hayır çalişmıyorum evdeyim
nasılsınız kızlar .. nasıl geçti haftasonları.. ?
benim cuma günü tam 5 ay doldu eşimle değişiklik yaptık vedışarıda yemek yedik sonrada evimize bir adet aksesuar aldık english home dan .. 5. ay ev hediyemmm
sonra cumartesi akşamı tam pert oldum toplamda 27 kişiydik
pazar günü öğlene kadar uyuduk resmen çok yoruldum ama değdi kesinlikle ..
1 2 saatte tüm toparlamalarımı yaptım evim derli toplu sonra attık kendimizi dışarı çıktık
hadi geçmiş olsun
ben cuma akşamı temizlik yapacaktım yapamadım .. eşim "oturacaksın bu akşam benimle, çok yoruyorsun kendini, bugün oturup yalan dünya izleyeceğiz, hiçbişey yapmayacağız" dedi ve öylece oturup dizi izledik cips yedik (rejim yalan oldu) cumartesi malum işe geldim ama biraz erken çıktım 4 buçukta .. eve gittim, bi kurabiye yaptım, tuvaleti ve banyoyu temizledim, duş al hazırlan falan sonra düğüne gittik ..
düğünden sonra arkadaşlarımıza gittik gece 1 buçuğa kadar ordaydık .. onlar 11 den sonra film izledi ama ben kenarda sızmış kalmışımpazar günüde geç kalkıp kahvaltı yaptık .. sonra başladım ütüye eve yeni taşınmıştım ya ben .. bütün güneşliklerimi yenilemek zorunda kalmıştım .. güneşliklerim anca geldi ve poşetin içinde getirdiler katlama izi olmuş hep .. metrelerce perde ütüledim
sonra kıyafetlerimiz ütüledim .. ardından eşim evi süpürdü ben viledaladımsonra markete gittik dışarda yemek yedik .. kociş bana acıdı sonrada eve gelip hazırlanıp nişana gittik .. ayyyy anlatırken bile daral geldi sabahta kazıdım kendimi yataktan resmen .. sözde pazar günü evde uyuşuk uyuşuk yatacaktım
aman Allaahıııımm, nasıl yoğun geçmiş seninki de.. ama evine yaramış senin yoğunluğun... ben naptım neettim geçti gitti bilmiyorum yhaaa..
siz sanırım çalışıyorsunuz
evet canım hemen hepimiz çalışıyoruz
nasıl çalışmamak güzel miçok özeniyorumm bazen
ki burada evde otursak iş güç yapsak temizlikle haşır neşir olsak da dertleniyoruz da
evet yaaa .. şimdi evde olsaydım'la başlayan cümlelerim var
kızlar aranızda en yeni ben miyim? bugün 15.günüm evlilikte.. ve sanırım daha alışamadım ben...
nasıl derseniz... sürekli koşturuyorum, evin eksiği bitmiyor.. hep bi koşturmaca..
ctesi mutfağa erzak dolabı fln almak için çıktık, k.valideye uğradık. sonra çıktık alışverişe, aldık ettik diyene kadar 5buçuk oldu saat. eşimin arkadaşının kınası vardı,erkek kınasıymış eşli gitmiyodu arkadaşları.. beni k.valideye bıraktı,daha doğrusu onlar kal dedi, kalmasam eşim bozulacak,kaldım evdeki işlerim kaldı... eşim taaa gece geldi.. eve gittik, pazar kalktık, ben ablama gitmek istiyodum, o da babasıyla kurban bakmaya gitti.. ben ablamdan anneme geçtim, akşam geldi beni aldı, eve gitmeden deterjan fln aldık. eve geldim. erzak dolabını eşim silerken ben çay fln koydum. zavallım koşturmaktan hiçbişey yememiş, ben de ablamdan börek fln getirmiştim.. o sildi, yerleştirdik beraber o ssırada çay oldu.. çay iç, bulaşık mak çalıştır, çamaşır mak çalıştır... gece 2ye geliyodu yattığımda.. ve temizlik yapmadım, ev çok fena!! h.içi için yemek yapacaktım bi kuru fasülye yapabildim... hiçbişeyim yetişmedi...ve şu anda yerlerdeyim, sabah serviste midem bulandı,geçmek bilmedi... bunun yanında uykusuzluktan geberiyorum yaaa
nası tatlıydı hani evliliğin ilk zamanları... bende sürekli bi sıkıntı var.. şu k.valide yakınlık korkusunu da atamadım üzerimden..:26::26:
kızlar aranızda en yeni ben miyim? bugün 15.günüm evlilikte.. ve sanırım daha alışamadım ben...
nasıl derseniz... sürekli koşturuyorum, evin eksiği bitmiyor.. hep bi koşturmaca..
ctesi mutfağa erzak dolabı fln almak için çıktık, k.valideye uğradık. sonra çıktık alışverişe, aldık ettik diyene kadar 5buçuk oldu saat. eşimin arkadaşının kınası vardı,erkek kınasıymış eşli gitmiyodu arkadaşları.. beni k.valideye bıraktı,daha doğrusu onlar kal dedi, kalmasam eşim bozulacak,kaldım evdeki işlerim kaldı... eşim taaa gece geldi.. eve gittik, pazar kalktık, ben ablama gitmek istiyodum, o da babasıyla kurban bakmaya gitti.. ben ablamdan anneme geçtim, akşam geldi beni aldı, eve gitmeden deterjan fln aldık. eve geldim. erzak dolabını eşim silerken ben çay fln koydum. zavallım koşturmaktan hiçbişey yememiş, ben de ablamdan börek fln getirmiştim.. o sildi, yerleştirdik beraber o ssırada çay oldu.. çay iç, bulaşık mak çalıştır, çamaşır mak çalıştır... gece 2ye geliyodu yattığımda.. ve temizlik yapmadım, ev çok fena!! h.içi için yemek yapacaktım bi kuru fasülye yapabildim... hiçbişeyim yetişmedi...ve şu anda yerlerdeyim, sabah serviste midem bulandı,geçmek bilmedi... bunun yanında uykusuzluktan geberiyorum yaaa
nası tatlıydı hani evliliğin ilk zamanları... bende sürekli bi sıkıntı var.. şu k.valide yakınlık korkusunu da atamadım üzerimden..:26::26:
Selamlar herkese..Güzel bir topik olmuş valla çok beğendim
Ben de 4.5 aylık evliyim üç ay ev hanımlığı yaşadım sonra atamam oldu göreve başladım her iki türlü de ev işlerini zar zor yetiştiriyorum bende mi gariplik var anlamadım
iki kişiyiz alt tarafı ama ne marketi bitiyor ne ütüsü ne çamaşırı
en büyük sıkıntım yemek ...ve de ütü....
ben eve gidip iş yapayım deseydin, olmaz mıydı ki? :26: aman şekerim bizimki de genelde böyle. evin eksiği bitmiyor, işi bitmiyor. hele ki 2 kişiyken nasıl o kadar çok markete gidiyorum; hayret ediyorum bazen kendimeyok şekerim, ev işleri bitmez
benimde ilk zamanlar senin gibiydi canım .. bildiğin, kelimenin tam karşılığında "koşturuyordum" evin içinde .. gerçekten koşuyordumne zaman şu yeni eve yerleştik hayatım düzene girdi .. sen daha çok yenisin .. bugünler malesef ki böyle geçecek ama bence kayınvalideye "geçerken uğradık" yavaştan kaldırın eşinle konuşup .. bak senin işin yarıda kalmış .. eşinde geç gelmiş seni almaya .. sen çalışan bi bayansın evini işlerini sadece akşamları ve tatil günü görebilirsin .. güzel bi dille eşinle konuş tatlım .. insanın evde işi olunca oturduğu yerde hiç huzuru olmuyor ben böyle hissediyorum en azından ..
ya aslında şöyle oldu, onlar balık almışlar beraber yiyelim diye. eşimin kınaya gitme işi vardı. sen kal desem kalmak istemezsin, onlar mı bize gelse ki dedi... e ben pazar ablama gitmek istiyorum, ev desen heryer toz.. pazar ablama gidemezdim onlar gelseydi, kahvaltı mahvaltı derken.. ben ona burun kıvırınca bozuldu bize gelmelerini mi istemiyosun diye :26: erzak dolabını ctesi akşam getireceklerdi, kardeşim gelsin de adamlar gelince yalnız olma evde dedi. e kız zaten evde yorulmuş, e benim evde bi ton işim var.. yalnız yalnız yapayım diye ona da niye ki ne gerek vr fln dedim, ona da bi bozuldu... ctesi akşam gelseler kalacaklar eminim... arabaları yok,eşim de götüreyim sizi demeye ar eder.. o yüzden istemedim biraz da... ne gerek var ya daha şimdiden.. ben annemi çağırıyorum da, daha erken kendiniz alışmadınız evinize diyor... :26:o yüzden kalayım madem demem gerekti.. kalıp surat asacaksan kalma fln dedi ama.. kaldık nihayetinde...
akşam da k.valide buzluktan koca bi poşet balık çıkarmış, hiçi gelen olursa yaparsın diye... ben de kim gelecek bana h.içi çalışırken dedim... herhalde ben hazırlicam beraber yicez
aynen yaa koşturuyorum resmen.. ne eksik bitiyor, ne sıkıntı bitiyor.. bayram geliyo.. akraba arkadaş o kadr çok ki.. eşim şimdiden hazır ol diyo :26: bayramda veya sonrasında gelen giden çok olur diyo... düğüne gelemeyenler bayramda yada sonrasınad ev görmeye gelirlermiş...
eve getirmek istedi ctesi akşam onları, ama ben biliyoum ki saat 12de gelip de onları evlerine bırakmazdı. pazar da beraber kahvaltı mahvaltı... iyi hoş da bunlar için çok erken... istemeyince de bozuluyor...
hiç huzurlu değildim zaten, ev toz içinde, pazar ablama gitme isteğim var.. oturdum boş boş,afedersiniz salak gibi hiç sevmediğim yetenek sizsiniz izlemek zorunda kaldım...
k.valide tarafından da kaynaklanıyor, cumartesi arıyor zır zır öğlen.. daha kahvaltı yapmamışız, napıosunuz die... balık aldı baban diye... benim annem aramaz, uyanınca müsait olunca arar der... böyle anlayışlı bi aileden, h.sonu,h.içi akşamları zır zır aranmaya... deli oluyorum.. anneme gideriz,arkamızdan arar nerdesiniz diye..dün eşim almaya geldi beni,biraz oturduk alışverişe cıktık babası arıyor gittiniz mi eve diye.. sanane be adam! korkularımı tetikleyen şeyler bunlar... :26::26:
yine gelinliğinizi giyin ve cektirin, kolayı var, içinizde kalmasın bence
kiralıktı gelinliğim ve baya uzakta benden
ya aslında şöyle oldu, onlar balık almışlar beraber yiyelim diye. eşimin kınaya gitme işi vardı. sen kal desem kalmak istemezsin, onlar mı bize gelse ki dedi... e ben pazar ablama gitmek istiyorum, ev desen heryer toz.. pazar ablama gidemezdim onlar gelseydi, kahvaltı mahvaltı derken.. ben ona burun kıvırınca bozuldu bize gelmelerini mi istemiyosun diye :26: erzak dolabını ctesi akşam getireceklerdi, kardeşim gelsin de adamlar gelince yalnız olma evde dedi. e kız zaten evde yorulmuş, e benim evde bi ton işim var.. yalnız yalnız yapayım diye ona da niye ki ne gerek vr fln dedim, ona da bi bozuldu... ctesi akşam gelseler kalacaklar eminim... arabaları yok,eşim de götüreyim sizi demeye ar eder.. o yüzden istemedim biraz da... ne gerek var ya daha şimdiden.. ben annemi çağırıyorum da, daha erken kendiniz alışmadınız evinize diyor... :26:o yüzden kalayım madem demem gerekti.. kalıp surat asacaksan kalma fln dedi ama.. kaldık nihayetinde...
akşam da k.valide buzluktan koca bi poşet balık çıkarmış, hiçi gelen olursa yaparsın diye... ben de kim gelecek bana h.içi çalışırken dedim... herhalde ben hazırlicam beraber yicez
aynen yaa koşturuyorum resmen.. ne eksik bitiyor, ne sıkıntı bitiyor.. bayram geliyo.. akraba arkadaş o kadr çok ki.. eşim şimdiden hazır ol diyo :26: bayramda veya sonrasında gelen giden çok olur diyo... düğüne gelemeyenler bayramda yada sonrasınad ev görmeye gelirlermiş...
eve getirmek istedi ctesi akşam onları, ama ben biliyoum ki saat 12de gelip de onları evlerine bırakmazdı. pazar da beraber kahvaltı mahvaltı... iyi hoş da bunlar için çok erken... istemeyince de bozuluyor...
hiç huzurlu değildim zaten, ev toz içinde, pazar ablama gitme isteğim var.. oturdum boş boş,afedersiniz salak gibi hiç sevmediğim yetenek sizsiniz izlemek zorunda kaldım...
k.valide tarafından da kaynaklanıyor, cumartesi arıyor zır zır öğlen.. daha kahvaltı yapmamışız, napıosunuz die... balık aldı baban diye... benim annem aramaz, uyanınca müsait olunca arar der... böyle anlayışlı bi aileden, h.sonu,h.içi akşamları zır zır aranmaya... deli oluyorum.. anneme gideriz,arkamızdan arar nerdesiniz diye..dün eşim almaya geldi beni,biraz oturduk alışverişe cıktık babası arıyor gittiniz mi eve diye.. sanane be adam! korkularımı tetikleyen şeyler bunlar... :26::26:
Merhaba arkadaşlar
İyi bi hafta olsun hepimize
Yeni evlilik hep koşuşturma gerçekten katılıyorum..
Ben sanki çokişim varmış gibi dertliyim ama ona rağmen boş boş oturuyorum...
Daha bayram temizliğine başlamadım..
Yerleşecek bi sürü kolim var ama yerleştirecek yer yok
Zaten salon boş orayı kapattım kiler olarak kullanıyorum...
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirmem lazım ama hala girişmedim...
Şimdi kalkıp tatlı yapmam lazım akşama ama hala burda oturuyorum mesela...
Koalaya katılıyorum
Kayınvalideyle kayınpederle ilişkileri baştan oturtmak lazım diye düşünüyorum...
Baştan halletmemiz lazım kavga ediyoruz belki ama:26:
Kendi adıma söyliym biz eşimle çok kavga ediyoruz bu konularda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?