanın kafasını allak bullak ediyor...
bence durumunuzdan emin degilseniz okulun ögrenci işlerini arayın tek tek durumunuzu ders notlarınızı vs açıklıyorlar gayetde güzel...en azından içiniz rahat eder...
İnşallah herşey hepimiz için güzel olsuunnn
Canım çok teşekkür ederimmmm Amin ALLAH razı olsun.
Seni de tebrik ederim ALLAH gönlüne göre versin
amiinn cümlemiziiinnn :)
dolmadan haberin var mı betülüm geçtimi dersi acaba ?
Hayır bende mesaj atacağım şimdi , cuma sabah girmiş en son siteye meraktayım :26: