- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ay kızlar teşekkürler .. vallahi attım üzerimden büyük bir yük .. uzun bi süre bu kadar kalabalık bir misafirim olmaz sanırım
rahatladım bayaaa .. ama cumartesi akşamı o kadar fenaydım gibi yattım heryerim ağrıyordu parmaklarımın ucuna kadar ..
ilkay maşallahınız varmış sizinde bi maraton tutturmuşsunuz bu haftasonu düğün nişan temizlik ütü
pazar günü dinlenmeseydim bu sabah kazırdım yataktan kendimi eminim bende
bu sabah 7.30 da kalktım kahvaltı hazırladım felan evim derli toplu akşama yemeğim var kafam rahat.. amaaaa
ev hiç dağılmasın kirlenmesin istiyorummmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar .. nasıl geçti haftasonları.. ?
benim cuma günü tam 5 ay doldu eşimle değişiklik yaptık vedışarıda yemek yedik sonrada evimize bir adet aksesuar aldık english home dan .. 5. ay ev hediyemmm
sonra cumartesi akşamı tam pert oldum toplamda 27 kişiydik
pazar günü öğlene kadar uyuduk resmen çok yoruldum ama değdi kesinlikle ..
1 2 saatte tüm toparlamalarımı yaptım evim derli toplu sonra attık kendimizi dışarı çıktık
kızlaaar buarada yemeklerimide çok beğendiler
tutturdum tek başıma .. tamam artık kaptım ben bu işi
canım bazı sorunları varmış galiba ondan gelemiyormuş kızlara selam söyle dedi ..
slm bende yeni katılmaya basladım bu ayın sonunda 5 ayımız bitecek biraz geç mi oldu
ya kzılar bayadır içime sıkıntı yapan bir durumum var şimdi biz düğün için footoğraf çektiremedik nedeni kuaförden geç çıktık kimse fotoğrafçı yarlayamamıştı bi acele kalktık düğün salonunua gittik.... çok mu abartıyorum acaba? içim daralıyor düğün denince ( sadece düğün salonunda çekildiğm fotolar var )
bir de dans müziği seçmiştim çaldı içeri girerken dans edeceğimizi sandım bir baktım ortaya gelince kestiler müziği hemen pasta kesimine geçildi burda da pastayı kestik ama birbirimize vermedik ........... ayyyy hiçbirşey yapamadım işin kötüsü ... neden diyceksiniz biraz sonra şu fasla geçeriz bu fasla geçeriz diye düşüne düşüne bi baktım geçtiiiiiiiii gittiiiiiiiiiii
(not : düğün salonu eşimin teyzesinindi ama niye böyle yapıldı anlamış değilim...ayıp olur diye düşünülmüş diye duydum büyükler varmışşşş ...offf )
ya kzılar bayadır içime sıkıntı yapan bir durumum var şimdi biz düğün için footoğraf çektiremedik nedeni kuaförden geç çıktık kimse fotoğrafçı yarlayamamıştı bi acele kalktık düğün salonunua gittik.... çok mu abartıyorum acaba? içim daralıyor düğün denince ( sadece düğün salonunda çekildiğm fotolar var )
bir de dans müziği seçmiştim çaldı içeri girerken dans edeceğimizi sandım bir baktım ortaya gelince kestiler müziği hemen pasta kesimine geçildi burda da pastayı kestik ama birbirimize vermedik ........... ayyyy hiçbirşey yapamadım işin kötüsü ... neden diyceksiniz biraz sonra şu fasla geçeriz bu fasla geçeriz diye düşüne düşüne bi baktım geçtiiiiiiiii gittiiiiiiiiiii
(not : düğün salonu eşimin teyzesinindi ama niye böyle yapıldı anlamış değilim...ayıp olur diye düşünülmüş diye duydum büyükler varmışşşş ...offf )
slm bende yeni katılmaya basladım bu ayın sonunda 5 ayımız bitecek biraz geç mi oldu
kimseden bişey yok mu
kimseden bişey yok mu
aynen hep mis gibi koksun felan istiyorum öle çok mutlu oluyorum evimde
kızlar birşey sorcam klozet takımınızı her misafir ağırlama sonrasında makineye atıyormusunuz ?
ben atıyorum iyi mi ediyorum bu gidişle eskiteceğim deama bir tane yeni yedeğim var neyseki
geç olurmu yok canım bende 5 ay 3 günlük oldumhoşgeldin aramıza
30 kişiden sonra değiştirebilirdim ben deama annemler geldikten sonra değiştirmedim. dün de misafirlerim geldi, diğerini yıkayınca değiştiririm sanırım. ben genelde ayak havlusu koyuyorum üstüne gerçi. onları hemen atıyorum kirliye, havluları falan.
kimseden bişey yok mu
HOŞBULDUMMMMM sanırım yani alışacağım yazmaya
HOŞBULDUMMMMM sanırım yani alışacağım yazmaya
hoşgeldin canımkimseden bişey yok mu derken ne demek istediğini anlayamadım :26: ama hoşgeldin aramıza, geç kalmadın ki
vınnla bağlanıyorumda yazılanlar çok geç geliyor şimdi farkettim o yüzden öyle yazmıştım
aynen hep mis gibi koksun felan istiyorum öle çok mutlu oluyorum evimde
kızlar birşey sorcam klozet takımınızı her misafir ağırlama sonrasında makineye atıyormusunuz ?
ben atıyorum iyi mi ediyorum bu gidişle eskiteceğim deama bir tane yeni yedeğim var neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?