ne kadara kiralamıştınız? başka bir gelinliği kiralasanız tekrar? bedenlerimiz uyuyorsa ben göndereyim gelinliğimi
ayyy kızlar önerleriniz üzerine aklıma bi fikir geldi gelinlikçimi arma fikri :) böyle böyle dedim gelinlik yanında mı acaba dedim..evet burda dedi (siparişle gelmişti geri gidecekti ) gitmemiş yaniayy çok mutuluyum 1 hafta sonra melekte gideceğim gelimliğimi giyeceğim inşallah... ne olur dua edin hayalimi gerçekleştirmek nasip olsun
burda ayyınlayacağım inşallah ...
ay harika bir haber bu cok sevindim canımm
ayyy kızlar önerleriniz üzerine aklıma bi fikir geldi gelinlikçimi arma fikri :) böyle böyle dedim gelinlik yanında mı acaba dedim..evet burda dedi (siparişle gelmişti geri gidecekti ) gitmemiş yaniayy çok mutuluyum 1 hafta sonra melekte gideceğim gelimliğimi giyeceğim inşallah... ne olur dua edin hayalimi gerçekleştirmek nasip olsun
burda ayyınlayacağım inşallah ...
ayyyy bir hafta nasıl geçeecekkk
gitmeden mutlaka fotoğrafçıyı ayarlayın tatlım .. telefonla falan hallet mutlaka .. oraya gittiğinde dolu olurlar falan aman diyim
evdeysen kalk işlerini yap kızbiz burda keşke evde olsakta işlerimizi halletsek diyoruz şaka bi yana yap yap bitmiyor .. biri bitiyor diğeri başlıyor .. ütü bitiyor temizliği çıkıyor o bitiyor çamaşırı derken hafta dönüyor ya hayret bişey
yok ben dün gece karar verdim pazar günü ev işi yapmıyorum sonucu ne olursa olsuncanımdan önemli değil ya bu ütü
ayy eveettt ....
Ben de o mantıkla kendimi fazla paralamıyorum zamanla olur diyorum...
Bulaşık makinam yok ,, yıkıyorum bi daha çıkıyor mesela...
Aynı o hesap işte....
Yavaştan yapılır yani
Ben de eşim evdeyken iş yapmıyorum..
Bende bu hafta cumartesi camları sildirdim birde çarşıdan alacaklarımız çıktı bir sürü onları almaya gitti
çok yoruldu kıyamam ama camlarım çıktı aradan
bizde cam silmek için ucu mop ve bez gibi birşey aldık
birazda onun merakına
birde diyo ki mahalledekilerin akşam evlerinde kavga çıkacak senin yüzünden
diyorum herkesin eşi benim ki kadar anlayışlı yardımcı desteksever olamaz tabi
ver gazı
ya yayla çorbası tarifi bakıyorum internetten, her web sitesinde ölçüler farklı .. kafam karıştı kızlar :44:
ben göz kararı yapıyorumm
bende o dediğinden yokrakamsal ölçüler lazım bana tatlım
ben şuana kadar hiç yayla çorbası yapmadım ayşegül biliyor sanırım
anlatırmısınn
işte ben bi yumurta, biraz un,yağ,yumurta karıştırıyorum; kaynayan suyun içine döküyorum, içine tavuk koydugum da oluyor, pirinç koyduğum da, gecenlerde hatta hem tavuk hem de mısır koydum çok güzel oldu. böyle işteunu 1 kase kadar, yağı 1 cay bardağı kadar, yumurtayı da bir tane, yoğurtu da 2,5 kase kadar falan koyuyuorum işte.
bende o dediğinden yokrakamsal ölçüler lazım bana tatlım
ben şuana kadar hiç yayla çorbası yapmadım ayşegül biliyor sanırım
anlatırmısınn
daha bi kafam karıştıpirinci ne kadar koyuyorsun, yarım su bardağı yeter mi canım :26:
işte ben bi yumurta, biraz un,yağ,yumurta karıştırıyorum; kaynayan suyun içine döküyorum, içine tavuk koydugum da oluyor, pirinç koyduğum da, gecenlerde hatta hem tavuk hem de mısır koydum çok güzel oldu. böyle işteunu 1 kase kadar, yağı 1 cay bardağı kadar, yumurtayı da bir tane, yoğurtu da 2,5 kase kadar falan koyuyuorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?