2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Arkadaşlar merhaba hepinize iyi bayramlar...
Evde tekim eşim gece çalışıyor hayırlısı napalım Allah bugünümüzden geri koymasın...
Evli ilk bayramım

kızlar ben de 2 aylık evliyim çok zorlanıyorum ne kadar zormuş bu evlilik!

bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim bana da yardım edin lütfen

Canım neden zor geldi sana ?
Ben de 2 aylık evliyim çok alıştığım söylenemez ama sebebi aileme çok bağlı olmam onları çok özlemem....
Sen neden zorlanıyorsun??:44:

ayy canım eşinin işi ne ki bayram günü çalışıyo zormuş

ben çok uzun zamandır tanışıyorum eşimle ama geçe yıl çalışmaya aşladım hem çalışp hem ev işi çok zor geliyo

ayy canım eşinin işi ne ki bayram günü çalışıyo zormuş

ben çok uzun zamandır tanışıyorum eşimle ama geçe yıl çalışmaya aşladım hem çalışp hem ev işi çok zor geliyo
Canım eşim hastanede çalışıyo sağlıkçı...
Ee sağlığın da tatili olmuyo naparsın...
Ben de çalışmıyorum diye üzülüyorum sen de ondan şikayetçisin ne ilginç
Ama gerçekten hem çalışıp hem de ev işi yetiştirmek çok zordur yaa:26:
Boşver ya olmadığı yetişmediği yerde de dağınık kalsın sağlığından önemli değil ya

canım ben liseden beri çalışıcam da çalışıcam diye tutturuyodum ünide de aynı şekilde al işte

bi yandan iyi tabi evde insanın canı sıkılıyo ama o kadar yorucu ki günde 140 km yol yaptığım için bu biraz daha zorlaşıyo tabi

hangi şehirdesin canım bu arada?
O kadar yıl okuyup çalışmamak da insanı çok yıpratıyor bence şükret haline...
Ankarada yaşıyorum cnm

Merhaba bayanlar.. Sizinle bir sevincimi paylaşmak istedim.

Bu bayram memleketimize gidemedik eşimle, iş dolayısı ile. Ben de onu yalnız bırakıp gitmedim. Bu sabah hiç bayram gibi değildi. Uyanmak istemedim, iki gündür üzülüyordum bu duruma. Sabah annemle bayramlaşırken telefonla ağlaştık. Akşam üstü kapı çaldı, bi açtım ailem gelmiş. Nasıl mutlu oldum, sevinçten ağladım bu kez.

Allah bayramları sevdiklerinden ayrı yaşatmasın. İlk kez böyle yaşayacaktım ailem izin vermedi sağolsunlar.

Hepinize iyi bayramlar diliyorum.

ayy ne güzel olmuş bak içten dua etmişsin Rabbim de ger çevirmemiş ben de bu yıl eşimle memleketimden uzakta geçirmek zorunda kaldım ://

ne güzel sen kavuşmuşsun canım

ayy ne güzel olmuş bak içten dua etmişsin Rabbim de ger çevirmemiş ben de bu yıl eşimle memleketimden uzakta geçirmek zorunda kaldım ://

ne güzel sen kavuşmuşsun canım

Evet canım duamı kabul etti Rabbim..

İlla ki olacak geçirdiğimiz ayrı bayramlar, seni de ayrı geçirdiğin için iyi anlıyorum canım. İnşallah bundan sonraki hiç bir bayramımız ailemizden ayrı geçmez.

inşallah canım yakın olmak gibisi yok onlara

Günaydın kızlar, bayram bitti... biz bu sabah döndük ve şuanda işyerindeyim, çok uykum varrrr....(( bugün nasıl geçecek saatler(

arkadaşlar ben geldiimmm. 2 günlük rapaorumun ardından burdayım. hastaydım işe gelemedim. bugün de pek iyi sayılmam bayram öncesi

geçmiş olsun ayşenurcum, bende seni göremeyince tatile erken başladın sandım

merhaba canım hoşgeldin sana yardım ederiz burada olursan .. hepimiz aynı dertten mustaribiz

Günaydın kızlar, bayram bitti... biz bu sabah döndük ve şuanda işyerindeyim, çok uykum varrrr....(( bugün nasıl geçecek saatler(

sabah dönüp hemen işe gelmek zor olmalı tatlım .. bizde dün akşam geldik ama hiçbirşeyi elleyecek halim yoktu .. biraz tv izleyip uyuduk .. bu akşamdan itibaren evden bi takım işler beni bekliyor

günaydın canımm! evet tatil bitti, her güzel şeyin bir sonu varmış yolculuktan dönüp de işe gitmek de zordur ya

günaydın canım

aslında zor olan evlilik değil de, sürece alışma..
sürekli koşturmaca içinde kendine de vakit ayırabilme çabası..
ev - iş ve ailenin rahatlığından sonra ciddi bir sorumluluk...
Allah yardımcımız olsun ama çalışmasak daha zor olurdu bence.. alışırız zamanla hepimiz maratondayız evde ve dışarda

günaydıııın, walla aynı fikirdeyimm felaket uykum var.. yoldan da gelmedim ama hergün dışardaydık gecelere kadar
nasıl geçti bayramlar bakalım kızlaarr

merhaba koala

benim bayramım güzeldi .. birinci gün kurbanla falan uğraştık, akşamda annemlere gittik .. ikinci gün eşimin akrabalarını görmeye gittik .. ikinci günü akşam 5 buçuk gibi yola çıktık istanbula .. abim eşi ve biz .. gece istanbuldaydık 11 gibi .. sonra ki 2 gün boyunca yani cumartesi pazar çılgınca gezdik çok yorucuydu ama güzeldi .. birde cumartesi akşam galatasaray-kayseri maçına gittik en önde oturup maç izledik ya

dün iş yeri açıktı ama ben izin aldım .. saat 12 gibi istanbuldan çıktık .. eskişehire gittik . yengem orda okumuş, görmek istedi falan .. 2 saat kadarda orada oyalandık .. dün akşam saat 9 buçuk gibi evdeydik .. çok hareketliydi

sen neler yaptın canım

ilkaycım ne kadar güzel geçmiş bayram, hem ziyaretler hem gezmeler...
ben yeni gelin,el öpmeye vs de gitmediğimiz için hiç sürekli akraba gezmesi

1.gün kurban kesimi akşama doğru bitti, kalktık k.validelerle annemlere gittik, 1 saat oturduk kalktık, eşim çok yorgundu bi de sağolsun (!) babası annemlere yakın başka akrabalarına da gitmek istedi yaa,şaka gibi.. (tüm bayram dua ettirdiler bana, kızlarına da kendileri gibisi düşsün,hiç tanımadığı bi yere gitsin,bayramda 1 saat kızını görsün de beni anlasın diye.. )

2.gün annemler babaaanneme gittiler (bi daha göremedim hiç annemleri ) biz de sürekli eşimin aile büyüklerine gittik ( bütün bayram sevgili k.valideciğim - k.pederciğimle gezdik durduk! )

3.gün o kadar yorgunluktan sonra evden çıkamadık bi türlü, akşama doğru eşimin bir arkadaşına gittik baya oturduk orda sohbet muhabbet.. akşam eve dönerken benim bi arkadaşım tlf etti size geliyoruz diye, geceye kadar da onlarla oturduk. annemler istanbula geçmişlerdi dayım var, biz de gece çıkalım evden dedik. gidelim dayımı ziyaret edelim.. ptesi de babamlarla dönelim diye düşündük..sevgili kvciğim taş koydu yine gece aradık işte biz böyle böyle düşünüyoruz diye, kadın e beni mezarlığa götürecektin nye böyle yapıyosun fln dedi. eşim de ptesi sabah dönerim vs deyince şartellerim attı tabi benim.. ctesi gece yola cık, pazar tekrar gece yola cık, ptesi sabah evde olabilmek için.. dedim gitmeyelim, başka zaman daha rahat rahat gideriz.. herşeye bişey yaa..

4. gün kalktık hanfendiyi götürdük, ordan yine akrabalara.. sonra bunları bıraktık akrabanın birinde, eşimin arkadaşına gittik yine.. babası 4 kere aramış nerde kaldınız diye. baya oturduk orda da iyi de oldu .. kalktık onları aldık, kadın hala gece olmuş yarın napcaksınız derdinde..

29 ekimde de yine geç kalktık, oyalandık ettik, evle alakalı işlerimiz vardı dışarda onları hallettik. tabi kv yne aradı, nerdesiniz napıyosunuz gelir misiniz diye.. babasının ölüm yıldönümüymüş de helva yapmış da.. dedim halamlara gidecektik, hmm iyi tamam gidin tabii fln dedi.. biz de sonradan geç oldu düşüncesiyle yine eşimin bi aarkadaşını ve annesini ziyaret ettik, eşim aradı eve dönerken geliriz diye anasını... halamlara sonra gideriz dedim ben. kalktık sinemaya gittik. çok güzeldi UZUN HİKAYE, kesin gidin derim... tabii sinemadayken anası 5 kez aramış yine çıktık dedim ki evlenmeden önce annem arardı sürekli, annen de evlendikten sonra dahaa çok aramaya başladı seni dedim.. gittik neyse helvayı aldık çıktık, nerdeydiniz naptınız soruları geldi yine tabii.. sinemayı söylemedi eşim, gezdik dedi.. bozuluyor mudur nedir kadın anlamıorum...

bugün de 1. ayımız doldu, akşama güzel şeyler yapmayı planlıyordum. ama dün gece kv yine bi akrabalara gidelim mi işten dönünce fln dedi walla resmen suratımı ekşittim, yine mi der gibi... eve giderken dedim ama yarın gitmeyelim diye.. hiç de gidemem bütün bayram gezdirdik zaten yetti yaa, hergün hergün görüşme...

üüff ne çok dolmuşum ben

Son düzenleme:
koala okurken ben yoruldum canım ya .. sürekli bi yerlere gitmişsiniz hepte eşinden tarafa biyerler .. kayınvaliden sürekli arıyor bu rahatsız edici gerçekten .. eşin rahatsız olmuyor mu? bi kere "arama anne" dese bi kaç gün küser sonra alışır .. beni bile sinir etti kayınvaliden bağımlı gibi yaşıyorsunuz ..

benim kayınvalide burada değildi o yüzden belki rahattık ama o olsa da yine de onlarla bu kadar gezmezdik .. eşim hayır dediyse o hayırdır asla istemediği yere gitmez ..

ya kadın zaten dün kapıyı açar açmaz aradım da açmadın da dedi. eşim de e müsait değildik ki açmadık dedi. yok içim sıkıldı da bilmem ne,eşim hiç umursamaz davranıyo zaten gidiyo oraya alıyo interneti önüne.. napıyonuz ne ediyonuz diye bile öyle soruyo.. eminim o da bunaldı ama kendini zorunlu hissetmesine deli oluyorum... benim annem evlenmeden önce çok arardı, nerdesin nerde kaldın diye. eşim bi zaman sonra sinir olurdu. ben de dün hususi dedim öyle, evlendik annem beni aramaz oldu ama sanki evlendikten sonra senin annen daha çok arar oldu dedim.. yapma ya işte merak etmiştir bilmem ne.. ama annesine de öyle deyiverdi işte gidince müsait değildik ki açmadık dedi..

eşimin tarafında akrabaya acayip bi düşkünlük var. benim ankarada akrabam yok, bi annemler - ablamlar bi de halamlar.. bi de bizde onlar kadar bağlılık yok.. onlarda dıdının dıdısı yakın akraba sayılıyor... bayram boyu sürekli beraberdik,daha da devam ediyor gidilecek yerler varmış da el öpmeymiş de amaan.. acayip sinirime gidiyor. araba var ya heryere götürmeliyiz sanki. ona da gidelim buna da gidelim.. bugün hususi gitmicem ki dünki suratımı ekşitmemin sonucu olduğunu görsün, hep onun değil de benim de sözüm geçiyor bilsin diye.. umarım eşim de gidiverelim ediverelim demez.. eve gidince hazır kekten bi pasta yapıvericem bak ilk ayımız diye yaptım sonra gidelim diycem..

kalkmış dün gece diyo ki bide, ütü işinizi nası yapıyosunuz dedi... walla o kadar yetişemiyorum ki eşim ütülüyor genelde kendi gömleklerini.. ama o da sağolsun anasına beni mahcup etmedi, yapıyo ütülüyo hallediyoruz dedi.. ah yavruuum elbiselerini ütülemeyi özledim dedi kadın dedim ki aaa biz bunu hiç düşünmemiştik bundan sonra cumaları ütülencekleri getirelim pazara gelip alalım dedim. gülüyo kadın walla bi cins..

ha haaayyy çok güzel demişsin koala güldürdün beni burda ama kadın anlamamış hala .. işine gelmemiş .. "ah yavrumm özledim elbiselerini ütülemeyi" ne demek ya . "heeeyy kayınvalide o evlendi, farkında değilsin galiba" ..

canım onlarda akraba, aile bağları sizinkine göre kuvvetli olabilir bunu eleştiremeyiz ama sonuçta artık sende varsın hayatında .. annesinin her istediği yere gitmemelisiniz .. yüz verdikçe kadın istiyor .. her seferinde istediğinin yapılmayabileceğini, reddedilme ihtimalinin olabiliceğini bu kadın öğrenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…