2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

korkuyorum toplamda biten 8ünitem var :18::18::18: yine başaramıcam sanırım. en azından basit dersleri çalışsaydım keşke:26:

Sayfayı unutmuşum ya bayadır bildirim yapmamışım.
Benim tüm üniteler bitti bugün tekrarlara başlayacağım nasipse.

cnm benim üniteler bitti ing. bir ünite çalışmıştım olmuyor yetişmiyor özet ve soru çalışyorum. ok herkese başarılar.

aus dönmemiş mi daha yaaaa :

Dolmaaaa kız nerelerdesin duy sesimiii Yoksun bayadırrr heyooo :26:

valla doğru söylüyosun bayadır giremiyoeum
En son bi fi tarihinde girmişim
Eylülcüm teşekkür ediyorum yokluğumu farkedip kulaklarımı çınlatman beni çok memnun etti
Ama yanlış zamanlama senin mesai bitmiş ble dakika farkıyla kaçırdım seni

BİBERONCUM UPPACIM
ÜNİTE BİLDİRİMİM YOK [AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM ] AMA NE ZAMANDIR UĞRAYAMIYORUM BURALARA ŞİMDİ Bİ BAKIYIM NE VAR NE YOK
İLK ÖNCE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYİM GÖZÜNDEKİ PROBLEMDEN DOLAYI UMARIM LENSİ DEĞİŞTİRMİŞSİNDİR VE MİKROPLAR GİTMİŞTİR
ADMİNLİK NASIL DİYCEM SÜPER Bİ ŞEKİLDE GÖTÜRÜYOSUN

KONUŞTUĞUN ZAMAN AUSUMA BENDEN ÇOOOOOOOK SLM SÖYLE
HEVİCİM BETÜLCÜM GAZELCİM EYLÜLCÜM VE DİĞER TÜM TOPİKDAŞLARIM SİZLERE DE SLM OLSUN

Selamlaaar... ünitelerimi bitirdimmmm :-D ingilizceye çalışmadım çalışmayacağımda sinirlerimi bozuyor zira lüzumsuz ders hıhh... artık yalnızca test çözeceğim çılgınlar gibi... hepinize kolay gelsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben aöf 3 sınıftayım ilk dönemden hiçbir dersim kalmadı bu dönemde alttan sadece tarih ve dönem derslerim var bu sene kaç dersten kalırsam seneye uzatmadan bitirebilirm birde tarhten yine kalrsam bi sıkınıtı olrmu:/

36 toplam konu anaben sadece 24 ne calisabildim daha turkdili edebiyat ekleye bilirsin seker

korkuyorum toplamda biten 8ünitem var :18::18::18: yine başaramıcam sanırım. en azından basit dersleri çalışsaydım keşke:26:

yaaa ben de:119: oldum amaa

Sayfayı unutmuşum ya bayadır bildirim yapmamışım.
Benim tüm üniteler bitti bugün tekrarlara başlayacağım nasipse.

cnm benim üniteler bitti ing. bir ünite çalışmıştım olmuyor yetişmiyor özet ve soru çalışyorum. ok herkese başarılar.

Arkadaşlar, hepinizin ünite bildirimlerini işliyorum, kusura bakmayın bir yandan sosyoloji vizelerine girdiğim için burası biraz aksadı. Hepinize başarılar, bitenlere iyi tekrarlar, bitmeyenlere ha gayret diyorum...

Merhaba, bildiğim kadarıyla cevaplandırayım...Alttan aldığınız bahar dönemine ait tarih dersinizi bu dönem vermeniz gerek, yoksa 4.sınıftan ders alamazsınız. 1-3, 2-4 kuralı sebebiyle...Yani 2.sınıftan dersiniz varsa 4'e geçemiyorsunuz. Tarihi verip diğer dönem derslerinizden birinden ya da birkaçından kalırsanız, 4.senenin bahar döneminde hepsini verip mezun olabilirsiniz. Yani şimdi özellikle tarihe ağırlık verin, onu bırakmayın..

Dolmam, uzun zamandır görünmüyordun, nasılsın??

Ben de bir edebiyat çalışıyorum, bir sosyoloji çalışıyorum, gidip geliyorum...:) Gözüm iyileşti Allahtan, şimdi çok iyiyim, sağolasın iyi dileklerin için... Ausa mutlaka selamını ileteceğim canım benim...

Evet oyle oldu
Neden girmiyosun hic ne olduu
Austa gitti bi basima biraktinz benii
Bn daha hic kitap acmadim

herkese selam
ablacım nasılsınız
benim biten üniteler 40 oldu
ama bende bitmek üzereyim çok az kaldı hissediyorum yakında yığılıp kalıcam bi yere
3 ünite kaldı oda yarın biter başka çare yok tekrar mekrarda yok offf offf
bide ingilizce kaldı en sona

gazelcim arkadaşım bugün yola çıkacaktın sana iyi yolculuklar
güzel haberlerle gel inşallah
dualarım seninle
sende bizim için dua etmeyi unutma
çok öptüm

herkese kolay gelsin
yarın belki uğrayamam şimdiden herkese bol şans başarılar diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum

[sıze=3]kah klavye sorunu kah mevsim değişikliğindenmidir nedir canım hiç bişey yapmak istemiyodu kah biraz yoğunluğum vardı bunları topla uppam neden görünmedğimin nedenidir
Onun dışında hamdolsun iyiyim
Sınav yerleride belli olmuş saolsunlar beni yine öyle bi yere atmışlarki Ya bu aöf sayesinde şehrimin bilmdeğim yerleri görüyorum
Uppam gözünün iyileşmesine çok sevindim
Senin işin de pek bi afilli bi edebiyat bi sosyoloji
öpüyorum uppacım iyi çalışmalar
[/sıze]

Evet oyle oldu
Neden girmiyosun hic ne olduu
Austa gitti bi basima biraktinz benii
Bn daha hic kitap acmadim

İLK ÖNCE KLAVYEMİN PİLİ BİTTİ EKRAN KLAVYESİNDEN ZOR YAZILIYO NEVRİM DÖNÜYO YAZMAKTAN :111: HER DEFASINDA PİL ALMAYI UNUTUYORUM
ONUN DIŞINDA DA YOĞUNLUK BİR YANDAN ŞU ARALAR CANIM HİÇ BİŞEY YAPMAK İSTEMİYOR EYLÜLCÜM YA
OOO SENİ BAŞINA BIRAKMIŞ GİBİYİZ AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK
SINAVDAN SONRA TOPİĞİNE UĞRARIM SENİN TOPİK NE ALEMDE
KİTAP AÇMADIN MI
KİTAPLARI ALDIN DEMİ

hala pil sorunu mu yaaaaa

aaa neden amaa ne yoğunluğu dönüşün muhteşem mi olacak ahahaah görücez

benim topikte can yok sinek avlıyoz yok valla açmadım kitapları aldım da öyle duruyor uff napıyım istemniyorum

Sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum , ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (aminn)

Merhaba arkadaşlar :)
epeydir uğrayamıyorum daha önce de söylediğim gibi bi gevşeklik sardı ki sınava ramak kala sormayın gitsin
Yine de bütün dersler bitti sadece kelam girişe pek bakamadım hayırlısı bakalım :)
bu akşam yarın girecegim derslere hızlı bi göz gezidiririm bakalım :)

Sınava giricek herkese başarılar diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…