• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim bölüm icin 70-75 alsan olur da ben sadece denizliyi yazmak zorundayim bi daha kocisimden ayri kalmam:19: denizli icinde en az 85:30:
Calisalim kizlar birlikte, en bastan baslayalim :41: daha 1 yil var ustesinden geliriz :41:

$1003473_599590876728777_1784795320_n.jpg

Ne yapak çalışak mı :9:

Benim bölüm icin 70-75 alsan olur da ben sadece denizliyi yazmak zorundayim bi daha kocisimden ayri kalmam:19: denizli icinde en az 85:30:
Calisalim kizlar birlikte, en bastan baslayalim :41: daha 1 yil var ustesinden geliriz :41:

ilkay cezaevleri diğer kurumlara nazaran 10-15 puan düşük oluyor. istediğin puanı alamazsan bile ona başvurursun olmadı :21: gerçi adalet bakanlığı da mülakatla almaya başlamış, cezaevleri dahil mi bilmiyorum. şimdi baktım 2011'de denizli 65'le almış :31:

merhaba çilek bu arada :3:
sıkıntıdan patlıyorum, o sebepten pek yazmıyorum bugün :31:

ilkay cezaevleri diğer kurumlara nazaran 10-15 puan düşük oluyor. istediğin puanı alamazsan bile ona başvurursun olmadı :21: gerçi adalet bakanlığı da mülakatla almaya başlamış, cezaevleri dahil mi bilmiyorum. şimdi baktım 2011'de denizli 65'le almış :31:

Evet ceza evleri de kpss+mulakatla aliyor :26: ben yüksek hedef koyuyorum çünkü bakanlik secme gibi bi lüksüm yok kuzum, denizlide neresi kontenjan acarsa basvuru yapacagim hayirlisi:31: bu sene calis ilkay calis :6:

Merhaba canım.. bugün genel olarak sıkıntılı bi ruh hali sardı hepimizi yaa

selamlar kpss konusunda bende katılabilirim size matematik turkcede sorun yok da o tarih yok mu o tarih
benim bölüm kpss de eleman pek almıyo ama 4001 denerim kısmetse

selamlar kpss konusunda bende katılabilirim size matematik turkcede sorun yok da o tarih yok mu o tarih
benim bölüm kpss de eleman pek almıyo ama 4001 denerim kısmetse

Senin bölümün ne canım :31: benimde turkce matematikten sikintim yok ama tarih ve vatandaslik beni batiriyor ya:26:

geçen sene yeni evliydim ramazanda kimseyi ağırlayamadım galiba:26:
ama bu sene baya yoğun geçti. hayırlıyla ramazanı bitiririz inşallah.
siz nasılsınız

Son düzenleme:
geçen sene yeni evliydim ramazanda kimseyi ağırlayamadım galiba:26:
ama bu sene baya yoğun geçti. hayırlıyla ramazanı bitiririz inşallah.
siz nasılsınız

Ben esim olmadigi icin kimseyi cagirmak istemedim:26: bi kere arkadasim geldi iftara sahura kadarda oturduk.. ilk defa yarin annemler ve dayimin esi ve cocuklarini agirlayacagim :31: ramazan ilk ve muhtemelende son misafirleri:1:

başlığı görünce dertleşmek ve fikrinizi almak istedim kızlar.. bende 2012 temmuzda ankarada evlendim.. düğün hazırlıklarımla tek başıma ilgilendim eşim istanbulda olduğu ve düğün ankarada olacağı için..çok stres yaptım kendime baya araştırmama rağmen aslında ne kadar önemli konuları gözardı ettiğimi anladım..neyse sadete geliyim..ben düğünümde çok çirkin olduğumu hissediyorum..herşeyde terslik çıktı..gelinliğimin askıları dar geldi..saçımı hiç beğenmedim falan ... düğünden sonra fotoğrafınızı gönderin diyen gelinlik firmasınada kızarmış omuzlarımla fotoyu gönderdim; onlarda herşeyinizi biz üstlenelim gelinlikteki düzeltmeleri yapalım; en azından fotoğraf çekiminizi tekrar yaptıralım dediler.. her gördüğüm gelinde üzülüyorum:( çok yakın arkadaşlarımdan bazılarıda sen salona girdiğnde gelinin kendi güzel ordan kurtardı demiştik dediler:(sizce tekrar yaptırmalımıyım fotoğraf çekimi?:26:

başlığı görünce dertleşmek ve fikrinizi almak istedim kızlar.. bende 2012 temmuzda ankarada evlendim.. düğün hazırlıklarımla tek başıma ilgilendim eşim istanbulda olduğu ve düğün ankarada olacağı için..çok stres yaptım kendime baya araştırmama rağmen aslında ne kadar önemli konuları gözardı ettiğimi anladım..neyse sadete geliyim..ben düğünümde çok çirkin olduğumu hissediyorum..herşeyde terslik çıktı..gelinliğimin askıları dar geldi..saçımı hiç beğenmedim falan ... düğünden sonra fotoğrafınızı gönderin diyen gelinlik firmasınada kızarmış omuzlarımla fotoyu gönderdim; onlarda herşeyinizi biz üstlenelim gelinlikteki düzeltmeleri yapalım; en azından fotoğraf çekiminizi tekrar yaptıralım dediler.. her gördüğüm gelinde üzülüyorum:( çok yakın arkadaşlarımdan bazılarıda sen salona girdiğnde gelinin kendi güzel ordan kurtardı demiştik dediler:(sizce tekrar yaptırmalımıyım fotoğraf çekimi?:26:

Gelinlik firmasi mi ödeyecek cekim ücretini:26: eger öyleyse bence yeniden yaptir, bu sefer icinde ne kaldiysa o sekilde hazirlan:31: gelin cicegini sacini cekim yaoilacak mekani iyice ayarla öyle git cekimlere:31:daha güzel gececek bence.. biz dugunden bi hafta önce cektirmistik:31: düğün telasi ve stresi olmadigindan bol bol güldük fotolarda cok rahattik:21: cekimlerde kullandigim sacimi 3 gün oncesinde prova yaptirdim kuaföre:31: demek istedigim tedbirli ol ve o cekimi bidaha yaptir:15:

ilkay10 çok teşekkürler yorumun için.. evet herşeyi karşılayacaklarını söylediler hemde ne zaman istersem..süper fikirmiş bir hafta önceden fotoğraf çekimi yaptırmak..keşke daha önce buralarda dolansaymışım:) içimi rahatlattın walla..olan olmuş gibi yorumlara hazırlamıştım kendimi:)

Back