- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
inşallah canım yaa hayırlıysa nasip olsun inşallah arasınlar...Canım benim, dua et de arasınlar... Aus'a da söylemedim daha, hafta içi arayıp ona da söyleyeyim.
Ben de oğlanı uyuttum şimdi biraz ders bakacağım. Osmanlıca devam, bir de uygurcayı bitirebilirsem bugün harika olacak. Benim de en zor dersim bunlar değil bu sene; yüzyıllar diye bir dersim var, senin yaşayan dünya dinleri gibi aynı. Her satırı ezber, hepsi de birbirine karışıyor. Daha sadece 1 ünitesine bakabildim, geride 3 ünite var...Umarım onlar da çabucak biter. Pazartesi de sosyolojiden ilk sınavım var, gelişim psikolojisi, daha açıp bakamadım bile...Pazartesi sabahtan bakıp akşamüstü sınava girerim artık, bu sefer böyle olacak...
tv başına kilitleniriz yine topikçe , bizim dualarımız seninle canım
aus kontrol edecem sizi demişti, saçlarımızı yolacaktı unuttu mu bizi yaa
gelsin de saçlarımı yolsun keşke yolsun..ama gelsin
bu arada sen sanırım çeşitli ünitelere çalışarak gididyorsun değilmi, ders sırasına göre gitmiyorsun sanırım...aslında senin yaptığın daha iyi..çünkü sıkıcı derslere mola vermiş oluyor insan...ama ben karmaşa olmasın diye ders ders gidiyorum..:26:
Merhabaa :)
Din Hizmetleri kitabımı da ilk 5 ünite olmak üzere bitirdim birazdan çıkmış sorularını çözüp yeni kitabıma geçicem :)
Yani toplam 29 ünite yapmış oluyorum
maşallah canım yaa bu ne hız...
ben senle konuştuktan sonra kalktım hemen ve o saatten beri arapça ile cebelleşiyorum..ve daha yenice bitirdim ilk ünitesini...biraz dinleneyim ikinciyi de bitircem inşallah...ama kafam bi dünya oldu yeminle...
bu arada sen yardımcı kitaptan falanmı çalışıyorsun, nasıl bukadar çabuk bitirip geldin kız????