2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sınavlarında olacak zor olmaz mı senin için canım? hiç kalmadan geçmeliydim demiştin .. çalışmaktan vazmıgeçtin yoksa

sınavlarında olacak zor olmaz mı senin için canım? hiç kalmadan geçmeliydim demiştin .. çalışmaktan vazmıgeçtin yoksa

yokkkkk vazgeçemiyim çalışmaktan aslaaaa zor olacağını sanmıyoruz derler kolayıma geldi...bide kk da tanıştığım biri var aynı memlekette çıktık ailece de görüşüyoruz melike o mezun oldu mesele 15 aylık oğlu var kaan ikinciside yolda maşallah diyorum ona burdan

tşk ederim cnm bakıyım sorıyım bakıyım kızlar ne söyliycek

yokkk vazgeçermiyim aslaaaa kolayıma geldi dersler .... bide kk da tanıştığım biri var aynı memlekette çıktık malatyada oda adanalıymış onunda eşi polis ailece görüşüyoruz...o bitirdi mesela işletme bölm nü 15 aylık oğlu var ikinci oğluşu da yolda maşallah diyorum ona burdan.malatyada tekiim diyodum ama saolsun o var yanlız değilim artık

hmm sen bilirsin canım .. sen hamileykende, doğum yaptıktan sonrada derslerimi engellemez diyorsan sorun yok Allah kolaylık versin

tşk ederim cnm bakıyım sorıyım bakıyım kızlar ne söyliycek

bebiş istiyormusunuz canım? ben mesela eşim askere gitmeden hamile kalmaktan korkuyorum .. o yüzden bazen rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum yani demek istediğim baş dönmelerin ve mide bulantıların psikolojikte olabilir

hmm sen bilirsin canım .. sen hamileykende, doğum yaptıktan sonrada derslerimi engellemez diyorsan sorun yok Allah kolaylık versin

yok engellemez hamile olursam eşim ben hallederim sen yorulduğun zaman diyor doğumdan sonra da annem yanımda olur sorun olmaz yani allah hayırlısını nasip etsin

sen neler yapıyorsun yoğun musun iş yeriinde ???

yok engellemez hamile olursam eşim ben hallederim sen yorulduğun zaman diyor doğumdan sonra da annem yanımda olur sorun olmaz yani allah hayırlısını nasip etsin

sen neler yapıyorsun yoğun musun iş yeriinde ???

hayırlısı olsun canım o zaman

pek yoğun değilim .. yani öyle bütün gün görüşme olmuyor.. bazen sabah bazen öğleden sonra oluyor .. standart değil yani ..

ben de korkuyorummm hep öyle rüyalar görüyorum gercekten ben de bilinçaltına baakk

ben de korkuyorummm hep öyle rüyalar görüyorum gercekten ben de bilinçaltına baakk

bilmem ya unuttum rejim yapmayı ya bi kere delince

bi kere bozuk diye hep bozmayalım tatlım bugün yeniden başlayalım ne dersin bende çaya ara verdim pazar günü regl oldum .. risk almak istemedim etkiler belki diye .. bitsin yeniden başlayacağım .. tam kendimi biraz hafiflemiş hissediyordum ki regl olunca o his gitti .. bitince bi tartılcam bakalım gerçekten kilom neymiş

gerçekten bilinç dışında ne varsa artık çıkıyor rüyalarda .. biliyorsun burada söylemiştim 2 kere de askere götürüyorlardı eşimi yanımdan alıp .. ne ağlamıştım .. bi an önce gidip gelse de geçse bu sancılı günler

gerçekten bilinç dışında ne varsa artık çıkıyor rüyalarda .. biliyorsun burada söylemiştim 2 kere de askere götürüyorlardı eşimi yanımdan alıp .. ne ağlamıştım .. bi an önce gidip gelse de geçse bu sancılı günler [/QUOTE]

bir de benim şu an karnım falan da ağrımıyor, yarın regl olmam lazım, bakalım nolcak, ayyy :26:

konuşurken tartışmaya dönüyor, daha 15 günlük evliyken tartışmak çok dokunuyor bana susuyorum..
her geldiklerinde kalamazlar, çalışıyorum diye.. ama ctesi gelirlerse kalırlar eminim ben bundan... eşim onlara götüreyim diyemez, onlar yarım ağız kalkalım derler, eşim de yok işte yarın tatil beraber kahvaltı yaparız der... bu konuyu önceden konuşmuştuk, ben ne gerek var herkesin evi varken bi sıkıntı bi hastalık durumu yokken ne gerek var demiştim, resmen tartışmaya döndü.. h.içi beni aramıor zaten k.valide eşimi gündüz arıyor..muhakkak arar yani napıyosun diye..beni aramadı bi gereksinim dışında nasılsın diye düğünden beri.. haa bi kez yalnızken gece aramıştı korkmuyosun demi diye.. h.sonu ararlar muhakkak napıyosunuz diye..planlar ne öğrenmek mi istiyolar neyse.. eşim hiç rahatsız değil yaa, diyorum ya ctesi gelseler kalacaklardı ve bu ona normal geliyor... konuşsam tartışıyoruz, annemler sana çok iyi davranıyo sen onları neden istemiyosun diye...

ne sinir bi durum okurken gıcık oldum sonra da dırdır diyorlar

walla ne derlerse desinler, tavrım belli... h.içi yemeğe misafir ağırlayamam, gelirse mümkünse pazar akşam gelsin ki ctesi akşam kalamasın... ben de zırt pırt gidemem, evimin işi yetiyo bana..yorgun argın geliyorum zaten... biraz uzak olallım, bakalım bu hafta anneanne fln yok karışacakları bi durum yok.. bakalım nolcak... bayram geliyor,asıl hüsran zamanı bence..

seninle aynı durumdayız, bi farkla ben akşam yapmak zorundayım bunları... yada h.sonu..
kışlıklar çıkacak, dün ortalığı süpürdük bugün vileda yapcam inş..
walla ciddden kavga oluyor, ilk zamanlar bu kadar kavga olmasın diye susuyorum işte.. ama akşamları eve gelmek istediğimi, başbaşa vakit geçirmek istediğimi söyledim sakince.. sanırım kabul etti,bu hafta yaptıracakları bi iş, gezdirecek bi anneanne vs yok.. herkesin niyeti belli olur yavaş yavaş...

ben de dün cebren ve hileyle oturma odasını süpürttüm
yani ben diğer yerleri süpürdüm dizi izliyodu, sürekli mutfağa çağırdım reklam girdi mi diye.. ben yapiim dedi götürdü süpürgeyi
eh olacak o kadar...

ben de pilav kaldı da buzluğa atmıştım mikrodalgada ısıtırım diye..
çorba yapsam bugünden yarına nası olur acaba? suya atıp kaynatsam sonra da unu başka yerde kavursam, o pirincin suyundan döksem, yoğurt yumurta.. bu karışımı pirince döksem.. nası olur ki... :26::26:

ben unu kavurmadım tatlım .. hangi yağda kavrulacağını bilemedim zaten genelde tariflerde yoğurt un ve yumurtayı karıştırın diyordu .. tavuk bulyonu iyice ezdim bu karışıma koyup iyice karıştırdım .. güzel oldu biz beğendik dün akşam ..

ayy yorumlarım aralarda kalmış okuyabiliyormusun koala

Okudum,ayıkladım canım
ya tavrım belli işte, ben akşam evimde olmak istiyorum..
az önce aramış, yorgun musun dedi, yok değilim dedim. (iç sesim de eyvah annesi çağırdı herhalde diyordu ) anneni özledin mi diyor noldu ki dedim, annemlerin eve yakın bi arkadaşı var da onunla görüşmesi gerekiyormuş. ona gidicem,sen de işten annenlere geç alırım seni dedi onun annesigile gitmek istemeyip kendiminkine gitmek istemem de ayrı bişey ama napiiim yauw

ev işlerine gelince de dün akşam "senden bana hayır yok mu bu akşam" dedim. çok yorulmuş iş yerinde. bugün temizlik yapmasak fln dedi. tamamn neyse dedim,surat asmadım tabi ki ama dün çok başım dönüyodu 2 nazlandım geçtim işimin başına... ben süpürürken kapıyyı kapatttı.. işim bitti diğer yerlerde, başladım mutfaktan bağırmaya "reklam girdi miii" , " çay hazıır,bardakları alsanaa" geldi mutfağa, reklam mı başladı gidip süpüreyim dedim, ben süpürürüm dedi, gitti eh olacak o kadar

"annemlere gidecek olunca evde işin varda annenlere gidecek olunca yok mu işin" demedi mi biraz naz iyi oluyor .. sitemsiz naz yapmaya devam

"annemlere gidecek olunca evde işin varda annenlere gidecek olunca yok mu işin" demedi mi biraz naz iyi oluyor .. sitemsiz naz yapmaya devam

aslında vileda yapacaktım cidden bugün ama annemler uzak, o tarafa zaten gidecek.. başka yere gidecek olsa gitmezdım de zaten o tarafta olacak ben istemesem de istese annesigile uğruyoruz işte zırt pırt.. bi de bizim sıkıntılı oldu evlilik süreci, annemler istemediler fln.. o y üzdenhaftasonu bin nazla götürüyor.. fırsat varken değerlendirmek lazım.. bişey demedi walla.. ama ilerleyen günlerde kullanabilir bunu.. yarın öbür gün gidelim derse bahanem yok..bugünden yemek mi hazırlasam napsam yarın pişirmek için, dolapta pişmedi bozulur derim

evet olabilir bu yemek işi aslında yavaş yavaş anlamaya başlamalı .. haftada bi gün gidin bence? kaç gün annesigile gideceksiniz konuştunuz mu hiç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…