- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
hmmm, şık olacaksınnn![]()
olurum bişeyler artık

gerçi kociş olmayacak seneye bayramda .. tıpkı doğum günümde ve evlilik yıldönümümüzde olmayacağı gibi

neyse ben giderim onun yanına o burda olamasa da dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm, şık olacaksınnn![]()
olurum bişeyler artıkbide çok klasik olmak istemedim .. ne kadar pek bi işe karışmayacak olsam da bu bayram iş bayramı
biraz rahat bişeyler olsun oturur kalkarken dedim .. ama ramazan bayramında elbise alacağım kararlıyım
gerçi kociş olmayacak seneye bayramda .. tıpkı doğum günümde ve evlilik yıldönümümüzde olmayacağı gibi
neyse ben giderim onun yanına o burda olamasa da dimi![]()
hayırlı olsun güzel günlerde üzerinde paralansın
bizde evden bavulumuzu getirdik 5 gibi gidiyoruz otobüs 8 de kalkacak
elbiseni alır gidersin eşinin yanına![]()
ayyy kaç saat sürecek yol tatlım?
12 saat nasıl geçer bilmiyorum ama kitap aldım yanıma
telefondan film izler müzik dinler geçiririm bi şekilde diye düşünüyorum
uyuyamıyorum ben kalabalıkta![]()
olurum bişeyler artıkbide çok klasik olmak istemedim .. ne kadar pek bi işe karışmayacak olsam da bu bayram iş bayramı
biraz rahat bişeyler olsun oturur kalkarken dedim .. ama ramazan bayramında elbise alacağım kararlıyım
12 saat nasıl geçer bilmiyorum ama kitap aldım yanıma
telefondan film izler müzik dinler geçiririm bi şekilde diye düşünüyorum
uyuyamıyorum ben kalabalıkta![]()
Gidersin tabi canım.. inan yanında olduğu zamanlardan daha da güzel geçer o günleriniz, daha tatlı gelir..
tabi gidersin canımmm... Allah sağsalim kavuşturur insallah,sen üzülme şimdiden buna...
bu arada bayramlıkların hayırlı olsun
ben de konuştum kocişle de akşam çıkalım beraber dedi,yemekten sonra cıkarız artık. yarın kurbanlığın eve gelmesi filan işi varmış...
biz de oruç tutalım dedik, arefede oruç tutmak çok sevap.. o yüzden yarınki yemek çiğköfte olamicak, zaten yorulur gelir. fırında beşamelli tavuklu krep düşünüyorumbilginizee ..
![]()
wuuhuuuu bebeğim fırında beşamelli tavuklu krep nasıl yapılıyor
teşekkür ederim tatlım eşime dedim ben aldım bayramlıklarımı akşam sana bakarız dedim benim hiç bişey bakasım yok dedi :44: iyi ki de onu beklememişim almışım .. zaten bekleseydim bile zor alırdım akşam hem kalabalık olurdu hem de beni sürekli sıkıştırırdı "hadi artık, al artık, bi tane bile beğenmedin, ne arıyorsun anlamıyorum ki" gibi cümlelerle![]()
5 teki görüşmem saat 4 e aldı kendisi kızlar, ben çıkıyorum sonra tekrar girmem diye size yazıp öyle çıkayım dedimşimdiden iyi bayramlar kuzular
şıkır şıkır giyinip güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum .. kendinize iyi bakın haftaya görüşürüz
![]()
arkadaşlar ben geldiimmm. 2 günlük rapaorumun ardından burdayım. hastaydım işe gelemedim. bugün de pek iyi sayılmam bayram öncesi![]()
Geçmiş olsun ayşenur hoşgeldin neyin vardı?
valla canım salgın varmış. eşim de hastaydı. ikimiz de yattık 2 gün boyunca. bugün de boşuna gelmişim işe yaa. kimse yok birimde
yarım gün ya
![]()
Rabbim şifa versin, evet bugün bizim işyeri de çok sakin, sabah yollar bile bomboştu... forum da sakin .. ilkay bugün çalışmıyor sanırım, balkaba tokattadır şuanda, bizde akşama yola çıkıcaz inşallah yollar sakin olur da rahat rahat gideriz...