• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hmmm neler var dolabında :26:

işin kötüsü dolapta da bişey yok doğru dürüst. karar verdiğim bişey olursa alıp gidicem artık..
1 patlıcan var, yarım paket mantar, buzlukta kalan azıcık nohut yemeği var. buzlukta mantı var. acaba diyorum kalan nohutla mantı yapardı annem, mantıdan biraz atsam nohutu iyice sulandırıp da mantı mı yesek napsak :26: bayram da geliyo yemek kalsın istemiyorum,evde doğru düzgün yenmez misafir dışında herhalde..

işin kötüsü dolapta da bişey yok doğru dürüst. karar verdiğim bişey olursa alıp gidicem artık..
1 patlıcan var, yarım paket mantar, buzlukta kalan azıcık nohut yemeği var. buzlukta mantı var. acaba diyorum kalan nohutla mantı yapardı annem, mantıdan biraz atsam nohutu iyice sulandırıp da mantı mı yesek napsak :26: bayram da geliyo yemek kalsın istemiyorum,evde doğru düzgün yenmez misafir dışında herhalde..

evet canım yeni yemek yapma boşuna .. yani yaparsanda çok yapma .. mantı fikri güzel .. yada güzel soslu bi makarnada yapabilirsin :56:

Günaydın kızlar, bugün hiç işe gelesim yoktu..:25: üfff.... allahtan yarın yarım gün... benim dolabımda bomboşşşş... yola gideceğiz diye pazara çıkmadık bu hafta.... dolaptakileride tükettik, akşama da kahvaltı yapacağız artık...

Günaydın kızlar, bugün hiç işe gelesim yoktu..:25: üfff.... allahtan yarın yarım gün... benim dolabımda bomboşşşş... yola gideceğiz diye pazara çıkmadık bu hafta.... dolaptakileride tükettik, akşama da kahvaltı yapacağız artık...

benimde gelesim yoktu .. sırf bugün son diye keyfim düzeldi valla:9: patron yok, görüşmemde yok .. ben birazdan alışverişe çıkayım diyorum :10: bi iki saat dolaşır gelirim, daha bayramlık alamadım :34:

günaydın kızlaaaaaar :1:

benim dolabımda bomboş

dün giderken çiğköfte aldık .. yemek yapma derdim yoktu sabahta sandviç hazırladım işyerinde yedik :)

bir bavul bir çanta hazırladık sanki 1 aylığına gidiyor gibi

onlar evde bekliyor akşama doğru eşim gidip alacak sonra doğru gara

ama sanki hala unuttuğum birşeyler var gibiiii :1::1::1:

Son düzenleme:

benim dolabımda bomboş

dün giderken çiğköfte aldık .. yemek yapma derdim yoktu sabahta sandviç hazırladım işyerinde yedik :)

Bende akşama hazırlayacağım valizimi, çok birşey götürmeyi düşünmüyorum bu sefer... hele eşime kalsa bir sırt çantasıyla gitmemeiz gerekiyor:52: parfüm , rolon , diş fırçası, günlük ped makyaj malzemelri, tarak, bol çamaşır çorap.. sanırım en önemli şeyler bunlar ,, bunları unutmadıysan sorun yok:))

benimde gelesim yoktu .. sırf bugün son diye keyfim düzeldi valla:9: patron yok, görüşmemde yok .. ben birazdan alışverişe çıkayım diyorum :10: bi iki saat dolaşır gelirim, daha bayramlık alamadım :34:

ohh ne güzel ya:)) ama bugün her yer çok kalabalıktır , mağazalar tıklım tıklım, kabinlerde kuyruk vardır... Ama alışveriş yapmak her koşulda güzeldir ya :16:

diş fırçası ve macunu bugün alacağım diğerleri tamam

hergüne birer kıyafet ve birer eşortman takımı yeter heralde ya

toplamda 4 gün işte ..

toplamda 4 gün işte ..

yeter tatlım için rahat olsun .. çok önemli bir şeyi unutursanız da alırsınız idarelik uygun birşey :9:

ohh ne güzel ya:)) ama bugün her yer çok kalabalıktır , mağazalar tıklım tıklım, kabinlerde kuyruk vardır... Ama alışveriş yapmak her koşulda güzeldir ya :16:

bakalım artık, akşam daha kalabalık olur .. eşim akşam bakacakta bende akşama bırakırsam hayatta bişey alamam, sinir krizi geçirir geri dönerim :9:

toplamda 4 gün işte ..

ohooo sen baya kokoşsun anlaşılan:9:, ben giderken zaten pantolon tunik giyeceğim , otobüste rahat olsun diye, bayramlıklarım olucak birde onun dışında bir kat daha giysi alırım heralde birde pijamalarımız okadar... birde dönüşte gelirken fındık, et ve daha bikaç birşey getireceğiz, o yüzden valizde boş yer bırakmalıyım:))

ben de almadım daha bayramlık ya, eşime kalsa bişey istemiyor, herşeyi varmış. bence ona da bişeyler alsak iyi olacak. tasarruf diye diye bi hal oldu adam.. ben de çıkıp alsam mı ki, yarın çalışmıyorum,eşim yarım gün gidecekmiş herhalde. öğleden sonra beraber mi gideriz, bi sorayım da mırın kırın ederse çıkıp alıcam walla :19::19:

benim dolabımda bomboş

çiğköfte de iyi fikirmiş, yarını da o şekilde kapatabiliriz :27:
hayırlı yolculuklar şimdiden canım, sağ salim gidin dönün inşallah...

ben çıkıyorum kızlar biraz dolaşıp geleyim :9: 5 te görüşmem var o olmasaydı işten erken çıkıp bakardım bişeyler gel git yapmak zorunda kalmazdım ama neyse artık .. inşallah çok kalabalık değildir ve güzel ciciler alır gelirim :10:

ohooo sen baya kokoşsun anlaşılan:9:, ben giderken zaten pantolon tunik giyeceğim , otobüste rahat olsun diye, bayramlıklarım olucak birde onun dışında bir kat daha giysi alırım heralde birde pijamalarımız okadar... birde dönüşte gelirken fındık, et ve daha bikaç birşey getireceğiz, o yüzden valizde boş yer bırakmalıyım:))

bende giderken pantolon ve üzerine ince bir trençkotum var onunla gidicem.. ince ya inşaAllah üşümem :1:

hepsini giyebilirmiyim bilmiyorum ama götürüyorum işte .. hani hep ihtimaller vardır ya birşey dökülür kirlenir terlerim o olur bu olur :1::1:

ben çıkıyorum kızlar biraz dolaşıp geleyim :9: 5 te görüşmem var o olmasaydı işten erken çıkıp bakardım bişeyler gel git yapmak zorunda kalmazdım ama neyse artık .. inşallah çok kalabalık değildir ve güzel ciciler alır gelirim :10:

hadi bakalım hayırlı alışverişler, inşallah bulursun canım :16:

hoşgeldin ilkay birşeyler alabildin mi? nasıl dışarıda durumlar havalar...? benim çalıştığım ofiste dışarıyı görebileceğim bir pencere yok malesef... hapishane gibi burası:((

tatlım hava serin, üzerimde uzun kollu onun üstünde de hırkan vardı yine de üşüdüm neyse ki foruma gittiğim için havadan etkilenmedim .. ilk gittiğimde baya tenhaydı rahat rahat denedim seçtiklerimi elbise alacaktım ama her zamanki gibi kaafama göre bi elbise bulamadım yani bedenime göre :27: bel ince kalça maşallah olduğu için böyle göğüs altından daralan bi elbise baktım beğenemedim :26:

hoşgeldinnn

neler aldınnn bakalımm :1:

en sonunda pantolon görünümlü bi tayt aldım siyah, üzerine de geniş bi triko tunik aldım pudra rengi ben çok beğendim :16: salaş şeylere bayılırım da ben :16: altına da siyak topuklu ayakkabılarımı giyerim :16: küpem kolyem zaten evde mevcut :1:

tatlım hava serin, üzerimde uzun kollu onun üstünde de hırkan vardı yine de üşüdüm neyse ki foruma gittiğim için havadan etkilenmedim .. ilk gittiğimde baya tenhaydı rahat rahat denedim seçtiklerimi elbise alacaktım ama her zamanki gibi kaafama göre bi elbise bulamadım yani bedenime göre :27: bel ince kalça maşallah olduğu için böyle göğüs altından daralan bi elbise baktım beğenemedim :26:

en sonunda pantolon görünümlü bi tayt aldım siyah, üzerine de geniş bi triko tunik aldım pudra rengi ben çok beğendim :16: salaş şeylere bayılırım da ben :16: altına da siyak topuklu ayakkabılarımı giyerim :16: küpem kolyem zaten evde mevcut :1:

hmmm, şık olacaksınnn:23:

Back