2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Ben bütün ünitelerimi bitirdim ama sadece bu hafta sorulara bakabildim. Yeterli olmayacak gibi ya.İnşallah güzel sonuçlar alırızzz:KK53:

selamlar herkese:KK3:
sınav öncesi grip oldum yine:KK25:pek tekrar yapamadım ama hayırlısı bakalım:KK31:
şimdiden herkese kolaylıklar diliyorum:KK16:

Topiğe sık giremedim bildirimde yapamadım ama finallerde bomba gibi geliyorum inşallah.
Herkese başarılar diliyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.

selamlar herkese:KK3:
sınav öncesi grip oldum yine:KK25:pek tekrar yapamadım ama hayırlısı bakalım:KK31:
şimdiden herkese kolaylıklar diliyorum:KK16:

canım benimde sınav stresiylee bademciklerim şişer nedense :S bu sınavda da gelenek bozulmadı bademciğim şiş ve yutkununca canım yanıyor.Kpss hazırlanıyorum korkuyorum oda öyle olacak. :KK50: :KK50:

hepimize başarılar diliyorum.. rabbim zihinlerinizi açık etsin inşallah.. yüksek yüksek notlar alalım hepiciğimiz...dualarımız üzerlerimizde olsun çanı yükseltenler az ötede dursun illa biri yükselteceksede o kişiler bizler olalım inşaallah.. amin.. diyor ve yatıp zıbarıyorum artık...

bugunkü gazamız öubarek olsun kızlar:) dayak yemiş gibiyim çook yorgunum .. uyumak istiyorum ama yarın işim zor zor dersler yarına... çook çalışmam lazım çook. hele pc yi batırmışlardı o nasıl sorulardı öyle 2 soru hiç konuyla da alakasızdı mesela ... hepinize kolay gelsin.

arkadaşlar ben şuan 3.sınıftayım ve kpssye hazrlandığım için çalışamadım bu dönem sınavlara finallerede hazırlanamıcam 4.sınıfta sınırsız kredi diye birşey varmı ya da tüm derslerimi alabilmem için en çok kaç dersten kalırsam olr

kimsecikler yazmamış hepimizinki mi kötü geçti yahu... :KK5: bugün sorularda kasmışlarda kasmışlar he dün güzel geçti diye sevinip duruyordum bugün hayallerimi yıktılar resmen...:KK43:

Son düzenleme:
ingilizce hariç hepsi güzeldi birde pc de sıkıntılıyım biraz ama gececek kadar gelir de ing. yakmaz inş. beniii. ne zaman acıklancak acaba:KK43: bir de tek ders sınavı var mı aöf de...??

hala pil sorunu mu yaaaaa:KK53: :KK60::KK60:

aaa neden amaa ne yoğunluğu :KK19::KK19: dönüşün muhteşem mi olacak ahahaah görücez :KK9::KK9:

benim topikte can yok sinek avlıyoz :KK30::KK30::KK9::KK9::KK9: yok valla açmadım kitapları aldım da öyle duruyor uff napıyım istemniyorum :KK19::KK19::KK19::KK30::KK30::KK30::KK52:

hE VALLA HALEN PİL SORUNU :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
SINAVIN NASIL GEÇTİ EYLÜL :KK8:
ŞİMDİ Bİ SENİN TOPİĞE GÖZ ATAYIM SİNEK AVLIYIM BENDE :KK52:

hE VALLA HALEN PİL SORUNU :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
SINAVIN NASIL GEÇTİ EYLÜL :KK8:
ŞİMDİ Bİ SENİN TOPİĞE GÖZ ATAYIM SİNEK AVLIYIM BENDE :KK52:

ohoooo sen yaşıyon mu dolmik :KK9::KK9::KK53:

sınavım mııı :KK30: fena değil sadece sınava giderken kitaba göz gezdirdim :KK60:

napıyosn ne ediyosun lenn :26::26::KK4:

Kızlar yıl sonu sınavında bütün kitaptan mı sorumlu oluyoruz yoksa yarısından itibaren sonuna kadar mı??

ohoooo sen yaşıyon mu dolmik :KK9::KK9::KK53:

sınavım mııı :KK30: fena değil sadece sınava giderken kitaba göz gezdirdim :KK60:

napıyosn ne ediyosun lenn :26::26::KK4:

lenn mi :KK53:
ikidir len olduk hayırdır :KK33:
sınava girereken gıda zehirlenmesi üstüne şimdi de meşhuuur bademcik iltihaplanması :KK52:
off her yerim kırılıyor ya :2:

lenn mi :KK53:
ikidir len olduk hayırdır :KK33:
sınava girereken gıda zehirlenmesi üstüne şimdi de meşhuuur bademcik iltihaplanması :KK52:
off her yerim kırılıyor ya :2:

lenn :44::44::KK53:

aaa gıda zehrlenmesi miii ne oldu geçmiş olsun :KK19:

bende güzel sınavlr geçirmedim :KK25::KK25: ne oldu sana ne oldu böyle nerde eski taş fırın erkeği bir anda oldun layt erkeği :KK60::KK24:

lenn :44::44::KK53:

aaa gıda zehrlenmesi miii ne oldu geçmiş olsun :KK19:

bende güzel sınavlr geçirmedim :KK25::KK25: ne oldu sana ne oldu böyle nerde eski taş fırın erkeği bir anda oldun layt erkeği :KK60::KK24:

bu leen dedği için
:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
teşekkürler eylülcüm valla gıda zehirlenmesi olmuşum ne dokundu onu da bilmiyorum da :KK15:
bi davut güloğlu gördüm sanki :KK52::KK52:

bu leen dedği için
:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
teşekkürler eylülcüm valla gıda zehirlenmesi olmuşum ne dokundu onu da bilmiyorum da :KK15:
bi davut güloğlu gördüm sanki :KK52::KK52:

ehtiyar kızma hemen :KK4::KK4::KK52::KK52::KK52::KK52:

aaa dikkat et canım :KK16::KK16: nasıl gidiyo başka :KK6:

birden aklıma geldi :KK24::KK24::KK52::KK52:

X