2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

onu bende istiyorum ya ev hiç dağılmasın kirlenmesin hep mis gibi koksun istiyorum temizlikten yaparken ki koku kalsın istiyorum

ohh ne güzel geçmiş hafta sonu insan acaip motive oluyo dimi

kızlaaar buarada yemeklerimide çok beğendiler

tutturdum tek başıma .. tamam artık kaptım ben bu işi

haha bi kere yapınca cesaret geliyo insana bende hamur işleirnde çok başarılıyım yemek yapmayıda öğrendim öğreniyorum gibi bişe işte idare eder

ya kzılar bayadır içime sıkıntı yapan bir durumum var şimdi biz düğün için footoğraf çektiremedik nedeni kuaförden geç çıktık kimse fotoğrafçı yarlayamamıştı bi acele kalktık düğün salonunua gittik.... çok mu abartıyorum acaba? içim daralıyor düğün denince ( sadece düğün salonunda çekildiğm fotolar var )

bir de dans müziği seçmiştim çaldı içeri girerken dans edeceğimizi sandım bir baktım ortaya gelince kestiler müziği hemen pasta kesimine geçildi burda da pastayı kestik ama birbirimize vermedik ........... ayyyy hiçbirşey yapamadım işin kötüsü ... neden diyceksiniz biraz sonra şu fasla geçeriz bu fasla geçeriz diye düşüne düşüne bi baktım geçtiiiiiiiii gittiiiiiiiiiii

(not : düğün salonu eşimin teyzesinindi ama niye böyle yapıldı anlamış değilim...ayıp olur diye düşünülmüş diye duydum büyükler varmışşşş ...offf )

aynen hep mis gibi koksun felan istiyorum öle çok mutlu oluyorum evimde

kızlar birşey sorcam klozet takımınızı her misafir ağırlama sonrasında makineye atıyormusunuz ?

ben atıyorum iyi mi ediyorum bu gidişle eskiteceğim de ama bir tane yeni yedeğim var neyseki

slm bende yeni katılmaya basladım bu ayın sonunda 5 ayımız bitecek biraz geç mi oldu

slm canım hoşgeldin sende aramıza ne için geçmi oldu buraya gelmek için mi nie geç olsun ki bende sonradan katıldım kızlara 3,5 aylık evliyim bende

yine gelinliğinizi giyin ve cektirin, kolayı var, içinizde kalmasın bence

Allah Allah .. niye öyle birşey yaptılar ki .. sanki baştan savma şeklinde ..
düğün neyse geçti gittide gelinliğini vermediysen hala .. fotoğraf çekimi yaptırma şansın var canım

mümkünatı varsa yaptır içinde kalmasın ...

30 kişiden sonra değiştirebilirdim ben de ama annemler geldikten sonra değiştirmedim. dün de misafirlerim geldi, diğerini yıkayınca değiştiririm sanırım. ben genelde ayak havlusu koyuyorum üstüne gerçi. onları hemen atıyorum kirliye, havluları falan.

sen ne kadarlık evliydin canım? gelinliğini kuru temizlemeye ver sonra giyinin fotoğraf çektirin canım olmaz mı? kuaförede masraf olmasın diye normal bi kıyafetle gidersin "akşam arkadaşımın nişanı var" dersin uygun fiyata güzel bi topuz yaptırırsın .. duvağını biri takıverir evde giyinirsin canım .. başörtülüysende düğünde nasıl yapmışlardı bi düşün yapabilir belki arkadaşın, kuzenin falan :26:

ama düğündeki aksiliklerin geri dönüşü yok o yüzden de üzülme tatlım boşver geçti gitti kimse hatırlamıyor düğün salonunda nolduğunu.. fotoğraflar kalıyor geriye .. sen fotoğraf sıkıntını halledebilirsin bence

ben her misafir geldiğinde değiştiriyoırum ..

haftada yada 2 haftada bir kesin yıkanıyor

klozeti bende başka kimse kullanmıyor misafirler diğer tuvaleti (alaturka deniyor galiba) kullanıyor .. çok nadir klozeti kullanmak isteyenler oluyor o da daha bi iki kere oldu .. eşimde diğerini kullanıyor .. 2 güne bir temizliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…