2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

EĞİTİM PSİKOLOJİSİ
OKULÖNCESİNDE ÇOCUK EDEBİYATI
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ II
TÜRK EĞİTİM TARİHİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
GÖRSEL SANATLAR EĞİTİMİ
İLKÖĞRETİME HAZIRLIK VE İLKÖĞRETİM PROGRAMLARI
OKULÖNCESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ
İNGİLİZCE IV

derslerim bunlar gazelim
başlama tarihi olarak 5 mart çarşamba diyelim
ondan önce bir ders bitirebilirim yardımcılardan ama eğer bitirirsemde çizerim o dersin üstünü
sen 5 mart olarak yaz en iyisi:KK16:

gazelim yapıp yollarsan burdan yazarsın ne zaman yaparsan artık
telefonum yok hala benim o yüzden diyorum hani msj falan atarsam dönmedim diye yanlış anlama:KK16:
acelesi de yok çizelgenin ne zaman kendine yaparsan o zaman banada hazırlarsın şimdiden çok teşekkürler:KK54:

Ohh ohhh gözümüz yok Allah artırsın , hemen ekliyorum canımcım :KK16:

Sağol birtanem, bugün tık yok, kayda koştur, panele koştur, pestilim çıktı valla, yarına kısmet...:)

slm biberonum, sabah sabah iyi moral verdin yani, :63:
iki ünite bitirmiş miş....:KK24:
olan var olmayan var kuzum..öyle iki ünite pat diye söylenirmi, kalpten gideceğiz şimdi :KK34:
daha kaydımı bile yapmadım :KK53:

Ben de sosyoloji çalışıyorum gazelim, anadolunun kaydını ben de bugün yaptım. Atatürk her zamanki gibi önce başladı, önce bitecek...

zaten şu gözde ablanın ünite bitirmeleri yüzünden kendimi ezik hissediyorum:KK53::KK53:
valla gaza gelip başlayabilirim bende hemen:KK52::KK52:

Aşkolsun gözdeciğim, senin ünitelerin de maşallahı var, hem son senen. Umarım ben de bitiyorrrr diyebilirim 2 sene sonra.:)) Sen de başla, beraber düşelim üniteleri...:KK34:

Bu arada dolmam, betülüm, hevim, arzum ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım, herkese bol bol selamlar gönderiyorum...:KK16::KK16::KK16:

auscum benim 27 üniteymiş 1 ünite fazla söylemişim düzenler misin. tşkler.:KK16:

Tamamdır :KK16:

1-4 ünite sorumluyum yanlış değilse :)

Toplamda kaç ? Vize toplamı yani ?

şükür kaydımı yaptırdı eşim kitaplarım geldi şimdi...
kitabımın hepsini alabildim ilk defa nasıl olduysa :KK53:
ama bi hata yapmışlar, inkılap tarihi yerine iktisada giriş vermişler :KK53:
eşimde acelesi olunca kontrol etmeden poşeti alıp çıkmış...eve gelince farkettik :KK1: bu ne dedim yani yuhh...bir işi de doğru yapsa şu aöf dişimi kıracam...
ausum toplamda 32 ünitem var...

Hayırlı olsun yeni kitapların gazelim :KK16:

32 azmış :KK1:

Bugun 1 unite daha calistim..toplam 2 unite bitti..

Asuneca benim toplam unite sayim 30 ben yanlis yazmisim duzeltmeni rica edicem...

Tamamdır fountain :KK34:

Sağol birtanem, bugün tık yok, kayda koştur, panele koştur, pestilim çıktı valla, yarına kısmet...:)

Ben de sosyoloji çalışıyorum gazelim, anadolunun kaydını ben de bugün yaptım. Atatürk her zamanki gibi önce başladı, önce bitecek...

Aşkolsun gözdeciğim, senin ünitelerin de maşallahı var, hem son senen. Umarım ben de bitiyorrrr diyebilirim 2 sene sonra.:)) Sen de başla, beraber düşelim üniteleri...:KK34:

Bu arada dolmam, betülüm, hevim, arzum ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım, herkese bol bol selamlar gönderiyorum...:KK16::KK16::KK16:

Olsun canım dünkü tıklar yeter .

Bende yorgunum çok bugün , akşam arkadaşlarım geldiler biraz ani oldu . 1 saat kala . Tavana vura vura hazırlık yaptım , biraz önce gittiler .

Geldim , şimdi de siyaseti kolaçan ettim , her mesajı okudum tek tek . Bana mesuliyet verilince içime bir şey kaçıyor :KK1:

Şimdi de uykum geldi sanki :KK31:

Tamamdır :KK16:

Toplamda kaç ? Vize toplamı yani ?

Hayırlı olsun yeni kitapların gazelim :KK16:

32 azmış :KK1:

Tamamdır fountain :KK34:

Olsun canım dünkü tıklar yeter .

Bende yorgunum çok bugün , akşam arkadaşlarım geldiler biraz ani oldu . 1 saat kala . Tavana vura vura hazırlık yaptım , biraz önce gittiler .

Geldim , şimdi de siyaseti kolaçan ettim , her mesajı okudum tek tek . Bana mesuliyet verilince içime bir şey kaçıyor :KK1:

Şimdi de uykum geldi sanki :KK31:

sen birde final ünitelerini sor, 48 ünite :KK53::KK53:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. kaydımı yaptım. inşALLAH bugun kitaplarımı alıcam :KK31::KK31:

ben egemin eski basım kitaplarını kullanıyorum ama piyasada yok onlardan
bizim bölümü bitiren bir arkadaştan aldım
1.sınıftan beri onlardan yararlanıyorum ama dediğim gibi ilk çalıştığım kitap okulun kendi kitabı
bizim bölümde çok ayrıntı ve ezber bilgiler soruyorlar yardımcılar yetersiz kalıyor
hele helede şimdiki piyasada olan yardımcı kitaplar 1 sayfalık özet bir işe yaradığı yok
işletme hakkında pek bilgim yok ama her bölümün ayrı zorluğu var
çok çalışmadan hiçbişey olmuyor malesef
2 yıllık bazı bölümler kolay evet ama 2 yıl olup zor olanlarda var
okul kitaplarını iyice sindirmek tek çare:KK31:

anladım saol teşekkür ederim:KK31: çalışacak artık napalım:KK31:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. kaydımı yaptım. inşALLAH bugun kitaplarımı alıcam :KK31::KK31:

ben egemin eski basım kitaplarını kullanıyorum ama piyasada yok onlardan
bizim bölümü bitiren bir arkadaştan aldım
1.sınıftan beri onlardan yararlanıyorum ama dediğim gibi ilk çalıştığım kitap okulun kendi kitabı
bizim bölümde çok ayrıntı ve ezber bilgiler soruyorlar yardımcılar yetersiz kalıyor
hele helede şimdiki piyasada olan yardımcı kitaplar 1 sayfalık özet bir işe yaradığı yok
işletme hakkında pek bilgim yok ama her bölümün ayrı zorluğu var
çok çalışmadan hiçbişey olmuyor malesef
2 yıllık bazı bölümler kolay evet ama 2 yıl olup zor olanlarda var
okul kitaplarını iyice sindirmek tek çare:KK31:

anladım saol teşekkür ederim:KK31: çalışacak artık napalım:KK31:

kızlar bişi sorcam..
ben sınava ailemin olduğu şehirde giriyorum. hafta sonları orada olduğum için..
kitaplarımı farklı bir şehirden alsam olur mu. verirler mi acaba

kızlar bişi sorcam..

gnaydın canm herhangi bir aöf bürosundan alabiliyorsun diye biliyorum. ben çünkü hepsini bir aöf bürosunda bulamadımda 3 aöf bürosunuda geziorum :KK1::KK1:

kızlar bişi sorcam..

Alırsın , ben ilk dönem ulaşamadığım kitaplarını bir kısmını Kocaelinden , bir tanesini Yalovadan , bir diğerini Sakaryadan almıştım :KK52:Hatta sınava çok az kala hala ulaşamadığım kitabının birini babam Antalya bürosundan alıp bana yollamıştı :KK1:

Alırsın , ben ilk dönem ulaşamadığım kitaplarını bir kısmını Kocaelinden , bir tanesini Yalovadan , bir diğerini Sakaryadan almıştım :KK52:Hatta sınava çok az kala hala ulaşamadığım kitabının birini babam Antalya bürosundan alıp bana yollamıştı :KK1:

oha deme hakkımı kullanıyorum :KK9::KK9:
peki sen nerede oturuyorun :KK69: sakarya ve izmit ortak noktamızda :KK31:
gnaydın canm herhangi bir aöf bürosundan alabiliyorsun diye biliyorum. ben çünkü hepsini bir aöf bürosunda bulamadımda 3 aöf bürosunuda geziorum :KK1::KK1:

tşk ederim :KK16:

Son düzenleme:

Ausum günaydınlarrrr

maceraya bakkkk

kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))

oha deme hakkımı kullanıyorum :KK9::KK9:
peki sen nerede oturuyorun :KK69: sakarya ve izmit ortak noktamızda :KK31:

tşk ederim :KK16:

Kocaeli Karamürseldeyim canım .

Zaten İzmit bürodan alıyordum ama ilk sene maalesef ulaşılmamıştı , hep eksik vardı kitaplarda bizde bir gün yalova gezmemizde bir tane bir gün adapazarına gidince bir tane aldık derken anacak tamamlamıştık . En komiği babamınkiydi ama , baba dedim sana vermezler belki , ben dedi 70 yaşında kalkıp büroya gideceğim ve bana vermeyecekler ha :KK1:harbiden bürodaki çocuk amca bir daha ki dönem kızın kitapları bulamazsa sen yine bana gel demiş:KK1:
:KK1:

Ausum günaydınlarrrr

maceraya bakkkk

kitapları tamamlamak için kaç şehir gezilmiş :))))

Günaydın zelişcim :KK3:

Aynen canım tam macera ama hazır gidiyorken aldık , kitaplar için gitmedim en azından .

Bu sene sorun yoktu hiç ama gittim ve ilk gün hepsini aldım bürodan .

kitaplar için okadar çok şikayet aldılar ki.. sanırım bu dönem birkerede teslim etmeye karar vermişler. bende hepsini 1 kerede aldım dolaşmaya gerek kalmadı :KK1::KK1:

Kocaeli Karamürseldeyim canım .

Zaten İzmit bürodan alıyordum ama ilk sene maalesef ulaşılmamıştı , hep eksik vardı kitaplarda bizde bir gün yalova gezmemizde bir tane bir gün adapazarına gidince bir tane aldık derken anacak tamamlamıştık . En komiği babamınkiydi ama , baba dedim sana vermezler belki , ben dedi 70 yaşında kalkıp büroya gideceğim ve bana vermeyecekler ha :KK1:harbiden bürodaki çocuk amca bir daha ki dönem kızın kitapları bulamazsa sen yine bana gel demiş:KK1:
:KK1:

anladım. sağol canım. bende kocaeli körfez akıllı olsun herkes kısmındanım :KK51::KK51: karamürsele gelmişliğim çok vardı:KK31: tabakhane mahallesi. sahil. düğün salonları :KK53:
sakaryada da çalışıyorum :KK31:

anladım. sağol canım. bende kocaeli körfez akıllı olsun herkes kısmındanım :KK51::KK51: karamürsele gelmişliğim çok vardı:KK31: tabakhane mahallesi. sahil. düğün salonları :KK53:
sakaryada da çalışıyorum :KK31:

Oooo o sahildeki düğün salonunu sen şimdi gel gör , harika saray gibi bir salon oldu . Kısmetse benim oğlumun sünneti olunca gelirsiniz ablası:KK1:

Her gün Sakarya ya mı gidiyorsun :KK52:

Oooo o sahildeki düğün salonunu sen şimdi gel gör , harika saray gibi bir salon oldu . Kısmetse benim oğlumun sünneti olunca gelirsiniz ablası:KK1:

Her gün Sakarya ya mı gidiyorsun :KK52:

bitanesine ekim gibi geldim..
yol kenarında köfteciyi geçince..
üst kat gibi bir yerde perde açılıyor. gelin damat selamlıyor. sonradan dolanıp kapıdan içeri giriyorlar.. orası pek güzeldi :KK31:
yok ev tuttum..
kültür merkezi nede gitmiştim:KK31:

X