2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet ağa kapısı benim dediğim yerin 50 metre altında,, manzaralar hemen hemen aynı ama ağa kapısı daha tıkış tıkış bir yer...

güzel bir haftasonu geçirdik

cumartesi sabah kahvaltıyı erken yaptık sonra ben 12 ye kadar temizliğimi yaptım ve mutfağımı toparladım

2 saatlik bir koşuşturmada dünyanın işini yaptım sonra eşimin dışarıda bi işi vardı birlikte hallettik..

bana babet aldık sonrada annemlere geçtim ben eşimde ofise geçti akşam geldi o gece annemlerdeydik

sabah kahvaltı yaptık sonrada kayınvalidemlere gittik pazar günü de orada geçti akşam girdik eve

evimi özlemiştim amaaa

ama yarın gidiyoruz tokata özlerim ben evimi

Son düzenleme:

Derslerden dolayı bir sıkıntım yok. Evet aslında vakti iyi kullandığım zaman her şeyi pekala yetiştirebiliyorum. Buna alışabilsem bir de.. Bu zamanların kıymetini bende çalışmaya başlayıp iki ayağım bir pabuca girdiğinde anlayacağım galiba.

hareketli bir haftasonu geçirmissiniz... gidin gidin de yollar boşalsın, b,zde çarşamba günü rahat rahat gidelim

babetin hayırlı olsun
istanbulda hava nasıl? babet giyilebilecek gibi mi :44: ona göre yanıma babette alacağım birde trenç alırım

işin azalınca gel tatlım ben bugün buralardayım hiç işim yok

pek bi sakin kalmış evet buralar ..

bende daha eve gidip çantamızı hazırlayacağım tabi önce biraz ütü yapmak gerekiyor

bide aç karnımızı doyurcam

pek bi sakin kalmış evet buralar ..

bende daha eve gidip çantamızı hazırlayacağım tabi önce biraz ütü yapmak gerekiyor

bide aç karnımızı doyurcam

bende çok açıımm hele yemek tariflerini okudukça resimlerini gördükçe açlığım tavan yaptı dünden yemeklerim var yemek yapamayacağım neyseki bugün

nişanlımla paylaştım ama o evlenince istediğini alırsın dedi. bende bişey diyemedim. ama evlenen akrabaların, arkadaşlarımın düğünden önce büyük alışveriş yaptıklarını biliyorum. açıkçası benimde hevesim vardı biraz. neyse dedğiniz gibi tatlılıkla olsun herşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…