2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

ehtiyar kızma hemen :KK4::KK4::KK52::KK52::KK52::KK52:

aaa dikkat et canım :KK16::KK16: nasıl gidiyo başka :KK6:

birden aklıma geldi :KK24::KK24::KK52::KK52:

ehtiyar mı :KK14:
bak hastayım alınganım asabiyim kompleksliyim :KK33:
nasıl gitsin eylülüm ya bi hengamedir gidiyo ve benim canım hiç bişey yapmak istemiyor bi tek bu durum ben de mi var bilemedim ama bi garibim ya mevsimsel değişkenlik dedikleri bu mu yoksa :44:
sen den ne var ne yok :KK6:

Dolmam ne oldu sana merak ettim kuzum :KK14:

aaa betülüm :KK3::KK3::KK3::KK3:
çok sevindim seni gördüğüme :KK19:
sınav arifesinde gıda zehirlenmesi üstüe de bademcik şişmesi oooh değmeyin keyfime :KK52:
her yerim kırılıyor valla betülcüm ya ne zamandır konuşamıyoruz sen neler yapıyosun sınavın nasıl geçti :KK55:
bi topiğe giripte her birinize başarılarda dileyemedim :KK30:

ehtiyar mı :KK14:
bak hastayım alınganım asabiyim kompleksliyim :KK33:
nasıl gitsin eylülüm ya bi hengamedir gidiyo ve benim canım hiç bişey yapmak istemiyor bi tek bu durum ben de mi var bilemedim ama bi garibim ya mevsimsel değişkenlik dedikleri bu mu yoksa :44:
sen den ne var ne yok :KK6:

sanada ne desem kızıyosun :KK19::KK19::KK19::KK9::KK9::KK9:

evet evet öyle bende öyleyim valla uğraşıp duruyoruz arada bir girde nur cemalini görek :KK19::KK19::KK9::KK9:

bende inşallah beninkine kavuşuyrum bu hafta geliyor :KK69::nazar:

aaa betülüm :KK3::KK3::KK3::KK3:
çok sevindim seni gördüğüme :KK19:
sınav arifesinde gıda zehirlenmesi üstüe de bademcik şişmesi oooh değmeyin keyfime :KK52:
her yerim kırılıyor valla betülcüm ya ne zamandır konuşamıyoruz sen neler yapıyosun sınavın nasıl geçti :KK55:
bi topiğe giripte her birinize başarılarda dileyemedim :KK30:

Kuzum ALLAH(C.C) yar ve yadımcın olsun , benimde babam ameliyat oldu hastanede ne kadar çalışırsam artık o kadar çalıştım sınav haftasında ,sınavlarım geçecek kadar gelir diye tahmin ediyorum gelmesse de olduğu kadar olmadığı kader diyeceğim :KK34: senin nasıldı sınavın?

Ne yedinde zehirlendin sen ? :KK5:

Son düzenleme:
sanada ne desem kızıyosun :KK19::KK19::KK19::KK9::KK9::KK9:

evet evet öyle bende öyleyim valla uğraşıp duruyoruz arada bir girde nur cemalini görek :KK19::KK19::KK9::KK9:

bende inşallah beninkine kavuşuyrum bu hafta geliyor :KK69::nazar:

nur cemalimi mi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
nerden bulursun böyle lafları :KK1:
teşekkür ediyorum eylülüm evet ihmal etmeyip girerim inşallah :KK55:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy demek sonunda kavuşuyorsunuz ayy çok sevindim yaaa hadi bakalım güzel şeyler olur inşallah mezun oldu demi :26:

nur cemalimi mi :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
nerden bulursun böyle lafları :KK1:
teşekkür ediyorum eylülüm evet ihmal etmeyip girerim inşallah :KK55:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy demek sonunda kavuşuyorsunuz ayy çok sevindim yaaa hadi bakalım güzel şeyler olur inşallah mezun oldu demi :26:

ahahahah bulurum ben :KK60::KK60:

tamam canım gel inşallah :KK55::KK55::KK55:

evet daha bitmedi okulu finaller var daha ama geldi işte :KK16::KK16: inşallah güzel olucak yaa bakalım sağol tatlım :21::21:

hadi ben yemeğe kaçtım görüşürüz canımm :KK56::KK54::KK54:

Allah yardımcımız olsun biraz yanmış gibi olduk evet :KK1:
yıl sonu sınavı 7-8 haziran :KK55:

6. ayım bitiyor neredeyse 7-8 haziranda. Zaten bu sınavda bile zorlandım üstüne durmaya. Kağıda uzaktan bakıp işaretleme yaptım :d
Artık haziranda nasıl olurum bilmem :)))

Kuzum ALLAH(C.C) yar ve yadımcın olsun , benimde babam ameliyat oldu hastanede ne kadar çalışırsam artık o kadar çalıştım sınav haftasında ,sınavlarım geçecek kadar gelir diye tahmin ediyorum gelmesse de olduğu kadar olmadığı kader diyeceğim :KK34: senin nasıldı sınavın?

Ne yedinde zehirlendin sen ? :KK5:

Allah razı olsun betülüm teşekkür ediyorum :KK19:
Baban ameliyat mı oldu :KK53:
inşallah önemli bi ameliyat değildir çook geçmiş olsun :KK19:
ne dokundu onu da bilemiyorum ama çok kötü olmadım ama yine de bağırsaklarım bozulup midem filan bulandı :KK50:

6. ayım bitiyor neredeyse 7-8 haziranda. Zaten bu sınavda bile zorlandım üstüne durmaya. Kağıda uzaktan bakıp işaretleme yaptım :d

Anammm , hamişlik okul seni zorluyordur ama ALLAH(C.C) var gayle yok :KK34: ALLAH(C.C) yardım eder sana...

ahahahah bulurum ben :KK60::KK60:

tamam canım gel inşallah :KK55::KK55::KK55:

evet daha bitmedi okulu finaller var daha ama geldi işte :KK16::KK16: inşallah güzel olucak yaa bakalım sağol tatlım :21::21:

hadi ben yemeğe kaçtım görüşürüz canımm :KK56::KK54::KK54:

gözün aydın :KK19:
olur olur güzel olur şimdi birbirinizide özlemişsinizdir iyi anlaşırsınız :KK34:
afiyet olsun güzel yemekler varsa benim yerimede yiyiver :KK53:

hamilemisin :KK49:
maşaallah azme bak hamile halinle okuyosun bravo :KK9:
olsun olduğu kadar olsun sen sağlığına bak :KK8:
cinsiyetide erkek heralde çokta zekiyimdir :KK52:

selam kızlar..

3derse çalışmıştım. 3 dersim iyi geçti diğerleri kötü :KK31::KK31::KK31: çalışınca oluyor işte..

finallere inşALLAH çalışıp girerim..
ozaman çalışmadığım dersler için baştanmı 4.ünidendemi başlamalıyım bilemedim. sözel dersler için

Allah razı olsun betülüm teşekkür ediyorum :KK19:
Baban ameliyat mı oldu :KK53:
inşallah önemli bi ameliyat değildir çook geçmiş olsun :KK19:
ne dokundu onu da bilemiyorum ama çok kötü olmadım ama yine de bağırsaklarım bozulup midem filan bulandı :KK50:

Oldu canım fıtıktan oldu ALLAH(C.C) razı olsun sana da çok geçmiş olsun canım benim özledm seni aklımdaydın ya inan :KK16:

Oldu canım fıtıktan oldu ALLAH(C.C) razı olsun sana da çok geçmiş olsun canım benim özledm seni aklımdaydın ya inan :KK16:

kasık fıtığı mı :26:
annem kasık göbek ne ararsan oldu o kunuda tecrübeliyiz..
yeniden çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu :KK28:
zaten kasık fıtığı ise çok basit hastanede bi gün ya kalınıyor ya kalınmıyor ve hemn toparlanıyor kişi..
valla ben de çok özledim betülüm :KK16::KK16:

hamilemisin :KK49:
maşaallah azme bak hamile halinle okuyosun bravo :KK9:
olsun olduğu kadar olsun sen sağlığına bak :KK8:
cinsiyetide erkek heralde çokta zekiyimdir :KK52:

Elimden geldiğince ders çalışmaya çalıştım. Zaten çalışıyorum, işten sonra eve git yemek yap, ders çalış :/ Bebeğin keyfi isterse :KK1::KK1:

Oğlum olacak inşallahhhh :)

Elimden geldiğince ders çalışmaya çalıştım. Zaten çalışıyorum, işten sonra eve git yemek yap, ders çalış :/ Bebeğin keyfi isterse :KK1::KK1:

Oğlum olacak inşallahhhh :)

allah hayırlı bi doğum nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat :emir_bebek:
doğumdan sonrada çalışıcakmısın yani ders mahiyetinde değil iş mahiyetinde :KK52:

selam kızlar..

3derse çalışmıştım. 3 dersim iyi geçti diğerleri kötü :KK31::KK31::KK31: çalışınca oluyor işte..

finallere inşALLAH çalışıp girerim..
ozaman çalışmadığım dersler için baştanmı 4.ünidendemi başlamalıyım bilemedim. sözel dersler için

birbirine bağlantılı olduğundan çalışmadığın derslere en baştan çalış istersen..
her halikarda tüm ünitelerden mesuluz ama sen hiç çalışmadım diyosun ya ondan bi bilgin olsun diye en baştan çalış

birbirine bağlantılı olduğundan çalışmadığın derslere en baştan çalış istersen..
her halikarda tüm ünitelerden mesuluz ama sen hiç çalışmadım diyosun ya ondan bi bilgin olsun diye en baştan çalış

haklısın vakit çok en azından başından başlarım. özet gibi bişi çıkarırım. son 4 üniteye agırlık verip, ilk ünitelerden özet çıkarmış olurum. bakalım hakkımızda hayırlısı. tşk ederim canım bu arada

X