[sıze=3]benimde elimde bitiremediğim bir kitap var , onu bitirmeden almam ders kitaplarını
bekliyorum ünitelerini
turnikede sıkışmazsam benimde son düzlük sedulum
[sıze=3]
ausum
Nasılsın neler yaptın auscum
Yeni topiğimiz yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum ve makası uzatıyorum kurdeleyi kes diye fakat lakin sabahın köründe açılış yapılmış bile limonatalar kuru pastalar yenmiş bile
Bunu üstüne bi pepe duruşu yakşırmı dersin
Canım benim beni de listeye hemen eklemişsin çok teşekkürler
Ben daha kayıdımı yaptırmadım kitabımıda almadım oohh ne güzel
Bişey sorcam ausum kayıt dönemi içerisinde aöf büroları haftasonları açıkmıdır haberin var mı bundan :26:
Bu arada burada felaket yağmur yağıyor bi şimşekler bi gökgürültüleri ooooo :18:[/sıze]
oy dolmaaa hele hele dolmaaa
Aynı aöf bölümdeymişiz senle
[sıze=3]
Bi halay tutturmuş gidiyosun eylül
Evet bölümdaşız :13:
Bu arada seni buralarda görmek ne hoş ne hoş
Nasılsın bakalım[/sıze]
sana özell halayım
evet öyleymiş bende geliyim dedim belki bu sbeple sınavlara çalışırım
iyiyi m canım ne olsun sen nasılsın :13::13:
10 derse 280 lira bayılazaaaam..
10 ders çok almışsın nasıl geçicen :18::18:10 derse 280 lira bayılazaaaam..
çok mersi efenim
4 sınıfa kadar gelmişsin zaten Çalışmamış halin mi bu eylül
Moraller düzelmiş diyecem ama inan çekiniyorum ne zaman böyle desem hoop ertesi günü eylül kopmuş :18:
iyidir ne olsun benden de aynı
senin yine iyiymiş ben tek derse 189 lira bayılazaaam tam bi bayılaza oldu benimkisi
10 ders çok almışsın nasıl geçicen :18::18:
bu sene çok zor seneye ders bıraktım bilerek çok ders olunca geçemiyorum
hahah yok canım aynı duurumumuz daha kötü hatta aama alıştım artıküzülmek gelmiyor içimden
Neeeyyyy !!!!
Ciddi misin kız?
Geçen dönemde 10 dersti kuzum.((
Güç bela hepsini geçtim ama sor bana nasıl geçtin, ucu ucuna..stresi hastalığı cabası tabi, onları katmıyorum bile..
yok şaka yaptım sırf sen mutlu ol diye
ciddiyim tabükü çok paragöz şu aöf
insan bulaştığına bulaşacağına pişmanlıklar yaşıyor
10 ders çok almışsın nasıl geçicen :18::18:
bu sene çok zor seneye ders bıraktım bilerek çok ders olunca geçemiyorum
hahah yok canım aynı duurumumuz daha kötü hatta aama alıştım artıküzülmek gelmiyor içimden
ben 6 dan fazla olunca yapamıyorum çok zorlanıyorumseneye de uzattım bilerek ama ders bırakmasaydım da düşük alırdım yine uzardı gerçi
çok sıkıldım bu aöf den bitse artık
evet mecburen öyle olduuu bıktım çünkü afra tafra çekmektenen iyisinini yapıyosun
herşey olacağına varır demiştik zaten ve ouruna bırakıp hayatı normal seyrinde yaşamana sevindim :13:
seneye ders mi bıraktın bu dönem kaç tane alcaksın
Bitse de gitsek.
Benim istemeden uzadı muhasebe yüzünden şimdi toparlayamıyorum baksana milyon ders aldım..
Allah'ım ya..
Tamamen ticaret ya.. Parayla okuyoz biz birnevi özel okul.
Seneye 4 ders alcam, ona da mı 189 ödeyeceğim? Yemin ederim şimdiden içime oturdu.
evet mecburen öyle olduuu bıktım çünkü afra tafra çekmekten
sağol canım :13: bu dönem 5 tane geçen seneden alttan olan bir kaç dersimi de aldım çünkü
off çok zor ama yaa normal üni gibi değil kiii ben alışamadım aöf e
Aynen öyle eskiden aöf ne kadar her anlamda ne kadar kolay diyordum okuyanlara amaan aöf zaten yapılır neyi var yapılmayacak diyordumki örgünde okurken beni de bulaştırdılar şu aöfye
Resmen boyumun ölçüsünü almış oldum
valla hiç belli olmaz 4 ders diyosun daha fazlada alabilirler
evet mecburen öyle olduuu bıktım çünkü afra tafra çekmekten
sağol canım :13: bu dönem 5 tane geçen seneden alttan olan bir kaç dersimi de aldım çünkü
off çok zor ama yaa normal üni gibi değil kiii ben alışamadım aöf e
Bende hiç alışamadım..
Kararsızım da hani abansam çok mu çalışsam kasmasam bıraksam geçer miyim, çok aradayım..
Zaten normal bi sistem bile oturtamadım. Soru falan çözmüyorum, bi yanım yanlış diyor.. Amaan cidden zor yaa.
Heh laank diye oturttun içime.Efferin..
Ben de aöf ne kadar zor olabilir diyodum, cevabımı aldım, bu kadar..
Şimdi yanılıpta biri aöf kolay desin hele ki örgünde okuyan biri, zangırdıyorum sinirden pataklamak istiyorum..