2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hmmm, şık olacaksınnn

olurum bişeyler artık bide çok klasik olmak istemedim .. ne kadar pek bi işe karışmayacak olsam da bu bayram iş bayramı biraz rahat bişeyler olsun oturur kalkarken dedim .. ama ramazan bayramında elbise alacağım kararlıyım

gerçi kociş olmayacak seneye bayramda .. tıpkı doğum günümde ve evlilik yıldönümümüzde olmayacağı gibi

neyse ben giderim onun yanına o burda olamasa da dimi

hayırlı olsun güzel günlerde üzerinde paralansın

bizde evden bavulumuzu getirdik 5 gibi gidiyoruz otobüs 8 de kalkacak

elbiseni alır gidersin eşinin yanına

12 saat nasıl geçer bilmiyorum ama kitap aldım yanıma

telefondan film izler müzik dinler geçiririm bi şekilde diye düşünüyorum

uyuyamıyorum ben kalabalıkta

12 saat evet zor geçer gibi:26: yolda kitap okuyabiliyorsan ne mutlu, ben bunca yıl onu başaramadım midem bulanır hep

Gidersin tabi canım.. inan yanında olduğu zamanlardan daha da güzel geçer o günleriniz, daha tatlı gelir..

12 saat nasıl geçer bilmiyorum ama kitap aldım yanıma

telefondan film izler müzik dinler geçiririm bi şekilde diye düşünüyorum

uyuyamıyorum ben kalabalıkta

Bizim yolda 12 saat ama ben kitap okuyamam midem bulanır,, müzik dinlerim bol bol, uyumaya çalışırım,,,

tabi gidersin canımmm... Allah sağsalim kavuşturur insallah,sen üzülme şimdiden buna...
bu arada bayramlıkların hayırlı olsun
ben de konuştum kocişle de akşam çıkalım beraber dedi,yemekten sonra cıkarız artık. yarın kurbanlığın eve gelmesi filan işi varmış...
biz de oruç tutalım dedik, arefede oruç tutmak çok sevap.. o yüzden yarınki yemek çiğköfte olamicak, zaten yorulur gelir. fırında beşamelli tavuklu krep düşünüyorum bilginizee ..

wuuhuuuu bebeğim fırında beşamelli tavuklu krep nasıl yapılıyor
teşekkür ederim tatlım eşime dedim ben aldım bayramlıklarımı akşam sana bakarız dedim benim hiç bişey bakasım yok dedi :44: iyi ki de onu beklememişim almışım .. zaten bekleseydim bile zor alırdım akşam hem kalabalık olurdu hem de beni sürekli sıkıştırırdı "hadi artık, al artık, bi tane bile beğenmedin, ne arıyorsun anlamıyorum ki" gibi cümlelerle

5 teki görüşmem saat 4 e aldı kendisi kızlar, ben çıkıyorum sonra tekrar girmem diye size yazıp öyle çıkayım dedim şimdiden iyi bayramlar kuzular şıkır şıkır giyinip güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum .. kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz

erkekler işte.. benimki de bana gerek yok dedi ama gerek var bence, şöyle V yaka bir kazak alsak gömleklerinin altına güzel oluyor.
bakalım kalabalık olur mu da, dolaşcaz artık napalım bize de eğlence..

hmm yemeğe gelince de normal bildiğin tavuk sote yapıyorsun ben mantarlı yapmayı düşünüyorum.
krep hazırlayıp, soteden içine koyup sarıyorsun. üzerine de beşamel sos ve kaşar..at fırına üzeri kızarana kadar hmm... yarın yapayım da fotoğraflayıp göndereyim inşallah size.. tarifle beraber yazarım o zaman

ah canıım, görüşürüz inşallah haftaya.. sana da hayırlı ve güüpgüzel sorunsuz bir bayram dilerimmm

arkadaşlar ben geldiimmm. 2 günlük rapaorumun ardından burdayım. hastaydım işe gelemedim. bugün de pek iyi sayılmam bayram öncesi

valla canım salgın varmış. eşim de hastaydı. ikimiz de yattık 2 gün boyunca. bugün de boşuna gelmişim işe yaa. kimse yok birimde
yarım gün ya

Rabbim şifa versin, evet bugün bizim işyeri de çok sakin, sabah yollar bile bomboştu... forum da sakin .. ilkay bugün çalışmıyor sanırım, balkaba tokattadır şuanda, bizde akşama yola çıkıcaz inşallah yollar sakin olur da rahat rahat gideriz...

hayırlı yolculuklar versin rabbim canım. ben de 1'e kadar burdayım inşallah. bizim planımız yok bayram için. bi yerlere gitmiyoruz yani gitsek fena olmazdı

kızlar ben de 2 aylık evliyim çok zorlanıyorum ne kadar zormuş bu evlilik!

bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim bana da yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…