2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

korkuyorum toplamda biten 8ünitem var :18::18::18: yine başaramıcam sanırım. en azından basit dersleri çalışsaydım keşke:26:

Sayfayı unutmuşum ya bayadır bildirim yapmamışım.
Benim tüm üniteler bitti bugün tekrarlara başlayacağım nasipse.

cnm benim üniteler bitti ing. bir ünite çalışmıştım olmuyor yetişmiyor özet ve soru çalışyorum. ok herkese başarılar.

aus dönmemiş mi daha yaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43::

Dolmaaaa kız nerelerdesin duy sesimiii :KK4::KK4: Yoksun bayadırrr heyooo :KK53::KK53::26:

valla doğru söylüyosun bayadır giremiyoeum:nazar:
En son bi fi tarihinde girmişim :KK52:
Eylülcüm teşekkür ediyorum yokluğumu farkedip kulaklarımı çınlatman beni çok memnun etti :KK19:
Ama yanlış zamanlama senin mesai bitmiş ble dakika farkıyla kaçırdım seni :KK52:

BİBERONCUM UPPACIM :KK1::KK52:
ÜNİTE BİLDİRİMİM YOK [AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM :KK52: ] AMA NE ZAMANDIR UĞRAYAMIYORUM BURALARA ŞİMDİ Bİ BAKIYIM NE VAR NE YOK :KK15:
İLK ÖNCE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYİM GÖZÜNDEKİ PROBLEMDEN DOLAYI UMARIM LENSİ DEĞİŞTİRMİŞSİNDİR VE MİKROPLAR GİTMİŞTİR :KK55::KK1:
ADMİNLİK NASIL DİYCEM SÜPER Bİ ŞEKİLDE GÖTÜRÜYOSUN :KK9::nazar:

KONUŞTUĞUN ZAMAN AUSUMA BENDEN ÇOOOOOOOK SLM SÖYLE :KK16:
HEVİCİM BETÜLCÜM GAZELCİM EYLÜLCÜM VE DİĞER TÜM TOPİKDAŞLARIM SİZLERE DE SLM OLSUN :KK52::KK3:

Selamlaaar... ünitelerimi bitirdimmmm :-D ingilizceye çalışmadım çalışmayacağımda sinirlerimi bozuyor zira lüzumsuz ders hıhh... artık yalnızca test çözeceğim çılgınlar gibi... hepinize kolay gelsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben aöf 3 sınıftayım ilk dönemden hiçbir dersim kalmadı bu dönemde alttan sadece tarih ve dönem derslerim var bu sene kaç dersten kalırsam seneye uzatmadan bitirebilirm birde tarhten yine kalrsam bi sıkınıtı olrmu:/

36 toplam konu anaben sadece 24 ne calisabildim daha turkdili edebiyat ekleye bilirsin seker

korkuyorum toplamda biten 8ünitem var :18::18::18: yine başaramıcam sanırım. en azından basit dersleri çalışsaydım keşke:26:

yaaa ben de:119: oldum amaa:KK53:

Sayfayı unutmuşum ya bayadır bildirim yapmamışım.
Benim tüm üniteler bitti bugün tekrarlara başlayacağım nasipse.

cnm benim üniteler bitti ing. bir ünite çalışmıştım olmuyor yetişmiyor özet ve soru çalışyorum. ok herkese başarılar.

Selamlaaar... ünitelerimi bitirdimmmm :-D ingilizceye çalışmadım çalışmayacağımda sinirlerimi bozuyor zira lüzumsuz ders hıhh... artık yalnızca test çözeceğim çılgınlar gibi... hepinize kolay gelsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar, hepinizin ünite bildirimlerini işliyorum, kusura bakmayın bir yandan sosyoloji vizelerine girdiğim için burası biraz aksadı. Hepinize başarılar, bitenlere iyi tekrarlar, bitmeyenlere ha gayret diyorum...:KK16::KK16::KK16:

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ben aöf 3 sınıftayım ilk dönemden hiçbir dersim kalmadı bu dönemde alttan sadece tarih ve dönem derslerim var bu sene kaç dersten kalırsam seneye uzatmadan bitirebilirm birde tarhten yine kalrsam bi sıkınıtı olrmu:/

Merhaba, bildiğim kadarıyla cevaplandırayım...Alttan aldığınız bahar dönemine ait tarih dersinizi bu dönem vermeniz gerek, yoksa 4.sınıftan ders alamazsınız. 1-3, 2-4 kuralı sebebiyle...Yani 2.sınıftan dersiniz varsa 4'e geçemiyorsunuz. Tarihi verip diğer dönem derslerinizden birinden ya da birkaçından kalırsanız, 4.senenin bahar döneminde hepsini verip mezun olabilirsiniz. Yani şimdi özellikle tarihe ağırlık verin, onu bırakmayın..:KK34:

BİBERONCUM UPPACIM :KK1::KK52:
ÜNİTE BİLDİRİMİM YOK [AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM :KK52: ] AMA NE ZAMANDIR UĞRAYAMIYORUM BURALARA ŞİMDİ Bİ BAKIYIM NE VAR NE YOK :KK15:
İLK ÖNCE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLİYİM GÖZÜNDEKİ PROBLEMDEN DOLAYI UMARIM LENSİ DEĞİŞTİRMİŞSİNDİR VE MİKROPLAR GİTMİŞTİR :KK55::KK1:
ADMİNLİK NASIL DİYCEM SÜPER Bİ ŞEKİLDE GÖTÜRÜYOSUN :KK9::nazar:

KONUŞTUĞUN ZAMAN AUSUMA BENDEN ÇOOOOOOOK SLM SÖYLE :KK16:
HEVİCİM BETÜLCÜM GAZELCİM EYLÜLCÜM VE DİĞER TÜM TOPİKDAŞLARIM SİZLERE DE SLM OLSUN :KK52::KK3:

Dolmam, uzun zamandır görünmüyordun, nasılsın?? :KK16::KK16::KK16:

Ben de bir edebiyat çalışıyorum, bir sosyoloji çalışıyorum, gidip geliyorum...:) Gözüm iyileşti Allahtan, şimdi çok iyiyim, sağolasın iyi dileklerin için...:KK16::KK16::KK16: Ausa mutlaka selamını ileteceğim canım benim...:KK16::KK16::KK16:

valla doğru söylüyosun bayadır giremiyoeum:nazar:
En son bi fi tarihinde girmişim :KK52:
Eylülcüm teşekkür ediyorum yokluğumu farkedip kulaklarımı çınlatman beni çok memnun etti :KK19:
Ama yanlış zamanlama senin mesai bitmiş ble dakika farkıyla kaçırdım seni :KK52:

Evet oyle oldu :KK5:
Neden girmiyosun hic ne olduu :KK53:
Austa gitti bi basima biraktinz benii :KK43::KK19:
Bn daha hic kitap acmadim :KK30::KK52:

herkese selam:KK3:
ablacım nasılsınız:KK16:
benim biten üniteler 40 oldu
ama bende bitmek üzereyim çok az kaldı hissediyorum yakında yığılıp kalıcam bi yere:KK53:
3 ünite kaldı oda yarın biter başka çare yok tekrar mekrarda yok offf offf
bide ingilizce kaldı en sona:KK37::KK37::KK37:

gazelcim arkadaşım bugün yola çıkacaktın sana iyi yolculuklar
güzel haberlerle gel inşallah
dualarım seninle
sende bizim için dua etmeyi unutma
çok öptüm:KK54::KK54:

herkese kolay gelsin
yarın belki uğrayamam şimdiden herkese bol şans başarılar diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

dolmam, uzun zamandır görünmüyordun, nasılsın?? :KK16::KK16::KK16:

Ben de bir edebiyat çalışıyorum, bir sosyoloji çalışıyorum, gidip geliyorum...:) gözüm iyileşti allahtan, şimdi çok iyiyim, sağolasın iyi dileklerin için...:KK16::KK16::KK16: Ausa mutlaka selamını ileteceğim canım benim...:KK16::KK16::KK16:

[sıze=3]kah klavye sorunu kah mevsim değişikliğindenmidir nedir canım hiç bişey yapmak istemiyodu kah biraz yoğunluğum vardı bunları topla uppam neden görünmedğimin nedenidir :KK1::KK15::KK8:
Onun dışında hamdolsun iyiyim :nazar:
Sınav yerleride belli olmuş saolsunlar beni yine öyle bi yere atmışlarki :KK53: Ya bu aöf sayesinde şehrimin bilmdeğim yerleri görüyorum :KK52:
Uppam gözünün iyileşmesine çok sevindim :KK16::KK16:
Senin işin de pek bi afilli bi edebiyat bi sosyoloji :KK8::KK8:
öpüyorum uppacım iyi çalışmalar :KK19::KK19::KK3::KK3:
[/sıze]

Evet oyle oldu :KK5:
Neden girmiyosun hic ne olduu :KK53:
Austa gitti bi basima biraktinz benii :KK43::KK19:
Bn daha hic kitap acmadim :KK30::KK52:

İLK ÖNCE KLAVYEMİN PİLİ BİTTİ EKRAN KLAVYESİNDEN ZOR YAZILIYO NEVRİM DÖNÜYO YAZMAKTAN :111: HER DEFASINDA PİL ALMAYI UNUTUYORUM :KK14:
ONUN DIŞINDA DA YOĞUNLUK BİR YANDAN ŞU ARALAR CANIM HİÇ BİŞEY YAPMAK İSTEMİYOR EYLÜLCÜM YA:KK6:
OOO SENİ BAŞINA BIRAKMIŞ GİBİYİZ AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK :KK52:
SINAVDAN SONRA TOPİĞİNE UĞRARIM SENİN TOPİK NE ALEMDE :KK76:
KİTAP AÇMADIN MI :KK53:
KİTAPLARI ALDIN DEMİ :KK52::KK52::KK9::KK9:

İLK ÖNCE KLAVYEMİN PİLİ BİTTİ EKRAN KLAVYESİNDEN ZOR YAZILIYO NEVRİM DÖNÜYO YAZMAKTAN :111: HER DEFASINDA PİL ALMAYI UNUTUYORUM :KK14:
ONUN DIŞINDA DA YOĞUNLUK BİR YANDAN ŞU ARALAR CANIM HİÇ BİŞEY YAPMAK İSTEMİYOR EYLÜLCÜM YA:KK6:
OOO SENİ BAŞINA BIRAKMIŞ GİBİYİZ AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK :KK52:
SINAVDAN SONRA TOPİĞİNE UĞRARIM SENİN TOPİK NE ALEMDE :KK76:
KİTAP AÇMADIN MI :KK53:
KİTAPLARI ALDIN DEMİ :KK52::KK52::KK9::KK9:

hala pil sorunu mu yaaaaa:KK53: :KK60::KK60:

aaa neden amaa ne yoğunluğu :KK19::KK19: dönüşün muhteşem mi olacak ahahaah görücez :KK9::KK9:

benim topikte can yok sinek avlıyoz :KK30::KK30::KK9::KK9::KK9: yok valla açmadım kitapları aldım da öyle duruyor uff napıyım istemniyorum :KK19::KK19::KK19::KK30::KK30::KK30::KK52:

Sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum , ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16: (aminn)

Merhaba arkadaşlar :)
epeydir uğrayamıyorum daha önce de söylediğim gibi bi gevşeklik sardı ki sınava ramak kala sormayın gitsin :KK43:
Yine de bütün dersler bitti sadece kelam girişe pek bakamadım hayırlısı bakalım :)
bu akşam yarın girecegim derslere hızlı bi göz gezidiririm bakalım :)

Sınava giricek herkese başarılar diliyorum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallaaaahh:KK16::KK16:

X