- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
merhaba iclal ben bende 17 haziranda evlendim...borç önemliğ değil ya ödenir aynı dert bizdede var ama kışın sonuna doğru bitiyor...evlilik iyi ama aileden uzak olmak güzel değil((
inşallah çabucak gider gelir..... ben istemiyodum önceden en az 2 yıl 3 yıl geçsin diyodum ama vazgeçtim...
sınavlarında olacak zor olmaz mı senin için canım? hiç kalmadan geçmeliydim demiştin .. çalışmaktan vazmıgeçtin yoksa
bu konularda bi bilgim yok tatlım .. burada hamilelikle ilgili topiklerde kızlar bir hayli bilgili. onlardan yardım alabilirsin .. az önce topiğin birinde okudum, bi arkadaş yapmış 2 gün kala .. pozitif çıkmış .. sonrada hastaneye gitmiş tutmuş yani.. sen bilirsin
sınavlarında olacak zor olmaz mı senin için canım? hiç kalmadan geçmeliydim demiştin .. çalışmaktan vazmıgeçtin yoksa
yokkk vazgeçermiyim aslaaaakolayıma geldi dersler .... bide kk da tanıştığım biri var aynı memlekette çıktık malatyada oda adanalıymış onunda eşi polis ailece görüşüyoruz...o bitirdi mesela işletme bölm nü 15 aylık oğlu var ikinci oğluşu da yolda maşallah diyorum ona burdan.malatyada tekiim diyodum ama saolsun o var yanlız değilim artık
tşk ederim cnm bakıyım sorıyım bakıyım kızlar ne söyliycek
hmm sen bilirsin canım .. sen hamileykende, doğum yaptıktan sonrada derslerimi engellemez diyorsan sorun yokAllah kolaylık versin
yok engellemez hamile olursam eşim ben hallederim sen yorulduğun zaman diyor doğumdan sonra da annem yanımda olur sorun olmaz yaniallah hayırlısını nasip etsin
sen neler yapıyorsun yoğun musun iş yeriinde ???
canım bende sert bişi yapmıyorum azıcık dikkat ediyorum sadecesen neden bıraktın :26:
bebiş istiyormusunuz canım? ben mesela eşim askere gitmeden hamile kalmaktan korkuyorum .. o yüzden bazen rüyalarımda hamile olduğumu görüyorumyani demek istediğim baş dönmelerin ve mide bulantıların psikolojikte olabilir
bebiş istiyormusunuz canım? ben mesela eşim askere gitmeden hamile kalmaktan korkuyorum .. o yüzden bazen rüyalarımda hamile olduğumu görüyorumyani demek istediğim baş dönmelerin ve mide bulantıların psikolojikte olabilir
bilmem ya unuttum rejim yapmayı ya bi kere delince
ben de korkuyorummmhep öyle rüyalar görüyorum gercekten ben de bilinçaltına baakk
nasıl yani? bundan sonra size her geldiklerinde kalacaklar mı? eşin niye onları eve bırakmaktan erinsinki? bu durumda size ne zaman oturmaya gelseler sizde kalacaklar .. sürekli sizi aramaları da ilginç hele ki "gittiniz mi eve" diye. gerçekten ona ne ? ayrılamamışlar hala .. eşinin artık onları durdurması gerekiyor .. bence geçerken uğramaları azaltın .. her aradıklarında da açmayın .. müsait olmadığınızı, müsait olsanız bile onlar her aradıklarında konuşmak zorunda olmadığınızı anlasınlar .. muhtemelen eşin bu durumlardan rahatsız değildir alışkın olduğu için ama sen yavaş yavaş söyle şikayet etmeden ..
ne sinir bi durum okurken gıcık oldumsonra da dırdır diyorlar
Merhaba arkadaşlar
İyi bi hafta olsun hepimize
Yeni evlilik hep koşuşturma gerçekten katılıyorum..
Ben sanki çokişim varmış gibi dertliyim ama ona rağmen boş boş oturuyorum...
Daha bayram temizliğine başlamadım..
Yerleşecek bi sürü kolim var ama yerleştirecek yer yok
Zaten salon boş orayı kapattım kiler olarak kullanıyorum...
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirmem lazım ama hala girişmedim...
Şimdi kalkıp tatlı yapmam lazım akşama ama hala burda oturuyorum mesela...
Koalaya katılıyorum
Kayınvalideyle kayınpederle ilişkileri baştan oturtmak lazım diye düşünüyorum...
Baştan halletmemiz lazım kavga ediyoruz belki ama:26:
Kendi adıma söyliym biz eşimle çok kavga ediyoruz bu konularda...
şanslısın bence .. ben eşim evdeyken temizlik yapmak zorundayım çünkü haftanın 6 günü sabah beraber çıkıp akşam beraber eve geliyoruzama veriyorum eşimin eline süpürgeyi kuvvetli kollarıyla süpürüveriyor evin heryerini
Bu ölçüler çok değil mi kaç kişi yaşıyosunuz evde???
Ben önce ya da unu (birkaç kaşık) kavuruyorum sonra suyu ekliyorum et/tavuk suyu varsa o da olur kaynadıktan sonra yumurta (sadece sarısı) ve yoğurdu çırpıp yavaş yavaş döküyorum topaklanırsa blendırdan geçiriyorum. Bu arada tencerinizin büyüklüğüne göre yoğurt ölçüsünü ayarlarsınız ama cimri davranmayın tatsız oluyo çok da abartmayın ekşi oluyo :) Ben genellikle kalmış pilavları koyuyorum pilav yoksa pirinç haşlıyorum en son pirinci de ekledikten sonra bir taşım daha kaynatıyorum. Üzerine kırmızı biber ve naneyi tereyağında kavurup döküyorum. Unu kavurunca daha güzel oluyo tavsiye ederim. Söylemesi ayıp bu çorbam çok meşhurdur sırrımın da unu kavurmak olduğunu düşünüyorum. Bulyon da kullanabilirsiniz onu da unla berbaer kavurun.
konuşurken tartışmaya dönüyor, daha 15 günlük evliyken tartışmak çok dokunuyor bana susuyorum..
her geldiklerinde kalamazlar, çalışıyorum diye.. ama ctesi gelirlerse kalırlar eminim ben bundan... eşim onlara götüreyim diyemez, onlar yarım ağız kalkalım derler, eşim de yok işte yarın tatil beraber kahvaltı yaparız der... bu konuyu önceden konuşmuştuk, ben ne gerek var herkesin evi varken bi sıkıntı bi hastalık durumu yokken ne gerek var demiştim, resmen tartışmaya döndü.. h.içi beni aramıor zaten k.valide eşimi gündüz arıyor..muhakkak arar yani napıyosun diye..beni aramadı bi gereksinim dışında nasılsın diye düğünden beri.. haa bi kez yalnızken gece aramıştı korkmuyosun demi diye.. h.sonu ararlar muhakkak napıyosunuz diye..planlar ne öğrenmek mi istiyolar neyse.. eşim hiç rahatsız değil yaa, diyorum ya ctesi gelseler kalacaklardı ve bu ona normal geliyor... konuşsam tartışıyoruz, annemler sana çok iyi davranıyo sen onları neden istemiyosun diye...
sen baştan tavrını koy canım .. sakin sakinde eşine anlatırsın ... zamanla oturur .. daha çok yeni evlisiniz .. zamanla gitmeler gelmelerde azalıyor .. biz yeni yeni evimizde başbaşa kalabiliyoruz..
walla ne derlerse desinler, tavrım belli... h.içi yemeğe misafir ağırlayamam, gelirse mümkünse pazar akşam gelsin ki ctesi akşam kalamasın... ben de zırt pırt gidemem, evimin işi yetiyo bana..yorgun argın geliyorum zaten... biraz uzak olallım, bakalım bu hafta anneanne fln yok karışacakları bi durum yok.. bakalım nolcak... bayram geliyor,asıl hüsran zamanı bence..
seninle aynı durumdayız, bi farkla ben akşam yapmak zorundayım bunları... yada h.sonu..
kışlıklar çıkacak, dün ortalığı süpürdük bugün vileda yapcam inş..
walla ciddden kavga oluyor, ilk zamanlar bu kadar kavga olmasın diye susuyorum işte.. ama akşamları eve gelmek istediğimi, başbaşa vakit geçirmek istediğimi söyledim sakince.. sanırım kabul etti,bu hafta yaptıracakları bi iş, gezdirecek bi anneanne vs yok.. herkesin niyeti belli olur yavaş yavaş...
ben de dün cebren ve hileyle oturma odasını süpürttüm
yani ben diğer yerleri süpürdüm dizi izliyodu, sürekli mutfağa çağırdım reklam girdi mi diye.. ben yapiim dedi götürdü süpürgeyi
eh olacak o kadar...
benimkide ya dizi ya maç izler beni sinir eder .. ama gidip kızmam .. önce baya bi yanına gitmem .. sonra gider yanına oturur, şu şu işlerimi yaparsam bitecek ama ayaklarıma uzatıp dinlemem vakit kalmayacak yada seninle film izlemek istiyorum ama bu işlerinde yapılması lazım derim .. sonra da odaları süpürüveririmisin aşkım derimbütün evi süpürüveriyor sağolsun kızarsam yada kızmasam bile yapmam gereken işlerden sitem edersem suratımı asarsam sevmez öyle .. bişeyde yapmaz ..
ben de pilav kaldı da buzluğa atmıştım mikrodalgada ısıtırım diye..
çorba yapsam bugünden yarına nası olur acaba? suya atıp kaynatsam sonra da unu başka yerde kavursam, o pirincin suyundan döksem, yoğurt yumurta.. bu karışımı pirince döksem.. nası olur ki... :26::26:
sen baştan tavrını koy canım .. sakin sakinde eşine anlatırsın ... zamanla oturur .. daha çok yeni evlisiniz .. zamanla gitmeler gelmelerde azalıyor .. biz yeni yeni evimizde başbaşa kalabiliyoruz..
benimkide ya dizi ya maç izler beni sinir eder .. ama gidip kızmam .. önce baya bi yanına gitmem .. sonra gider yanına oturur, şu şu işlerimi yaparsam bitecek ama ayaklarıma uzatıp dinlemem vakit kalmayacak yada seninle film izlemek istiyorum ama bu işlerinde yapılması lazım derim .. sonra da odaları süpürüveririmisin aşkım derim bütün evi süpürüveriyor sağolsun kızarsam yada kızmasam bile yapmam gereken işlerden sitem edersem suratımı asarsam sevmez öyle .. bişeyde yapmaz ..
ayy yorumlarım aralarda kalmış okuyabiliyormusun koala
Okudum,ayıkladım canım
ya tavrım belli işte, ben akşam evimde olmak istiyorum..
az önce aramış, yorgun musun dedi, yok değilim dedim. (iç sesim de eyvah annesi çağırdı herhalde diyordu) anneni özledin mi diyor noldu ki dedim, annemlerin eve yakın bi arkadaşı var da onunla görüşmesi gerekiyormuş. ona gidicem,sen de işten annenlere geç alırım seni dedi onun annesigile gitmek istemeyip kendiminkine gitmek istemem de ayrı bişey ama napiiim yauw
ev işlerine gelince de dün akşam "senden bana hayır yok mu bu akşam" dedim. çok yorulmuş iş yerinde. bugün temizlik yapmasak fln dedi. tamamn neyse dedim,surat asmadım tabi ki ama dün çok başım dönüyodu 2 nazlandım geçtim işimin başına... ben süpürürken kapıyyı kapatttı.. işim bitti diğer yerlerde, başladım mutfaktan bağırmaya "reklam girdi miii" , " çay hazıır,bardakları alsanaa"geldi mutfağa, reklam mı başladı gidip süpüreyim dedim, ben süpürürüm dedi, gitti eh olacak o kadar
"annemlere gidecek olunca evde işin varda annenlere gidecek olunca yok mu işin" demedi mibiraz naz iyi oluyor .. sitemsiz naz yapmaya devam
aslında vileda yapacaktım cidden bugün ama annemler uzak, o tarafa zaten gidecek.. başka yere gidecek olsa gitmezdım de zaten o tarafta olacakben istemesem de istese annesigile uğruyoruz işte zırt pırt.. bi de bizim sıkıntılı oldu evlilik süreci, annemler istemediler fln.. o y üzdenhaftasonu bin nazla götürüyor.. fırsat varken değerlendirmek lazım.. bişey demedi walla.. ama ilerleyen günlerde kullanabilir bunu.. yarın öbür gün gidelim derse bahanem yok..bugünden yemek mi hazırlasam napsam yarın pişirmek için, dolapta pişmedi bozulur derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?