2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır :KK1:

Evet tatlım çok hamaratım bu ara :21::21::21:

Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni

Bir mamamiyaaaaaaa da benden, yeşil görüyorum seni :)))) Hayırlı uğurlu olsun canım benim, editörüm, canım kardeşim...:KK16::KK16::KK16:

Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .

Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .

Ünitelerini bildirmeyi unutma .

Dolmam bende bu cumartesi gideceğim büroya , herhalde açıktır :KK52:

Ben kapıdan dönersem sana haber veririm .

Aldık gitti bile , hoş geldin . Bu sene biter takıl bize gerisini merak etme :KK1:

Tamamdır bekliyorum ünite sayısını .

En iyisi kitaptır ya , şöyle evirip çevireceksin , çizikler atacaksın :KK9:

Büroya gidip kayıt yenileme yaptıracaksın , kimliğine bir bondrol yapıştırıp sonra da kitap listeni verecekler .

Nişanlına verdiğin sözü tutmak için doğru adrestesin , ekliyorum listeye .

Kitaplarını alınca vizede çalışacağın ünite sayısını bildirirsin .

Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır :KK1:

Evet tatlım çok hamaratım bu ara :21::21::21:

Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni

O zaman öğlen olmadan haber verki bana kapılarda kalmıyım :KK53:
ne iş ausum bizden farklı bir renge bürünmüşün :KK52:
civcivlerin de almış başını gidiyor zaten onlar için bişey demesem daha iyi olcak :KK23:
ama ama susamıyorum 6 latmışın hey maşallah :KK9:
AUSUN CİVCİV ÇİFTLİĞİNE HOŞGELDİNİZ :KK42:

O edilik büyüsün kocaman olsun, nice nice çok topik edilikleri olsun diyeyim o zaman...:KK1: Ama siyasete edilik şahane olmuş, tam senlik.:KK34:

:KK19:

yeni topiğimiz hayırlara vesile olsun ahretim...
hayırlı ve başarılı bir dönem geçirelim inşallah...

Amin gazelcim .

Yeni sayfada sular seller gibi geçsin dersler :KK16:

O zaman öğlen olmadan haber verki bana kapılarda kalmıyım :KK53:
ne iş ausum bizden farklı bir renge bürünmüşün :KK52:
civcivlerin de almış başını gidiyor zaten onlar için bişey demesem daha iyi olcak :KK23:
ama ama susamıyorum 6 latmışın hey maşallah :KK9:
AUSUN CİVCİV ÇİFTLİĞİNE HOŞGELDİNİZ :KK42:

Hulk oldum :KK52:

Civcivler birleşip tavuk olsalar fena olmayacak artık:KK1:

Ben şuan çıkıyorum yeni katılan arkadaşlar unuttum sanmasınlar isimlerini , gelince ekleyeceğim .

Beni yine kaydeder misin sevgili editörüm? :KK1: Adalet, 1. sınıf. Henüz kitaplarım elimde değil, kaç ünite olduğunu bilmiyorum.

Hayırlı olsun yeni topic. İnşallah herkesin dönem sonu sınav sonuçları baştan aşağı aa olur. :KK16:

:KK19:

Amin gazelcim .

Yeni sayfada sular seller gibi geçsin dersler :KK16:

Hulk oldum :KK52:

Civcivler birleşip tavuk olsalar fena olmayacak artık:KK1:

Ben şuan çıkıyorum yeni katılan arkadaşlar unuttum sanmasınlar isimlerini , gelince ekleyeceğim .

aRTIK O GÖREV SENİNDİR AUSUM :KK52:
CİVCİVLERİ 6LATAN DAVUĞU DA YAPAR ALİMALLAH :KK53::KK53:

Herkese iyi geceler yeni egitim ogretim yilimiz hayirli ugurluolsun ins :21:
Ausum:KK16:
Dolmam:KK16:
Gazelcim:KK16:
Biberoncum:KK16:
Gozdecim :KK16:
Arzucum:KK16:
hepimizi kocaman öpüyorum

Yeni donem cok cok guzel gecsin ins
:21:

Çalışma topiğimiz hayırlı olsun :KK16:

Ausum , benim çalışılacak ünite sayım 30 ve 1 ünie düşer misin çalıştım , sorularını çözüyorum şu anda...

Hepimiz aa ile geçeriz inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16: Bu dönem onur belgemi hayırlısıyla almak istiyorum , geçtiğimiz dönem 11 puanla kaçtı da :nazar:

Hoşgeldin canım nerelerdeydin , adımı göremedim :KK53:

Özlemişim seni de , yokluğun hissediliyordu :KK14:

Iyi akşamlar kizlar.
Uluslararası ilişkiler 4. Sınıf ekler misiniz? : )

Ah ne mutlu bana nihayet bir bölümdaşım geldi , hemde 4.sınıf .

Hoş geldin hemen ekliyorum .

Hevim hoş geldin canım , bizde seni öpüyoruz , yeni döneme bomba gibi hazır mısın ?

Çalışma topiğimiz hayırlı olsun :KK16:

Ausum , benim çalışılacak ünite sayım 30 ve 1 ünie düşer misin çalıştım , sorularını çözüyorum şu anda...

Hepimiz aa ile geçeriz inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16: Bu dönem onur belgemi hayırlısıyla almak istiyorum , geçtiğimiz dönem 11 puanla kaçtı da :nazar:

Oooo oooo oooo bu ne hız ya , maşallah size ne diyeyim ben . Hemen ekliyorum kuzum :KK16:

Beni yine kaydeder misin sevgili editörüm? :KK1: Adalet, 1. sınıf. Henüz kitaplarım elimde değil, kaç ünite olduğunu bilmiyorum.

Hayırlı olsun yeni topic. İnşallah herkesin dönem sonu sınav sonuçları baştan aşağı aa olur. :KK16:

Aminnnnnnnnnn . Ne güzel demişsin , ağzın bal yesin :KK52::KK52:

Hemen ekliyorum herkesi , seni de tabii ki fındıkcım :KK16:(nickinin fındıkla alakası vardır umarım
:KK1: )

gnaydın kızlarrr :) bende şuan kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım bir güzel ıslandımmmm geldim :) 7 ders 28 ünite mevcut :KK16:

herkese şimdiden başarılarrrr

Evet canim findik, ta kendisi. :) Ismimin cagristirdigi bir takma isim findik. :)

Bende öyle düşünmüştüm ama yine de pot kırmayayım dedim fındık diyerek :KK1:

gnaydın kızlarrr :) bende şuan kaydımı yaptırdım kitaplarımı aldım bir güzel ıslandımmmm geldim :) 7 ders 28 ünite mevcut :KK16:

herkese şimdiden başarılarrrr

Teşekkürler cnacun , sana da şimdiden başarılar :KK16:

Yağmura hasret kaldık yağsın yağsın berekettir

X