Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bölüm icin 70-75 alsan olur da ben sadece denizliyi yazmak zorundayim bi daha kocisimden ayri kalmam denizli icinde en az 85
Calisalim kizlar birlikte, en bastan baslayalim daha 1 yil var ustesinden geliriz
Benim bölüm icin 70-75 alsan olur da ben sadece denizliyi yazmak zorundayim bi daha kocisimden ayri kalmam denizli icinde en az 85
Calisalim kizlar birlikte, en bastan baslayalim daha 1 yil var ustesinden geliriz
ilkay cezaevleri diğer kurumlara nazaran 10-15 puan düşük oluyor. istediğin puanı alamazsan bile ona başvurursun olmadı gerçi adalet bakanlığı da mülakatla almaya başlamış, cezaevleri dahil mi bilmiyorum. şimdi baktım 2011'de denizli 65'le almış
merhaba çilek bu arada
sıkıntıdan patlıyorum, o sebepten pek yazmıyorum bugün
ilkay cezaevleri diğer kurumlara nazaran 10-15 puan düşük oluyor. istediğin puanı alamazsan bile ona başvurursun olmadı gerçi adalet bakanlığı da mülakatla almaya başlamış, cezaevleri dahil mi bilmiyorum. şimdi baktım 2011'de denizli 65'le almış
merhaba çilek bu arada
sıkıntıdan patlıyorum, o sebepten pek yazmıyorum bugün
selamlar kpss konusunda bende katılabilirim size matematik turkcede sorun yok da o tarih yok mu o tarih
benim bölüm kpss de eleman pek almıyo ama 4001 denerim kısmetse
iç mimarlık :S
senin?
Senin bölümün ne canım benimde turkce matematikten sikintim yok ama tarih ve vatandaslik beni batiriyor ya:26:
Aaa ne güzel benim bölümü psikoloji sinava daha oncede girdim ama ilk defa böyle azimle erkenden calismaya baslayacagim
aynen benim de öyle yaa :26:
ben 2008 de girmiştim çok az da çalışmıştım 76 almıştım ama bi işe yaramadı tabi
Koala baslayalim kuzum
Calismadan o kadar aldiysan bence calisinca cok guzel puanlar alacaksin
geçen sene yeni evliydim ramazanda kimseyi ağırlayamadım galiba:26:
ama bu sene baya yoğun geçti. hayırlıyla ramazanı bitiririz inşallah.
siz nasılsınız
başlığı görünce dertleşmek ve fikrinizi almak istedim kızlar.. bende 2012 temmuzda ankarada evlendim.. düğün hazırlıklarımla tek başıma ilgilendim eşim istanbulda olduğu ve düğün ankarada olacağı için..çok stres yaptım kendime baya araştırmama rağmen aslında ne kadar önemli konuları gözardı ettiğimi anladım..neyse sadete geliyim..ben düğünümde çok çirkin olduğumu hissediyorum..herşeyde terslik çıktı..gelinliğimin askıları dar geldi..saçımı hiç beğenmedim falan ... düğünden sonra fotoğrafınızı gönderin diyen gelinlik firmasınada kızarmış omuzlarımla fotoyu gönderdim; onlarda herşeyinizi biz üstlenelim gelinlikteki düzeltmeleri yapalım; en azından fotoğraf çekiminizi tekrar yaptıralım dediler.. her gördüğüm gelinde üzülüyorum çok yakın arkadaşlarımdan bazılarıda sen salona girdiğnde gelinin kendi güzel ordan kurtardı demiştik dedilersizce tekrar yaptırmalımıyım fotoğraf çekimi?:26: