2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ne kadara kiralamıştınız? başka bir gelinliği kiralasanız tekrar? bedenlerimiz uyuyorsa ben göndereyim gelinliğimi

ayyy kızlar önerleriniz üzerine aklıma bi fikir geldi gelinlikçimi arma fikri :) böyle böyle dedim gelinlik yanında mı acaba dedim..evet burda dedi (siparişle gelmişti geri gidecekti ) gitmemiş yani ayy çok mutuluyum 1 hafta sonra melekte gideceğim gelimliğimi giyeceğim inşallah... ne olur dua edin hayalimi gerçekleştirmek nasip olsun

burda ayyınlayacağım inşallah ...

ay harika bir haber bu cok sevindim canımm

oley o zaman
çok sevindim senin adına canım .. elinde olan şeyler için sakın kendini üzme, çözümü varmış bak yayınla tabi görelim seni

Ben de o mantıkla kendimi fazla paralamıyorum zamanla olur diyorum...
Bulaşık makinam yok ,, yıkıyorum bi daha çıkıyor mesela...
Aynı o hesap işte....
Yavaştan yapılır yani
Ben de eşim evdeyken iş yapmıyorum..

şanslısın bence .. ben eşim evdeyken temizlik yapmak zorundayım çünkü haftanın 6 günü sabah beraber çıkıp akşam beraber eve geliyoruz ama veriyorum eşimin eline süpürgeyi kuvvetli kollarıyla süpürüveriyor evin heryerini

Bende bu hafta cumartesi camları sildirdim birde çarşıdan alacaklarımız çıktı bir sürü onları almaya gitti

çok yoruldu kıyamam ama camlarım çıktı aradan

Bende bu hafta cumartesi camları sildirdim birde çarşıdan alacaklarımız çıktı bir sürü onları almaya gitti

çok yoruldu kıyamam ama camlarım çıktı aradan

oooww cam mı benimki cam silmez sanırım :44: bi ağzını arayayım

bizde cam silmek için ucu mop ve bez gibi birşey aldık

birazda onun merakına

birde diyo ki mahalledekilerin akşam evlerinde kavga çıkacak senin yüzünden

diyorum herkesin eşi benim ki kadar anlayışlı yardımcı desteksever olamaz tabi

ver gazı

ya yayla çorbası tarifi bakıyorum internetten, her web sitesinde ölçüler farklı .. kafam karıştı kızlar :44:

bende o dediğinden yok rakamsal ölçüler lazım bana tatlım

ben şuana kadar hiç yayla çorbası yapmadım ayşegül biliyor sanırım

anlatırmısınn

işte ben bi yumurta, biraz un,yağ,yumurta karıştırıyorum; kaynayan suyun içine döküyorum, içine tavuk koydugum da oluyor, pirinç koyduğum da, gecenlerde hatta hem tavuk hem de mısır koydum çok güzel oldu. böyle işte unu 1 kase kadar, yağı 1 cay bardağı kadar, yumurtayı da bir tane, yoğurtu da 2,5 kase kadar falan koyuyuorum işte.

daha bi kafam karıştı pirinci ne kadar koyuyorsun, yarım su bardağı yeter mi canım :26:

Bu ölçüler çok değil mi kaç kişi yaşıyosunuz evde???

Ben önce ya da unu (birkaç kaşık) kavuruyorum sonra suyu ekliyorum et/tavuk suyu varsa o da olur kaynadıktan sonra yumurta (sadece sarısı) ve yoğurdu çırpıp yavaş yavaş döküyorum topaklanırsa blendırdan geçiriyorum. Bu arada tencerinizin büyüklüğüne göre yoğurt ölçüsünü ayarlarsınız ama cimri davranmayın tatsız oluyo çok da abartmayın ekşi oluyo :) Ben genellikle kalmış pilavları koyuyorum pilav yoksa pirinç haşlıyorum en son pirinci de ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıyorum. Üzerine kırmızı biber ve naneyi tereyağında kavurup döküyorum. Unu kavurunca daha güzel oluyo tavsiye ederim. Söylemesi ayıp bu çorbam çok meşhurdur sırrımın da unu kavurmak olduğunu düşünüyorum. Bulyon da kullanabilirsiniz onu da unla berbaer kavurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…