2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

dolmacım ne söylesen ne kadar pepee duruşu sergilesen haklısın canım .

çok ihmal ettim burayı , ben ihmal ettim diye sizlerde gelmiyorsunuz :KK14:

Ders çalışmaya da başlamadım doğal olarak kitaplarımı da almadım daha :KK52:

Canım mesaj alıntıları otomatik cevap olarak geliyor ya , bazen gelen mesajlar arada kaynıyor galiba , silmişim kutumu görmedim mesajını :KK17:

Hevide yok , betülde yok , arzu cee demiş gitmiş , gazel yok , gözde yok , uppa hoppa yok , yok yok yok :KK52:

Eylül yakında bu topiği sıkıca ele alacağım , o vakte kadar kitaplarını almış ol , aus külyutmaz moduna girecek :KK52:

Bana soruyorsan ; tabii ki de hayır şekerim :KK14:

Sağol canım biraz deli cesareti , akıllı işi değil :KK8:

Hala anlamadım şu mail olayını , hangi liste gidiyormuş , kime gidiyormuş :KK52:

Iyi akşamlar dileyeyim bende canım sana :KK16:

2 üniteye bir :KK9:

[sıze=3]evet ya olmuyor böyle ausum bi toplaşalım ya başta sen olmak üzere özledim inanki :KK16:
Senden önce valla ben ağlayacam artık :KK14::KK14:
Ausum ben msj alıntısından bahsetmiyorum resmen ve açıkmen ileğen hanenden bahsediyorum :KK52: Ama neyse artık geçen geçti :KK55:
Benim bir ünite mi daha tekme tokat atıver :nazar:
çalıştığım çalışacağım zaten 2 ünite açalıştım başkada çalışamadım zaten son 2 ünitem daha kaldı :KK53:
Dodaaammmmaaaan öpüyorum seni nanaklarından :KK19::KK19::KK19:
[/sıze]

Kulaklarım çınladı :KK1:
Ünite bildirimim malesef yok.ausum , Dün doğum günümdü ,
çarşamba akşamından beri farklı mekanlarda adıma düzenlenen
kutlamalar var bu gün akşam son nasipse... Yarında aşkımın iş yemegine katılacagız nasipse...
Dersaneyide düzene sokarsam pazartesi ikinci dersime başlıyorum...
Dolmam , uppam , hevim , gazelcim , gözdecim ve tabisiii ausum
hepinizi opuyorumm...
uppaaaaaaaaa yeni ismin hayirli olsun eski biberoncum yani :KK52:
ALLAH(C.C)'a emanet olunnn

Hıh sen öyle san . Sonmuş doğum günü partisi .Bi kere senin doğum günün 7 gün 7 gece sürecek kuzum . İşte bu da son kutlama :21:

Eki Görüntüle 1024974 $images (1).jpg Eki Görüntüle 1024974

slm cnm 4 ünite daha ekle. toplamda 8 ünitem bitti yani 2 dersim bitti.:) canımı dişime taktım çalısıyorum....

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Vay vay vay aman nazarım değmesin canım ya , süpersin , aynen devam :KK55:

Millet çalışmaya başladı ben daha başlayamadım:)
Eşim kitapları almış. Bu akşam getirir inşallah :))
Dediğine göre kitaplar inceymiş :) Ben de bi sevindimm :)))

İnşallah bu akşam çalışacağım ünite sayısını yazarım :)

Ne güzel bir habermiş , kitaplar ince diye .Umarım benimkilerde incedir , son dönem artık yazacak ne bulacaklar diye düşünüyorum :KK9:

ohooo sen büyük yemin etmişin ablam bence derhal başla derse :KK53:

babannem iyi çok şükür evdeyiz sürekli uyuyor uykusuz gecelerin acısını çıkartıyor sanırım :KK1: çok sağolasın sorduğun için vallahi amcamlar senin kadar ilgili değil bide anası olacak...

Ohh uyusun uyusun , dinlensin , enerji toplasın :KK52:

Amcanları dövelim mi :KK4::KK4:

28 üniteden sorumluyum ben:) tabloya yazabilirsin :)

Tamamdır , incemiymiş gerçekten kitaplar :KK1:

[sıze=3]evet ya olmuyor böyle ausum bi toplaşalım ya başta sen olmak üzere özledim inanki :KK16:
Senden önce valla ben ağlayacam artık :KK14::KK14:
Ausum ben msj alıntısından bahsetmiyorum resmen ve açıkmen ileğen hanenden bahsediyorum :KK52: Ama neyse artık geçen geçti :KK55:
Benim bir ünite mi daha tekme tokat atıver :nazar:
çalıştığım çalışacağım zaten 2 ünite açalıştım başkada çalışamadım zaten son 2 ünitem daha kaldı :KK53:
Dodaaammmmaaaan öpüyorum seni nanaklarından :KK19::KK19::KK19:
[/sıze]

2 ünite çalıştım , 2 ünitem kaldı :KK8::KK8::KK8: Ne şanslısın dolmam .

ileğen mesajından bahsettiğini anladım canım ya , ama hani mesaj alıntıları da aynı yere geliyor ya , çok kalabalık oluyor benim ileğen :KK6::KK6:Arada görmedim mi acaba dedim :26: Benim sana yazdığım fi tarihinde bir ileğen mesajı vardı ona mı cevaptı yoksa:KK17: hoş şimdiye sıkıntında geçmiştir zaten :KK1:

Hevi nerde heviiiiiiiii , haberin var mı dolmam ?

Bende seni öptüm canım kocamaaaaaaan kocaman .:KK19:

Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere:KK8:
Ausumm:KK19:
Dolmam:KK16:
Betülüm:KK19:
Biberonum:KK34:
Gazelim:21:
Gözdecim...:KK12:
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:

Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil :KK1::KK1::KK1:
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor

Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba:KK76:

hepinizi opuyorum:KK16:
:KK54:

Hoşgeldin canım nerelerdeydin , adımı göremedim :KK53:

Özlemişim seni de , yokluğun hissediliyordu :KK14:
Bende ozledim sizleri canim telefondan girebiliyorum annem bilgisayari saklamis kardesim ders calismiyir diye ancak yaziyorum giriyorum canim oyle iste :KK16:
Sen nasilsin betülüm kpss ,aöf nasil gidiyor cakismalar ..
Hayat nasil gidiyor canim
Öpuyorum kocaman:KK54:
Bide betülüm doğum günün kutlu olsun canim nice mutly huzurlu saglikli sevdiceginle bir ömür gecirirsin ins canim:KK54::KK16:

Son düzenleme:
Ohh uyusun uyusun , dinlensin , enerji toplasın :KK52:

Amcanları dövelim mi :KK4::KK4:

babannem iyi olcağına biz hasta olduk yav :KK43: gribal enfeksiyonu sonunda bünyeme almış bulunmaktayım aşırı öpüşlerimden ötürü annemede bulaştırdım :KK23: kötü evlat dedikleri ben oluyorum galiba.. :KK53:

amcamları dövsekte adam olmazlar ne tuhaflar ya kayınpederi hastaymış yazık psikolojisi bozukmuş onun için ilgilenemiyorlarmışşş bizimlen... hastanede kalırkende amcamın ayak parmağında küçümen bi kırık vardı ya bildiğin kötürum muamelesi yaptılar yaa yok böyle bişey bi gün gelip kalmadı babannemin yanında yengem nasıl bırakayım adamı diye... sanki altını bezliyor... :KK19:

Herkese günaydın hepinizi kocaman öpüyorum.. kucak dlusu sevgi gönderiyorum sizelere:KK8:
Ausumm:KK19:
Dolmam:KK16:
Betülüm:KK19:
Biberonum:KK34:
Gazelim:21:
Gözdecim...:KK12:
Mutlu bir gün ay gecirirsiniz ins herkese keyifli pazarlar:13::13:

Ausum bu doneme bomba gibi hazirim canim yardimci kitabi gec buldugum icin biraz calismaya gec basladim ama planli calisiyorum hergune bi unite verdim sinava kadar uniteler bitiyor son 3günde tekrar yapacagim ins canim
Sen nasilsin calismalar nasil :KK1::KK1::KK1:
Topikdeki arkadaslarim sizin calismalariniz nasil gidiyor

Ausum 2ünite calistim canim düserbilir misin acaba:KK76:

hepinizi opuyorum:KK16:
:KK54:

Ooo güzel plan program yapmışsın hevim , ben daha almadım kitaplarımı , açıkcası hiç alasım da yok :KK1:

Ben iyiyim de sen nasılsın bakalım , hiç gelmiyorsun bu aralar :KK19:

Küseyim mi şimdi ben :KK14:

Hadi öpeyim de kocaman sonra belki küserim :KK9:

babannem iyi olcağına biz hasta olduk yav :KK43: gribal enfeksiyonu sonunda bünyeme almış bulunmaktayım aşırı öpüşlerimden ötürü annemede bulaştırdım :KK23: kötü evlat dedikleri ben oluyorum galiba.. :KK53:

amcamları dövsekte adam olmazlar ne tuhaflar ya kayınpederi hastaymış yazık psikolojisi bozukmuş onun için ilgilenemiyorlarmışşş bizimlen... hastanede kalırkende amcamın ayak parmağında küçümen bi kırık vardı ya bildiğin kötürum muamelesi yaptılar yaa yok böyle bişey bi gün gelip kalmadı babannemin yanında yengem nasıl bırakayım adamı diye... sanki altını bezliyor... :KK19:

Geçmiş olsun arzucum sana da annene de , bizde öpüşgeniz çok :KK1: birimiz hastalanınca hemen diğerimiz de .

Amcanın kırığınıda kedi bilmem neresini görünce yara sanarmış :KK52::KK52::KK52: diyen özlü sözümüzle cevap verip , ana hakkı önemlidir gelmesinler bakalım diyerekte noktalıyorum :KK14:

Selamlar... 7ünite bitirdim,toplam 8oldu yani 2 ders gitti çok şükür :KK8:

Ooo loliss hanımlarda buralardalarmış.

Selam canım ne var ne yok :KK6:

Harika canım hemen 2 dersinin bitme müjdesini tabloya haber veriyorum :KK1:

Slm aus benide eklermisin 24 uniten war 5 i bitti:26:

Selam mmis sende nerelerdesin bakayım :KK19: Hiç sesin çıkmıyor , eklerim tabii eklemez miyim :KK16:

Son düzenleme:
Ooo güzel plan program yapmışsın hevim , ben daha almadım kitaplarımı , açıkcası hiç alasım da yok :KK1:

Geçmiş olsun arzucum sana da annene de , bizde öpüşgeniz çok :KK1: birimiz hastalanınca hemen diğerimiz de .

Amcanın kırığınıda kedi bilmem neresini görünce yara sanarmış :KK52::KK52::KK52: diyen özlü sözümüzle cevap verip , ana hakkı önemlidir gelmesinler bakalım diyerekte noktalıyorum :KK14:

Selam mmis sende nerelerdesin bakayım :KK19: Hiç sesin çıkmıyor , eklerim tabii eklemez miyim :KK16:

Aus demistimya tasindigim ewde net cekmiyo diye suan edirnedeyim burda sorun yok :21:

ausum başta olmak üzere herkese merhabalar diyorum :KK3:
:KK3:uzun süredir gelmiyorum, daha doğrusu gelemiyorum...
neden gelemiyorsun diye sorun :KK1:
çünkü hiç ders çalışmamıştım ve yüzüm yoktu gelmeye, birde ne gerek değilmi burda çalışanları gördükçe stres olacaktım :KK60:
ama artık geldim şükür başladım ve kapı gibi 3 üniteyi devirdim hamdolsun...
inşallah devamı gelicek :KK34:
ausum sana zahmet 3 çizik atarmısın :KK52:

İyilik canım çok şükür,koşturmaca işte...sen nasılsın? çalışmayınca buraya gelmeye yüzü olmuyo ki insanın:)))

Son düzenleme:

çok sağol ablam beniim Allah razı olsun :)

aynından diyoruz bizde ablamlarla.. naparlarsa yapsınlar valla onların bakımına muhtaç koymayız biz aile büyüklerimizi şükür ama üzülürler diye sinir oluyorum insan eve getirdikten bi hafta sonra mı aklına gelirde bakmaya gelir.. :KK19:

neyse ne dertliymişim yav artık ders konuşma zamanı gerçi kitaplarla bi süre daha bakışıcaz sanırım heç başlayasım yok hala...

Aus demistimya tasindigim ewde net cekmiyo diye suan edirnedeyim burda sorun yok :21:

:26:Tamam tamam kızma unutmuşum :KK17:

Ohh Edirneden bağlanmaya devam et o zaman , özletme kendini .

ausum başta olmak üzere herkese merhabalar diyorum :KK3:
:KK3:uzun süredir gelmiyorum, daha doğrusu gelemiyorum...
neden gelemiyorsun diye sorun :KK1:
çünkü hiç ders çalışmamıştım ve yüzüm yoktu gelmeye, birde ne gerek değilmi burda çalışanları gördükçe stres olacaktım :KK60:
ama artık geldim şükür başladım ve kapı gibi 3 üniteyi devirdim hamdolsun...
inşallah devamı gelicek :KK34:
ausum sana zahmet 3 çizik atarmısın :KK52:

Yanlış görüyor olmalıyım herhalde gazel hanımlar topiğe teşrif etmişler :KK53::KK53:

Hem de 3 üniteleri ile beraber :KK52:

Gazelcim motoru takıp çalışmaya başladın galiba:KK9: ben daha kitaplarımı almadım canikom :KK52:

Sistemin ne bakalım bu sefer ? Her gün iki ünite falan mı ?

İyilik canım çok şükür,koşturmaca işte...sen nasılsın? çalışmayınca buraya gelmeye yüzü olmuyo ki insanın:)))

Ya hep diyorum size , çalışmayanın gelmeye yüzü olmasa , benim bu topikten içeri kafamı sokmamam lazım :KK9:

İyiyim canım bende , aynen koşuşturma devam :KK55:

çok sağol ablam beniim Allah razı olsun :)

aynından diyoruz bizde ablamlarla.. naparlarsa yapsınlar valla onların bakımına muhtaç koymayız biz aile büyüklerimizi şükür ama üzülürler diye sinir oluyorum insan eve getirdikten bi hafta sonra mı aklına gelirde bakmaya gelir.. :KK19:

neyse ne dertliymişim yav artık ders konuşma zamanı gerçi kitaplarla bi süre daha bakışıcaz sanırım heç başlayasım yok hala...

Heh işte ben o psikolojik rahatsızlık veren uzun bakışma dönemi olmasın diye bu sefer kitaplarımı bile almadım daha :KK52:

günaydınlarrrr :121::121:

kaitapları aldım zaten 1 tane kitap verdiler :KK9::KK9::KK51:

Bahar Dönemi kayıt işlemleri bugün itibarıyla başlamıştır arkadaşlar !

Bahar döneminde bizimle beraber ders çalışmak isteyen tüm arkadaşları sayfamıza bekliyoruz yine . Tabloya ismi eklenecek arkadaşlardan bölümlerini/sınıflarını ve sorumlu oldukları ünite sayısını yazmalarını rica ediyorum
:KK17:

Herkese başarılı , vizelerin çok kolay , finallerin vizelerden de kolay geçeceği , FF lerin hiç gelmediği bir dönem diliyorum
:KK16:

Kayıt tarihleri ve sınav takvimi aşağıdaki tablodadır .

DUYURU

• Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 2013-2014 öğretim yılı Bahar Dönemi "Kayıt Yenileme" ve "Ara Sınav" tarihlerinde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikler aşağıdaki tabloda belirtilmektedir.

2013 - 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Kayıt Yenileme Tarihi24 Şubat – 07 Mart 2014
Ara Sınav Tarihi19 – 20 Nisan 2014
Dönem Sonu Sınav Tarihi07 – 08 Haziran 2014

Öğrenci adıBölüm / sınıfÇalışılacak
ünite sayısı
Çalışılan ünite sayısıKalan ünite sayısı
01AusenciaUluslararası İlişkiler 42727
02uppahaldsTürk Dili ve Edebiyatı 224123
03uppahalds 2Sosyoloji 142438
04gazeldustubaglaraİlahiyat 232329
05GzdBkyOkul Öncesi Öğretmenliği 3/449445
06DoLmAİşletme 4422
0723heviSağlık Kurumları İşletmeciliği 134232
08betulyakupKamu Yönetimi 330426
09arzu_91_03Felsefe 42929
105FebruaryKamu Yönetimi 3/442141
11seduluİşletme 42323
12z_e_l_i_sÇeko 42727
13eylül05İşletme 4
14cnacun Çeko 42727
15mgaltnlİşletme 3 / 432329
16_asmunikal_İşletme 3 / 436234
17hejiraİşletme 3 / 4
18monarkkkTürk Dili ve Edebiyatı 3
19fndkfndkAdalet 1
20bsra2445Uluslararası İlişkiler 42424
21esoes01Bankacılık 1
22plasticwomanÇeko 1 / 2
23Fountain İktisat 3 30822
24idilhira34826
25lolissTürk Dili ve Edebiyatı 426818
26norwegian Lab. ve Veteriner Tek. 13737
27december90Kamu Yönetimi 3/44141
28naz61Türk Dili ve Edebiyatı 4
29serAynnKamu Yönetimi 41212
30eliz16Maliye 1
31kamuran 85Çeko 32828
31mmissSosyoloji 124519
31

günaydın Auscum :KK16: toplam 12 ünite bitmiş bulunuyor eklersen sevinirimmm

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK16:

sa canım. sende aöf verdiği kitaptan okuyorsun dımı. bir ünite ortalama kaç saat sürüyor. ben sanki çok üstünde duruyorum.
tabi dersine göre değişir. ama basit bir dersin ünitesi bile uzun suruyor :KK31:

Günaydın canım :KK16:

Hemen ekliyorum , nasıl gidiyor bakalım ?

Sayfana gelmedim ne zamandır , satış var mı ?

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar :KK16::KK16::KK16:

sa canım. sende aöf verdiği kitaptan okuyorsun dımı. bir ünite ortalama kaç saat sürüyor. ben sanki çok üstünde duruyorum.
tabi dersine göre değişir. ama basit bir dersin ünitesi bile uzun suruyor :KK31:

Günaydın canım , sana da hayırlı sabahlar :KK16:

Bende yazayım , ünitelerim 20 ile 40 sayfasında değişiyor ve en kısa ünite soru çözümü ve alt çizme falan 2 saate yakın zaman alıyor bende .

1 ders mi aldın ? Sen mi yaptın ders ekle / sil işlemini , sistem mi sana o şekilde verdi ?

Senin son senen değil mi , tek dersten mi kalmıştın yani ?

evet ben yaptım 4.sınıf ama alttan derslerimi aldım yeni ders pek almadım pişman da oldum biraz gerçi :KK30::KK30:

Son düzenleyen: Moderatör:
X