2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Merhaba :KK3:

bende işletme 3/4 8 ders için 258.83 TL :44:

2lira kardayım:KK53::KK53::KK53:

Valla geçiliyor he.. :KK1:
Ben hep aman bunlardan kalırsam, belki ummadığımdan geçerim diye alabileceğim tüm kredileri aldım. Hep korku vallahi ya kalırsam korkusu. :KK43:

birinci dönem amcam vefat etmişti. finallere girememiştim. hepsinden kalmıştım :KK50::KK50: bu dönem vereyim diyorum. senn birinci dönemkiler nasıl:KK31:

2lira kardayım:KK53::KK53::KK53:

birinci dönem amcam vefat etmişti. finallere girememiştim. hepsinden kalmıştım :KK50::KK50: bu dönem vereyim diyorum. senn birinci dönemkiler nasıl:KK31:

Aaa Allah rahmet eylesin canım. İnşallah nurlar içinde olur mekanı..
Ben 10 ders almıştım canım. Hepsini verdim. :KK48:

kızlar bişi sorcem ben ilahiyat 1 dönemi bitidim 2 dönem için kayıt yenilemey6e gerek yok diyoo klavuzda anlamadım ben gibi olan var mı . onların verdiği dersi okuyacakmışım öyle anladım bilen varsa bi anlatsa kaldığım ders yok

Aaa Allah rahmet eylesin canım. İnşallah nurlar içinde olur mekanı..
Ben 10 ders almıştım canım. Hepsini verdim. :KK48:

amin amin. durumun müsatise 1fatiha 3ihlasta okursan inşALLAH :26::26:

maşALLAH nasıl verdin onları. hemen ilgi alaka bilgi bekliyorum :KK53:

amin amin. durumun müsatise 1fatiha 3ihlasta okursan inşALLAH :26::26:

maşALLAH nasıl verdin onları. hemen ilgi alaka bilgi bekliyorum :KK53:

Okurum tabiiki, ikindiye az kaldı zaten, aklımda unutmam.. :KK16:

Vizelerim yüksekti canım, tek dersim 25ti.
Finallerde de sel su hastaydım.. :KK1:

Ben özet çıkartıyorum konuları yazarak.. Soru olarak sadece ünite sonundaki soruları çözüyorum. Kaynağım yok benim hiç. :)
Özetleri de uzun uzun değil, anahtar kelime şeklinde çıkartıyorum..
Yani işte February 1991 yılında doğmuştur demiyorum da, Febru. 91 diyorum..
Bi de deftere değil, sayfaya özet çıkarıyorum. Bunun etkisini çok gördüm. Saçma ama yaşadım. ://
A4 ü 2 ye katlıyorum olduğu gibi ona yazıyorum; 1 ders 1 kağıt belki 2 tutuyor. Sınava giresiye kadar onları okuyorum.. :KK1:
Garip bi yöntem bendeki.. :KK1:

Okurum tabiiki, ikindiye az kaldı zaten, aklımda unutmam.. :KK16:

Vizelerim yüksekti canım, tek dersim 25ti.
Finallerde de sel su hastaydım.. :KK1:

Ben özet çıkartıyorum konuları yazarak.. Soru olarak sadece ünite sonundaki soruları çözüyorum. Kaynağım yok benim hiç. :)
Özetleri de uzun uzun değil, anahtar kelime şeklinde çıkartıyorum..
Yani işte February 1991 yılında doğmuştur demiyorum da, Febru. 91 diyorum..
Bi de deftere değil, sayfaya özet çıkarıyorum. Bunun etkisini çok gördüm. Saçma ama yaşadım. ://
A4 ü 2 ye katlıyorum olduğu gibi ona yazıyorum; 1 ders 1 kağıt belki 2 tutuyor. Sınava giresiye kadar onları okuyorum.. :KK1:
Garip bi yöntem bendeki.. :KK1:

ALLAH razı olsun..
biliyomusun kaç kişiyle görüştüm kaynak kullanmayanlar daha iyi almış hep :KK8::KK8: bu sefer bende almicam inşALLAH geçerim. çalışcam inşALLAH :KK31:
tşk ederim verdiğin bilgiler için :KK51:

ALLAH razı olsun..
biliyomusun kaç kişiyle görüştüm kaynak kullanmayanlar daha iyi almış hep :KK8::KK8: bu sefer bende almicam inşALLAH geçerim. çalışcam inşALLAH :KK31:
tşk ederim verdiğin bilgiler için :KK51:

Allah hepimizden razı olsun canım benim.. :KK16:
Ya hani yardımcı kitap kalktı ya, konu anlatımı falan.. Tamamen okul kitabına dönüldü o yüzden öyle oldu..
Yoksa geçen seneye kadar kaynak kullananlar neredeyse hep geçti, sorular hep birebir çıkardı..
Şimdi kaynakları alt etmek için kitabın dibini dipçiğini sordular, kitaptan gidenler kazandı. :KK42:

beni de ekler misiniz türk dili edebiyatı 3. sınıf. nişanlıma söz verdim bitiricem ve ders çalışıcam diye... :KK43:(( bu sene kalmasaydım iyiydi de... :KK17:

Ben geldimmm :)))

Bütünlememi oldum da geldim, 2 ders, süper geçti, çok mutluyum.:))) Hemen belirteyim karışıklık olmasın, Ataürk aöf bütünlemesi, anadolu'da bütünleme yok...:KK34:

Ausum öncelikle hayırlı uğurlu olsun sayfamız, hamarat gördüm seni.:KK1: Kayıtlar başladı, hemen sayfayı hazırlamışsın.:KK16::KK16::KK16:

Ben de hemen ünite bildirimi yapayım...

Vize için:

Sosyoloji - 42 ünite çalışılan 1 ünite :KK17: Ben de aceleciyim biraz.:))
Türk dili edebiyatı - 24 ünite

Herkese yeni dönemde bol başarılar ve kolaylıklar diliyorum...:KK16:

Bütünlememi oldum da geldim, 2 ders, süper geçti, çok mutluyum.:))) Hemen belirteyim karışıklık olmasın, Ataürk aöf bütünlemesi, anadolu'da bütünleme yok...:KK34:

Ausum öncelikle hayırlı uğurlu olsun sayfamız, hamarat gördüm seni.:KK1: Kayıtlar başladı, hemen sayfayı hazırlamışsın.:KK16::KK16::KK16:

Vize için:

Maşallah ablacım, hemen 1 ünite.. :nazar::nazar:
Size de kolaylıklar diliyorum.. :KK16:

Aus ablacım, benim de 42 ünitem var çalışmam gereken.. :KK16:

Maşallah ablacım, hemen 1 ünite.. :nazar::nazar:
Size de kolaylıklar diliyorum.. :KK16:

Aus ablacım, benim de 42 ünitem var çalışmam gereken.. :KK16:

Sağol canım benim, özlemişim çalışmayı gerçekten, ben de ne olduğunu anlamadan 1 ünite bitirip özet bile çıkarttım.:KK1: İnşallah hepsi böyle su gibi geçer, atlatırız başarıyla bu dönemi de... Sana da kolaylıklar diliyorum canım benim, az üniten yok, şimdiden bol başarılar...

Sağol canım benim, özlemişim çalışmayı gerçekten, ben de ne olduğunu anlamadan 1 ünite bitirip özet bile çıkarttım.:KK1: İnşallah hepsi böyle su gibi geçer, atlatırız başarıyla bu dönemi de... Sana da kolaylıklar diliyorum canım benim, az üniten yok, şimdiden bol başarılar...

İnşallah ablacım, güzel güzel atlatırız bu dönemi..
Çok teşekkür ederim.. :KK16:
Bende 1 üniteyi bitirmek üzereyim, dün gece başlamıştım.. :KK16:

selam eyyy ahali:KK1::KK1::KK1:
nasılsınız napıyorsunuz bakayım
valla tatilde eşek gibi yayıldım ben dönem başlamış mı başlamamış mı hiç farkında değilim
zorla kayıt yenilememi yaptım
aman allahım yapmaz olaydım
375 tl çıktı öğretim gideri:KK30::KK30::KK30::KK30:
ama çok şükür son:21::21::21:
üstten hiiiiiiiççç dersim kalmadı
Allahıma bin şükür bugünüde gördüm
hep diyordum acaba o sayfayı bomboş görebilcekmiyim
geçen dönemde bu dönemde görebildim nihayet
Allah bitirmeyide nasip eder inşallah
herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum
bende paramı haftaya pazartesi yada salı yatırmayı düşünüyorum
1 martta derse başlarım diyordum ama tarihler tutmuyor benim suçum yok:KK53:
kitaplarımı alır almaz ufaktan ufaktan başlayacağım ama:21::21::21:
gazeliiiimmmmmmmmmm gazeliiiimmmmmmmmm çizelgw lazım bacım bana:KK52:
bilgisayara format atıldı eski çizelgem kayboldu ya sende duruyormu onlar eskiside olsa olur ben değiştiririm isimlerini falan bu dönem son bak bir çizelge daha yapıver bize:KK17::KK17:
aus ablam senide bol bol öpüyorum döne başlasın her gün burdayım:KK54:
gözde ablacım senide öpüyorum kocamannnnnn:KK54:

Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .

Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .

Ünitelerini bildirmeyi unutma .

[sıze=3]
ausum :KK16::KK16:
Nasılsın neler yaptın auscum :KK23:
Yeni topiğimiz yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum ve makası uzatıyorum kurdeleyi kes diye fakat lakin sabahın köründe açılış yapılmış bile limonatalar kuru pastalar yenmiş bile :KK53::KK53:
Bunu üstüne bi pepe duruşu yakşırmı dersin :KK52:
Canım benim beni de listeye hemen eklemişsin çok teşekkürler :KK19:
Ben daha kayıdımı yaptırmadım kitabımıda almadım oohh ne güzel :KK52:
Bişey sorcam ausum kayıt dönemi içerisinde aöf büroları haftasonları açıkmıdır haberin var mı bundan :26:
Bu arada burada felaket yağmur yağıyor bi şimşekler bi gökgürültüleri ooooo :18:
[/sıze]

Dolmam bende bu cumartesi gideceğim büroya , herhalde açıktır :KK52:

Ben kapıdan dönersem sana haber veririm .

Herkese Merhaba,
Beni de alın aranıza :KK14:
10 tane ders alacağım bu dönem, toplam 235 TL ödeyeceğim, içime öküz oturdu sanki :KK14:
Bu dönemi kesin vermem lazım, seneye 1. dönem bitirmem gerekiyor :KK14:

İşletme 3/4.

Aldık gitti bile , hoş geldin . Bu sene biter takıl bize gerisini merak etme :KK1:

Ben sadece soru çalışıyorum e-öğrenme portalında alıştırmalar var onları ve ünite sonu sorularını çözerek sınava hazırlandım. Sonuçlar çok iç açıcı olmasa da idare ederdi. O yüzden elektronik ortamda çalışmak zorlamıyordu. Güz dönemi sayfasını een başından okudum :KK52: konu çalışarak sınava hazırlanan herkes iyi notlar almış. Bu dönem bende öyle çalışmayı planlıyorum, dediğin gibi elimde kitabımın olması daha iyi olacak :KK1:

Kaydımı yaptım derslerin hepsini alıyorum :18: kitaplarımı da alınca kesin ünite sayısını belirtirim :KK34:

Tamamdır bekliyorum ünite sayısını .

En iyisi kitaptır ya , şöyle evirip çevireceksin , çizikler atacaksın :KK9:

kızlar bişi sorcem ben ilahiyat 1 dönemi bitidim 2 dönem için kayıt yenilemey6e gerek yok diyoo klavuzda anlamadım ben gibi olan var mı . onların verdiği dersi okuyacakmışım öyle anladım bilen varsa bi anlatsa kaldığım ders yok

Büroya gidip kayıt yenileme yaptıracaksın , kimliğine bir bondrol yapıştırıp sonra da kitap listeni verecekler .

beni de ekler misiniz türk dili edebiyatı 3. sınıf. nişanlıma söz verdim bitiricem ve ders çalışıcam diye... :KK43:(( bu sene kalmasaydım iyiydi de... :KK17:

Nişanlına verdiğin sözü tutmak için doğru adrestesin , ekliyorum listeye .

Kitaplarını alınca vizede çalışacağın ünite sayısını bildirirsin .

Vize için:

Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır :KK1:

Evet tatlım çok hamaratım bu ara :21::21::21:

Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni

Son düzenleme:
Ooooo gözdecim seni gören cennetlik .

Her gün sözünü bir kenara not ettim , elimde kızılcık sopa kapılarda beklerim bak ona göre .

Ünitelerini bildirmeyi unutma .

Dolmam bende bu cumartesi gideceğim büroya , herhalde açıktır :KK52:

Ben kapıdan dönersem sana haber veririm .

Aldık gitti bile , hoş geldin . Bu sene biter takıl bize gerisini merak etme :KK1:

Tamamdır bekliyorum ünite sayısını .

En iyisi kitaptır ya , şöyle evirip çevireceksin , çizikler atacaksın :KK9:

Büroya gidip kayıt yenileme yaptıracaksın , kimliğine bir bondrol yapıştırıp sonra da kitap listeni verecekler .

Nişanlına verdiğin sözü tutmak için doğru adrestesin , ekliyorum listeye .

Kitaplarını alınca vizede çalışacağın ünite sayısını bildirirsin .

Canım arkadaşım çalışkan öğrencim benim , büt.lerinin süper geçmesine sevindim . Ha okuyanlar için yanlış anlama olmasın biberon arkadaşımız yüksek onur belgelidir sadece sınav tarihinde bir karışıklık yaşadığı için büt.e kalmıştır :KK1:

Evet tatlım çok hamaratım bu ara :21::21::21:

Oooooo mamamiyaaaaaaaaaaaaaaa sende bir ünite bitirmişsin şimdi okudum , bayılacağımm tutun beni

Ben yanlış mı okuyorum, Büt falan mı diyorsunuz? :KK53:
Aöf'de büt var mı ki? Varsa benim neden haberim yok :KK53: :KK50:

X