kızlaaaar ben geldim beeeen
nasılsınız bakalımm
süleymaniyede bi kafeye gitmiştim ben ama adını bi türlü hatırlayamıyorum .. içinde bir sürü bitki çayı vardı .. osmanlı çayları falan diye geçiyordu :26: haaah ağa kapısı diye bi kafe hatırladım
istanbulun heryerini özledim 2 güne sığmaz ki
evet ağa kapısı benim dediğim yerin 50 metre altında,, manzaralar hemen hemen aynı ama ağa kapısı daha tıkış tıkış bir yer...
derslerin çok ağır değilse, sabah geç bile kalksan bir sürü iş halledebilirsin.. yemeğini yaparsın, temizliğini hallerdesin.. bence bizi düşünerek motive olabilirsin, sabah 8 akşam 7... evden çıkışımı anlatmama gerek yok bence.. eve gelişim tam bi komedi, koşa koşa mutfağa gir ymek hazırla, bazen yemekten sonra ortalığı süpür... resmen maratoonnsen sabah 11de kalksan 2 saatte yemek, 2 saatte temizlik.. geniş geniş söylüyorum ve de.. herşeyin 3te bitmiş olur...
güzel bir haftasonu geçirdik
cumartesi sabah kahvaltıyı erken yaptık sonra ben 12 ye kadar temizliğimi yaptım ve mutfağımı toparladım
2 saatlik bir koşuşturmada dünyanın işini yaptımsonra eşimin dışarıda bi işi vardı birlikte hallettik..
bana babet aldık sonrada annemlere geçtim ben eşimde ofise geçti akşam geldi o gece annemlerdeydik
sabah kahvaltı yaptık sonrada kayınvalidemlere gittik pazar günü de orada geçti akşam girdik eve
evimi özlemiştim amaaa
ama yarın gidiyoruz tokata özlerim ben evimi
güzel bir haftasonu geçirdik
cumartesi sabah kahvaltıyı erken yaptık sonra ben 12 ye kadar temizliğimi yaptım ve mutfağımı toparladım
2 saatlik bir koşuşturmada dünyanın işini yaptımsonra eşimin dışarıda bi işi vardı birlikte hallettik..
bana babet aldık sonrada annemlere geçtim ben eşimde ofise geçti akşam geldi o gece annemlerdeydik
sabah kahvaltı yaptık sonrada kayınvalidemlere gittik pazar günü de orada geçti akşam girdik eve
evimi özlemiştim amaaa
ama yarın gidiyoruz tokata özlerim ben evimi
babetin hayırlı olsun
istanbulda hava nasıl? babet giyilebilecek gibi mi :44: ona göre yanıma babette alacağımbirde trenç alırım
yarından sonra güneş varmış sanırım canım tam bilmiyorum ama
oh beee
ancak gelebildim
öğlen bi başladı tamam artık.. nefes aldırmadılar yahuuu
pek bi sakin kalmış evet buralar ..
bende daha eve gidip çantamızı hazırlayacağım tabi önce biraz ütü yapmak gerekiyor
bide aç karnımızı doyurcam
Canım bana düğünde alışveriş yapıldı,, ne ihtiyacın varsa onu al dediler,, bende eşarp dış kıyafet çanta ve ayakkabı almıştım, onun dışında bir şey istemedim, bayram için bana bir şey alınmadı, ama normalde nişanlı kıza bayram da da alışveriş yapılır bizde, ama kayınvalidem herhangi bir girişimde bulunmadığı için bende bir şey dememiştim... Yani nişanlın anlayışlı birisiyse onunla paylaşabilirsin bunu... Çokta kafana takma, kayınvaliden iyi niyetli biriyse eğer sonra iyikide birşey demedim yeterki tatlılık olsun dersin...
merhaba canım,
her yörenin geleneği farklı oluyor aslında .. bizim burada düğünden önce alınır ve düğünden sonra "el öpme"ye gidilirken o giyilir .. bayramda da alınır .. benim düğünüm ramazan bayramından 3-4 ün sonra olmuştu .. ama ne bayramlık ne de düğün öncesi diye bi kıyafet aldırmadım .. eşimin parası azalmıştı .. düğünde kafası rahat olsun istedim kıyafet, yüz görümlüğü gibi "adet" denilen şeyleri istemedim .. zaten düğünden sonra, düğünde takılan paralarla bana balayında istediğim herşeyi aldı sağolsun ..
yani sonuç olarak, evet adette var bazı şeyler ama seninle nişanlının arasında .. bence ikiniz konuşun . bi karar verin .. boşver kayınvalideyi
akşama ne yemek yapsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?