• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkay10 çok teşekkürler yorumun için.. evet herşeyi karşılayacaklarını söylediler hemde ne zaman istersem..süper fikirmiş bir hafta önceden fotoğraf çekimi yaptırmak..keşke daha önce buralarda dolansaymışım:) içimi rahatlattın walla..olan olmuş gibi yorumlara hazırlamıştım kendimi:)

Keske dolansaymissin:1: niye isbisten gecsin ki.. bak icine sinmemis hala icinde kalmis:26: düğün fotograflari özeldir:16: bence yapin bir cilginlik:34: nasilsa bi gününüzü bile almayacak bi ogleden sonrasinda halledersiniz:16:

insan böyle düğün dernek işlerinde çevresinde iş bilen, sıkılmayan, fikir veren birilerini çok arıyor..ben biraz bunun kurbanı oldum iyi isimlerle anlaştım sırf herşey mükemmel olsun bir kere oluo diye..onların fikirlerini önemsedim profesyoneller doğru yönlendirirler diye ama sonuç hüsran oldu..ayy böylede diyincee çok şükür kazasız belasız geçti ama sinmedi içime işte:( vardır bundada bir hayır:) belkide çok güzel geçer çekim bende artık keşkeler yerine iyki derim ;)

merhaba arkadaşlar,
ben de 2012 geliniyim;ama 1 yıl oldu. acaba benim gibi evliliğinin ilk yılını dolduran var mı? onlarla sohbet etmek isterim

evliliğinin ilk yılında başımıza neler geldi? olumlu-olumsuz paylaşalım,ortak olalım

buraya uğramayalı ne çook olmuş :43::17:

arasıra girip sık sık takip edemediğimden uzak kalmışım buradan bayaa aşama kaydetmiş burası ...:1::1:

ilkayı gördüm sankiii :16:

yeni arkadaşlarda vaaar :21:

buraya uğramayalı ne çook olmuş :43::17:

arasıra girip sık sık takip edemediğimden uzak kalmışım buradan bayaa aşama kaydetmiş burası ...:1::1:

ilkayı gördüm sankiii :16:

yeni arkadaşlarda vaaar :21:

Balkabaa nasilsin:3:

Burasi baya ilerledi ama sonra duruldu:26: simdi kimseler yok, arasira ugruyoruz bi kac kisi.. sen neler yapti bakiim gorusmeyeli:31:

çok iyiyim elhamdülillah :) ben hala aynı tempo iş ev arası koşturmacam devam ediyor

buna artı olarak çok fena bir mutfak merakım başladı buaralar birazcık durgun sayılabilir :) mutfakla ilgili alışverişi

birşeyler yapmayı denemeyi yedirmeyi sanırım çok sevdim :)

evet bir ara baktım bayaa durulmuştu tanıdık görememişti gözlerim :)

eşin askerde sanırım maşaAllah şafağın da bitmiş hadi az kalmış :)

çok iyiyim elhamdülillah :) ben hala aynı tempo iş ev arası koşturmacam devam ediyor

buna artı olarak çok fena bir mutfak merakım başladı buaralar birazcık durgun sayılabilir :) mutfakla ilgili alışverişi

birşeyler yapmayı denemeyi yedirmeyi sanırım çok sevdim :)

evet bir ara baktım bayaa durulmuştu tanıdık görememişti gözlerim :)

eşin askerde sanırım maşaAllah şafağın da bitmiş hadi az kalmış :)

Mutfaga merakin hep vardi ki:9: avatarindan belli :9: havuclu corba tarifini sen mi vermistin:44: kışın o kadar cok yaptim ki onu :31: ben hala mutfakta iyi degilim, tam iyilesmeye baslamistim esim askere gitti .. o gidince bi daha yemek yapmadim:50: simdilerde biraz biraz girmeye basladim yeniden mutfağa, yeniden bi mutfaga alisma süreci esimle beni bekliyor :9:
Sagol tatlim bitiyor insallah:31:

Mutfaga merakin hep vardi ki:9: avatarindan belli :9: havuclu corba tarifini sen mi vermistin:44: kışın o kadar cok yaptim ki onu :31: ben hala mutfakta iyi degilim, tam iyilesmeye baslamistim esim askere gitti .. o gidince bi daha yemek yapmadim:50: simdilerde biraz biraz girmeye basladim yeniden mutfağa, yeniden bi mutfaga alisma süreci esimle beni bekliyor :9:
Sagol tatlim bitiyor insallah:31:

Evet başlardada vardı böyle olacağım belliydi :1::1::1:

alışveriş konusu bir ara tavan yapmıştı hemde çok aşırı :) biraz dizginledim şimdilerde kontrollüyüm :1:

havuçlu çorba tarifini evet ben vermiştim bende çok yaptım çok lezzetli bir çorbaydı o :)

şimdilerde sütlü mısır çorbasına sarmış durumdayım :) yeni tarifler denemeyi öğrenmeyi en çok da misafir ağırlamayı çok sevıyorum ilkay :)
geçenlerde eşimle şakayla karışık hesaplama yaptık evimizde 400e yakın misafir ağırlamışız :) kişi olaraktan yani :)

bu sayede ben yemek yapmayı baya bir öğreniyorum ama tabiii eksiklerim çok hala ..yapmaya çalıştığım halde tutturamadıklarımda oluyo :1::1::1:

bence sende eşin gelmeden mutfağa girip ısınma turlarını başlat :) ve o geldiğinde ona yapacağım güzel tarifler hazırla :)

mesela geldiği gün onu müthiş çeşitlerle dolu bir sofrayla karşıla :) yaptıkça öğrendikçe bu konudaki merakın eminim artacaktır

hele birde yaptıkların beğenildikçe ohoooo duramayacaksın :1::1::1:

Evet başlardada vardı böyle olacağım belliydi :1::1::1:

alışveriş konusu bir ara tavan yapmıştı hemde çok aşırı :) biraz dizginledim şimdilerde kontrollüyüm :1:

havuçlu çorba tarifini evet ben vermiştim bende çok yaptım çok lezzetli bir çorbaydı o :)

şimdilerde sütlü mısır çorbasına sarmış durumdayım :) yeni tarifler denemeyi öğrenmeyi en çok da misafir ağırlamayı çok sevıyorum ilkay :)
geçenlerde eşimle şakayla karışık hesaplama yaptık evimizde 400e yakın misafir ağırlamışız :) kişi olaraktan yani :)

bu sayede ben yemek yapmayı baya bir öğreniyorum ama tabiii eksiklerim çok hala ..yapmaya çalıştığım halde tutturamadıklarımda oluyo :1::1::1:

bence sende eşin gelmeden mutfağa girip ısınma turlarını başlat :) ve o geldiğinde ona yapacağım güzel tarifler hazırla :)

mesela geldiği gün onu müthiş çeşitlerle dolu bir sofrayla karşıla :) yaptıkça öğrendikçe bu konudaki merakın eminim artacaktır

hele birde yaptıkların beğenildikçe ohoooo duramayacaksın :1::1::1:

Tariflerinden paylasmaya devam et bence:31: 400 mu:53: masallah canim, pek yalniz yemek yemiyorsunuz sanirim :9: simdi tarifler denesem ne olacak kime yedirecegim onlari:26: bazen arkadaslarimi çağırıp yemek yapiyorum, ama onlardan kalan yemekleri bile kendim yemiyorum, atmak zorunda kaliyorum.. malzeme olarakta dolabim dolu degil artik çünkü alinca bozuluyor.. Ben hep evde durmuyorum hele ramazanda hic kalmadim diyebilirim :30: yani duzen olmayınca yemekte yapilmiyor canim:31:

Tariflerinden paylasmaya devam et bence:31: 400 mu:53: masallah canim, pek yalniz yemek yemiyorsunuz sanirim :9: simdi tarifler denesem ne olacak kime yedirecegim onlari:26: bazen arkadaslarimi çağırıp yemek yapiyorum, ama onlardan kalan yemekleri bile kendim yemiyorum, atmak zorunda kaliyorum.. malzeme olarakta dolabim dolu degil artik çünkü alinca bozuluyor.. Ben hep evde durmuyorum hele ramazanda hic kalmadim diyebilirim :30: yani duzen olmayınca yemekte yapilmiyor canim:31:

aslında tek kaldığımız zamanlarda oldu ama arkadaş çok eşimde :) hepsi evli ... aileler .. kuzenler ve son olarak bir kere komşularımı çağırdım ramazandan önce

sanırım ikimizde bi evimiz olsada misafir çağırsak der gibi bi hal ile .. size geleceğiz diyeni hiç çevirmediğimiz gibi hep misafirimiz gelsin

diye ısrarlar davetler felan sürekli .. netice olarak bana tecrübe kattı bu misafirler ve en çok da cesaretlendirdiler diyebilirim :)

sen haklısın aslında çünkü bende eşim olmadığı zamanlarda evde kahvaltı bile yapmam yemek yemem pek .. hep böyle abur cubur..

ama az kalmış seninde geliyor 1 ay sonra eşin.. o yüzden sen tariflerini hazırla eşin gelince başla onun üzerinde denemeye :)

aslında tek kaldığımız zamanlarda oldu ama arkadaş çok eşimde :) hepsi evli ... aileler .. kuzenler ve son olarak bir kere komşularımı çağırdım ramazandan önce

sanırım ikimizde bi evimiz olsada misafir çağırsak der gibi bi hal ile .. size geleceğiz diyeni hiç çevirmediğimiz gibi hep misafirimiz gelsin

diye ısrarlar davetler felan sürekli .. netice olarak bana tecrübe kattı bu misafirler ve en çok da cesaretlendirdiler diyebilirim :)

sen haklısın aslında çünkü bende eşim olmadığı zamanlarda evde kahvaltı bile yapmam yemek yemem pek .. hep böyle abur cubur..

ama az kalmış seninde geliyor 1 ay sonra eşin.. o yüzden sen tariflerini hazırla eşin gelince başla onun üzerinde denemeye :)

Esim askeriyenin yemeklerinden sonra benim icin denek olmaktan memnun kalacak bence:9: bende suan tarif topluyorum zaten canim, eskisi gibi yemek sitelerinde bloglarinda geziyorum :56:
Masallah calisarak iyi yetisiyorsun ya :31: sen esinle mi calisiyordun sanki oyle hatirliyorum yoksa babanlamiydi :1:

yok eşimleydi ama 3 aydır tekim artık onun işi tamamen dışarıda daha ayrı bir iş oldu :)

birbirimizi akşam görüyoruz aslında bizim için biarada olmak sıkıntı olmadı hiç :) ama böylede bir başka özleniyormuş :)

iş dolayısıyla böyle bir durum oluştu çok yoğun çalışsada idare ediliyor :)

yok eşimleydi ama 3 aydır tekim artık onun işi tamamen dışarıda daha ayrı bir iş oldu :)

birbirimizi akşam görüyoruz aslında bizim için biarada olmak sıkıntı olmadı hiç :) ama böylede bir başka özleniyormuş :)

iş dolayısıyla böyle bir durum oluştu çok yoğun çalışsada idare ediliyor :)

Birbirnizi ozluyorsunuzdur iste ne guzel:31: biz fazla özledik gelsin artik :16:

Allah bol kazanclar versin canim :31:

Amiin canım ..

evet tahmin edebiliyorum

çok az kalmış sizinde hayırlısıyla kavuşmaya :16:

buarada biraz önce a101 de çok tatlı şeyler keşfettim bir arkadaşımın duyurusu üzerine..

dedim ki biraz önce dizginlemiştim güya kendimi

cupcake serisine takviye yaptım :))

Son düzenleme:
Amiin canım ..

evet tahmin edebiliyorum

çok az kalmış sizinde hayırlısıyla kavuşmaya :16:

buarada biraz önce a101 de çok tatlı şeyler keşfettim bir arkadaşımın duyurusu üzerine..

dedim ki biraz önce dizginlemiştim güya kendimi

cupcake serisine takviye yaptım :))

Ayyy cok sekerler:16: biri pecete ama digerleri ne, neler var bu seride :31:

bardak altlığı ve katlı servis .. çok tatlılar

benim english homeden aldığım bardak altlıklarım olduğu için onları almadım
katlı servis ve peçete halkalarından aldım

Cok tatli görünüyorlar canim, Güle güle kullan :16: burda a101 var mi varsa nerde var hic bilmiyorum :1:

Back