- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
yeter bence, tam kararında olur
Bu ölçüler çok değil mi kaç kişi yaşıyosunuz evde???
Ben önce ya da unu (birkaç kaşık) kavuruyorum sonra suyu ekliyorum et/tavuk suyu varsa o da olur kaynadıktan sonra yumurta (sadece sarısı) ve yoğurdu çırpıp yavaş yavaş döküyorum topaklanırsa blendırdan geçiriyorum. Bu arada tencerinizin büyüklüğüne göre yoğurt ölçüsünü ayarlarsınız ama cimri davranmayın tatsız oluyo çok da abartmayın ekşi oluyo :) Ben genellikle kalmış pilavları koyuyorum pilav yoksa pirinç haşlıyorum en son pirinci de ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıyorum. Üzerine kırmızı biber ve naneyi tereyağında kavurup döküyorum. Unu kavurunca daha güzel oluyo tavsiye ederim. Söylemesi ayıp bu çorbam çok meşhurdur sırrımın da unu kavurmak olduğunu düşünüyorum. Bulyon da kullanabilirsiniz onu da unla berbaer kavurun.
yarım su bardağı pirinci 4 su bardağı suda pişireyim,
1 yumurta sarısı, 1 su bardağı yoğurdu ve 1 yemek kaşığı unu karıştırayım,
bu karışımın içine biraz kaynayan,pirinçlerin haşlandığı sudan koyayım az daha karıştırıp bu karışımı tencereye ilave edeyim, sonra tuzunu koyayım ..
tavada tereyağı eritip naneyi de ekleyeyim tencereye bu karışımı da karıştırayım .. bi kaç yere baktım böyle yapmaya karar verdimakşam dener yarın nasıl olduğunu size anlatırım kızlar
hımm bana biraz az geldi karışımın miktarı nedense. bi dene bakalım tatlım
günaydın kızlardün akşam çorbam güzel oldu, eşim beğendi
ben de onu sormak için gelmiştimeline sağlık canımm. demek ki ben daha cok malzeme koyduğuma göre, daha fazla su koyuyormuşum
evet tatlım demekki seninki daha çok oluyordur .. biz 2 kase içtik çorbadan şimdi bi tabaklık kaldı 5 kişilik yapmışım
afiyet olsun ciciimbiliyor musun ben rejim yapmıyorum
merhabalar nasılsınız bakalım :))))
biraz baş ağrılı
sen nasılsın canım ? bu arada sen bebiş mi istiyosun kız
geçmiş olsun canım...iyiyim bende ders çalışıyorum bazen bazen de buraya takılıyorum işte :))) evet istiyoruz eşimlede bakalım :))))
ee hadi inşallah istediğiniz gibi olur hayırlı zamanda olur
inşallah bakalım sadece düşüncede daha henüz bebişle ilgili bir icratımız yok ama bayramdan sonra bakacaz
sen düşünüyor musun daha erken mi diyorsun???
kızlar merhaba. Bende taze gelinim ; haziran ayında evlendim. Bizimde bazı borçlardan dolayı canımız sıkılıyor ama biticek deyip bekliyoruz. Hayırlısı artık bakalım...Sizler nasılsınız nasıl gidiyor evlilikler...
kızlar bende ewleneli 32 gün oldu sizlere bısy danısıcam adet günüme 3-4 gün felan var aşırı derece midem bulanıyor ve başım dönüyo hamilelik testı alıcakdım ama adet gününü 2-3 gün geçikmeden test yapmayın diyo sizce yapsammı?
kızlar merhaba. Bende taze gelinim ; haziran ayında evlendim. Bizimde bazı borçlardan dolayı canımız sıkılıyor ama biticek deyip bekliyoruz. Hayırlısı artık bakalım...Sizler nasılsınız nasıl gidiyor evlilikler...
korunmayı bıraktınız mı canım?
daha değil bayramdan sonra bırakacaz...
yok biz daha düşünmüyoruz .. eşim nisanda askere gidecek o gibip gelsin bi hele sonrada hasret giderelim ondan sonra artık bakalım ne zaman olur nasip .. daha genciz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?