- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Heee, kesiiiiinn..
Hiç ama hiiiç sevmiyosunn..
Neden bu duyguya kapıldın de hele kuzum :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee, kesiiiiinn..
Hiç ama hiiiç sevmiyosunn..
Neden bu duyguya kapıldın de hele kuzum :26:
yok canım toplam 7 dersim var
6 dersten 4'er ünite
İngilizceden de 3 ünitem varrr
sen ne durumdasın?
benimde 7 dersim var ama 1 i geçen seneden toplam 7 oluyor o alttan olmasa 6 dersim olacaktı :) seninde alttan mı dersin var
yok canım alttan dersim yok hepsi dönem derslerim senin muafiyetin mi var
vallahi şuan çok şaşkınım muaf olduğum derste yok benimde 7 tane olması gerekiyordu ama 6 tane çıktı kayıt yaparken bendeki dersler aşağıdakiler bakar mısın..
ÇEK402U ÇALIŞMA YAŞAMININ DENETİMİ
ÇEK404U YENİ TEKNOLOJİLER VE ÇALIŞMA HAYATI
HUK402U SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ 5,
İNG402U İNGİLİZCE IV
İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
altan kalan ise borçlar hukuku..
Türk dili-2 yok sende
taam ozamannn ben ondan muafım içime su serpildi ya yanlış yaptım sandım seçimleri çok tşk ederimmm :)
rica ederimde sen neden muafsın ki
dikey geçiş olduğum için sen 1. sınıftan mı başlamıştın geçen dönemde yoktu bende
hoşgeldin arkadaşım
işten çok geç gelmiyormuşsun bence bu çok iyi
her akşam 1 saat çalışsan yeterde artar bile bence
1 saatte her gün 1 ünite biter zaten
ben her gün en az 1 ünite bitirme taraftarıyım en fazlada 3 ünite bitirebiliyorum oda çok sıkıştıysam oluyor
dersleri tek tek bitirip diğer derse geçerek çalışıyorum ben
önce kitaptan okuyorum en son ünite sonu özetleri iyice ezber yapıyorum sonra sorularını çözüyorum yardımcı kitaptaki sorularıda bitirip üniteyi tamamlıyorum
bazı arkadaşlar çalışırken bir yandanda kısa kısa özetler çıkarıyorlar
oda çok faydalı
ama ben ayrı bir yere özet çıkarmak yerine kitaba ufak ufak notlar alıyorum önemli gördüğüm yerleri fosforlu kalemle çiziyorum bütün dersler bittiğinde son 15 gün kala tekrara başlıyorum o önemli yerleri ve ünite sonu özetlerini okuyup tekrarımı bitiriyorum
evet canım 1 den başladım ben
Evet canım 7-8-9 vizede 7den 12 ye finalde sorumluyuz.
Ekliyorum ve hoş geldin diyorum .
Bence günlük bir prog. hazırla ve çok istisna durumlar harici o programın dışına çıkmamaya çalış .
Mesela 22:00 24:00 arası ders çalış . Her gün düzenli bir program oturtursan kısa sürede bitecektir ünitelerin .
önerinizi dikkate alcam :) teşekkür ederim. ama siz ders çalışırken özetmi çıkarıyosunuz yoksa ünitelerdeki testlerimi çözüosunuz
anladım cnm oyüzden sende var türkdili :) ben geçen dönem ingden kaldım bu dönem hiç ders bırakmassam tek ders ile mezun olurum gibi. sende durum nasıl mezunmusun bu dönem
benimde son dönem son dersler
her dönemde verdim şimdiye kadar alttan hiç ders almadım
umarım bu dönemde öyle olurda biter hayırlısıyla
alese giricem çünkü nasip olursa
hadi bakalım inşallah biter tez zamanda
canım betülüm kız ben senin ismini yzdım diye hatırlıyorum ksura bkama şekerim...Hoşgeldin canım nerelerdeydin , adımı göremedim
Özlemişim seni de , yokluğun hissediliyordu
Ah ne mutlu bana nihayet bir bölümdaşım geldi , hemde 4.sınıf .
Hoş geldin hemen ekliyorum .
Hevim hoş geldin canım , bizde seni öpüyoruz , yeni döneme bomba gibi hazır mısın ?
Oooo oooo oooo bu ne hız ya , maşallah size ne diyeyim ben . Hemen ekliyorum kuzum